varmt och skönt!

hej hej!
yttligare en underbar dag med värme, bad och sol. bara ligga och slappa på t-bryggan utan att lyfta ett finger. möjligtvis om man ska gå till tjorren och köpa en isglass. :) gaaaaah, jag testade på att åka vattenskidor för första gången.... OCH NEJ, jag kom faaaan inte upp. var så nära men pladask ner igen. faaan man tar ju i som en ja jag vet inte vad, sen ska man ha rätt teknik också.... när jag nästan var uppe så åkte ju skidorna åt varsin håll, de fick ett eget liv liksom. :) haha. men upp ska jag om det då tar mig hela sommaren. bättre att åka ring bakom båten.... det är såååå kul. micke körde henke igår, vi letade efter varenda våg, oo japp han flög av 2 ggr. moahahaha.....

det var vintisdag igår igen, har blivit en liten tradition nu på sommaren :) vi grillade lite å sen blev det bara vin vin vin. kvällen avslutades tillsammans med mimmi,lindha,jocke och linus på harrys i e-tuna. varmt, svättigt men kanonskoj. :)

har setat och gjort bussbiljetter till bussen hem på lördag. så att det inte blir nå strul (som vanligt). folk som tror att det är en buss för allmänheten, och vaddå betala, och vaddå fråga om man får plats.... såååå trött på den skiten. -va fan är det din jävla buss eller? - JAAAAAAA, jag som har bokat!
för er som läser, de som åker med in är dom som åker med hem, INGA undantag. om ni tycker att det låter töntigt så kan ni ju testa att boka buss själva nån gång. :D

nu ska jag ut och ta luft och dricka lite vatten. såååå varm här inne. puss

mmm lovely


idag har det vart en sån där underbar dag igen. playan hela dagen. svensk sommar när den är som bäst! hoppas verkligen att det håller i sig nu! :) jag behöver detta! det behöver alla.

sommar o sol!

vilka niciga dagar det har vart igår o idag. legat i playa del skillinge hela dagarna och bara stekt. såååå underbart. badat som en tok, älskar vatten. nästan mera i vattnet än uppe :) haha.
gårdagen avslutades med en filt vid kungsudden med brudarna. en öl och utsikt över ån. :)
lite sugit att åka till jobbet nu ikväll när alla mina nära o kära ska ut och sitta på uteservering och käka o dricka vin, när det var det enda jag tjatade om igår. :( buuuuuu för er.
mmmm och så blev jag lack när jag fick mess av lindha också som är i halmstad.
*afterbeachen är som kallis, helt galet*
jag skrev bara TYST tillbaka. jag vill jag vill jag vill väl också. haha.

imorron blir det playan igen, ska ställa klockan så jag inte missar allt för många soltimmar. ska ta ut kontanter imorron bitti, för elin och matilda ska äta nacotallrik. :D längtar typ redan, kan vara bland det godaste jag vet! :) så fort man får chansen ;)

älskar er.


*

underbara sommar. här sitter jag och har det underbart på en härlig baota båt i visby hamn. solen skiner, och jag har precis druckit en kall öl och mina vänner ett glas med bubblande champange. en mycket trevlig avslutning på gotlandsveckan och underbart ställe precis efter bästa kallis. om ett år sitter jag där igen, det kan jag nästan lova, mycket ska till för att jag inte vill åka dit. snälla ge mig lite sommar glädje. känner mig redan stressad över höst och vintervädret, och det är inte ens augusti än.


måndag!

läste tidningen imorse och dom lovar sol och över 25 grader iaf på onsdag och torsdag! då blir det till att pressa i solen, ska bli brunast i stan :) vädret får gärna hålla i sig typ spetember ut så man får sin soldos så som det ska vara på sommaren. jag vill iaf ha sol på min fördelsedag, eller ja på festen jag ska ha på lördagen. det är mycket mysigare att vara ute allihopa än att trycka in sig inne. bara låna toan och inget krypande i häcken. ; ) haha. var ju kanonväder förra året när vi skulle in till qwarndagarna. myyysigt! måste boka buss. vilka vill komma? vill du? du?

sitter här på jobbet och har pisstråkigt! mycket roligare igår. 2 filmer som bästa jobbkamraten laddat hem på datorn. :) tänkte så här david: ..... på lördag så kan du väl ta med datorn ändå men en superfilm på? så tar jag alla larm i 5:an så blir alla nöjda och glada ändå!

imorron blir det lek med emmsan... ett väldans tag sen nu. fika?
sen är det vintisdag :P sluurpiiie. vem är på?
puss

mjauu

gårdagen var underbar. lindha och jag tog tåget till stockholm.  först där mötte vi upp hennes syster och två kompisar från tyskland... det slutade med att jag sjöng de tyska prepositionerna för dom, en sång som sitter inprintat i huvudet sen högstadiet. :) haha.
sen gick vi en mysig promenad genom gamla stan där karin kom med bil och mötte upp oss.... sen var det bara att sikta in sig på grönan. åkband och hela köret. shit man blir barn på nytt... jag älskar att åka karusell och vi åkte fan allt känndes det som. :) fritt fall, extreme, kvasten, berg och dal banan, radio styrda bilarna och det bästa av allt trots namnet: VILDA MUSEN! tjohooo. synd bara att så mycket tid går åt att stå o köa.
nacotallrik och öl blev det visst också. yamiii.

eftersom vi hade ett tåg att passa gick vi därifrån klockan 22. vi tog oss en mysig promenad tillbaka till stationen, längst hamnen och vattnat! fan vad fin våran huvudstad är asså. man blir så romantisk av sig. :)


en förhandsvisning


lindha *goldiesniff* matilda *dj mother fucker* jossan *svampen*

ojojackackack

jag har sovit och sovit hela dagen, mår verkligen inte bra asså.... men ja här sitter jag på jobbet igen och hostar och snorar! men sen är jag ledig i några dagar! får kurrera mig som fan då...
blev lite mys hos mimmi innan jobbet, skönt att snacka ut om saker och ting. love you, forever.

guud jag får ångest över att jag verkligen inte uträttat nått alls idag. jag har gjort en grekisk sallad. ojoj. nje ändring på det imorron. vad händer och fötter? jag vill göra nått fett skoj, galet roligt, ovanligt och oplanerat! vem e på? förslag?
bli full?? ;) nu har levern återhämtat sig!

jag är så galet sugen på skaldjurspaj också.... hmm. men känner ingen smak...

ojoj!

inte så konstigt att hälsan får sig en törn när man har vart på gotland. jag mår för tillfället som en kratta, svättas och fryset om vart annat. ont i halsen i morse, snorig, och hostar lite. :( buuuu. men alkohol,kyliga nätter, cigg till förbannelse och alldelses för lite sömn... ja du hör juh hur det låter. självförvållat! men nu när man sitter på jobbet och vet att man inte får sova förns klockan 7 imorron bitti så tycker man lite synd om sig själv.

så vad har hänt idag? klippt gräsmattan med en jävla eldriven sak, göt jag aldrig mer om, faan vad arg jag var! :) kuuuul och hålla redan på den där feta sladden, och köra med typ bara en hand, träningsverk imorron japp. hahaha, vilka problem. har även vart och storhandlat mat, nu nu ekar det inte längre i kyl och frys! :)

jag stod för godaste maten, grillmästare matilda. vitlökschaminjoiner, kött, färsk majskolv, potatissallad, pärondricka. aah det var fint.

har vart hos mimmimuu nu på kvällen innan jag for till jobbet. hon bjöd på mat. (japp har bara ätit idag) paj med kyckling, soltorkade tomater och en massa annat smått o gott! så det var perfekt till allsång på skansen! :)

ha det fint! puss

nice.

tog med mig datorn ner i köket för att leta rätt på nått nice blåbärspajs recept, så nu sitter jag här med pajen i ugnen :) har nämlisch vart i skogen idag och plockat små blåa bär till förbannelse. haha. bästa frukosten jag vet är nämligen lättmjölk med bär av alla dess slag.

köpte juh en sån där stor gummiring som man har efter båten till henke när jag var borta på gotland, vi blåste upp den idag, verkligen en maffig sak det där, kan juh inte vara tråkigt! så nu inväntar vi en dag med strålande sol. :) sen e det ba å åk!!!! GALET!

idag fick elin och tobbe nyckel till deras radhus på samma gata... mys. om man står på övervåningen kan man vinka till varandra :) kommer bli kanonfint sen när det blir klart, kanske inte en 10 poängare just nu, men vems fan är det innan man få lägga beslag på skiten själv först :)

annars ja vad har hänt idag?? åkte lite båt, skulle åka till kungsudden idag å käka lunck, men nope, det var stängt idag. så det blev pasta, kräftstjärtar, cremefraiche, purjo, tomat, dill, bröd istället. :) och ikväll blir det återträff hemma hos sandra klockan halv 8.

shiiit vad det börjar dofta nice här hemma nu.... mmm. ska nog ta ut den ur ugnen nu....


gotland ;D underbara!

för tredje året i rad kommer jag hem från visby och är jävligt nöjd. en del i sverige som k'änns som utomland med en atmosfär som är galet, romantiskt och vackerst! om man inte vill åka dit typ v.28 eller v.29 då stan kryllar med festsugna ungdomar så åk dit före eller efter, en stad som man inte vill åka ifrån förns sommaren är över.

"fängelset" vi bodde på var över förväntan, med härliga förfester för alla på innergården. har träffat massor med roliga människor, och dom har vi festat med i stort sätt hela veckan, antingen för eller efter. jag har inte gått och lagt mig före klockan 5 nån av dagrna så jag är verkligen heeeelt slut. för om man ville ha frukost vilket ingick i priset så var man tvungen att gå upp klockan 9. så ja 4-5 timmars sömn per natt. DET KÄNNS NU! :)

vi har vart på underbara kallis (kallbadhuset) ett ställe man kommer till i strandkläder och dricker drinkar till marmeladorkestern. det är sånt drag så man kan verkligen inte sitta still. går liksom inte ens att förklara. flippflopps, mojito och skråååål tills rösten spricker. :) detta sker varje dag i hela juli. :)

sista dagen så blev vi bjudna till efterstand efterfest på en jätte fin båt som låg nere vid hamnen. solen strålade och japp detblev skumpa, öl, vin och sång. denna kväll blev det slimcigg, virginia slim, i fin förpackning med. :)mmm

har vart på hamnplan 5, burmaister och gutekällaren. hamnplan var roligast. blev ett svättpass tills musiken stängdes av. :)

*lindha är numera bästa kompis med petter också*

sen är det det vanliga som har hänt, shopping, liten upptäcksfärs längs ringmuren, god mat, gott vin, skavsår på fötterna, träninsvärk, uppror av borttappade saker i 5 olika väskor, fattigare! MEN JAG ÄLSKAR VISBY,FEST OCH SOMMAR.

bilder kommer när jag fått datasladden av syrran. :D

tack brudar för yttligare en oförglömlig resa...........

snart såå...

fy för fan vilket jävla väder, har legat under täcken i stort sätt hela dagen. har verkligen inte haft lust med nått egentligen, men packat har jag gjort. många väskor blev det. :) mm man är ju tvungen att packa både ful o fin väder så det tar juh plats asså. vägrar att vädret ska vara såhär dom underbara dagrna jag har semester. skärp till dig nu!

nu sitter becca och jag och väntar på henke som har vart i göteborg på bruce. vi ska hem till mor våran och käka lax a la matilda hoppas jag på. har önskar det iaf. aja all birger fisk är supergod så det gör inget om det inte blir den. mm becca har sovit här i natt, skönt o kunna sova ordentligt har juh vart "rädd" och ensam sen i fredags. :) hon är i kungsan pga att hon håller på med sitt mc kort i eskilstuna å det finns väl säkert inga bra tider o så i uppsala. dessutom så har jag köpt hennes kamera, sååååå skönt med en fungerande och relativt ny. :) nöööjd som tusan. blir många feting bilder från gotland nu! hihi!

jossan kom hem igår också, alltid ska det vara en suprise :) fast konstigt nog blir man lika överlycklig varje gång. ska åka med henne och cicci imorron, cicci paxade framsätet, funderar på om jag ska byta bil om det inte spelar nån roll för andra bilen vem som sitter fram där, känns lite onödigt att må illa hela vägen in när man ska ha kul, 1 timmas bilförd brukar gå bra med inte längre.... jag vill rocka som alla andra, aja det löser sig imorron. :)

puss puss puss

lördag o herjjj



60 tals brud blev utstyrseln på lördagen power meet. fick faktiskt massor med komplimanger för temat även fast lindha bara tyckte att alla kollade på mina tuttar, blev en liten skämt grej av det... men men... jag diggar att bryta på mig. hhaa. ja man fick juh en dos bättre självförtroende efter den här kvällen. eller lindha vad säger du? :D busvissling på dig! ;)
gick runt en massa kollade på bilar, satt och hängde på olika ställen, gick till hamnen innan våran bil kom uppglidandes... var verkligen jätteroliga att sitta där,aningens för full oh bra glida fram med massa roligt folk runt sig. pax och följa med nästa år. *donkan på hemvägen var klockren*


å detta är dårå mitt snygga ragg som jag raggade upp från bilen. man kan väl säga att hon är upptagen och snart gift, han sa nästa vecka, stämmer det? :D hiihii. tack gullis för bästa kvällen på länge. bajja majja bästa ever. älska dig typ ja.

powermeet

mmm trodde jag skulle orka upp iadg för yttligare en soldag men icke, helt totalt slut så jag vaknade upp vid halv 4. känns sugit som fan men det gick verkligen inte att gå upp.
fick lite ångest över att jag inte gjort nå vettigt på hela dagen så jag slängde iväg ett par sms för att fråga vad som händer, tex om nån skulle in till västerås. och det skulle dom, om 40 minuter.... aaaahhh, så jag slängde in mig i duschen, fönade håret, tog på mih min lila klänning, sminkade mig å åt en macka....
jocke,mimmi,sandra, ante och jag drog sedan vidare för att möta upp alla raggare på powermeet. bästa raggningsrepliken jag fick.... -dra in magen och visa pattarna... hmm. :)

asså alla brudar som åker med är så jävla okvinnliga, överviktiga eller 14 år typ... så imorron ska lindha o jag ändra på det. ska bli kanonskoj, åka raggarbil och dricka vin. möjligtvis herja en aning också. :) hihi.
mmmm... kom o kolla om ni törs. ska moona... hee ne.

nu ska jag sova en smula så jag orkar med morgondagen... förhoppningsvis blir det lite solning innan det är dax för lite fix på utseendet.



ser viut som raggare? ingaen skinn eller jeans väst. ingen bira. raggarmusik?? haha.

love.

shooo balla bacon sucker.

hej älsklingar!
skitsvårt att sova imorse när jag kom hem, och sen hade jag ställt klockan på halv 12, utofall solen strålade och man var tvungen att åka till playan... så nje jag är trött nu inatt, men imorron måste jag upp tidigt eftersom det är lovat sol. kommer stupa när jag kommer till jobbet imörra. (david... om du läser detta, ta med datorn, vill se de andra avsnitten :D schneelllaaa) (önskemål på bakverk... hmmmm... haha skojja som fan)

idag har jag lekt med sandra, låg på baksidan i varsinn solstol och snacka skit. jätte skojjsigt, men sen kom antevante hem och då fick jag åka hem ;)
så jag bikade hem... där lagade jag lite mat, en specialare jag brukar köra, säkert bara emelie och jag som gillar, inspiration av du är vad du äter anna skipper. haha! asgott FAKTISKT. typ slim-lasange.

håller på att tänka igenom min packlista till gotland.
*gula länningen en natt
*newyorker kjolen en natt
*köpingsyran utstyrseln (lördagen) en natt.
* fjärde natten då? vad tycker ni brudar? vad har jag i min garderob?

sen alla bikinisar, KALLIS kläder, mysiskläder, och allt sånt smått och gott. :) LÄNGTAR! om 1 vecka är jag full som en kastrull. shobidoo. :)

so long fuckers!

...

fick hoppa in och jobba inatt igen, var inte min natt men hon som skulle komma kunde tydligen inte av nån anledning... okej det blir bra pengar men 3 nätter sen 1 ledig kass dag och sen 3 nätter... kommer vara slutkörd. men sen är det helg och sen gotland veckan efter så jag överlever nog ;)

helgen ja, ska in till västerås, powermeet. haha och jag ska åka i raggarbil. OM jag ska det. :) resé i baksätet på lindhas pappas vrålåk... hahaha, konstigt nog fick jag inte moona för sambon??? varför??? aaahhh bara om man dricker bira. :D
sen vidar till sjökrogen.. vet inte om det är så det heter, men det är där det händer tydligen :) jag följer bara efter..

hela ligan har vart ute och powerwalkat nu på kvällen, fan cicci speedade på som bara fan för hon skulle hinna till allsång på skansen. :) hann ju se lite av det iaf. måste vara hög mysfaktor på det där stället asså. :) det måste testas nån gång!!

vem vill med till grönan?

sola imorron?

RSS 2.0