det var kuuul igår



kanonväder.
vinpimpling.
dansa dansa.

så kan man sammanfatta gårdagskvällen. vi hade en mysig förfest vi brudar innan vi åkte ner till
klubbstugan där bussen väntade på oss. sen var det full rulle hela natten fram till klockan halv 3 då
bussen åkte hem igen. men ETT stop, så idag har jag skavsår efter den långa och kalla vägen hem
från "carinas". men mmm jag är nöjd!

nu har vi precis kommit hem från påhälsningar av mamma och mamma. mätta är vi. marängswisch. :P
så nu ligger jag här och vilar mig för jag jobbar inatt. och så som det känns just nu kommer det bli en lååång
natt. men jag överlever som alltid :D

ha D!

lördag

ooh hej o hå vad jag har längtat efter denna lördag. det är strålande väder ute och ikväll blir det partaj :) har typ jobbat helg senaste månaden så det ska bli kuuuuuul. vi brudar ska sitta här hemma tills vi går ner till kbk huset och stormgästar haha. näää, men bussen går därifrån.
detta betyder att jag jossan sandra och cicci ska inviga framsidan här hemma. nya utemöbler, nya dynor, nytt parasoll. fint va? I love it! :)


det är alltså köping som gäller inatt. yran/gris/köpings - festen. så jag hoppas på kuligt folk, bra musik och fortsatt bra väder. och jag vill inte få skavsår.
haaaaa det!
peace.

fredag 29/5

hej och hej.

yes jag hade motivationen att dra mig ut till lockmora idag med. om man bara kan komma ihåg hur underbart det känns när det är klart borde man göra detta varje dag typ. det blir faktiskt bättre och bättre med andningen också, tror det mesta av allt pollensnusk är borta. usch så mycket det har vart iår.

vilket väder sen....... nu blir det solstolen på baksidan fram till sisådär halv 4. för klockan 4 ska jag in till eskilstuna och kolla läget. ska köpa examenspresent, gå till systemet, gå in på gina och kolla om en sak finns kvar och vara smakråd. :)

sen är det dags för nattarbete. :D yeah!


torsdag

heeeey lovers! whats crackin?

om det var sandra och hennes förskoleklass som väckte mig genom att vara på gården bakom mitt hus då jävlar! haha. helt underbart att vakna av skrikande barn som härmar fåglar och ja fan vet allt. buuuu. ;)

har iaf redan vart uppe vid lockmora och sprungit ett varv. ssåååå nu känner jag mig nöjd. tror jag ska orka med det imorron också. då har jag vart duktig denna vecka och förtjänar en alkohol-lördag! :D heeehe.

nu ska jag duscha, sen åka upp på ica och kolla om de har jordgubbar. ta ut pengar för min eyeliner jag köpt av oriflame. köpa biljett till yran på lördag. hmmmm... ja det var nog dagens måsten.

MIMMI: kan jag låna din locktång på lördag??? :)

puss

onsdag

har väl aldrig vart så lycklig över att lönen kom idag.
nu kan jag börja leva ett normalt liv igen :) hehe. tyvärr så hade jag en massa räkningar, men jag fick betydligt mer än 1000 :- denna månad. HAHAAA, usch o blä och fy... vad det är skönt att jobba igen :D wiihoo.


tisdag!

svättigt. tog mig ett löptur i lockmora nyss! så jäkla fint däruppe. ska jag fan fortsätta med. gick nämligen upp till åsen först för jag tänkte att jag tar ett varv där, men när jag kommer upp dit ser jag att hela skolan också tyckte det var en bra idé. såååå njeeee... jag drog! :)

en irreterande sak hände iof: min i-pod skulle juh såklart dö med 1,8 km kvar. buuu

första rundan i kortärmat. det är fan värt att skriva också. det är toppen kanon väder idag med. soooola.
men först ska jag äta frukost. JORDGUBBAR MED MJÖLK. ahh.

tjejkväll hos mimmi ikväll. med en lååångpromenad innan. sen åker jag dock och jobbar kl 9. :) men jag överlever.

ha en bra dag!

bild.



relevè och sänk...



plijé och streck

haha

tjooo.

vilken dag, vilken härlig dag. mallan, jossan o jag har solat nästan hela dagen här på baksidan. awesome. :)
så för att inte skryta har man juh fått en lite brunare nyans på kroppen. för det har faktiskt vart bikinivarmt i kungsan idag.

och nu ligger jag här och har lite besluts ångest. sandra tycker att jag ska följa med på b-lags matchen klockan 19. vill jag det?? eller snarare orkar jag det?? har juh vart vaken sen 5 imorse. hmm. kanske. vettifan. bestämmer mig sen.

vad har jag annars gjort idag??
*dammsugit? ja
*tvättat golven? ja
*dammat? ja
*tvättat? ja
*lagar mat? ja
*storhandlat? ja

med andra ord, en mycket effektiv dag - trots allt slappande i solen. MVG! :D

snabbaste tjejen i stan...

klockan är straxt efter 9 och jag är redan hemkommen från eskilstuna ica ekengen.
det var jag och cirka 10 till i hela affären och det var hur skönt som helst. ingen stress.
jag var där 3 minuter efter 8. snacka om att hänga på låset. och så mycket gott jag fick med mig hem. tex svenska jordgubbar! :) kvällsmat ikväll. bland det bästa jag vet. jordgubbar m iskall mjölk.

nu ska jag be henke ta fram solstolarna. idag blir det solning på hög nivå. det är super duper väder i kungsan idag. och jag är LEDIG! undrar om nån mer är ledig idag?? sola?? ring mig! ;)

tjo flöjt!

söndag

yeees jag fick ledigt imorron... funderade och funderade i hundra år om jag vekligen skulle orka med att jobba dag, heeela dagen imorron. att pendla dag och nattarbete... tog mig friheten att iaf be dagtjejerna idag ringa och fråga alla vikarier om de kunde ta mig a-tur imorron. och det var nån tapper själ som tog den. så nu blir det nattjobb tis, fre, sön. :) det blir nice. och jag är nöjd! och så mycket i pengar förlorar man faktiskt inte. tycker faktiskt att jag ska tänka på min hälsa i första hand. :)

jag bangade att åka till jossan idag. såklart jag ska hjälpa till lite mer men idag orkade jag inte helt enkelt. är trött. vill bara ha söndags mys. hench är på match i örebro och kommer väl hem vid 20.00. men en vinst hoppas jag. jag sa att dominte behöver komma hem annars. nu får det vara slut på losandet. men innan det hoppas jag på en promenad med jossan och mallan iaf. :) vill komma ut och få lite luft. men då måste nån dra ut mig! ingen som helst självdisiplin idag.

så vad sker i veckan?? ska ut och springa 2 dagar har jag bestämmt. tjejkväll. promenader. måla! städa hemmet. storhandla när lönen kommer. köpingsfesten på lördag. osv osv. låter bra det!

kyss

målarmästare ;)


flinka jenta ;)

har spenderat eftermiddagen hos familjen wikholm idag. har målat och målat, så nu är det vitt och fint kring dörrar, fönster och lister. tänk att lute arbete kan vara så trevligt om man gör det med vänner.
blev bjuden på pizza också. cicci, jossan och jag var iväg och köpte 3 familjepizzor. hmm, pizzasnubben frågade liksom om vi skulle äta där eller ta med??? öööh??? ser vi ut som 3 tjejer som ska moffa i oss pizza för 10 pers? thanks a lot ;) hehe. och mitt underbara armband fick jag med mig hem idag också för att jag var med och sålde magnetsmycken i v-ås förra veckan. älskar det! och så håller jag mig förhoppningsvis frisk också. om man nu ska tro på sånt. :D

klockan är halv två - här är ekot.

lördag

trodde juh på en ledig helg, men icke. ringde från jobbet igår kväll vid 9. så nu ska jag jobba inatt, så vi gör ett byte kan man säga. jag tar hennes lördag idag, och hon tar min nästa helg! känns aningens tugnt just för tillfället men nu slipper jag förlora 1000 spänn. :D gott och ont.
det som blir drygt är att jag får penla så mycket i dag och natt arbete och det mår man juh inte toppen av. jobbar juh liksom hela dagen på måndag. jaja, snart får jag vara ledig i 2 månader ;) hehe. plus att detta är lönen jag kommer få fär bästa månaden juli :) inte fy skamm.... yeah! alltså inte klaga! är jag trött så får ni väl slå till mig!

ska till familjen wikholm idag, ska hjälpa till att måla invändigt! så nu har jag letat fram mina renoveringsbyxor och är redo för kladd :) hehe. så nu sitter jag här och väntar på att hon ska rings och säga att jag får komma. spännande.

ja det är min lördag det. och imorron blir det först att sova bort halva dagen. sen vet jag inte än...


trevlig helg.


fredag.

oooh det värsta med att sluta klockan 4 i kungsör är när man ska ta bilen hem. asså pensionärer i kungsör KAN INTE köra bil. det har tydligen aldrig hört talas om högerregeln, och de kan tydligen inte kolla åt båda hållen innan man far ut på huvudleden. snark, nä ett STORT snark till det. detta var inte första gången jag såg döden i vitögat på väg hem från jobbet ;) ha.

och vilken dag jag har haft idag. jag har så jäkla ont i fötterna och i smalbenen så jag dör. är faktiskt helt slut om jag ska vara ärlig. så helg på detta är inte fy skam. så lite solsken på detta låter tycker jag. hmm. en arbetskamrat sa iaf idag att det ska bli strålande väder nästa helg. och ca 25 grader. inte helt fel till lördagens festligheter. :)

btw: jag har ätit färskpotatis idag :P mumma.

torsdag

för mig är det liksom en helt vanlig torsdag, jobbar ikväll och hela dagen imorron. känns så konstigt när alla på facebook skriver: VIN IKVÄLL. FEST IKVÄLL. jag vill väl med. är iaf ledig både lördag och söndag :) sköööönt.

har nog även bestämt datum för min enda semester i sommar. åker till oslo v.30. måndag till torsdag. så det ska bli skoj. hoppas bara att lindha är ledig nån av dagarna så man får dricka vin och gå ut och dansa :) och så har vi juh lovat grabbarna på posten att komma och hälsa på med fika i sommar! så det måste vi juh göra! ska bli askul. hihi. sen så vill jag sitta på en filt i parken med alla från "förr".... grilla, skåla, spela fotboll osv osv. så människor från oslo från min tid, boka inte in nått annat då :D hehe. jag lääängtarrrrrrrrrrrrrrrrr. gå på stan. äta på bagels & juice. ut och gå långisar! åååh vad jag saknar! kom över mig nu! :(

brudarna bangade igår så det blev sandra och jag som gick en långis, och kollade på grays. :) men va fan, vi hade det juh toppmysigt! idag vill gänget äta lunch, men attans, jag har juh som sagt minus på mitt konto.. hehe. LÖÖÖÖÖÖN!KOM!! jag är för tillfället så extremt fattig! jag har inte ens råd med bröd o vatten ;)

love


onsdag

oooh vilken låååång dag det blev på jobbet.
och satan i gatan vad det är varmt i alla lägenheter. nä usch å fy vad jag längtar då det bara är nätter att jobba. :)
har vart in till västerås med en gubbe idag, hela långa eftermiddagen. taxi in och taxi hem.
grejjen var bara den att hon som vi skulle till hade förväxlat oss med en tid nästa vecka som lämnat återbud, så där satt vi och väntade i onödan. så när hon väl kom så blev det ett snabbmöte. det som skulle ta 1 timma fick ta 40 min. ye ye inte mitt problem. men annars gick det bra. dock fick jag ingen lunch.

ikväll blir det promenix med brudarna. sen grays hos sandra.

ha en bra kväll!
kram/mig

gick väl sådär...

snark, jag blev på så dåligt humör idag när jag skulle laga en brakmiddag.
1. började dugga/regna när jag tänt grillen, så bara att släpa iväg den till baksidan och under tak. (efter de små stänken så blev det såklart sol).
2. en skata (skatjävel) tog några bitar av kycklingen när jag var inne i 2 sekunder. vilket gjorde att man inte ville äta av nått som låg kvar på tallriken. så det blev inte många bitar kvar att smaska på.
3. henkes mobil var avstängd så det gick inte att få tag i honom, ville att han skulle köpa nått gott bröd till maten så man blir mätt.
4. henke var sen hem idag så moset blev kallt.

KUL ;)

tisdag

hej o hej.
ingen sol idag heller, kunde man ju förstå ;)
men resten av veckan blir det väl sol eftersom jag jobbar ons, tor, fre. å regn i helgen ;) hehe- jag är juh ledig då.
yeah yeah.

håller på att förbereda lite mat.
men han skulle juh tydligen till tandläkaren idag. så det blir käk klockan 16. jag ska ifa tända grillen idag och göra protest mot vädret. har marinerat kycklingfilé. :) gött. tror jag dessutom tänker göra potatismos på de potatisarna som är kvar, har vart så himla sugen på det den senaste tiden. men det går väl. grillade kyckling m mos. kan alla andra äta grillad krov m mos så :D

funderar skarpt på om jag ska ut och springa på åsen idag med... det var så skönt igår. det gäller att ta sig dit bara. usch jag saknar redan aerobicen. är inge bra på att träna utan bestämda tider. dessutom är ut och springa INTE min typ av träning. man gör liksom samma sak hela tiden... hmm jag får se, har juh ett tag på mig att bestämma mig. :)

ja just ja: jag tackar idioterna som körde på gatan och tutade klockan 1 inatt. hade lyckats somna precis och väcktes av er. så ja jag somnade om vid 4. TACK! så nu är jag skittrött. buu.

ha en bra dag! puss puss

städat

så nu när huset glänser som aldrig förr kan ni juh få se hur vi faktiskt bor :) iaf vissa delar av det.


mitt härliga kök.


köksbordet


tv hörnan



middagsbjudning? :)


hallen


"hall" på övervåningen


verandan på framsidan som min papi har gjort :)

mmm en liten smygtitt fick ni juh iaf här. ni kan få se de andra rummen när tex överkastet ligger PÅ sängen och inte vikt i en hög på golvet ;)



 


måndag

bajskotte, vart tog solen vägen. jag har en förbannelse över mig. sol när man jobbar, regn när man är ledig!
det spöregnar. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

jag har iaf fått mera tider att jobba. det flyter på jäkligt bra nu asså. en natt dessutom.
så nu blir det bra löner hela sommaren. juni juli augusti. ;)
och det underlättar juh en hel del. spara spara spara. spara spara spara. ska nog få ihop en ordentlig "kaffekassa" yeah.

puss

söndag

faan jag sov för länge, hade juh ställt klockan på 12, men vaknade klockan 14.30. såååå irreterande. nu kommer det bli tufft att somna inatt.
dessutom har jag sovit bort många fina soltimmar. vilket vackert väder. så här sitter jag på verandan och kollar internet och äter lunch. :) ganska skönt va! blåser lite kallt dock. skulle vilja bo i storstan nu och träffa upp nån för en fika på nån mysig uteservering.

så söndag, vad händer idag då??
henke är ute och fiskar med en vän i laget. har ingen aning om när han kommer hem.
vi får väl helt enkelt se vad dagen har att erbjuda! :)

ha en skön söndag!

jahapp

gick juh inget vidare för sverige i schlagern va. hmm. trodde faktiskt att det skulle gå lite bättre än så..
och fyy fan vad hemska en del bidrag är asså, och en dels kläder. nån som såg ut som lyxprostituerade. typ. :) haha.

dock väldigt coolt att dita von teese var med. där kan man snacka om timglasfigur. hälsosamt eller ej?! skit i det, tycker hon  är grym. :D tyckte dock att europa kunde få sig den där nacken/bröst chocken som det från början var meningen att vi skulle få :)

grattis alla norrbaggar! :)

lördag



TREVLIG HELG!

kom precis hem från runevallen där kbk har spelat match. förlust med 0-3. suck.
nu blir det väl lite käk, sen är det bara att göra sig redo för ett nattpass igen.. det blir nice.

peace

nattjobb

här sitter man på jobbet och klockan är bara 10:10.. zzZZzzZzZZ. det betyder att det bara har gått 1 h på mitt 10 h långa arbetspass. men det ska nog gå bra. ser mest fram emot att klockan ska bli halv 12 så jag får äta upp min efterlängtade äggmacka :) hehe.

såg idag att dom även har dragit pengar från kontot för resterande saker som var kvar på resan. så nu är husbilen kirrad på nya zeeland, busspasset i australien, hotell för 2 nätter i början på varje nytt land. plus att vi även är hel försäkrade. så nu är det bara att spara, jobba, spara, jobba för alla nöjes/mat/sovplats pengar! :D jag tror på detta. wiihoo.

lördag imorron. innebär fotboll på runevallen. :)
hoppas få med mig tjejerna... på va?

fredag

inte så konstigt att jag sovit som en kratta när man kommer ihåg sina drömmar som inte var okej.
den första - är hos farbror doktorn, stressad som fan var han. och han skulle göra en sån där grej (kommer inte på vad det heter) när man kör ner en slang genom munen ner till magen med en kamera. känns som man kvävs och vill spy samtidigt! hmm.. det slutade iaf med att jag skulle kolla om jag var allergisk?? ööh??

den andra - där sitter man i sin fröjd redo för att åka iväg på den här resan som vi ska göra. allt är klart, eller hur var det? NÄÄÄ både lindha och jag hade glömt våran bagpackerväska. så vi har inga kläder med oss. INGENTING. så vi satte oss på våra cyklar och cyklade åt varsitt håll. usch vad hemskt.

desutom innan den andra drömmen så har jag vart på hockeymatch mitt i sommaren och ska cykla hem till mimmi och jocke som bodde i nån konstig lägenhet som jag aldrig sett. och längs vägen hamnar jag bredvid 2 konstiga prickar som tydligen kännde jocke och skulle dit på grillparty. VA?? hhahaaa.


igår var alex och jossan här. dom skulle komma innan henke kom hem som jag bett dom om. alltså kom gärna 6. för han kommer hem vid 8.... borde väl ha lärt mig nu.. men eeeh :D 10 i 8 kom dom. suck. hhaaha. men det var nice att träffa aliiix.

vi drog till mitt jobb för att låna kopiatorn och faxen. var tvungna att faxaikväg en kopia på våra pass nämligen. och det stod på mailen idag att det kommit fram :)


pitabröd till lunch. :)

nattjobb inatt! :)

och imorron. :)

love! :)


torsdag

hej o hej.
blev lite sent igår, men fan va bra det gick. jossan och jag var som sagt in till v-ås och sålde smycken på arwer bil. dom hade nån kvinnodag och dom var cirka 60 pers. gick bättre än vad jag trodde och vi sålde ju massor. för flera tusen faktiskt :) inga dåliga försäljare vi inte. det var faktiskt hur kul som helst. (och gratis mat, vin) hii.
trodde dock att vi skulle behöva övernatta där. för när vi skulle åka hem så var bilnyckeln borta. OCH  vi hittande den inte. letade egenom alla väskor hundra gånger utan resultat. och jossan gick in för att leta vid vårat bord där vi stått hela kvällen. men icke. meeeeeeen så hittade hon den. oooh. låg i nå ytterfack. det hade slagit mig sisådär 10 ggr att ååh vad fan gör vi nu. kallt är det också. asså shit, hur fan ska vi komma hem. haha. slutet gott allting gott. :)

så har jag juh lovat lite bilder från babyshowern. lägger upp några här, annars har ni hela faderullan på facebook.








underbart trevligt var det!

onsdag

oooh jag hann inte skriva igår. direkt efter jobbet så skulle vi sammlas hemma hos sandra för att överreska mimmi med en underbart härlig babyshower. det blev toklyckad, och mimmi hade inte anat nått. skapligt chockad brud, och visst kom det lite glädjetårar?! ;) oooh det blev en skitbra kväll. ska lägga upp bilder när jag kommer hem från jobbet om jag hinner, annars gör jag det ikväll.
becca är nämligen på G in till kungsör med hojjen. så jag vill juh hinna träffa henne. åka med bak kanske?? ;) hihi.

ska till västeås ikväll med jossan och "jobba". ska sälja magnet smycken på nån fest för ca 60 personer. såg en bra chans att tjäna lite extra pengar! :) hihi. perfekt. och kul. kan juh inte så mycket men det är väl bara att spela med.

nu ska jag jobba vidare!
som sagt, jag har massor med mummsiga bilder från igår så vänta.... :)

love

galet

jag matilda hult har nu bokat biljett till min livs resa.
med mig får jag vännerna josefine wikholm och lindha dreifaldt. och cecilia landström såklart som möter upp oss i sista landet thailand. :)

nu har mitt kneg i oslo fått sin belöning. har nämligen precis satt över 16.700:- från sparkontot till vanliga kontot som kommer dras imorron. känns så konstigt! men ack så spännande. nu ska det bli av, det som jag har drömt om sen studenten. nu ska jag äntligen få åka iväg på min långresa. wiiho.

det blir inte 3 månader för mig som planerat, utan jag lämnar tjejerna lite tidigare. jag blir alltså borta i 2 månader ca.
3 veckor i nya zeeland. 4 veckor i australien. och avslutar min resa med solning/shopping i bangkok.
anledningen till att jag skippar de sista veckorna är för att jag hittat en utbildning som jag VERKLIGEN vill gå, och det är intagningsintervjuer i början på november. och utbildningen är bara 1 ggr/år och jag känner att jag inte kan sitta på mitt arsle i 1 år och invänta mitt liv. fattar ni? :D hihi. JAG TROR PÅ DETTA VA!!

så nu ska jag invänta min underbara skatt från sverige. och min förhoppningsvis underbara skatt från oslo. och jobba arslet av mig i sommar. ska ta allt jag kommer över. allt jag kan få. PENGAR PENGAR PENGAR! schalalalalaaaa. :)

jag är glad, men när jag blir så här exalterad mår jag typ illa istället. haha.

guuuud vad jag kommer sakna en viss person härhemma :( men som sagt, vi har juh hela livet framför oss?! :)
love love love

måndag

jahapp här sitter jag och väntar på att mina ägg ska koka klart så jag kan äta lite frukost!
blir en långpromenad med jossan sen. skönt. :)

kvällen igår var toppen. H o jag, jocke mimmi och bäbis, lindha o jossan.
blev många skratt, åt vissa sångtexter som på nått sätt blev lite fel, åt en viss bzz bzz reklam där persbrandt var med (eller hur var det) hahaha. jossan blev kvar till sist, där vi kollade klart på filip pch fredrik... ganska bra program igår.

vad händer annars i veckan. jobb tisdag och onsdag. sen nattarbete fredag och lördag! soft.
blir lite träning. promenader. mys. tjejkväll. mm. kan nog bli en väldigt bra vecka.

tjo.

oooh

jag har en ny plan, tror jag iallafall. min puls är på max och jag är super exalterad.
jag tror att jag kommit på en plan som är smart. som gjort för mig! för jag tror att jag inte kan vänta. eller kan jag?
så mycket kan jag juh inte förlora? jag menar jag har juh vart dör förr? och det är juh inte så att det kommer vara den sista! hmm. det känns rätt. just nu. gaaaah, jag blir galen!

:D

söndag

ooh hade en super skön dag igår... har vart så trött denna helg så ligga och kolla på gossip i min ensamhet var inga fel måste jag säga.
sen när H kom hem från matchen så var han sugen på snabbmat, så vi mötte upp mimmi och jocke och gick ner på "stan". där satt vi och kollade in alla muppar som gick förbi maistro ;) fan vad det är kul att kolla på folk, för det finns folk till allt. (och nej jag vill inte veta vad folk säger om mig när jag går förbi maistro)
mm vi hade iaf en riktig myskväll vi fyra.. vi kollade även på handbollsfinalen... ojoj vilken match. synd att e-tuna förlorade..
vi kollade även in mimmis åka till bb vaska, vilka kläder dom ska ha med sig. och världens minska blöjor. inte lång tid kvar nu! så spännande. och kvällen avslutades med en skön kvällspromenad. :)

så vad sker idag, söndag!?
har marinerat fläskfilén, och gjort iordning en rabarberpaj. för klockan 6 ikväll kommer gänget på grillmiddag! :)
hoppas dom blir nöjda och glada! kanske är sista helgen som lindha binda är hemma, för hon åker nog till oslo nästa helg och vem vet när hon kommer hem nästa gång :( så ingen träning i valskog för oss ikväll, tycker detta är viktigare :) visst! kom tidigare så kan vi gå ut å gå. jajajajaaaa.


fina fisken. visst!? :P

nej nu ska jag damsuga huset, sen ska jag kolla på sista avsnittet av gossip.
skön söndag på er!

love.

lördag

heeeej alla glad lördagslirare!

precis hemkommen från e-tuna efter en tripp på tuna park med mami.
jag har hjälpt henne att hitta lite smått och gott. :)
hon bjussade dessutom på lite käk.
haha jag köpte en sak.. en rosa sak. så nu har jossan en grön, lindha en gul och jag en rosa. det här kommer bli nice. vi kommer bli så snygga ihop. vad roliga vi är. en del av våran rese humor. :) hihiiihii.

blev ingen fotboll idag. lika bra kanske, det blåser halvt storm här hemma, säkert skitväder i örebro med så... så istället ska jag kolla på de 3 nyaste gossipavsnitten som jag fick av lindha. :D det gillar jag.
har iaf bestämmt mig för en riktig slödag, i min tysta ensamhet. iaf för ett par timmar. såååå underbart skönt det är att vara helt själv ibland. helt tyst. inga rörelser. love it.

vi höres och synes!

fredag

oh hej o hå, äntligen är dessa dagar över, har jobbat som en galning de senste 3 dagarna, och mina fötter värker. helg alltså. :) wiiho.

har precis duschat och håller på att göra mig iordning för först kalas där det bjuds på käk. nice. sen vidare till mimmi-muu som vill ha tjejmys ikväll eftersom jocke ska iväg med jobbet.. eller hur det var! ska bli kul. eftersom jag typ alltid saknar dom när vi inte träffas! :)

så vad sker denna helg?
om det går vägen åker jag nog till örebro imorron och kollar på lite fotboll. den börjar 15.
sen hem, rilla kanske. eller vad sker?
söndag... jadu. eeh jag vet inte, vi får se, skönt ska det iaf bli och bara vara ledig en helg :) jobbar juh nästa och jobbade förra.

nu ska jag måla naglarna :D

ha en trevlig fredaG!

onsdag

på något sett blev det helt fel igår när barbro och jag diskuterade jobbtiderna jag skulle gå. var/är helt säker på att hon sa 7-16 idag onsdag.... men det var tydligen imorron. som tur är så hade tjejen ringt sig sjuk idag med, så jag fick jobbtiden 7-12 iaf. puuh. dessutom var det redan insatt en för henne. så innan hon hann komma till jobbet imorse fick jag ta den eftersom jag redan var på plats! TUR! kul och gå upp till klockan 7 i onödan.
har juh inte fått skitmycket sömn eftersom det var ett smarkskaft som ställt klockan på ringning sisådär klockan 3 inatt. haha. :)

jahapp ingen aerobocs idag, känns tråkigt!
men imorron mina kära ska vi ha "uppvisning" innan barngympan för föräldrarna och försöka värva lite nytt kött till gruppen. :) sen ta spåret eller nå i valskog så inte bilfärden känns onödig! blir aningens tight med tid asså. slutar klockan 16, sen så ska vi sammlas i salen i valskog klockan 16.45. hur ska det gå till liksom? när ska jag hinna käka? :)

näee, nu ska jag förbereda maten. koka potatis. för idag blir det sill. :P mumma.

love

utbildningar

ooh my gooood, varför ska man vara så himmla komplicerad?

nu har jossan och jag setat och kollat på utbildningar i säkert 2 timmar. det finns såååååå mycket jag vill. önskar att jag visste exakt vad jag vill göra och vad jag vill bli. vad vill jag ha för titel?

jag vill ena stunden hålla på med kläder. gärna rita dom, eftersom jag faktiskt är riktigt duktig på det. andra stunden vill jag hålla på med allt som har med hälsa och sånt trams att göra, sånt som jag brinner för. och tredje gången håller jag på och kollar om jag skulle klara testerna för polisyrket. ZZZzzZZzzZZzzZZzZ... går dom att kombinera? :)


sen har man ju drömmen att starta eget.


önskar att jag hade samma go som syster rebecca... hon visste EXAKT hur karriärstegen skulle klättras.

hon jobbade som vårdbiträde, kom på att hon ville plugga till sjuksyster, gjorde det, fick jobb i uppsala, kom på att hon ville bli ambulanssjuksyrra, kom i på utbildningen, klar till sommaren och har redan jobb. jag menar hur skönt vore det inte att veta exakt hur man vill ha det och följa sina mål och drömmar på en gång. inte hålla på o vela som jag. snark.


men jag ska.... :) jag vill :) och jag kan :)


tisdag

okej här går man och önskar regn, men när det väl kommer så blir jag så less, jag har lediga dagar, och jag vill ha vår och sol då... ska iaf ta mig en härlig förmiddagspromenad. malmberga runt. :)

nehepp...
ibland förstår jag inte hur folk kan hitta saker att skriva om varje dag/flera ggr om dagen... det tar verkligen stopp här.
kanske måste man bo i en strörre stad där det händer saker hela tiden... jag menar hur kul kan det vara för er att läsa om vädret? :D haha.

yeyyeeee.
ha en bra DAG!

måndag

såg att det hade regnat när jag gick upp idag, sååå skönt, det behövdes verkligen, galet mycket pollen iår... lite mer regn så är skiten borta :) plus att det är så himmla torrt överallt.

följde med ut i båten igår och drog upp näten dom laggt ut. 3 gösar fick dom upp, som jag tog med mig hem, så nu ligger firren i ugnen och väntar på att H ska komma hem på lunch!
dom andra ska vi ha till bättre dagar då vi ska grilla dom :D gaaah, det är så göötttt. mälargös.

annars tänker jag inte göra speciellt mycket idag, är trött. inte så mycket energi allt.
borde dammsuga och damma, men jag väntar på att H ska få arslet ur vagnen och faktiskt göra det själv, eller komma på den briljanta idén att vi kan göra det tillsammans... har nämligen gjort allt själv de 4 senaste veckorna... ZZZzzZZz :)
det är inte jag som är alergisk heller... hmm. skam den som ger sig!

nu matsällskapet hem.
tjo


lördag

vilket härligt stek det blev på rundevallen idag. fotbollen slutade dock 2-2 vilket känns riktigt pissigt eftersom dom fick en jävla starff i typ 89:e minuten. hade vart grymt skönt att få 3 pinnar! eller? :)

har precis vart upp på ica och inhandlat kvällens grillsaker. ska hem till sandra och ante snart och mysa på deras altan. blir hamburgare, å lite så. det får duga, ska juh faktist iväg på jobb snart. börjar klockan 9, så det blir en fin avslutning på en bra helg. :D

söndag imorron, blir kalas för H:s bror.  :D gött.

1 maj

sorry lorry att det är dåligt med uppdateringen här men jag har varken haft tid eller ork. är trött som fan, mår ganska illa fortfarande. så skönt att tabletterna jag äter är slut nu. vill inte må såhär längre.

jahapp så vad har hänt i mitt liv?
igår hade vi födelsedagsfest/ valborgsfirande hos sandra. det var kanonmysigt och det var en mycket lyckad förfest.
sen drog vi in till arboga, vilket inte var ett dugg kul... studentfest/gubbsjuka??
hmm, okej jag har faktiskt alltid haft kul i arboga dom gånger vi vart ut där, men det var nått igår som helt enkelt gjorde att det inte var kul. näää mallan, sandra o jag satt och huttrade på kebaben istället tills skjutsen kom... och det var juh en minst sagt intressant bilfärd hem :) haha. crazy.



idag har H och jag haft en mysdag. vi åkte ner till stugan i skillinge och åkte premiäråket med båten.
jag hade innan vart upp på ica för att inhandla picknick. det blev jordgubbar, festis, tunnbröd, skagenröra, choklad.
så där satt vi i hundra år och guppade runt och fikade. huuuuuuur skönt som helt, and I love it.
kan knappt bärga mig tills man får ta av sig till bikini och åka gummiring därbak. kanske till och med lyckas att komma upp på dessa jävla vattenskidor iår. ;) haha.

utsikten från stugan. inte fy skam. KANONLÄGE!


båttur.

nu ska jag snart åka och jobba.
nattskiftet fredag och lördag :D

RSS 2.0