malin!!!!

det vore GULD värt!!!! :D

tisdag

yoyoy.
shit, har ni lika äckel päckel väder som vi här?? det är ruggit, småregnar och är ganska kallt. men eeeh vem bryr sig. vi har precis kommit hem från en liten skön promenad. har juh gett oss in i dietvecak här så :) bara att tuta och köra.

iaf så är tisdagen avklarad nu också :) sååå skönt. vi ska juh som sagt hem i helgen... ingen som vill hämta oss i örebro på fre-lör natten?? ingen som kan av dom vi frågat :( schnella.









hihi har fått lite bilder också :)
så här har vi det.... när vi är onyktra :)
puss

måndag!

aah måndagen är avklarad. sååå skönt. har precis ätit klart. kycklingwook. vi kör på diet denna vecka fram till fredag, så man är snyggis på lördag och fest! :)
nu ska jag bara hoppa in i duschen, sen blir det film i soffan.
längtar som en tok till fredag, då ska vi hem till kungsan. fest står på schemat, en kompis fyller 25. han bjuder på mat och hela faderullan. träffa alla kompisar, henke, å så. sen "hem" hit till oslo igen på söndag natt. ska bli så otroligt skönt att sova i min säng och kramas.

igår blev det filmmys hos max. chris var också med. vi kollade på kanske världens skummaste film, man mådde ju rätt bra efter. hmm. typ var bara en massa självmord, och våldtäckter typ. hmm. nej usch. blää. men dom bjöd på fika :) vi har planerat lite aktiviteter denna vecka, frisby i parken och långpromenader. passar juh perfekt. men inte idag, det känns precis som när man kollat på en hockeymatch, man blir aldrig varm igen, fryser in till benen i kroppen. så nej en varm dusch och raggsockor :D

idag flyttar det in 2 nya tjejer i huset, har inte träffat dom än men, aaah det blir spännande.

puss. saknar er.

vilken dag!

kom precis hem från ja sisådär 3 timmars promenad.
fick äntligen se frognerparken i dagsljus, shit vilken park sen, lite väl mycket nakentema, men det är nice. mäktigt, och det luktade så gott. har fått alldeles för mycket frisk luft nu :)
vi gick även ner till aker brygge, där vi också skulle ta en massa fina kort, men det var nån maraton, typ, så det var så sjukt mycket folk, massa löpare och man kom knappt över på andra sidan, det vi berämmde oss för att ta det nån annan dag. så det blev en donkan, IGEN! ;) sen hemmåt. nu ska det bara chillas tills klockan 6. då ska vi iväg till max och fika och kolla på film. sen göra sig redo för en ny vecka på posten :D

söndis!

yoyoyoy.
det blev en nice utekväll igen igår. var hemma klockan 5, så det var fullt drag hela netten. vi gick från förfesten förns kl typ halv 1. vi åkte först till la bella eller vad det nu hette, men 2 av oss kom inte in, så snäll som man är så åkte vi vidare. hade juh vart skoj och se hur det var därinne, men men, vi åkte till västa lipp igen, och japp like kul om inte roligare igår. salsa är min nya specialite. och igår var det inte en massa äckel ute heller, man fick vara för sig själv, och det är sååå skönt! haha, så nu är jag "typ" fullärd. gaaah. aaah askul vare. vissa saker kunde man juh ta bort... attitydproblem?

idag ska vi ha myelimys dag. ska ta med kameran och gå på långpromenad. vill se frognerparken i dagsljus. får se vart benen bär oss helt enkelt. blir väl nå bakiskäk också.
ikväll ska vi hem till max, han är äntligen ledig och vi ska få se hur han bor. förväntar mig fika asså :D haha. neje, men det är kul att hitta på nå, dom jobbar juh fan JÄMT!

hej!

shopping på stan

hej hej!
äntligen är vi hemma, äntligen mysbyxor (en stund), äntligen sitta ner. haha. har vart sååå mysigt och kul, men faaan vad mycket folk. en del går juh dessutom fram som ångvältar! snark, men jag fick det jag ville ha och lite mer. som alltid. hålla i pengarna vad är det?? men nu har jag nya kläder till dans 25 års fest, och sen nya kläder till kbk avslutningen. dessutom behövde jag lite nya partykläder, allt jag har har jag redan haft 125 ggr. så nu kommer jag känna mig fin igen :)  det blev iaf en klänning, ganska ovanligt stycke, satt som ett smäck. lila var den. får se om jag tar bara ben eller med svarta strumisar! hmm. sen iaf en svart silkeskjol, en sån där med hög midja. och till det en svart spätstop. blev svarta strumpbyxor, och ett par nya färglada strumbyxor eftersom jag hade sönder mina gula iförregår. blev ett par oranga denna gång. :) och just ja, sen en mörkgrön stickad typ eehhh, eeh skit i de, varken lindha eller jag kan komma på vad det heter. fiiin är den och skön var den :D aaaaah, just lite nya underkläder. fett sexiga :P

nu sitter vi och filar på vad vi ska göra ikväll. gabbe fyller juh år så vi vill träffa honom men han är en upptagen karl. :) hmm, ja vi får höra oss för vad alla ska göra så får man väl styra upp nå. men idag måste det bli förfest, har fan inte råd att dricka ute, blir ju cp dyrt. :P men jobbar man på posten så har juh aldrig pengar vart nå problem, fast och andra sidan har vi inte fått skattekortet än så vi kan inte få nån lön, hmm, knepigt det här. tur att man jobbade hela sommaren så att man fick lön igår :D måste ringa hem och be om kontoutdrag... skulle väl tippa på 30.000 eller jaha, 13.000. :P jäla skit fan.

rock on. trevlig helg suckers!

lörrdag!

hej hej!
det var en kanonkväll igår, men det blev inte lugnt, vi kom visst hem klockan 4. det var juh tänkt att ta ett glas vin/öl på café sör, och dit gick vi, men ölen var god så vi ville ut och dansa. förljde med lipp, typ ett salsaställe, iaf nere i källaren. haha, sååå jävla kul var det. vi gjorde några tappra försök med 2 salsa freaks :) mmm och ganska bra gick det juh, dessutom så kul att kolla på sånna som är riktigt bra. men vi smög iupp på övervåningen 2 ggr iaf för att få lite annan musik också. sen bev det till att knalla hem, så det där med en tidig morgon idag för att hinna med så många saker känns rätt långt borta. just nu vill jag bara gå i stan och shoppa och äta mc donalds. haha!

så nu sitter jag och väntar på att lindha ska duscha klart så jag kan hoppa in. sen fix, sen stan. ska hitta nått fint att ha på mig antingen nästa helg eller om 3 helger. önska mig lycka till dårå!

puss

FREEEEDAG! :)

hej hopp gummisnopp.
för det är ingen vanlig dag nej för det är fredagens fördelsedag :) schalalalaaaaa.... kan inte att beskrivas med ord hur otrloligt skönt det känns. trots att den här jobbveckan har vart riktig nice, så ska det bli såååå fett nice med helg, sovmorgon, och roliga festligheter inbokade. när man har "flyttat" till en storstad så vill man faktiskt göra nått annat än att bara jobba varje dag i fula kläder. såååå, idag ska vi ut på café sör och dricka lite drinkar. våran jobbarkompis är vakt där så vi tänkte dra dit! bara ha det allmänt bra och klä upp sig! men jag tror det blir rätt lugnt, ska juh hinna med en massa kul imorron. :) ska bli soool tydligen, det var en fågel som viskade det i mitt öra. :) så för att sammanfatta med korta ord, vacker höstdag, vin, fotboll, sällskap, kort, upptäcksfärd.

idag har vi ätit tacos (igen) men vad ska man göra när man har köttfärs hemma? ;) det är ju lovely. så nu har vi det till matlådan till på måndag också, men det pratar vi inte om nu. det är långt kvar ;)

ska försöka hitta på nå kul att ha på mig också.... tänkte mina svarta höga jeans, och ett lila pololinne?! hmm. måste testas först, har juh ätit så mycket, vill inte se ut som en boll. :D

för dom som efterlyser bilder härifrån så kommer det nästa helg, ska lägga upp ett norgealbum på fejjan tänkte jag. tog lite kort igår kväll. blir nog lite kort idag med.. får se, så svårt att få plats med kamera i min lilla partyväska ;)
ska iaf ha med den på våran underbara dag imorron, ska ta kort på vårat hus och så också.... och det kan hända att det kommer lite egobilder. ;) har aldrig hänt förut, blink blink, men vad gör man inte? :D

puss och hej.

torsdag!!!!

yoooo. läget då??

idag slutade vi klockan 4, bara för att allt vårat jobb var helt klart då. är man grym så är man. såååå skönt att komma hem klockan 5 och inte halv 8. vi fick lite beröm idag igen, av bossen arne, kan vara en av världens bästa chefer. han är som en liten pappa för en. fick lite presenter av honom också, en reflexvest blandannat. så vi syns på vägarna :) haha.

ska hoppa in i duschen. ska ut och dricka billig öl ikväll. :) josé ska ta med oss till nått coolt hak. ska bliiii nice att få klä upp sig lite, man är juh RÄTT snygg på jobbet. stålhettaskor, mjukisbyxor, munktröja..??? ja ni hör juh... kvinnligt!? NOT!

imorron är det äntligen fredag! ska bliii så skönt. blir förmodligen en myskväll för att orka med lördagen. stan, fotbollsmatch, vinpimpling på akerbrygga, mat?, fest, utgång. aaah me like. kom på fest vettja. allihopa.

puss

haha, ja ni vakter!!

hej hopp.

kom precis hem från längsta och roligaste promenaden med lindha binda. vi gick först till aker brygge, kolla på allt fint folk som minglade runt i mörkret... fan vad det är mysigt där. på lördag på lördag!!! :)
sen gick vi med raska steg på slottet/borgen ja vad det nu är. vi smög oss in på området, vilket man såklart får, men till klockan 9. alltså 45 minuter kvar innan grindarna stängs. det är mörkt, och SÅÅÅÅ vackert, älskar såna där typ gammla slott och skit, asintressant. och japp i mörkret från ingenstans typ 2 meter bakom oss kom 2 vaqkter patrullerandes, jag hajjade till och då efter det lindha med, som i sin tur börjar typ skrika och springa, hon blev så jävla rädd, ni skulle ha sett, asså det går inte att återberätta, men jag garvade så jag gräääät, haha. och dom stackars vakterna som måste hålla minen gick förbi, haha, fattar inte hur dom kan hålla sig. aah som sagt det går inte att återberätta. och inte trodde vi att vi skulle hitta ut heller. :) utsikten kan man juh säga att man vill dela med sig man, på en filt, med lite skumpa. så ROMANTISKT.

så nu är vi hemma igen, 1h 15 min promenix. :D I like it. fan mitt super hälsosamma liv jag lever här borta asså. :) blir juh som ett litet streck ;)

älska!

Onsdag!

ååå har precis gått upp, börjar klockan 10 så det är dags att gå till bussen och åka till världens ände här i oslo :) men idag är det lillördag och när denna dag är slut så nänder det. snart helg, och då blir det kul kul kul.
ikväll ska vi ta oss en baota promenad, kanske gå åt ett annat håll, upptäcka ännu mera nya saker :) har liksom inte gått  och blivit tråkigt här än, ser juh fan nya saker heeela tiden. aaah, jag gillar den här stan asså.

haha, jag längtar redan till lunchen klockan 2, idag har vi hemmagjorda köttbullar, och hemmagjort p-mos. och japp det är juh typ asgott. synd bara att en halvtimma går som en minut medans resten av dagen går som 15 timmar! men va fan, rik blir jag juh, så det är juh bara att bita ihop. :)

nu måste jag kila. puss

MåNdAg

aaahahhhaaa jag är sååå trött, kom hem från kungsör inatt, var tillbaka i oslo igen klockan typ halv 6 i morse. trodde först att jag skulle få sova ute då lindha har våran enda nyckel och hon har ju vart kvar här, så jag skulle ringa och be henne att öppna, paniiiiK, telefonfan funkar inte, inte första gången och inte andra, nära att ta till lipen så funkade det iaf! så jag fick sova i min underbara soffa i 1 timma innan det var dags för en ny arbetsdag/vecka. sååå ja för att sammanfatta så har jag ungefär sovit 2 timmar inatt! men bättre att åka nattbuss än på dan, men dock inte lika lätt att kirra nån som vill skjutsa hem en till kungsör klockan 03.40 på lördag morgonen :D haha, kära lilla far, han är bra han. och chris pappa till örebro på söndag natten. thanks.

var hem för att erika min största syster var hemma, har inte träffat henne på nästan 2 år, och dessutom skulle hon ta med sig en liten boyfriend... så det kan man juh inte missa, sen kom becca och martin från uppsala, och anton från köping.... kände verkligen att jag skulle missa något om jag inte åkte hem, och det var GULD värt. dessutom komma hem till världens goaste man. skönt att känna en mans tyngd igen ;) me like! haha. stilla begärena lite, har juh liksom bara lindha annars, och nej nej, då går det lite förlångt! ahahahaaaa.

nu dröjer det 2 veckor innan vi båda åker hem till kungsan, dan banan har 25 års fest, och det är sista festen innan idling och hallin åker iväg på sin fetingresa... och alla tjejerna är hemma och är redo :) ska fan införskaffa mig nått nytt att klä på mig! får bli en sväng på stan i helgen nu.

nu har vi iaf jobbat klart, mandagen är avklarad, och vi har precis diskat iordning efter en middag bestående av pitabröd, va?? jag brukar väl inte tjata om det?? sååååå ljuvligt! nu ska vi ta en kvällsrök, sen kolla de nya avsnitten av gossipgirl.

vem kommer hit i helgen?? vavavavav? sandra är du på eller? man vågar åka själv!!! ;)

love

*david* vår i kalmar, kan jag vällleeee. :)

tjo balla bacon!

heeeeeeeeeeej!
idag har det vart en bra dag asså. jobbet gick skitbra, ALL post var klar klockan nästan 1 timma innan slut för dagen. :) får se om vi kommer över glasspoängen. :) allt över 3000 är bra, och dom dagarna vi har jobbat har det alltid vart det, hör tydligen inte till vanligheten! :) vi rockar som postisar! haha. har faktiskt fått massor med beröm :)

hem sen för att laga brakmiddag, pulvermos med fiskpinnar! haha. hatar pulvermos, men det är juh billigt! blir dock det i matlåda imorron med. :P men vi överlever, för det är ju FREDAG! sen HELG!!!!!! nice nice. 1 till arbetsvecka gjord i oslo! och japp, det är fortfarande nice at bo här. saknar såklart lite folk hemma, men det är juh inte så att det är jättejobbigt att ta sig hem en helg. 5 timmar tar det med buss och det kostar 210:- så det är juh ingenting att bråka om :)

nu på kvällen har vi tagit en fetingpromenad, 7 km blev det nog iaf, letade rätt på frognerparken, och efter att ha gått en massa fel så hittade vi rätt, och vilken park sen, SHIIIT, den var kanonvacker, rosor överallt, grönytor så långt ögat nådde, fontäner och statyer... kan tanka mig vilket drag det är där på somrana. :) den skulle jag vilja visa alla jag känner. så fin är den.

nu blir det sängen, eller ja mig kära soffa jag sover på, asskön är den :) 

puss puss gullisar! 

onsdag!

ggaah vad trött jag är, 1 timmas övertid blev det idag, så vi var hemma klocka typ 20.00... men det blir ju lite extre pengar asså. :) och det tackar man juh inte nej till. hihi! miljonär nästa!
nu har vi bara lagat lite mat, kyckling, sweer and sour sås med ris. gottit var det. ingen matlåda till imorron blev det över, så det blir lyx med att äta på restaurangen på jobbet, typ alltid firre, vaddå, finns det fisk i norge? :) men jag älskar fisk... 2 ggr i veckan, I like!
sitter och väntar på att mamma ska ringa, men hon är seeeeg, skulle inte förvåna mig ett smul om hon sitter och ringer på mitt sverigenummer... haha. teknisk, hmm not! :)
nu ska vi ut och ta en kvällsrök, sen en varm dusch!
pusssssssssssssss

kallt....

fan vad det blev kallt överallt så fort... man hinner ju inte med, man dör juh om kvällarna, och de tidiga mornarna är inte att tala om. bbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. måste nog hämta min vinterjacka snart! buu, jag hatar att ha mycket kläder på mig! vill ha så lite som möjligt! nudist javisst! :)

nu är matlådan gjort iaf till imorron, så vi ska burra ner oss framför en film. sen sova sova säng säng säng. och sen bli förbannad över att klockan ringer efter typ "5" minuter och det är dags att gå upp och bli arg på klockan. och SOM klockan går sakta! ojojoj. usch, jag känner att jag klagar lite för mycket nu! :) sorry lorry!

hade väl inget mer att tillägga.
saknar vissa personer.
pusspusspuss
pusspuss
puss
:)

Måndag!

asså kan måndagar kännas bajsigare? undrar om det nån gång kommer kännas bra att gå upp till jobbet och det är 5 dagar kvar att arbeta? usch! nu är en dag gjord iaf och man är en dag närmare fredag och helg. :)
i helgen kommer lindhas päron hit, så vi får finbesök och det är juh nice. så vi försöker hitta de bästa platserna att visa och de bästa matställena. ake brygge är juh ett måste, synd att det är så dyrt där. :P men pengar har juh aldrig vart nå problem ;) haha!

vi kom hem vid 19.30 ikväll, gick direkt till kiwi och handlade lite frukost och lite tacos saker, sen hem, laga mat och vräka i oss, faaan vad tacos är gott, blev lite till matlådan också, så nu har man en liten morot att se fram emot. LUNCH!
sen har vi bara tagit en varsin varm dusch och nu känns det som det är läggdags :D mmm, skönt, synd bara att så fort man blundar så ringer klockan, så man vill typ inte lägga sog? men då blir man så jäkla trött imorron istället. vi börjar en timma tidigare imorron, så det blir ett pass mellan 9-17. vi kör måndag-fredag 7,5 h som för dom är heltid.... så det är bara o tuta och kö!

sov gott

söööndag!

vilken perfekt söndag det blev/blir. har vart ute med 2 av tjejerna på en liten oslorundtur. var ner till hamnen, som vart typ hur mysigt som helst, en borg på andra sidan vattnet och massor med mysiga restauranger längst vattnet. kan tänka mig att det är helt underbart på vår och sommaren! ooo fy vad fint det var, och sen massor med glassiga båtar. :D nice. den som kommer hit ska jag visa det det första jag gör.
nästa mål är att kolla in frogner parken som tydligen ska vara fin! vill bara att det ska vara sommar så man kan spela lite fotboll och grilla, och dricka öl. :D oooh! låååång tid kvar!

förfesten igår var juh nice, blev ganska många till slut, aah många deeptalk å då går ciggen slut! haha. älska det.
sen bar det av till livingroom, vilket jag tyckte var mindre kul, bara tecnomusik heeeela tiden, går juh fan inte o dansa till. hmm, bättre lycka nästa gång... då får dom ta med oss till tiger tiger. hatar bara att känna mig så tråkig när man vill gå hem före alla andra. buuu! :(

nu har vi shoppat godis och ska krypa ner i soffan med film, sen sova tidigt så vi orkar med en ny arbetsvecka.. :P posten matilda är redo. fan vad skönt det kommer vara med fredag! får se om man får besök till helgen, annars åker jag nog hem eller nästa helg, då man fått lön.. får se. hmm.

puss

lördag!

håller på att sminka mig, men behövde en paus, så jag satte mig här en sväng. vi ska ut och inskaffa oss lite vin, och vi ska nog gå förbi smartclub med... hoppas dom jobba idag så vi inte går dit i onödan :)
typ skitväder här idag, som hela den här veckan, inte spöregn, men molnigt och smådugg om vart annat! det stod juh i tidningen att det skulle vara sol idag!!? konstigt! inga meterologer som kan sitt jobb i utlandet heller! ska fan bli det till yrket, man behöver juh bara ha en livlig fantasi, och DET har jag. :)

ber fan om ursäkt för att jag inte lägger ut nå bilder heller... har faktiskt inte tagit ett enda kort sen jag kom hit. dåligt jag vet, men jag har fan inte haft tid, och när man har haft tid ser man ut som skit! men jag ska försöka skärpa mig! måste juh ta kort på vårat rum och hus, på oss, och alla vi träffar! ojoj!

mina kära vänner ska gå på glamousfest ikväll, som jossans pappa är med och anordnar. mmm och japp jag skulle gärna vara med asså. glitter och glamour ett perfekt tema. och dessutom kommer jossan hem från skåne. buu. men man kan juh inte vara med på allt, även fast jag ibland vill dela mig på 4.
vi ska juh också festa ikväll så det kommer bli kanonspännande. :) wwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiii! förfest här hemma hos oss tydligen, så det ska bli kul. ska bli najs och lära känna varandra över några glas vin.

nu ska jag fortsätta spackla mig!


freeedag!

hellå!!! :)
då var det fredag kväll med en ledig helg framför mig! första helgen, hmm, utgång viskas det om... har fått lite bra tips  om niceiga uteställen av tjejerna vi bor med. det ska tydligen in 2 tjejer till, så då lär vi juh få stanna ett tag till... annars var det så att dom ville hyra ut båda rummen till två olika personer, men dom kanske äntligen har fattat att dom tjänar mera pengar på att låta oss bo båda. :) hoppas hoppas! iaf oktober ut vore ju bra... gärna november med, och gärna december ut för den delen med. :) triiiivs så bra i vårat rum. vårat fina kollektiv. vi bor på en gata som klassas som en "finare" gata, det ligger massor med ambasader och huset är skit fina. :) typ bara vårat som är i lägre klass, men det betyder iaf att gatan är lugn, typ inga bilar och trafik, och bara typ bra folk eller hur man säger. så det som oroar sig behöver inte göra det :)

imorron blir det tydligen en trevlig fika/lunch med gabbe och för den som vill. måste hinna köpa vin också. för imorron ska vi ha fest i våran lilla lya :) lära känna varandra å så, sen ut och dansa som galningar!

*sussie* lätt att du ska hacka kyckling ett tag, asskönt avbrott juh, bara å ta tjänsteledigt, för det får man väl om man ska testa på ett annat jobb? vi tjänar om det blir som han sagt, 158:- i timman..... så det är ju väldigt bra... :D

*david* faaan det vore nice som fan, se till och plugga stenhårt nu så du inte kuggar, sen bara o komma o fira med oss. :) säg till innan så du inte kommer hit en helg då man åkt hem eller nå :)

oooh jag är så trött, blir nog sängen snart! sen upp efter en välförtjänt sovmorron. kanske blir en sväng på stan? hmm, jajaja.

puss!

jobba

tjo!
första dagen på jobbet avklarat! posten matilda grejjade det. :) hihi... nej det var helt okej och dom var nöjda med oss när dagen var över. men det märks att det är "mans" arbete... väldigt mycke tunga lyft, konkande hit och dit på saker... mmm kroppen känner iaf att den lever. ;) fredag imorron, sen HELG! hihi, jobbig arbetsvecka det här. tss. min första helg i oslo :) hope I like it!
när vi kom hem från jobbet åte vi en sväng till smart club, där max å chris jobbar... vi ville berätta hur det gått, och handla lite krubb. sen gick vi med snabba steg hem för att göra matlåda till imorron, dyrt på restaurangen på jobbet. :P men idag blev det fisk, och potatis, sallad.... LINDHA HAR ÄTIT FISK IDAG! shit, fattar du?? och havregrynsgröt till frulle... ska nog få i henne ett och annat mer innan vi drar hem ;)
nu på kvällen tog vi en dusch, gick ut och tog ut pengar till hyran.... sen hem fort fort för att krypa ner i soffan för att kolla på film, occccchhhhh lite chips. :P

jag saknar min familj (ni vet vilka som tillhör den) mycket, men dagarna går så fort här, o det är bra, slipper man tänka så mycket.... det enda jag vill är att min familj flyttar hit så jag inte har nån att sakna så kan vi leva här forever and ever :D jajajaja??...........

*sussie* på jobbet misteln... var är du? skulle inte du lägga in en kommentar? hihi! hoppas du har kvar webbadressen... hälsa alla på misteln iaf!

*david* kommer du hit i september?? :D

*tjejer* älska er typ yes!

puuust!

hektisk dag idag, igen, det är ju rätt lite och fixa.... och faan vad allt kostar pengar! aja, det blir väl bättre.
idag har vi vart på en intervju för mexi, gick kanon, och hon var mycket intressead sa hon. så vi får se...
ocg imorron är det första arbetsdagen på posten, hihi, spännande värre. registrera paket kan väl inte vara jättesvårt eller??? :)
fixade skattekort idag också, tog ungefär 100 år, men nu är det gjort, ska komma om ca 2-3 veckor, då kan vi äntligen få lite lön. :D
och nytt norskt nummer är kirrat också.... 004740338645. give me a call ;)
sen så har vi flyttat in i vårat stora rum. :) fick gå 2 vändor med astunga väskor, sååå jobbigt! men nu är det gjort. var nära o tjura 3 ggr bara. :) haha.
nu sitter vi och väntar på max och chris, dom ska komma på en kvällscigg och kolla på vårat nya hem.

sov gott.

oslooooo!

japp då var vi här, oslo, storstan, ojoj, vad allt är stort, man är juh helt slut när man kommer hem om kvällarna. :) 
japp, lägenhet är kirrad, flyttar in imorron, och jobb kirrat idag, numera är lindha och jag postenbrudar! hahaha. mmm. imorron blir det skattekort och förhoppningsvis nytt nummer. sen ska väl allt det där nödvändiga vara klart, MYCKET skönt!! 
vi har vart en massa på stan, GÅTT väldigt mycket... kollat in allt. ja... typ så. 

aaah just ja, om ni kommer hit!!! ät aldrig kebaben här, kan vara det äckligaste jag ätit, smakade verkligen skit i ett pitabröd.... fyyyyy fan. 

nu ska jag göra mig en macka.... sen krypa ner i soffan som jag sover i hos chris! mycket snällt att vi fått bo här de första dagarna, dessutom har vi fått massor med hjälp av honom och hans rumskompisar! SUPER!

fest på lördag har jag hört!! ;)

pusss  

bööölkväll :/

snyyyyft vad sorligt det blev när jag skulle åka iväg till jobbet vid halv 9. det var inte lätt att stänga dörren när alla min goa vänner står innanför och tårarna rinner ner för deras kinder, såsom mina. usch.... gick med gråten i halsen iväg over gatan och fram till min bil. man känner ju sig iaf älskad.... ojoj aah det var kanonjobbigt! kommer bli så underbart att återse dom senare. nya tag! det är juh bara och komma och hälsa på :D

elin hade iaf gjort det kanonfint, 3 olika pajer med tillbehör. sen en värsting glasstårta... mmm det märks tydligt ibland att hon är utbildad kock. sötis. gott som fy fan var det och mätt som en häst blev jag. haha, råkade visst försvinna upp på övervåningen ett tag också, elin har hittat sitt gammla tv spel med super mario 3... ÄLSKAR DET!!!!!  hann bli klar med första världen innan de andra kom på att jag var borta... ;) hihi.

imorron ska jag packa det sista, det är verkligen skiiiitsvårt att packa, vad ska man ha med sig?? lindha det pulvret tänker ju bara på festkläder och pumps. :) haha.... vi har iaf bokat bussbiljetter till imorron nu. vi åker med chris till örebro. bussen går halv 1 på natten till måndag! och vet ni?? vi ska på lägenhetsvisning på måndag redan :) värsting kollektiv med massor med folk, och vi får om det går som planerat bo båda i det tomma rummet. detta är på 1 månad först och främst, och förmodligen ett tag till för han som bor där annars ska ut och resa till slutet av december... kan det bli bättre då? lägenheten ligger precis bakom det kungliga slottet tydligen. SÅÅÅÅ CENTRALT :)
så 2 jobbintervjuer på onsdag.... det börjar lösa sig nu! :D ..... MRN JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA NERVÖS, OCH RÄDD SÅ JAG DÖR. säger ju hej då till min trygghet. vet ju att det bara är att packa ihop och dra om det vore så, men ändå... kommer sakna så mycket här hemma. men jag kommer växa som person, göra nått stort, nått annorlunda, leva storstadsliv, bli nöjd...

älskar er tjejer. ta hand om er här hemma. kom och hälsa på. dansa på scen??

lördag!

hej hej!
här sitter jag på jobbet, och väntar på att klockan ska bli 7 så man får gå hem och sova. :)
var ju som sagt hemma hos sandra på film/myskväll igår, men det blev inte den filmen vi hade tänkt, för den var uthyrd redan :( men vi hyrde en annan kanonfilm... ja va fan hette den nu igen då?? aja, det var en dans/musik film, en sån där film man inte kan sitta still av... mmm 4 av 5 toasters ;)

idag ska jag och H åka runt och kolla utemöbler till våran nya veranda, bäst å passa på nu när det är rea på sånt, lite halv träligt att man inte kan ställa ut dom men men, bara å vänta till nästa år... fiiin kommer det å bli iaf! i våran lilla lya! :D

klockan 5 bjuder elin hem oss på middag. typ en inflyttning/avskeds middag. för elin och tobbe är numera våra kära grannar! dom har fått så fint så :) och finare blir det med tiden... ängsvägen rockar stenhårt nu iaf! 42:an är ju såklart den bästa ;) haha.
ååh det kommer bli sååå jobbigt att säga "hejdå" till tjejerna.... känner på min att det kommer bli många tårar, usch vad ont i magen jag fick nu.... oooh, nu pratar vi om nå annat! de andra kommer ju hinna ha kanonkul hur länge som helst, hela natten om de vill, men jag jobbar lördag natten också... : /

fick en present av sussie på jobbet nu inatt...blommor och ett paket... 3 tesorter :) dom ska jag ha med till oslo.. för det var syftet... hon letade efter en skyddsängel men hon hittade ingen... hihi. tack! :) gullit va!?

hej dååååååå :)

fredddag

hellu lovers!
läget då?? :)
ska snart börja med maten, pitabröd blir det idag. min favvo!  gjorde godaste käket igår också, grillad färsk lax m vitlökschampinjoner. fan vad det är kul och laga mat när man har tid och ork.

ikväll blir det mys med tjejerna hos sandra. vi ska hyra film, "I can never be your woman." så vi får väl se om den är lika bra som den verkade på reklamen för den. äkta brudfilm är det nog iaf! jag vill ha godis och chips m dipp i mängder, nån mer som är inne på det spåret eller??

har börjat packa lite idag med, har iaf tagit fram min fina rosa resväska, och en kudde, ska göra ett alvarligt försök efter maten, det är sååååå svårt att packa för detta, ingen resa i 1 vecka direkt, vad behöver man? aaah... :)

puss

torsdaggggg.

hej hopp.
har vart hos frisören idag, blev inte direkt jättenöjd.
-oj det här var slut, oj det där var slut.
-vi brukar ta det här, brukar göra sådär.
nje, vart finns alla bra frisörer, har vart nöjd 1 gång, alltså toppnöjd 1 gång eftre ett frisörbesök, det är fan inte mycket. dom fattar juh aldrig hur man menar, tycker mest dom kör över en. aja, det är ju bättre än innan, men man kan ju typ se utväxten fortfarande och det var den jag ville ha bort. :P

kbk vann igår, IGEN, bra serie den där 4:an. NOT. aja, dom vann serien igår iaf, för det är 15 poäng att spela om i de matcherna som e kvar. och dom har vi redan kirrat. :D så grattis grattis, och välkommen upp i 3:an igen, där ni hör hemma.

ååå kan inte sluta kolla mig i spegeln, buuuu. fasst jag vet att det är en vanesak. men  ändå. det är juh faan inte gratis.

jag ska nog börja packa lite idag också... kolla över vad jag har för höstkläder.. osv. fick ett mail idag om att han som hörde av sig om jobb i en cooffeshop för 1,5 månad sen fortfarande vill träffas för en intervju :) thats nice. så jag har nog fixat en träff med honom tills på tis/ons...¨spännande. :)

puss

fyfaaan vad nervös jag blir :) på ett bra sätt förståss

väcktes av ett sms, (som vanligt) idag av lindha... hon skrev att vi får bo hos chris de första dagarna i oslo. så nu har jag vart in på finn.no och skickade iväg på lite lägenheter så man kan gå på visningar när man kommer di de första dagarna :D  shiiit, jag är så rädd, men det kommer bli klockrent, hoppas jag iaf.... ooh..... mina nerver brukar lugna ner sig bara man är på plats. andas andas.
vi ska iaf på en arbetsintervju typ nästa onsdag/torsdag... på en ny öppnad mexikansk restaurang. tacos varje dag :P
mmm, vore nice.... springa runt med ett leende på läpparna, plocka lite disk, servera, städa, plocka, kassa. men min prio 1 vore fortfarande hm lagret, men dom har ine hört av sig, man får helt enkelt åka dit sen.... dom kanske inte ens tar emot post.. I don´t know.
aaaah men det känns iaf som en start, första delen är avklarad.... men att det skulle vara så jäkla svårt att fixa boende och jobb härifrån trodde jag inte. aja. ett steg i taget!

hoho!

tjenixen i mina braxer! läget då??
asså jag stupar snart! jag är sååå extremt trött, 6,5 timmar kvar innan jag får gå hem och sova och vara ledig i två dagar :P spyyyyr! har iaf en fett bra film att se fram emot, del 2 inatt, såg del ett igår. den börjar klockan 3. human trafficing.... shit vilken stark film. hade ju ont i magen under hela filmen, så sjuuuukt att detta förekommer. har ni inte sett den, så se den.

på torsdag ska matilda till frisören, ska äntligen bli lite fin i håret igen. :) fräsch och höstfin. hej då bajsutväxt. :)

mmm, imorron blir det fotboll nere på runevallen igen. matchen börjar klockan 6. så det inte hinner bli så himlans mörkt. aaah mysigt äre, dock börjar det bli kallt att stå ute 2 halvlekar... buu.

vad har jag mer att berätta?? japp, har vart på ett svettigt aerobicspass ikväll, alltid lika kul, asrolig korigrafi. och idag satt den som ett smäck. :) ååå vad jag är duktig!

så kommer en bild till samuel också..... han undrade var bilden med favvotjejerna är, när jag bara lagt upp bilden med favvokillarna :) så vasegooo.


(ta hand om dig camilla, du ska veta att jag tänker på dig!)

take care. love you honeys!

*


sexigate grabbarna i världen. :) till vänster: henke, ante, samis, jocke, mäx. och linus på golvet!
satt och letade bland gammla bilder och hittade detta från förra året. var tvungen att lägga ut den :)

ett hjärta från mig till dig!



för att jag älskar dig!

blablabla!

* visste ni att jag har väldens bästa vänner?
* lyllo mig som har en underbar familj!
* en perfekt sambo!
* ett vackert hem!
* underbart att man har hälsan i behåll.
* nice att ha en plan med sitt liv, åt vilket håll man vill gå.
* trevligt för mig att det finns så mycket jag kan skratta åt.
* fantastiska minnen har jag i skallen. bara och plocka fram. många att dela med.

om man bara tänker efter ibland, så finns det så mycket jag kan skatta mig lycklig över.
om man bara kunde tänka så lite oftare. jag borde vara lycklig, jag ÄR lycklig!


söndaggg

ojoj, vilken händelselös dag.
vaknade ganska tidigt idag efter att jag jobbat natt, typ 13.00 tror jag. tog mig ett par rostade mackor, och slängde mig i soffan och kollade på tv. typ världens bästa program - förlossningskliniken. så sjukt coolt och spännande. man känner en hat kärlek tills man själv ska föda en liten bäse. myyyyyys. onnnnnnt :D

jaa, vi blev bjudna på tacos idag också.. kan ju vara det godaste jag vet. att jag aldrig tröttnar.

asså shit, verkligen det enda jag har gjort idag, fy fan vad värdelöst! mycket till liv måste jag säga, dessutom känns det fett bittert att det typ är svinkallt ute numera, typ 4 grader när jag åkte hem i morse. första SEPTEMBER nudå.. HÖST! bittert bittert. om man ändå kunde räkna med årstiderna, med de sviker ju jämt, ska jag palla detta halvår vill jag ha en vacker och mild höst med härlig luft och många färger - och en vinter full med gnistrande snö och minusgrader. tack!

om en vecka åker lindha och jag till oslo, kan inte fatta att det gått så fort. då blir det jobbintervjuer och boendesökning. så nu hoppas vi att vi kan få bo hos nån de första dagarna, vill ABSOLUT inte komma dit och vara "hemlös". hmm, nånstans att sova vill jag ha innan jag sätter mig på en buss dit. nån som lånar ut en säng till oss???? shittttt vad nervös jag är. så otroligt många känslor som är inblandade i detta äventyr :D oooh. ANDAS! haha.

puss puss

RSS 2.0