måndag

hoho.

ska börja med att skryta. fick MVG på hela första kursen. klar på 2 veckor. 200p. känner mig nöjd som tusan. :) mmmm har vart på kunskapsporten idag och hämtat nya kursen etik och livsfrågor! känner redan av att kolla i papprena att den är snäppet svårare. får se hur det går. :) taggad är jag iaf. skönt o veta att om jag fastnar så kan jag bara be om hjälp. meeeeeen som sagt vi får se hur det går. :D hihi
mitt mål är att denna kurs är gjord innan jul iaf.

nu håller jag på att städa och rensa min JÄVLA garderob. jag har förfan en walk in closet meeeeeeen jag får inte in en sak till. proppat! så jag har köpt två snygga kartonger från IKEA som jag ska packa ner kläder i. för mitt problem för tillfället är att jag inte vill kasta något. för det är inga fel på det. och eftersom jag är skitarg på mamma att hon inte sparade några kläder till oss i nästa generation ska jag inte göra det samma. jag sparar mina kläder som är superfina men inte är ett dugg inne just nu till mina barn. typ. :) bra va. så när detta projekt är klart så är det bara att shoppa på igen. för nu har jag plats igen :) hehehe.





ikväll blir det första gympasset. spännande.
nu är det hårdkörning som gäller.
älskar hösten och vintern när det gäller träning. är alltid så taggad då.
nu startar vi operation pinne. :D beach 2010. yeah!

peace

första advent



henke och jag har julpysslat idag. nu sitter julgardinerna uppe i köket. vardagsrummet har fått stjärnor i fönstrena och köket och datarummet har fått en varsinn elljusstake i fönstret. och en ljusslinga ute i den göna busken på gården. vilket myyyys. om nån timma blir det pepparkakor m mögelost och julmust! :)

@->-


nice

kom precis hem från elin. det blev en tjejkväll med tacos i mängder, efterrätt tills man dör och disneyfilm. :) en riktigt lyckad kväll. sa jag att vinet var gott? :) haha
tack för ikväll girls.

imorron blir det att julpynta lite.
ställa fram ljusstakarna i alla fönster, sätta upp julstjärnorna i vardagsrummet osv.
och man får inte glömma att tända första ljuset. november har vart segt, men nu kommer snart december och det är fan en trevlig månad. :)

hmmm, klockan är snart halv 1, jag är lite lullig och min fina henke är inte hemma. han är iväg med herrklubben.
vad ska ske... kommer nog inte att kunna sova än iaf.
meeeeen jag fick juh en ny bok av lindhi..... Jenna Jameson- att älska som en porrstjärna. :) hehe. har smygkollat på bilderna och läst lite lätt. usch så mycket snusk. :)

jenna jameson




god natt mina vackra.

lördag



trevlig lördag lovers!


fredag

hej hej alla vänner!

nyss hemkommen från en storhandling med mimmi, jocke och felix. nu har vi mat till jul, hehe :)

tjohoo, jag ska jobba inatt istället för imorron. känns super toppen. för imorron ska vi ha tjejmys hela kvälen lång. tacos och allt möjligt gött. vi kommer juh nämligen inte hinna ses så mycket i december, så vir har TYP en hel då fest. lindha drar tillbaka till oslo på söndag. och jossan jobbar julbord på torpet typ varje daaaaag. mallan går i skolan. cicci bor i v-ås. elin jobbar som en TOK... det är väl sandra och mimmi jag kommer se mest, men lika bra är väl det, eftersom jag BARA ÄLSKAR att vara med dom. :)
så imorron som sagt var, en helhärlig tjejkväll. I like. vin??

nje måste nog sova en skvätt om jag ska orka med natten. eftersom jag trodde att jag skulle vara ledig idag så ställde jag juh klockan så jag skulle kunna sova inatt.
ska plugga klart det sista inatt också... 200p avklarade på ett swisch. kommer ta mig exakt 2 fjuttveckor att bli klart med hela kursen. känns så himla toppen. haha jag som skulle börja i januari, men fick smygstarta lite om jag ville... nu är första kursen liksom klar och jag har hela december att ta mig an en ny kurs!
hoppas verkligen att jag orkar hålla in tempot och att jag tycker det är kul hela vägen.

gymmet imorron för att betala kortet. klockan 10. fyyyyyyy jag kommer vara trött.


trevlig fredag kära ni!
<3

 


oj....

MVG! :D


tralalalalaaa

sitter här på jobbet. relativt lugnt. :)
så himla mysigt när jag kom hit ikväll. adventsljusstakar i alla fönster och små röda julkulor som hänger lite här och där. mysigt mysigt! :)

idag ska mimmi och jag åka in till stan och storhandla. man kan väl säga att det ekar i kyl och skafferi. illa. men det blir det ändring på.

(mimmi, ska ni in o kolla på köping-kungsör imorron??)

hahaha yes!!! jag har kommit på vad jag ska ge henke i julklapp. trodde jag hade slut på fantasi och att det skulle bli han som skulle välja sin present, men icke. att jag inte tänkt på detta tidigare!!!! vilken bra flickvän jag är. det här kommer bli sååå kul att ge bort. hihi! :D det är något jag själv super duper jätte gärna vill ha själv.

nehepp nu fick jag larm. see ya later!


torsdag

hey!

sitter här och väntar på att klockan ska bli 2 så man kan få åka in till stan nån gång.
ska köpa födelsedagspresenter till henke och bror.
måste in på apoteket också....
skulle verkligen vilja hitta nått nytt till julbordet nästa lördag. men ack så tunn min plonka är efter resan. bara pengar kvar till det nödvändigaste. :( men kanske :)

hoppas jag hinner hem till badmintonen med grabbarna. jobbade juh kväll förra veckan. nu är det dags igen:)
och sen nattjobb :)

later..

mmm vårat gymbesök gick nog vägen... ska dit på lördag morgon och betala och få vårat kort till dörren.
annars såg det rätt bra ut, med fräscha maskiner o så. mmm detta kan va nått. vi börjar med 6 månader, med betalning varje månad så man inte behöver betala en klumpsumma..

annars är jag för tillfället rätt uttråkad. ingen rolig dag idag. händer liksom ingenting.

men det blir det ändring på imorron. då ska vi in till stan och kolla läget. :) måste kolla på födelsedagspresent till lilla bror och henke. fy vad jag tycker det är drygt med decemberbarn. det är tillräckligt svårt att hitta på nån bra julklapp, så måste man hitta present också.. :P
förslag?

sen jobbar jag imorron natt. fick lördagnatten också. så mmm jag får en trevlig lön den 27 dec. I LIKE!

*snart julbord*



onsdag

det går inte att vakna idag... är trött trött trött.

idag ska vi ner till gymmet och kolla läget, spännande värre :)
det jag ser fram emor mest är löpbandet. jag älskar löpband. man kan liksom springa hur länge man vill, men man behöver inte ta sig tillbaka. haha. det är bara att hoppa av.

later...

tisdag

hoho.

har sovit lite för lite tror jag. ställde klockan så man förhoppningsvis kan sova inatt! hoppas hoppas hoppas. :P

mimmi och jag har iaf nyss gått milen runt granhammar. ett riktigt pass. att köra fille i alla uppförsbackar tar på krafterna. men mimmi och jag har en pakt numera. operation pinne. haha. ska förhoppningsvis, eller nej vi ska ner till gymmet imoorn och kolla läget och prata priser med dom. nu ska här börjars träna igen efter 2 månaders semester! skönt.

ikväll blir det tjejkväll. desperate och trevligt sällskap. en tjejkväll men den större klanen av gängen. det var länge sen. mysigt. tisdagsmys.  <3

nu har henryyy och jag precis käkat. han ska iväg och jobba igen stackarn. inte ätt att vara eftertraktad... eller handlar det om att han kanske möjligen är lite för snäll. det var längesen han hade en ledig dag.

nu dusch. sen dö i soffan till kl 6.

yeah!

OJ DÅ. MVG! :)

vg

yes, det går så himla bra. det går så himla lätt. fick VG på mina uppgifter om hälsa. :)
och flitig har jag vart idag igen. har gjort nästa uppgift också. ska bara renskriva och skicka iväg, men det gör jag inatt. så får vi se imorron vad jag får. :D
men erkänn, jag är fan duktig! det här trodde jag aldrig. matilda hult tycker om att plugga. det var lääääänge sen det var kul. mest ett äckligt jävla tvång.

nu ska jag iväg till mimmi, vi ska ut och hurta. springbyxorna på. yeah!


haha


:P

vilken middag man kom på sen. ojojoj. henke och jag blev bjudna på tre rättersmiddag.
förrätt: gurksoppa.
varmrätt: fläskfilégryta m klyftpotatis och sallad.
efterrätt: creme brulee med vit chocklad och blåbär hallon.

helt underbart. asgott. we love. :)
tack kära ni!

natten går rätt långsam inatt.
men jag har vart flitig.
under tiden då vi inte har så mycket att göra och det har vart relativt fritt från larm så har jag hunnit plugga. skickade iväg mina uppgifter på mailen nyss. så nu får vi se vad domen blir imorron :)
behövde bara renskriva för jag hade allt klart i kollegieblocket redan. swisch swisch.

MÅNDAG! HEJ! MÅNDAG HO! ny vecka nya tag! yes?

söndag

hej o hej

vilken myskväll/natt det blev igår. tjejerna kom hem hit vid halv 7. vi åt köpmat (sallad) och snackade om resan osv. sen blev det visning av skydive filmen och alla bilder. trevligt! och vin blev det en hel del av också. jossan och lindha och halva cicci gick hem vid 1 tiden... så det var inte så sent men mmm skönt o ha dem hemma. :)

igår var henke marita och jag på utflykt till v-ås. det blev julmarknad skultuna. där blev det diverse smått och gott. lite snö på den platsen och det hade vart nice. mmm jag vet det är inte ens december men det är inte mitt fel ;) hehe
sen blev det IKEA. och erikslund.
'nya julgranskulor och granglitter
'beställning av nytt soffbord
'skrivbordslampa osv

nu ska henke och jag hem till mimmi och jocke. vi ska bli bjudna på middag :)

sen blir det nattjobb för min del. nice.
ha det fina firren.

h-o-c-k-e-y




mössan på.
nu blir det hockey.

och man kan säga att jag förstår exakt vad hälsa är nu ;)

ha en trevlig kväll.


fredag :)

gud vad trevligt det är med fredagar ändå, även fast jag vet att jag ska jobba på söndag så är det något lite extra :P
har precis vart ute och gått med mimmi och fillebus. känns rätt bra att köra runt med barnvagnen faktiskt. ;)
vi hade mycket att prata om idag. ojoj. helt hes. haha

nu ska jag sätta mig med mina STUDIER! :) idag ska jag köra igenom begreppet hälsa. vad betyder det för mig? vad gör jag för att uppnå det? osv. askul.
sen ska jag söka upp på internet en definition på hälsa och analysera.
och sist men inte minst ska jag intervjua 3 personer i olika åldersgrupper om just hälsa.
det blir mamma tror jag, henke och felix. den sistnämda blir juh lite klurig då han inte pratar än så jag tar hans mamma till hjälp. ;)

btw- måste jag bara få berätta att min lärare för denna utbildning verkar vara helt underbar. så stöttande, så positiv. I LIKE! :) gillar henne skarpt. det förenklar juh ganska mycket faktiskt.

ikväll blir det nog hockey. henke är juh med och jag har inte sett honom spela hockey på jaaaa.... I dont know. LÄNGE! kommer nog till andra perioden då jag inväntar familjen johansson/wallon. vill inte gå själv :P

IDAG KOMMER THAILANDSRESENÄRERNA HEM!!!! guuuuuud vad mysigt vi ska ha imorron. välkomna. :)

puss puss.

 

min almanacka finns att beställa på

www.personligalmanacka.se

 


tadaaaaa :)



yes, nu är den här.
fin va? :)


torsdag

liiiiiite trött idag. haha. självförvållat jag vet. kom hem halv 5. :)
sist kvar var jag, julia och erika. tror vi aldrig släppte buzz knapparna. sååååå kul spel. och singstar också för den delen. fan vad vi ylade. en riktigt riktigt lyckad kväll. förstår inte varför vi inte gör sånt här oftare?! det är juh supermysigt, man skaffar en helt annan gemenskap plus att man har nått nytt och roligt att prata om på jobbet! lovely! mer sånt. :D

oooh nu kom posten... min nya fina kalender för 2010 ska vara med tror jag. fick iaf ett mail igår där dom sa det. hoppas hoppas. :)
den jag haft nu har vart så bra plus att den är så fin när man får designa den själv.

idag ska jag jobba kväll... mmm det var ca 6 månader sen jag gjorde. haha, känns som jag får leka följa john idag. kommer inte ihåg hur man gör. :P
och imorron ska jag jobba förmiddag... ojojoj, det var också 6 månader sen jag gjorde. knepigt det där.

imorron kommer jossan, cicci och lindha hem. tänk att det redan gått 2,5 vecka sen jag kom hem. dom här veckorna har bara flygit fram. känns fortfarande som att det var igår. det bästa är att jag fortfarande tycker det är absolut helt ljuvligt att vara hemma. jag ÄLSKAR MITT HUS. :)
vi får väl se om det blir nån vin kväll med tjejerna för att disskutera allt som hänt, hinna ikapp liksom. kanske kan bli en kortvisarkväll också, I dont know. ska bli sååå skönt o få hem dom små liven ;)

nej nu ska jag hämta posten :)

mistelfest. hej då.




trevlig kväll.
för det ska vi ha!!!!
:)


MVG

haha lämnade in min första uppgift igår. fick mvg. :)
och jag fick vg på den andra. tänk att det skulle vara såhär kul att plugga. (hittills)

det roligaste är att jag egentligen skulle börja 12 januari nästa år. men fick plötsligt en massa energi och bara vill göra mer mer och mer. haha. det tillhör inte till vanliga i mitt liv så jag är nöjd.

detta är iaf en bra start på min nya titel. :P

helluuuu. det är onsdag

ikväll har vi mistelfest. ett försenat födelsedagskalas för Indira :)
vi ska vara hemma hos julia i hennes nya stora lägenhet och det ska bli askul. vi ska käka 3 rätters middag och hela köret. vinet ligger på kylning.
har jag hört rätt, blir det singstar? hahah ;)

skönt, idag mår både henke och jag bättre. skitspruta. usch.

men vad spelar det för roll om man mår bättre när vädret är såhär? tänker nog bara ligga i soffan ändå. :P
vill ut och hurta. hmm.... vi får se. :P

nu blir det frukost!

:(

att man skulle må såhär dåligt av svinsprutan visste jag inte om. allt kom som en bomb igår kväll. innan det var jag bara lite öm i armen. nu har jag asont i armen, skitklen i kroppen det liksom kryper i hela mig så sova har jag ej kunnat göra. ont i huvudet har jag och trött är jag. KUL. vad är det man har fått in i kroppen egentligen? meeen det är väl bättre än att kolavippa i baconfebern. :)

nu har jag vart på möte på kunskapsporten. nu har jag bestämmt mig.
i vår pluggar jag till undersköterska på distans. börjar 14 januari. mötet idag handlade om första kursen. eftersom jag validerar så kommer nog detta gå ganska smärtfritt till. plus att den går efter min pipa. mmm känns faktiskt ganska bra. :) var på tiden att jag kom underfun med detta, dumt och inte ha gjort det 4 år tidigare!

hej hej

festen





<3


måndag

oj aj aj oj oj.... med detta vill jag att ni ska veta att det är lite synd om mig. har tagit vaccin mot baconsjukan idag. så nu får vi se hur man mår om några timmar. men ont i armen har jag redan. :P

mimmi och jag har vart riktiga hurtbullar idag. en promenix på 1,5 timma. :) skapligt nöjd asså.
gick granhammar runt. jag fattade ingenting, dock inte så konstigt eftersom jag trodde vi gick jägaråsen runt. haha.

festen i lördags var askul. mycket roligt folk och bra drag.

love

party lördag



trevlig helg


raj raj

det blev en toppen dag idag.
trött som ett as dock när jag vaknade av klockan. skulle vara hos sandra klockan halv 2 för att åka in till e-tuna. skulle möta upp jocke, mimmi och fillebus för att förtära en lunch på HURTIGS! skagentoast! mumma.
köpte mina lösögonfransar. julklapp i form av kläder till fille. och inhandlade alkoholen till lördagen och onsdagen.

obs: man ska inte köra bil när man är trött och har jobbat natt och gått i stan en hel eftermiddag! haha. eller vad säger du sandra? eller är det cyklisterna som ska akta på sig?? är det bilens fel när man får motorstopp i en rondell? är det den andra bilens fel när man hade tänkt att köra om men det kom en snabb jävla bil bakom som ville föra och la sig på tutan. ja det var INTE mitt fel iaf! ;) haha.

nu sitter jag på jobbet igen iaf. går fin fint.

haha, fick ett mess av milfmimmi klockan 00:15 typ. det stog typ såhär: nu är det lördag. dags att korka upp snart eller?
sånt gillar man. :)

för imorron är det 25 års fest x 4. ute vid ulvesund. i matsalen. ska bli sååååå kul. och vi är taggade till tusen.
wiihoo!

okej, nu håller jag på att pissa på mig, så nu måste jag dra!
puss och sov gott.

fredag

när jag vaknar imorron ska jag och sandra åka in till stan. har inte vart in till stan på 2,5 månad pga resan. så jag har ingen koll alls på svenskt mode. så det ska bli kul. inte för att jag har några direkta pengar att göra av med, men det är juh alltid kul att följa med som smakråd.
ska handla lösögonfransar till lördagens fest! hehe. min outfit är klockren. kommer känna mig så snygg på lördag! jag gillart! :)

faaan vad det är kul att spela badminton. och att spela med grabbar! inte skolfasoner med fjantiga flickor ;)
vi var ett gäng på 6 st idag så vi körde på med en massa dubblar!

vi har vart så flitiga här på jobbet inatt. känns toppen. är inte ett dugg trött. :)
ska se om jag hittar nått mer jag kan sysselsätta mig med innan morgonsysslorna sätter igång.

nehepp. hej hopp.

när man inte ha annat för sig





hihi


torsdag

ja ni mina vänner.
jag hade en plan. som inte kan gå i lås. troligtvis.
ska höra mig för lite. ska hålla alla tummar jag har. och lite till.
vad jag än gör när det gäller detta, vad jag än säger när det gäller detta, vad jag än kommer på när det gäller detta är det alltid som att gå in i en vägg. alltid något som sätter stop. alltid någon bestämmelse. suck!

zzZZzzZZzzZZzzZZzzZZzzZZzzZZ

fick en jobbnatt inatt. :) så det blir tis, tors och fredag denna vecka. fuckin awsome. :)


onsdag

hade möte klockan 9 imorse, så det var ingen idé att gå o lägga sig efter jobbet. men vad gör man i 2 timmar när man egentligen bara vill gå och lägga sig!? :) satte på en tvätt plus diskmaskin. hoppade in i duschen. ja.

mötet gick jättebra. vill inte säga mer än så.
har ett möte imorron också, vill inte säga mer än så.
har möte nästa vecka också om jag vill. det är en intervju med skolan jag sökt till våren. det kan jag säga.... men jag kan även säga att jag just nu känner mig superkluven. ååååh. inte lätt att betämma sig!

nu ska jag hitta på nått kul att tryckA I mig, är så hungrig.
sen ska jag ta en promenad.
sen??

puss


<3



tisdag

lite jobbigt är det att bli väckt kl 10 för att bli frågad om man vill jobba samma natt... hehe. hur ska jag nu hinna vila och sova ut? :)
meeeeen ingen kan fatta hur skönt det är att iaf bli tillfrågad! så denna vecka blir det nattjobb tisdag och fredag! awsome.

hmm, vad händer idag?
min tanke var att följa med sandra till e-tuna. hon ska fixa sig i håret och sen att vi skulle ta en tripp till tuna park... men vet inte om jag orkar det nu när man ska vara vaken hela natten... hmmm. borde juh vara hemma och försöka sova lite.
för har jag verkligen pengar till shopping? NEJ!
men jag har heller inte koll på vad sverige har för höst och vintermode... har juh vart borta så pass länge att jag inte har nån koll och in till stan har jag inte heller hunnit åka.

nej det blir nu frukost och promenad.
och tjejkväll ikväll. :)

har vart hos frissan




jag är nöjd.
det blev en lugg.

 


vad är en bal på slottet? :P






sen är allt kirrat o klart! :)

söndag

pappa skulle ringa om tid idag då vi skulle komma och äta fars dag lunch.... vilket han tydligen hade glömt bort, för helt plötsligt ringer han och frågar vart vi är?! inte den bästa starten när man jobbat natt och vill ha lite tid att vakna innan man ska iväg. haha. men maten var kanongod. och efterrätten underbar! mätt och belåten! :)

sen tror jag inte att jag lyft ett finger idag....

och nu sitter jag på jobbet. 3:je natten.

det träligaste just nu fast det absolut roligaste är att jag imorron kl 11 ska till köping och klippa och färga håret. ska man gå och lägga sig 3 timmar? eller vad gör man om man inte går och lägger sig? hmm.... vilket problem. men oooh vad det ska bli skönt o färga utväxten och klippa bort det som blivit slitet av all sol och, klor och saltvatten. ska dessutom göra en sak med håret som jag inte brukar, en liten förändring. :)

puss

lördagen

suck efter att ha varit vaken 34 h så fick jag sova..... i 4,5 h. sen tyckte henke att jag skulle gå upp tydligen. ZZZzzZZZzz :) så nu är jag astrött, IGEN!

var på en gruppseans hos mamma nu på kvällen. verkligen jättespännande. grejjen är den att det är juh verkligen så mycket som stämmer in. allt kan inte vara bluff, det går inte. det är faktiskt rent utav omöjligt. vissa saker kan personen som utför det omöjligt veta. mmmm jag fick en träff, och det som sas stämmde in så väl. mamma fick också en träff, och det var skrämmande sant.
nä, detta vill jag göra med mina "troende" vänner. vilken upplevelse. :D

nu sitter jag på jobbet och det flyter på som vanligt! :)

imorron blir det en fars dag lunch hos farsan...



cute



trevlig lördag mina vänner. hoppas ni får en bra dag/natt.
48 dagar till jul. det ni!


inte coolt

att vakna klockan 08.00 för att sen få reda på att man ska jobba natt kl 11.00 för att sen inte kunna sova en blund för att förbereda sig för att vara vaken en hel natt... haha. JAG ÄR TRÖTT.

här är det lugna gatan. :)


eller inte

ingen idol ikväll.
jag ska jobba fredag, lördag och sönda :)

möte på måndag hos barbro. bådar förmodligen inte gott. (som vanligt)

om mina andra planer gick som de skulle vore jag inte vara lika nervös.

fredag

ajajajaaaajjjjjjj..... jag har sånnnnn träningsvärk.
spelade badminton med grabbarna igår och jag har juh som sagt inte direkt rört mig på 2 månader. konditionen är under all kritik, men MEN det var riktigt riktigt kul. ska nog snylta mig in alla torsdagar om dom vill ha mig med. :)

så vad sker idag...?

henke ska på hockeymatch borta ikväll.
ska man slå till på idolkväll kanske? haha. har juh inte sett ett enda program.
japp så får det bli. mimmi (fille) malin, sandra, ante, elin (tobbe??) ja dom som jag känner, är hemma ikväll och vill är <3 välkommna hem på idol kväll hos mig?

när börjar det?? :)

puss

torsdag

natten gick hur bra som helst. hade dock hänt en del på 2 månader så det var lite nytt att ta in, men carina visade vägen hela natten! mmm jag har faktiskt saknat stället. känndes hur bra som helst att vara tillbaka. yeah!

henke ringde och väckte mig vid halv 1 idag. han undrade om jag skulle med och äta lunch på kungsudden vid 1. och det säger man juh aldrig nej till. så när jag sitter och väntar på att han ska komma och hämta upp mig ringer det på dörren. är det en tv licens snubbe? är det henke som drygar med mig bara för att jag ska behöva gå fram till dörren?
och vem står där och trycker??? jo bror! vad iiii gör han hemma i sverige nu?
deras resa var planerad till februari typ. men nejdå, dom kom hem efter 1 månad istället för 5-6 månader. varför??
rånade, japp
dåligt väder, japp
konstiga människor som man ej kan lita på, japp

så helt plötsligt har jag en bror att fira jul med, han som var så jävla kaxig att han skulle vara borsta över jul.
fan vilken otur dom måste ha haft.
på min resa har vi alltid kännt oss trygga, mer eller mindre. vi har nästan alltid haft okej folk att dela rum med, har aldrig kännt att man inte kan lämna kvar sin väska på rummet. har inte sett röken av droger.
synd på en sån stor (livsförändrande) resa.

yao!


torsdag



thailand med tjejerna! <3


jobb

wiihoo, matilda hult ska jobba inatt! :)
grejjen är den att jag fan har längtat efter det. det är skönt att ha rutiner och det är skönt att veta att pengarna kommer in på kontot. jag är nog inte funtad så att jag ska vara ledig så länge, jag är mer en arbetsmyra som gillar att ha 2 veckors semester ibland.
gammla hederliga misteln.
ska bli spännande å se hur mycket som har hänt på 2 månader. undrar vem jag jobbar med.

I like

onsdag

hej o hej.
kan inte ens beskriva med ord hur skönt det är att sova i sig alldeles egna sköna underbara perfekta säng. haha. har sovit som en stock varje natt sen jag kom hem. hoppas det kan fortsätta så här. inte komma in i det gammla spåret.

ska snart åka iväg till mimmi, vi ska ut och gå en promenix, hoppas solen håller sig framme tills dess.
ja det är yttligare en sak som är rätt skönt att vara hemma igen, motion. min kondition är under all jävla kritik. flåsar sönder mig själv genom att gå upp för en trappa typ. inte ok. så fram tills jag mår 100% bra och inte snorar och småhostar så blir det promenader innan jag ska börja springa i skogen igen. och mimmi och jag skaffar oss ett nytt gym kort. :D och efter jul blir det nog lite härlig aerobics igen :) som jag har längtat!

vet ni vad jag ska göra på lördag??
ska hem till min kära mor på seans. :) ni vet sånt där möte med någon som tar en in i andevärlden. eller ja inte oss, dom kommer till oss kanske :D tycker sånt flumm är så spännande... så vi får se hur det går.

och på söndag ska man väl fira fars dag. (något jag gjorde för 6-7 veckor sen i NZ) trodde fan det var en internationell dag, men icke. hahahaaa.... inte så konstigt att varken jossan, lindha eller jag fick tillbaka normala tack sms efter att vi grattat våra pappor. hehe.
ska iaf hem till farsan på söndag för att förhoppningsvis förtära en frukost eller lunch medsan inga och kent är kvar! och så ska jag ha kortvisar stund. så jag måste skynda mig att fixa över och gallra mina kort till datorn. nya zeeland är iaf klart, det gjorde jag igår.

nej nu fick jag mess att mimmi är klar! så jag måste kila...
puss


skydive från nya zeeland. galet underbart! måste göras om!


min hemresa

tänkte berätta om min hemska resa hem från bangkok.....

eftersom jag vetat om att jag skulle resa hem själv eftersom de andra ska resa runt i thailand 2 veckor till så har jag faktiskt vart nervös en ganska lång stund. jag vet inte varför men flygplatser skrämmer mig lite. jag känner mig liksom ganska liten.
så när de andra skulle ta ett plan inrikes så bad jag dom att vi skulle åka ganska tidigt så att dom hjälper mig så långt som de bara kan innan jag blir själv. mitt flyg skulle gå lite senare än deras.

på tavlan där man kollar vilken gate och incheckning och sånt står det på mitt flyg, 14.15. (dagen efter)
min puls höjs ganska rejält där och jossan går och frågar i informationen vad som menas med det...
jooo, mitt plan är inställt och det finns inget ersättningsplan. japp jag börjar störtböla. (vid det tillfället har jag vart så lycklig att jag ska få åka hem)
de berättar att dom kommer ge mig skjuts till ett hotell där jag får övernatta till dagen efter. och att jag ska få några fjantiga minuter att ringa hem och berätta om den ändrade tiden.
paniken växer. jag vill inte bo i äckelbangkok helt själv.
mina underbara vänner fixar då att jag får ställa mig i stand by på ett annats flyg som gått från sydney. och att jag ska komma tillbaka klockan 23 för att kolla läget.

säger sen hej då till min trygghet: lindha, jossan och cicci.

när klockan sen blir 23 så går jag fram och frågar, men dom kan inte svara på min fråga än, incheckningen är inte stängd än.... men efter en stund i folkmassan där alla står och trängs hör jag mitt namn. miss hult???? gå och checka in tack. och skynda dig. så jag har ca 5-10 minuter på mig att checka in, springa till passkontrollen, väskkontrollen och spinga längst bort i den gaten. usch. mennnn ååååå vad skönt det var att komma med den natten.

då hade jag 12 h på mig att förbereda mig för londons flygplats. för hon i bangkok sa att jag var tvungen att checka in igen för hon kunde inte ge mig min biljett för london - sverige. fick dessutom sitta i mitten av en äldre gubbe och en medelålders kvinna. och varmt var det.
när jag väl kom fram till londons flygplats som INTE är så litet, var det bara att försöka hitta rätt och andas lugnt. hehe.
hittade rätt och skulle be om en ny biljett som jag blivit tillsagt. MEN, eftersom jag inte var med på bangkok-london  planet så var jag juh dårå inte med på mitt andra plan till arlanda. SUCK!!!!! såååå dom underbart hjälpsamma människorna i london satte mig på ett annat plan till arland. som går om typ 5-10 minuter. så återigen fick jag kuta igenom alla kontroller för att hinna med.

men vad händer då?? jo min väska finns inte med. dubbelsuck.
den kommer med ett senare flyg på eftermiddagen. zzzz. som tur är så tog dom mitt namn och hemadress. för eftersom allt blivit strul från början till slut så fixar dom så att någon stackare fick köra hem den till mig i kungsör. :)

med allt detta så var jag juh tvungen att få skjuts lite tidigare hem. men vad jag har förstått så är vissa bara glada och tacksamma för det. då fick juh folket se AIK vinna allsvenskan. :)

så vad har jag lärt mig?? jo att jag klarar mig ur jobbiga situationer. MEEEEEN även att jag aldrig mer vill resa själv! hahahahahhaaaaaa.

måndag



skön dag idag. har tvättat alla äckliga kläder i backpacker väskan idag. så skönt. vissa saker som tex min handduk luktar urk och har vart fuktig i ca 5 veckor. så fuktigt hela tiden så aaah usch ja den har loksom aldrig fått chansen att torka även fasst den har hängt ute hela tätterna.

har även vart och storhandlat mat med henkes visa kort :) hehe. mimmi och jag tog en sväng till ica maxi i tuna. så nu ekar inte kyl, frys och skafferi längre. hehe.
blev en fika med sandra efter det. och inte glömma bort lilla fillebus som också var med såklart! fick en liten chock när jag fick se honom igår kväll. så stor han blivit. kan sitta och rulla runt. och vill helst stå hela tiden. :) söta lilla fillefjonkan. :)

nu ska jag iväg till familjen johansson/wallon igen för att kanske dricka kaffe??? :)

puss och ha en trevlig kväll.


hemma

hej hej.
då var man hemma igen (fan vad svårt det är att skriva med åäö igen)
den här resan har verkligen vart helt underbar, och jag har nog älskat varje sekund av den.

nya zeeland: vilket land. vilket landskap. höga berg, blått vatten, glaciärer, vattenfall, mm. att bila genom nz har vart en mäktig upplevelse. mitt drömresemål sen hundra år tillbaka har äntligen uppfyllts. och inte tala om det extremt underbara folket som bor där. så hjälpsamma, så trevliga, så lätta att umgår med.

australien: vilka stränder. vilka städer. sydney är en av det vackraste storstäderna jag vart i. en månad i paradiset. skaffat sig vänner för livet.

thailand: koh chang med en tjejgrupp på 6 pers. bada och sola varje dag och äta ute varje kväll på stränderna. shoppat ÄKTA märkessaker. ;) men bangkok återvänder jag aldrig till igen. usch o blä o fy.


och nu är jag hemma igen. och det känns hur skönt som helst. dricka vatten direkt ur kran är lyx. äta vad jag vill och tillaga det i mitt kök är lyx. tvätta mina kläder i en tvättmaskin som tar längre än 25 min är lyx. sova i en säng med täcke och kudde är lyx. duscha i varmvatten är lyx. träffa sina vänner och familj är lyx.

ses snart igen.
nu blir det uppdatering här igen :)
puss

RSS 2.0