packar...

oooh det är inte det lättaste att packa när man inte vet vad man ska göra... men nu har jag slaffs kläder och finkläder. tror att oavsett vad vi gör så har jag nu nått i min resväska som passar! gaaah vad kul det ska bli.
det är juh min överraskningshelg... och jag har 2 saker som jag tror att det kan vara. tänker inte skriva vad utifall jag är helt ute och cyklar! hehe.

kom precis hem från westerqvarn... brudarna har handlat biljetter till qwarndagarna i helgen. blev även en fika. en STOR fika. problemet med oss är att man aldrig kan fika/äta normalt. man mår alltid som ett AS efter en måltid med tjejerna. dumt och andas mellan tuggorna liksom :D haha räkmacka OCH kulglass. men strössel. och en loka. blääää.

snart dags att dra sig till misteln och jobba sista natten innan 5 dagars ledighet! :) me likeiiiii.

puss mina prinsar och prinsessor.

bilder från i tisdags





<3



bobbooooooobboo :D

onsdag till torsdag

japp 1 dag ledig sen är back on track. sitter och väntar på att klockan ska bli halv 12 så man får äta sin macka ;) hehe.


gårdagen var asbra. hench och jag tog en sväng in till stan innan kvällen bravader. köpte lite smått och gott. en tischa, underkläder, och nytt smink. och systemet. 2 flarror vin. en till kvällen och en till kommande helg. GÖTEBORG!
förfesten spenderades hon sandra och antevante. långbord på altan. blev riktigt lyckad med färggladsa drinkar!
sen kom mammi vid halv 11 för att köra in oss till harrys. där blev det mingel och dans. lindha och dansade så mycket så vi glömde bort att gå tidigare för att äta subway eller kebab. hade jag juh sett fram emot hela kvällen. hehe.

idag har det inte hänt så mycket. känner mig lite trött ;) hehe.
var ner till stugan en sväng med jag blev en isbit av att sola i blåsten så vi drog ganska snabbt. upp till ica för att inhandla en gurka. min ingrediens för kvällen tacomys med tjejerna i aspa-valskog! :D
det var trevligt värre. men som så många andra dagar denna sommar får man åka till jobbet när det är som trevligast... men fåren i hagen längre bort tyckte det var skönt att jag skulle dra... så som dom skrek bääääh (blääää) när jag bytte om till min sexiga jobboutfit ;D moahahahahaaaa.

ha det!

måndag till tisdag.

shupp shupp, då sitter man här på misteln igen. 4:e natten. är aningens trött, men vi har det bra. en nice natt liksom. går som smort. känsaln av att veta att det är fest imorron gör att jag dansar i korridorerna :D haha.

annars har jag väl inte så mycket mer att berätta... har faktiskt typ bara sovit bort denna dag, känner mig lite hängig i kroppen... så sängen har lockat. känner mig som tur är lite bättre nu... orkar, vill och kan inte bli sjuk nu! har jag inte tid med. för i helgen ska jag till GÖTEBORG! wiihoo. läääängtar!
stora syster erika ska bjuda mig på en weekend, och jag får inte veta vad som ska ske, det är en överraskning. min födelsedagspresent. :)

nu ska jag hjälpa julia med lite gardiner eller vad hon håller på med ;P

see ya!

tjohoo

inte den roligaste och händelserikaste dagen men.. haha.

*vakna
*mat - sill och potatis
*tv
*lockmora - löpning
*göra matlåda
*träff med sandra

ni ser, vilken dag, vilken underbar dag! :P

ser just nu fram emot tisdag. ledig den natten.
då blir det färgglada drinkar, rosévin i mängder, och härligt häng hos familjen eriksson/karlsson. vi ska fira att sandra fått jobbet tillbaka. sen kommer taxin (mamma) och hämtar upp oss för att köra till e-tuna, harrys. vem ska med? jag ska med! :D
(om vi behöver mer skjuts så har jag ingen mer att fråga, kolla runt ni, jag vet att ni läser :P)

imorron kommer lilla tjejen lindha hem från oslo. med detta kan jag bara berätta att det blir en massa skönt häng i metropolen aspa i veckan. så nu hoppas jag på super duper väder så man kan steka med henne vid deras pool och ta en massa sköna långpromenader!! :)

peace and love fuckers!

lite oslo på burk








boboboooooo

lördag

då sitter man på jobbet igen. lördag kväll. man hör hur det festas i husen omkring, men jag är inte bitter! :P

nu på kvällen bjöd H och jag hem sandra och ante på lite grillmat. grillad lax, färskpotatis, romsås, sallad, oliver. en väldans trevlig kväll måste jag säga :) mer sånt åt folket!

okej, nu vet jag sandras hemlis, eller överraskning. mmm det jag trodde var det juh inte, inte mitt förstahandsval. jag trodde fan att ante vante hade friat till henne när dom var på kortsemester. det hade juh vart nice. men nope, sandra har fått tillbaka sitt jobb, sitt kära jobb som hon var så ledsen över att förlora :) yes! så på tisdag ska vi skåla i alkoholdrycker för att fira att hennes vardag inte känns lika pissig längre :D wiihoo! hörde jag utgång? tisdag it is!

love

back back back

ooh hej o hå... tänk att lediga dagar går så väldans fort. har nu spenderat 4 härliga dagar i oslo. en toppen weekend, och jag är helnöjd. men som sagt, nu är jag åter i kungsan och wiipppsss så sitter jag här på gammla hederliga misteln :)
det är varmt här inne, bosse och jag håller på och flyter bort. klibbigt.

imorron är det en bra dag.
ja, för det första är det lördag.
fotboll med sandra, som för några dagar sedan sa att hon hade något att fira med oss. inget vet nått än, och jag är inte den bästa på att vänta på hemlisar. så jag hoppas verkligen att hon berättar det imorron. :D
jag har 3 gissningar, 3 saker jag vet att hon vill och önskar sig, jag kunde ganska snabbt välja bort en av dom, då återstår 2. aaaaaaaaahhh, tänk om det är det jag tror. då dör jag! ;)

efter fotbollen tänkte vi ta hem gänget, ja eller dom som vill och är hemma på grillning.
sen kneg. 4 nätter kör jag. sen ledig 1. sen jobb i 2. sen GÖTEBORG! wiihoo.

peace

tosdag, min sista dag i oslo

åker hem ikväll klockan 18.30. känns lite surt, men med tanke på hur extemt ba jag har haft det så är det väl rätt åt mig!
igår kväll så satt vi nere vid aker bygge på fridays och drack vin åt ceasarsallad ... fick ett kärt¨åteseende av stina fina, en tjej vi lärde känna ganska väl, en en viss eftertanke så kommer man på att den bruden är klockren. hiohi. så där satt vi lindha, samira, stina och jag. assoft.
sen gick vi vidare till opend bar. typiskt stekställe, med oslos elit, haha, men det va bra drinkar, trevligt sällskap, men OJ vad hög musik, fettet dallrade utan att man ville. moahahahahaha.

nu ska vi gå till favvostället bagel and juice. äta sig mätt.
sen får vi se, min väska är klar så den är bara att hämta... mmm det blir en ba sista dag asså.

puss!

oslo oslo

oj oj det blev en bra dag igår. vi gick på stan hela dagen, shoppade en del, sen tog vi typ världens mysigaste lunch/middag lindha och jag. jag tog en skampisoppa till förrätt, sen en sushi. och till det en singha. gött!

på morgonen var vi på jobbet, gammla kära posten. det var verkligen askul och träffa alla igen. goa arne osv. och med våran hjälp fick de ha lååååång pause .. vilket jag tror att de blev glada över. hihi

sen gick vi hem för att hinna ta det lugnt, innan det blev bambadambadam. fest. förfest hos josés kusin. blev trevligt, men vi var tvungna att gå därifrån redan vi 11. så vi drog till tallins för att ta en vin innan lindha och jag gick ut på luux. japp de andra var bangers... men bejbi och jag hade en kanon natt, men mycket dans, alkohol, skratt, och fyllekäk. JAG ÄLSKAR DELI DELUCA .. haha.

nu ska lindha och jag dra oss ner till akker brygga för att äta donkan. prata om gådagen, och kolla ut över havet! svänga runt bland alla fina båtar i hamnen, och kanske ta ett och annat kot.
egentligen så skulle vi gå och täna på max gym, men eftesom det blev en håd kväll så ha vi bestämmt att vi tar det imorron. men jag har sett bilder från insidan och elexis ä gymt. och ha max som sin pesonliga tänae ä juh inga fel.

ikväll ska jag iaf få täffa stina fina. vet dock inte än hu kvällen se ut. men kanske gå ut och käka? dinka goda dinka? utgång? jag ha semeste, så jag byr mig inte . hehe

ha det hej hej, ha de ha de hej hej

osloooo

pax för att jag är i oslo, och pax för att jag är riktigt nöjd. hihi.
bussresan gick över förväntan bra, inga dryga människor som det annars alltid är.
oslo är så vackert på sommaren. det här ska bli en bra VECKA, jag känner det på mig asså. yeah.

har precis kommit hem till lägenheten, efter att lindha och jag käkat en favvo i repris, deli delucas calzone vegetarisk.
sen vart på coop och hälsat på chris.

eftersom jag inte sovit mer än 2 timmar imorse efter att jag jobbat hela natten så är jag ganska trött, kan juh inte sova på bussen... så vi har köpt öl (ett plus fär oslo) och ska dega hela kvällen... kanske en kvällspromenad.... sen sova för att orka upp och åka buss ut till posten, vårat gammla kära jobb. vi har bakat muffins som vi ska bjuda på. heee.

jag är kär i denna vackra pulserande stad!

<3



















<3

oslo nästa vecka







på detta viset! :D

lördag

jag har haft en sån toppen vecka. som jossan sa i måndags: det här kommer bli en bra vecka, det känner jag på mig! :)
vi har gjort så mycket roliga saker, badat i poolen, ätit mat tillsammans, festat tillsammans x2, osv osv, mycket nöjd. och nu har jag dessutom bokat buss till oslo på måndag, vilket jag har längtat efter i många veckor nu, och japp nu är det dags. wiihoo.

igår blev det kycklingsallad, vin, ost och kex hemma hos sandra. sen kände vi att vi ville dra vidare så vi fick komma till viktor. där blev det nattsudd nattsudd nattsudd. mer vin, lite gitarrspel osv. gick och sa hej på nattpersonalen på misteln också eftersom vi var på fest i huset bredvid. :)

idag har vi haft en chilldag.
först fotboll på kullen med en vinst i arslet. 3-0. samba på runevallen. ;)
sen till klämsbo för att hjälpa jossan med hästen, eller ja jag o cicci körde in torv i boxen, vilket slitgöra, så japp nu förstår jag varför jossan ser ut som hon gör asså. :) biffen!!! JAG FICK DESSUTOM RIDA. hahahaaa.... ja man är juh ingen nybörjare. haha.
sen hem för en snabb dusch, för att sen dra in till e-tuna med jossan, cicci och sandra för ett mål på max. MÄÄÄTTTTT. men en mycket trevlig tripp. vilket dryghumör. moahahahahaaaa. stackars medmänniskor. ;)

och nu sitter jag på jobbet igen. 2 dagars nattarbete kvar :P sen semester i 4 dagar i grannlandet. sen back back back. :D - jag är nöjd.

imorron ska jag hem till lindha i aspa/torpa. vi ska baka. och förhoppningsvis plurra i poolen :D

tack och hej
<3


torsdag

hej
kom hem sent igår/idag :)
så jag är lite sliten nu, men känner att jag börjar komma tillbaka igen. är bara extremt sugen på nått gott o äta. typislt dagen efter. :P men vad?? kinamat kanske??

vi hade det jätte kul och mysigt hos jossan. sen drog vi vidare till jonis. (han har väl aldrig fest?) haha. där var det också skitkul, och jag tror jag alldrig har dansat så mycket på en husfest som jag gjorde iår. wiiiiiho.
sen var det bara och hämta min cykel och dra mig hemåt vid halv 4.

idag blir det en lugn dag, och inatt blir det jobb. :)


vilken dag

haha så jävla kul har vi haft!
idag har vi vart på hästvägen, i sandras pappas hus. dom är på semester så vi har snott deras bakida och pool.
och vi har badat som tokar. solat som galningar. lekt som barn.
matilda, lindha, jossan, malin, elin, sandra, ante, tobbe o max. :)
men inte visste jag att vi så jävla dåliga på poolvollyboll. haha. men till slut så klarade vi 11. ja eller jag var bra! :P









nu är det dags att ladda om, ikväll är det fest. wiihoo.
hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft!
toppen toppen.

tjejkväll hos J


gullbääbis med min krans :)

jossi

lindhiii

sandriiis och mimmsig

mallilajnen och eliT

matil

ööögghhhh...

tisdag



hej o hej.
har vart vaken sen 5... asså vad det är värdelöst att inte kunna sova om nätterna.
men med detta fanns det juh nått positivt idag. eftersom våran tattiga läkarstation bara har telefontid mellan 8-9 så slapp jag juh iaf ställa klockan för att ringa :) skönt och ha detta gjort. nu ska jag bara ner till apoteket och hämta ut det jag önskade. bra jobbat matilda.



<3

måndag måndag måndag

vilken myskväll det blev igår, söndag kväll/natt. grillning på hög nivå, nu när sandra och ante är hemma igen.
fullt hus, men massor av ost och kex. :) sen blev det nattsudd med jossi och mallan.

och med detta så är jag ganska trött idag, men jag tog iaf min cykel och drog till jossan. hon skulle bjuda på blåbärspaj och kaffe ut nya maskinen... ojoj gott kaffe det där, och snittsen har hon börjat få in. plus en massa myys med bäbisarna. (hundarna alltså) nu är dom sådär köttbulliga och klumpiga. gullisar!
tog en sväng till systemet också... på onsdag blir det party i jossans hus, hon har FF. haha. (14 år)

nu ska jag ta hojjen och dra till sandra pandra, för mys på altan :D

tjooooo flöjt!


jag drar...



trevlig lördag era jävlar!

lördag

haha tur att man kan hitta på roliga saker i veckan under sommaren, annars skulle det kännas skit att jobba både igår och idag. känns faktiskt inte ens som lördag. eller jo, att man precis fick vara fylletaxi åt henke, jocke och hellberg. :) men annars inte. dom har juh dårå startat en "herrklubb" då dom sätter in pengar på ett gemensamt konto varje månad, för att sen hitta på saker, resor, matcher osv. :) gulligt va?
ikväll hade idling fixat bastuflottan vid kungsörs torp... ha det så trevligt!

ska snart iväg till mimmi mus, hon är juh själv med babismys, då jocke är med i herrklubben. så jag tänkte göra henne sällskap, och passa på att bäbismyyyysa :)
blir prefekt innan jag ska jobba en natt igen.. sen ledig i några dagar :D

hmm så vad har jag annars gjort idag då??
jopp tagit på mig gummistövlarna och plockat smultron och blåbär uppe vid torpet i lockmora! perfekt nattmat på jobbet då jag är såååååå trött på mackor. fan det enda man äter. plus att det finns negerbollar kavr från satsen jag gjorde till gänget igår. (ooh jaaaa det heter negerbollar, kommer det alltid att göra, står tillochmed på receptet)

see yaaaaooooooo.
love

:D jobbpartaj




oj det var skoj igår.
maten på papas tapas var juh helt underbar, inte sista gången jag äter där, det säger jag.
vi tog smårätter allihop, så man kunde ta flera olika. jag tog räkor på spett med klyftpotatis, och nån ostbricka med bröd.
allt i VITLÖK! så vi stank juh inte jättegott när vi gick vdare till harrys. haha.
blev lite öl, och en strawberry daquri. :) gött.
på harrys körde vi popquiz. man kan väl säga att vi inte kom först. haha. hur svårt som helst juh.. men kul var det, och ertappade för lite telefon fusk blev vi också... hahahaaa.

tack för en trevlig kväll. yaoooo.


torsdag

hheehe ojoj, blev visst en liten utgång igår. jossan och jag svängde våra lurviga på vinbäcken. helt kass musik men det gjorde inget, det var kontigt nog askuuul. :)
bror bjöd på drinkar til oss.
förutom en ett MYCKET aggresivt par så gick allt smärtfritt. ojoj, jag förstår inte hur man kan välja att dricka när kvällen slutar som deras. hon var så arg. och hon slet, hon slog. och han skrek, och slet. sluta drick och skaffa ett liv! :P



vi förfestade lite här hemma,om man nu kan kalla det för det. jossan och mallan kom hit kl 10, kanske senare.
och bror och hans vänner lite senare ändå.
skönt att slippa tänka på skjuts... det fixade grabbarna både in och hem. :)


igår ringde becca. hon hade lämnat av en patient i eskilstuna men ambulansen så hon ville komma förbi här och skryta lite. asssscoolt. kanske inte det bästa att låta en ambulans ställa sig utanför ens hus, grannarna trodde säkert att det hade hänt nå... men ooh jag blev som barn på nytt. hon såg juh ascool ut... den jäveln. :) jag fick tillochmed kolla invändigt! hehe. här kommer två bilder...


stenhårt.
sen bar det vidare till enköping igen.


vad är det för vänder?
ikväll blir det mat på papas tapas i e-tuna med tjejerna från jobbet!
sen harrys. yeah!

:)


jossans bäbisar


:) sötnosar

idag



sitter här och väntar på att jossan ska höra av sig, mitt förslag var vollyboll, får se vad hon får fram för lag :)
har hängt hela dagen. installerat kaffemaskinen. ätit kladdkaka. vart i stallet. systemet. ica.

en bra dag!

onsdag

okej, jag var rätt mättad på solen ett tag, men det behöver juh inte vända och bli höst... kan det inte bara bli männsklig värme och sol. måste det pendla mellan svinkallt och regn till döhett??

idag är det onsdag... väntar på att jossan ska höra av sig. hon har jobbar frukost på torpet. vet inte vad vi ska hitta på men. bara vi 2 som inte hade nått för oss idag.
ska iaf först upp på systemet, köpa 2 flarror vin till imorron. ska bjuda på lite dricka innan vi åker in till e-tuna för käk och party. :)
brudarna kommer vid 17, så det är bara att vara klar då. ska bli skoj.

aaaaaaaaah rävjävel

kul att man ska behöva gå runt på jobbet och vara rädd för skabbiga rävar!
var ute med carina och linda på innegården vid näckrosen. plötsligt ser jag hur nått står och glor på oss. en skabb räv.
linda säger lugnt: men det är juh en katt.
jag säger: nä det är fan en räv.

den glor på oss och börjar springa...

och japp vi tre kutar in.

den är tydligen "efterlyst" och ska skjutas. carina hade fått nått nummer man skulle ringa, men hon hade det hemma.
linda ringde polisen för att fråga om de hade nått nummer till nån jägare, men de hade ingen man kunde ringa på natten. ojoj, spänning på jobbet! :)

stockholm


på väg till restaurangen där vi tänkte käka lite gott.

på väg hem, mätt och belåten.

båten över till gröna lund :)

turist javisst ;)

stockholm

åkte till stockholm i fredags morse... och vi har haft det helt ljuvligt!
sen om man ser ut som en jävla turist ibland hör bara till. inte så lätt det där med alla tunnelbanor, adresser, gatot upp och ner, osv. men vi har klarat av allt, med hjälp av lite trevliga medmänniskor. :)

henke och jag har bott i henkes brors och flickväns lägenhet över helgen. ligger på kungsholmen. helt nybyggt så vi har levt riktigt kungligt.
på fredagen efter allt slit och letande så gick vi på stan. och japp jag har shoppat alldeles för mycket. bikini, linne, t-tröja, chinos, solbrillor, 2 st längre t-tröjor, alltså typ klänningar.. är super duper nöjd, men kontot blev lite lidande. :P
på fredagskvällen var vi ute och käkade på en grekisk restaurang, notan på mig! för att jag är så himla söt, och att det är skönt att bjuda tillbaka från min pisstid då jag var fattttttig!

lördagen spenderades på stan innan vi gick ner till slussen för att ta båten över till grönan. wiihoo. vi överraskades då först av en rejäl regndusch, men det gjorde inget för det var bara mysigt att stå och kramas under taket. :) seeeeen efter 15 minuter kanske så var det dags att bli barn på nytt. tror vi hann med att åka allt. och nya karusellen INSANE var sjukkkkkkt rolig. helt galet faktiskt. den blev det 2 ggr. så synd att det är så sjukt mycket folk, för till slut så tröttnar man på att köa. tänk hur kul det skulle vara annars. typ bara sitta kvar i karusellen och åka en gång till... :)
sen åt vi pepparbiff och ceasarsallad vid vattnet innan det var dags att ta båten över till slussen igen. hehe, sockervadd in i det sista! :P

kom hem cirka kl halv 2 idag. henke skulle på aik-örebro på eftermiddagen så var tvungna att åka ganska tidigt.
JAG ÄLSKAR STOCKHOLM. det är en klockren stad med hög puls.

nu kommer mitt "tänk om jag var rik" snack. då skulle jag ha en lägenhet i stockholm. att man får det bästa av båda världarna. småstadsidyll/storstadsliv! jag vill ha båda! måste köpa en lott! :)

hoho

yttligare en stegdag blev det. dock lite sämre väder, men jossan och jag hade det så gött på t-bryggan i skuggan. :)
åter igen så hade jossan köpt lite bokstavskex, och japp det blev en del saftiga ord. lite för saftiga för att skriva ut det här ;) hehe. bustjejerna.
hem för en dusch för att sedan åka hem till jossi för att färga ögonbryn och fransar! bra att man har en sån vän med produkter som annars bara salonger har! GRATIS! yeah!

blev bjuden på grillmiddag hos far. min faster var nämlisch i kungsör så det blev ett kärt återseende. bror var även med.
grillad fläskfilé, hemmagjord potatissallad, bröd, kaffe och kaka.

sen var det bara att åka iväg till jobbet. varm varm varm här, men väldigt lugnt så det går fin fint.

imorron är vi bjudna ner till stugan i skillinge för att äta rökt aborre i tunnbröd med smör! :D äntligen. känner jag inte smaken av det lackar jag ur, är ganska täpt i nästan till och från. är dessutom ledig så det ska bli nice. wihoo.

love

wiiiiiii


RSS 2.0