har ju mått bättre :(

det blev som jag trodde, jag mår skit och har hostat hela natten, hela kroppen värker och jag orkar inte göra nått. BAJJJJJS! :)
kanske ska sätta mig mot husväggen och sola lite och få lite frisk luft. eller stanna inne å glo på tv och sitta framför datorn hela dagen. ska iväg klockan 5 ändå så å kolla på när mimmi tävlar i hästjävlar.... nope, jag blir nog aldrig nån djurvän, dock måste man ju stötta sina vänner. det värsta idag dessutom.... DRESSYR. KUUUUUUL. :)

sen efter det ska vi hem till elin, hon var ju lite handikappad förra veckan när hon fyllde så vi ska fira henne idag istälet. det blir tacos i stora lass med tjejerna :) mys myssss. vi har en kanonpresent. :D

haha fy vad jag skämms, vet ni vad jag gjorde, var hemma hos per och marita och tog in posten och var på väg hrm, blinkade åt vänster och var tvungen att lägga i 1:ans växel för att vänta in en bil... som 100 år senare blinkar åt andra håller.... jag skriver " jävla cp " typ.... och vem sitter i bilen oc vinkar glatt, jo min vän sandra.. haha förlåt att jag kallade dig dummis ;)

för er som bryr er så sov jag iaf mellan 01.00 och 02.00 och sen mellan 06.00 och 08.30 :) haha. VÄRSTA UTVILAD!! :)

trevlig helg. puss.

skämta inte!!!...

asså helt allvarligt! jag sommnade klockan 6 i morse, ska det vara såååå jävla svårt att sova själv och att kunna slappna av? fan man är 23 å törs inte sova själv! :) haha. eeeh fy fan vilken mördarnatt asså. är heeelt slut nu ju!
vad händer idag?? jag vill äta nå gott!? vad??


ZzzzZZZzzzzZZZZzzzzZZZzzzZZZzzzzzzZZZZZZzzzzzZZZZZZzzzzzzzzZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZzzzZZZZZZZZZZZ


schoo

håller jag på att bli sjuk? ända sen lindha å jag var ut å sprang på åsen så har mina luftrör krånglat! det får till att sippa pulmicort. (eller hur det stavas) vill inte att den ska ta slut den kostar ju en förmögenhet! orkar inte bli hemma å hosta ihjäl mig som varje gång jag blir förkyld. kan man inte bara få vara förkyld som en normal människa nån gång med lite snuva och möjligtvis känslig hud/kropp. får nog sova på värktabletter inatt! kanske inte det smartaste att träna aerobics idag, var tvungen att strunta i intervallen, NOT så kul att andras genom ett sugrör. BÖÖÖHÖÖL TYP STACKARS MIG! :) ska sluta klaga nu! brukar inte uppskattas av många!

*vi tränar inför vårruset* är man minst sex som är med och springer får man en fikakorg :)

fan va det är segt att bo själv, ensamt om dagarna och spänd om nätterna. just nu sitter jag här i mörkret och lyssnar efter ljud typ. hör jag nått får jag en hjärtattack. fan vad löjlig man är alltså men jag kan inte rå för det, en karl gör en trygg! :) haha.

nu ska jag kolla klart på 2½ män. diggar den serien stenhårt asså.
love love!  


ojojoj!

hejsan allihopa!
haft en bra påskhelg??
det har iaf jag haft!.. myte hemma hos elin i fredags med tjejerna, elin fyllde år :)
å i lördags blev det det fest för att annat födelseddagsbarn, nämlisch jocke. så vi hade en kanon förfest där innan vi drog vidare till eskilstuna. fulla som få ägde vi dansgolvet och minglade runt blad folk. spelade tydligen också, fick marker av hmm erik tror jag, tur att man fick hjälp, fattade ju ingenting.. ska man ta ett kort till eller stanna... måste plugga på reglerna till nästa gång. haha. tack alla iaf för en toppen påsk.


nu har precis cicci och lindha åkt, och jag ska gå å lägga mig, känns jättekonstigt att sova själv, det var ju ett tag sen om man säger så. men jag överlever nog. vi har titta på film hla kvällen och fjntarna har haft pill i håret kväll. lindha erbjöd sig att sova kvar, ååååå jag som älskar att sova med någon bredvid mig sa ja direkt... NOT! :) sån e jag. haha. nu har man dessutom 1000 popcorn flisor mellan tänderna, shit vilka problem jag har. så nu tackar jag för mig, håller på å stupar här av trötthet. GOD NATT, SOV GOTT!

/MATILDA*


glad påsk

ååå jag tror jag inte har uppskattat att vara ledig så mycket som jag kommer att känna imorron, iaf tror jag det med tanke hur äckligt trött jag är just nu. fyyyy fan vilken dag. ska bara lägga mig i ett varmt bad nu, slummra till och lugna ner mig. förstår inte varför just jag ska behöva stressa upp mig så enormt, hinner jag inte så hinner jag inte, man får ta allt som det kommer i tur och ordning. känns just nu som jag enbart jobbar för sommarens skull, så jag har råd med allt jag vill. :) neggo neggo, I KNOW!

hoppas på en dunderkväll på lördag...

GLLLLLLLAAAAAAAAD PÅÅÅÅSSSKKK.

                                                   /matilda

lovelyy

gotland är bokat och klart, ska bo innanför ringmurarna nere vid hamnen :) kan inte bli bättre, så det blir vecka 28. 10 kg lättare känner jag mig nu. vi fick den sista stugan på "fängelset" ibland har man fanimej tur :)

hur blir det nu då??

asså, jag har sovit som en kratta, å anledningen är gotlandsresan... vi har ju tänkt att åka vecka 28 detta år, å då ska det ju såklart vara politikervecka i visby, skiiitbra, sug k*k, det finns ju fan knappt några ställen å bo på, å vi är liksom 6 stycken..... lindha baby ska ringa runt idag så jag hoppas hopas hoppas att hon hör av sig med ett positivt besked annars vet jag en som kommer böla. måste dit, jag älskar älskar det stället. sista utvägen får ju såklart bli campa men det vill vi ju inte... men men, vi får väl se.... håll tummarna. :D

hallå, jossan kommer hem snart, får lite dåligt samvete... eller det har nog alla som var ner till holland och hälsade på. känns som vi satte griller i huvudet på henne och att hon typ sa upp sig så fort vi drog. hoppas verkligen att hon har tänkt över saken så hon inte ångrar sig... missförstå mig inte: DET SKA BLI SKITKUL Å HA HENNE HEMMA...!  så har ni ett jobb till henne så fixa in henne. :)


nu ska jag till banken ( malin... jag ska till banken!! host host. ska kolla om banken killen har vigselring :) .... haha)


puss


hehe!

hejsan hoppas, då var det redan söndag och jag är faktiskt bakis för första gågnen på länge, drack sen klockan 14 igår så det kanske inte är så konstigt... men jag ska snart ut å få lite frisk luft så jag tror det går över. ska in till örebro å kolla på fotboll på deras arena, jag älskar att kolla på fotboll där... hoppas solen skiner. lovelyyyyy!
jo som sagt, vi var här hemma igår, först hade jag lagat mat åt familjen som kom, tacogratäng och chokladtårta till efterrätt, jag e fanimej gryym i köket, älskar att laga mat... sen kom vännerna å då blev det schlager för hela slanten. visste att perellis sexiga ben skulle vinna ;) GE MIG! aaah den sätter sig ju iaf fast i huvudet så det kanske är rätt bidrag till stora finalen sen.. hon har ju vinnit hela skiten 1 gång så varför inte igen, hon e ju snyggare nu.
lindha ville helt plötsligt gå ut igår kväll efter allt, å jag är ju inte den som säger nej:) så drog in till lotus med patrik, lillebror å fredrik.. å ja det var helt okej, dansade som tokar som vanligt :) sceénen? vi? nej nej :)

efter fotbollen ska vi träffas alla tjejerna å planera gotland, boka resa o färja osv... ggah, jag längtar :) hoppas allt blir som planerat nu. jag längtar till kallis, mojito, gucci gucci-prada prada, släggan, toftas alla heta kroppar, utelivet, solen, stranden, lyckan. mmm: jossan, camilla, lindha, cicci, malin, jag...... mimmi, elin å sandra hänger det fortfarande ett frågetecken över.....

nu måste jag fräscha till mig lite..

hey hey

shit asså jag är så seeeg idag, jobbet hick i slow motion och jag har verkligen inte haft hjärnan med mig, har sagt jag vet inte på varenda fråga jag har fått och jag har typ glömt allt... såååå skönt ska det bli å jobba kväll imorron så jag äntligen får sova.
fredag alltså, mm måste dock åka å storhandla själv, hatar det, blir så jäkla stressad av att packa i alla varor när det är kö bakom.... får väl åka in typ vid 11 eller nå innan ruschen kommer vid 4.

på lördag ska jag laga mat till mammi, hon fyllde år när jag var i holland så jag har bjudit hem henne å så kommer becca, martin å fjant (dvs lillebror) :) ska göra tacogratäng, å chokladpudding med matilda special till efterrätt. har handlat parfym till mamma på flygplatsen hem från holland och plockat massor med fina snäckor från thailand..... GUUUUUUD VILKEN BRA DOTTER JAG ÄR :) haha. tänkte nog köpa bag in box så kan man börja smådricka till schlagerfinalen då alla vännerna kommer. wiii. hmmm, kan inte hjälpa det men jag hejjar på amy diamond, typ avgudar hennes röst. sen så hejjar jag på perellis sexiiiiiiga ben. :)

ikväll ska vi hem till mallan.. lite tjejkväll, har inte träffat elin sen ja förra veckan.. å det går inte för sig :) blir säkert nån film, mycket möjligt disney. wii. dom jävla kottarna kollade på lejonkungen när jag var bortrest, fuck them. kan iofs varenda replik, men ändå, var fett länge sen jag såg den.....

nu ska jag kolla boende i visbyyyyyy. puss på dig. jag förstår inte hur du kan va så söt.


på gott och ont..

hej hej!
vågade äntligen prata med maggan på bikbok om varför dom helt plötsligt inte hör av sig, har alltid funnits helger att jobba, och det sista hon lovade var att kolla över schemat och fiffla lite så jag skulle få jobba mer, men det har tydligen skett en omstrukturering vilket innebär att alla har fått mindre timmar vilket gör att jag kommer i sista hand eftersom jag kom in sist. :( känns jävligt pissigt, eftersom jag verkligen trivdes. så med det här blir det yttligare en sommar på misteln.... MEN!!!!!.... men den här sommaren blir det nattpassen som gäller, vi är inte samma gäng på sommrarna längre och det kommer komma in massor av nya tjejer som inte kommer kunna rutinerna och inte har medicindeligering och det pallar jag verkligen inte.... sorry. dessutom orkar jag inte svättas som en gris för att dom inte har nån cirkulation... nej nej, känns faktiskt jävligt skönt att få jobba natt, lugnt, tyst, svalt.... aaah typ. pratade med lisa idag så vi kollade lite på schemana så vi får se.... måste vara ledig v.28... GOTLAND... har alltid blivit stockholmsveckan, men nepe inte i år, pallar inte bratsen denna gång ;)

 har tänkt massor på holland å jossan, vill inte att hon ska behöva vara ensam och kluven, vill ha henne hemma så man kan krama henne. nu har hon massor att fundera över tills i höst, skulle inte vilja vara i hennes skor just nu. vad hon än väljer så kommer nåpgot bli lidnade :(

nehepp mina kära vänner.... måste byta om nu till träningskläder, sandra kommer snart å hämtar mig, idag är det aerobics. :) wiie. hoppas mitt knä håller idag..... med jag kände inget på discon igår så..... å där körde vi stenhårt va faaaan :) så jävla kul... hihi.

take care! xoxo - gossip girl ;)



på gott och ont..

hej hej!
vågade äntligen prata med maggan på bikbok om varför dom helt plötsligt inte hör av sig, har alltid funnits helger att jobba, och det sista hon lovade var att kolla över schemat och fiffla lite så jag skulle få jobba mer, men det har tydligen skett en omstrukturering vilket innebär att alla har fått mindre timmar vilket gör att jag kommer i sista hand eftersom jag kom in sist. :( känns jävligt pissigt, eftersom jag verkligen trivdes. så med det här blir det yttligare en sommar på misteln.... MEN!!!!!.... men den här sommaren blir det nattpassen som gäller, vi är inte samma gäng på sommrarna längre och det kommer komma in massor av nya tjejer som inte kommer kunna rutinerna och inte har medicindeligering och det pallar jag verkligen inte.... sorry. dessutom orkar jag inte svättas som en gris för att dom inte har nån cirkulation... nej nej, känns faktiskt jävligt skönt att få jobba natt, lugnt, tyst, svalt.... aaah typ. pratade med lisa idag så vi kollade lite på schemana så vi får se.... måste vara ledig v.28... GOTLAND... har alltid blivit stockholmsveckan, men nepe inte i år, pallar inte bratsen denna gång ;)

 har tänkt massor på holland å jossan, vill inte att hon ska behöva vara ensam och kluven, vill ha henne hemma så man kan krama henne. nu har hon massor att fundera över tills i höst, skulle inte vilja vara i hennes skor just nu. vad hon än väljer så kommer nåpgot bli lidnade :(

nehepp mina kära vänner.... måste byta om nu till träningskläder, sandra kommer snart å hämtar mig, idag är det aerobics. :) wiie. hoppas mitt knä håller idag..... med jag kände inget på discon igår så..... å där körde vi stenhårt va faaaan :) så jävla kul... hihi.

take care! xoxo - gossip girl ;)



jag älskar holland...

å nej jag tycker inte om att resan redan är över och att man är hemma i sverige igen.  :(  nu vill jag ha vår, sommar så det kan bli höst, för då väntar ett nytt äventyr i oslo :)

jopp

jopp

gaaah!

då var min arbetsvecka slut precis som för malin, mimmi och lindha... för imorrn bär det av mot flygplatsenklockan 10.00 om allt går som planerat. bokade nämligen en resa till holland för ett tag sen, ska och hälsa på jossan. :D ska bliiiii så fantastiskt roligt och det blev ju ännu roligare när vi blev 4 st och inte bara lindha å jag. vi kommer äga hästgården. HAHA jossan har sagt att alla kommer dö när vi kommer, finns tydligen inga snygga tjejer i holland... hihi ja vi får väl se.... men vad jag har hört så finns et inga snygga killar heller.... aja, jossi kommer iaf till flygplatsen och hämtar oss, sen bär det av till hästgården där hon jobbar och bor. hon hade tydligen planerat middag den kvällen vi kommer dit och utgång typ lördag och söndag. hopas man får räka på restaurangerna... men det tror jag va, sånt har dom väl inte tagit bort, lär de ju inte eftersom det är tillåtet att knarka... mmmm å vi lär ju hålla koll på glasen och inte ställa ifrån sig dom :) så du behöver inte oroa dig kära mor :) hoppas även på ganska så bra väder så man kan ta långa härliga promenader iaf på lördagen när jossan ändå jobbar... vad man har sett på bilderna så är gården och området sjukt fint. få väl se hur det är i verkligheten!

sen så undrar jag ju en till sak, kan jag ställa om min dygnsrytm nån jävla gång?? är så jäkla jobbit, upp klockan halv 7 på morgonen även fasst jag är ledig, ej normalt, sen färdig att stupa klockan 8 på kvällen. snaaark! men vad gör man inte för thailand :)

by the way, jävligt skönt men vårväder i sverige. :D får gärna hålla i sig.

nu ska jag dansa i min dansstudio, de hade gjort en massa nya saker på discon, så jag måste öva lite. blir ju ingen träning ikväll så... puss puss

image14

kaxig- mmm- längtar tillbaka- thailand- love- love-älska det- ja-sommar-värme-ledig-hjärta...


välkommen hem!

jag är hemma nu, haft det sjukt bra och jag älskar solen, och vill absolut åka tillbaka.... lääängre!
har gjort lite roliga utflykter, bla kanotpaddling i djungeln, ascoolt, jätte trevligt att ha en grön orm liggandes i trädkronorna över sig. :) såg lite varaner och asstora fjärilar mm. känns så otroligt mäktigt, det är helt tyst och endå känns det så ofantligt stort. sen så har jag ridit elefant i djungeln till ett vattenfall. vart vid polisbåten (memory of the sunami) 3 ton båt som tagit sig 3 km... då förstår man vilka krafter det var. sen det bästa av allt, snorkling vid similan island.... SJUUUKT KUL, bland det roligaste jag gjort, simma runt bland hitta nemo fiskar och sköldpaddor och klippor med koraller. :) wiiiii.

annars har det blivit thaimassage, och 2 gånger oljemassage, måste ju passa på att skämma bort sig när det är så extremt billigt! blev en manikyr med :)

jag säger bara SINGHA!!!!!! blev en large one varje kväll till bamseräkorna........ så otroligt gott, vet dock inte om det kommer vara lika gott här hemma i sverige, får se :) hihi!

mmm skönt å vara hemma för det finns alltid saker man längtar hem till, men dom sakerna som man inte gillar här påminner en om att det finns ett underbart liv att leva långt bort. hmm ;)

puss

RSS 2.0