FREDAGGGGG

äntligen är det klart, jobbet! såå skönt. hem tidigt idag med, ut och springa på en gång, in i duschen, laga mat, tomatsoppa med vitlöksbröd. :) och nu sitter jag här..... inväntar både samtal från henke och elin... tjejerna lär väl vara här om ca 5 timmar!!!!!
när vi vet om dom kommer sent eller inte så kanske vi går till cafe sör idag, vakten på jobbet sa att det skulle vara bra där idag :) hmm..... och han kan väl inte ha fel, han som jobbar där??

halloween tema på jobbet idag, hela entren var full med spindelnät, avhuggna fötter och spindlar :) och goooodis! och äpplen, men sånt skit vill man väl inte ha ;) haha.
många skrattanfall iadg med, sjukt kul dag på jobbet, asså vilket bra gäng vi är.. så skönt nu när alla börjar känna sig bekväma med varandra :) ... våran kära gammelman är ju helt underbar, han den smala, finns två nämligen, han är fabrikens clown, är nästan lite kär i honom asså.. haha.... allas våran somalier :)
dessutom hade vi med fredagsfika till personalen idag :P fina flinka flickor från sverige :)

tjoooo
och trevlig helg, kommer nog inte blogga förns söndag kväll.
puss

yoyo torsdag!

galet snabbt denna dag gick, klockan är redan sent och jag vet inte vart tiden tog vägen.
vi slutade iaf tidigare idag, sluuut på post :) är man bäst så är man, eller flink kanske man ska säga här. haha.
vi kutade iaf upp på 3:je våningen för att soooola och sitta i massagestolen. så nu är man lite brunare och nybakad tills imorron.
cicci, elin och mimmi kommer ganska sent, så lindha och jag hinner väl äta, duscha, springa och städa innan så det känns ganak bra ändå. eller jag har plockat undan lite i vårt rum och så, torkat bort damm... men vi måste bära upp madrasser och kanske damsuga?? vi ska tvätta rbetskläder också ja, får inte glömmas.

hihi ska bli spännande och se om dom kommer hitta hit!! dom får liksom låna lindhas föräldrars gps om dom vill men icke :) får se hur det slutar för vi kommer inte kunna guida dom rätt. haha. ända gångerna vi åkt bil är 3 ggr från bussterminalen och då är klockan 5 på morgonen då man setat på en nattbuss i 5 timmar såå.... dessutom åker taxin på andra sidan av carljohan. hmm. aja, det löser sig nog på nått jäkla sätt men spännande ska det bli. om dom bara kan ta sig till bislett så kan jag komma dit och hitta rätt. :) hahaha. hur länge har jag vart i oslo nu? låter som 1 dag. :)


hejja norge

rugg skit väder

usch usch vilket väder.... det har snö regnat hela dagen, blött på marken och isande kallt. vill vi ut och springa i detta skitväder? nej! ska vi göra det ändå?? vi ska fundera på saken och smälta maten :)
idag serverades det kycklingwok m äggnudlar. mycket smarrigt! så nu har man nått att längta till i imorron också, LUNCH! :D

ska iaf ut snart och kolla om mina pengar har kommit in på mitt konto.... har det inte det börjar jag bli orolig, det bli ICHEEEE kul i helgen annars, eller rent ut sagt så kan jag inte göra nått alls i helgen när tjejerna kommer. :( arne the man har ifa ringt och undersökt saken, och han sa att idag ska dom sitta på kontot, meeen jag heter matilda hult och varför skulle det ske mig?? hahaha.

stina vill kolla på tv också.... vore juh supermysigt, men jag kommer somna som en stock, såååå trött sen i måndags har jag vart, vet inte vad det är, vädret?? jobbet?? vill bara sätta mig på en stol och somna... hmm. :P
men jag kan juh iaf vara sällskap så länge som det går... hihi

tjohoo hoho

onsdag morgon ..... vad händer?

jo, klockan ringde och jag går sakta upp, vill inte upp, vänder mig om för att kolla vilket väder det är, eftersom det ser ganska mörkt ut i rummet, mörkare än vanligt. VET NI???????????????????????????? det SNÖÖÖÖAR här. snö liksom. jag blir galen. i oktober?? detta var jag inte alls beredd på. planerade sol och sköna vindar till ikväll eftersom det är springdag ikväll. vad ska jag ta för skor till jobbet?? jag kommer bli dyngsur... vad är det för fel på klimatet?? som sagt snö i oktober är inte okej. :)

ska snart iväg till jobbet, känns skönt att det är onsdag idag. mitt i veckan, lillördag. det är idag det börjar minska på post också så det är skönt! kanske sola efter jobbet, kanske sitta i massagestolen?? you never know.... :)

ha en toppen dag!
kram

längtar till helgen!

oooh hej och hå vilken rivstart lindha och jag har gjort denna helg. ut och sprang igår och ut och gick idag innan jobbet. lindha säger juh att det är enda gången man får se solljuset! och det vet jag juh att jag behöver! för snart går man in i världelösa november, årets sämsta månad! och så brukar man juh om jag känner mig själv rätt tjura för ALLT! :D

har planerat helgen nu också. cicci, mimmi och elin kommer på fredag kväll. 
när dom kommer blir det mys på vårat rum med godis, kanske ta oss en liten promenix... seven eleven eller deli de luca -kvällsmat?
lördag: äta frukost, göra oss iordning, sen gå på stan hela dagen, carljohan så dom får se slottet och skit! :) sen har vi bokar bord på fridays nere vid hamnen klockan 7 typ. äta mat och snacka skit tills vi känner oss klara med det... sen hem för att träffa de andra tjejerna i huset så de får träffa dom också... kanske ta ett litet glas vin för att sen typ träffa gabbe? max? andra? på cafe sör. där är dom experter på att göra smarriga lyxiga drinkar och jag paxar för en strawberry daqiry. :P sen vill jag så hemskt gärna visa dom salsastället men det får vi se....
söndagen blir det mys med frukost ute på ett jätte härligt liete hak, men färskpressad apelsin juice och bagels typ :) sen en lååååång promenad till frognerparken. :) ta en massa kort... sen ska väl tjejerna hem :( men jag känner på mig att det kommer bli en toppen helg. när kommer du?? och du?? ni??

nu ska vi kolla på hundtricket tydligen, inte för att lindha vet hur man sätter på den men ändå...................... fast nu gick hon upp i sängen så jag får väl sitta kvar här nere då ;( haha.

puss 

oslobilder!


tjejligan i vårt kollektiv

kungsörare/oslobor!?

jag

stina och linda

bästa posen :)

snyggaste minerna :)

skål matilda ;D

kort?? jag?? okej! :D

hejjjjjjjj!

idag var ingen bra dag.
ingen bra dag alls.
tråkigt på jobbet, det tog aldrig slut på post, kom bara in mera och mera. så vi var tvungna att stanna på donkan på vägen hem, för att tröstäta. ;) vi hade faktiskt en uppgift att utföra vid stoppet, skulle köpa en typ"internet" jaaa, eeehhh, grej, för den hade nån slitigt bort förr förra helgen. men NUUUUUU funkar internet igen och jag behöver inte sitta och vänta på att lindha har kollat klart allt hon ska kolla på sin dator, så skönt. så nu sitter vi här som två fån... en vid sängen och en vid bordet. i briskt på annat! :D
vad har annars vart skit idag?? jo, matilda har inte fått sin lön än, så det var juh tur i oturen att henke inte kom hit i helgen, jag skulle juh bjuda på allt... inte så bra att använda upp alla svenska pengar! .... men vad blev JÄTTEDÅLIGT av att han inte kom hit i helgen?? jo att vi inte kommer ses på 1 månad... inte denna helg som var, inte nästa för då kommer tjejerna hit, sen helgen efter det så åker han till umeå med laget... SEN!!!!!!!!!! mmm kanske kommer dö, men men. det blir en prövning. jobbig, men kanske nyttig?? saknar honom iaf! tur att det finns telefon och internet iaf!

lindha och jag har hittat en supervända att springa nu iaf, kanske är på 2,5 km. och jag bara svischade fram i mina nya springbyxor.. försår varför de kallas det, inge vindmotstånd, inget tyg som är ivägen... mmm å snygga är dom. :)
ut på onsdag igen, varannan dag ska man väl palla?

nu ska jag duscha!!!!

helgen

heeeeeeej vännnnnner!
vilken helg det blev, :) full fart hela tiden.
fredag med vin. förfest hos chris. sedan vidare till lipp för att dansa salsa hela natten. :D såååå jävla kul. verkligen deet bästa stället ever. tror nog att jag vill ta med tjejerna dit nästa helg när dom kommer. ska bli så kul att visa kungsörarna mitt nya liv :)
lördagen blev det förfest hos oss i kollektivet, blev en riktig tjejfest.
hihi, sedan blev det café sör och strawberry daquri ( hur deet nu stavas )

dessutom blev det en feting shoppingdag i lördags. har köpt en klänning, springbyxor, parfym, tröja/klänning, vantar!
mc-donalds. gaah.

har fått besked av killarna idag nu på kvällen också, vi får stanna november ut iaf. känns sååååå skönt. och som det lät igår så är det inte omöjligt att stanna dec, men då kanske på loftet, det beror på vad de andra tjejerna säger... hmm. men på fyllan sa en del att det LÖSER sig.  :D

nu ska vi gå och handla frukost. puss

fredag och vin!

fick sluta tidigare idag med, och med det gick vi och solade och satt massagestol, såååå skönt! :)

vi har städschema här i huset, och denna helg var det våran tur, buuu, men vi tog det så fort vi kom hem, så nu skiner det här hemma :)
varma mackor, mlev det till middag, och vin har jag hört till efterrätt ;D nice.
så nu ska vi fixa vårt utseende och snart bege oss till "grannarna". vi får väl se vart kvällen slutar, för det är tydligen nån oktoberfest här i stan, på universitetet. öltält av nått slag... :) eller så kanske man beger sig till lipp och dansar salsa :) ye.
YOU NEVER KNOW, som man brukar säga ;)

imorron blir det stan, ska införskaffa mig "springbyxor", sååå jävla snyggt, och varenda hurtig brud har det här i oslo :) sååå man kan juh inte vara sämre än att skaffa sig ett par själv. (innan snön kommer)

VAD SKA JAG HA PÅ MIG?
hej hopp gummisnopp.

torsdag och skitväder

har precis kommit ut ur duschen, lindha lagar mat till mig idag :) pannbiff och RIKTIGT mos. goooottttttt.
kom hem jättesuper tidigt från jobbet idag, så vi tog oss en lång snabb promenad. :)
sen väntar desperate houswifes avsnitt.... kanske2 st tillochmed.
OBS: lägnhet på G! sjuk historia, världen är juh rätt stor, inte.
mat! puss

saknar mina tjejer



jag gjorde det! :) haha

tog på mig springkläderna och stack ut.... jag är med andra ord bäst! ;)
blev så peppad av att stina och linda, 2 andra tjejer i huset stack ut, vill juh inte vara sämre.
kanske inte blev aslångt eftersom jag glömde bricanylen, men iaf 3 km. har juh tappat lite flås sen man flyttade hit, tungt men sant. med andra ord: JAG SAKNAR ATT TRÄNA!!
nu ska jag köra lite hemmagym. :D tjo balla bacon!

shulululuuuu

yo!
vilken softish dag det blev på jobbet. lite post, mycket lekar, sång och dans :) asså, när jobbet är som bäst! tss.
vi var väl hemma typ 7 idag sååååå skönt! och min lilla boss har fixat allt med min lön, så på fredag kommer dom in på mitt nya konto :) iiiiiih! shoppa?/spara?/båda?

funderar skarpt på att gå ut och springa en sväng, känner mig som en soffpotatis. visst jobbet är ett riktigt träningspass, man står och går hela dagen + bär tungt. men jag saknar att hoppa och skutta till musik, jag saknar dansen och aerobicen, simmningen, allt som har med svätt att göra.... men när man kommer hem är man helt slut. vill helst bara gå och dö i sängen på en gång. hmm.... nej detta får jag ta tag i, mp3, överfallslarm, och löpskor :)

lika bra att jag dra NU annars kommer jag aldig ut... puss hej

hoho

heeeeeeeeeeeeej snyggingar!
oooh nu har man kommit tillbaka till oslo efter en underbar helg hemma. :) kan inte komma på nått jag vill få ogjort. humöret på topp. sååå bra var det. men med en underbar helg hemma kommer en jobbig nattbuss, och en lååååång jobbig jobbdag på måndag. haha. men nu idag känns det bättre, har juh unnat oss pitabröd, cigg och snart desperate houswifes. :) och igår gossip, godis och chips. :)

helgen... henke kom och hämtade mig klockan kvart över 4 på natten i arboga, dit snääääälla chafören släppte av mig. en STOR kram väntade och vi tog bilen hem. hem till vårat underbart fina hem, där man äntligen fick sova i sin säng. ligga sked hela natten/morgonen. :)
stan med mimmi, jocke, elin, henke, malin, cicci. äta lunch tillsammans och shoppa.
hem, kbk fest för att fira att grabbarna vinnit serien STORT! vin :) mat :)
ligga sked IGEN. hihi.
söndag, perfekt väder, promenad med henke i solen för att möta mammi för en fet pizza. -> träffa svärföräldrarna-> träffa bästa emelie för skitsnack och tedrickande. -> hockey kl 17. mys med vinterjacka-> packa iordning-> film med H!

ni hör? fick även en underbar nyhet. ;)

idag har vi setat och letat lägenheter/rum, för 1 nov måste vi förmodligen flytta. träligt! :P

love

hoho

jag har fått mitt skattekort idag :) blev så glad när erika sa att jag fått post! så imorron ska jag till banken och fixa allt så jag kan andas ut och åka hem utan en klump i magen. såååå skönt! och arne min boss kommer bli glad. han har juh nu väntat på detta i 1 månad. stackarn. men nu så.......

lindha åker hem ikväll, så jag kommer jobba själv imorron, åka bussen själv, ja allt själv! är sååå jävla avundsjuk på henne, vill verkligen också åka nu! hon ska gå om 1 timma. blir nog lite tomt. :(
men imorron är det fredag, sköööönt. sen bara hem och packa för att dra mig neråt stan och bussterminalen. hoppas det är lite folk som ska åka, vill inte att bussresan ska vara som sist! :P

puss

gotland 2009??



vem ska med?

skattekort

efter 45 minuter fick man fram att mitt jävla mother fucking skattkort som man har väntat på i 25 år skickats hem till sverige och ängsvägen. skickades 25 sep. skulle kunna åka hem till sverige i helgen och leva lyxliv med mitt bankkort, men icke.... bra av skatteetaten att skicka det dit, vet liksom att jag inte skrivit fel ftersom lindha har fått sitt till den adressen vi angav och vi skrev exakt samma sak. snaaaark. vad ska jag med skattekortet i sve att göra? kommer nu iaf till oscars gate 47 på fredag eller måndag. ÄNTLIGEN! då ska jag till banken och öppna nytt konto, sen åka till sverige och sätta in mina ljuvliga pengar! 32.000:- ggah.

sen i denna lilla fråga kan man juh undra vad min snilleblixt till sambo höll på med. här har man "tjurat" om att man inte fått kortet och inga pengar.... slår det en inte då att *aaaah, det där konstiga brevet från norge kanske är det?* kortet fanns liksom hemma sist jag var i kungsör. aaah suger DEET gör det. haha. min älskad lilla H! ;)

onsdag

heeeeej suckers and lovers!

asså, jag gör fan inget annat än att jobba, äta, ut och gå, sova. bara på helgerna man verklign känner att det är på ett nytt ställe man bor på. visst, man gör inte av med många slantar vilket är bra, men pengar är inte allt?
ska som sagt ta på mig träningskläderna och ta min dagliga runda kring aker brygga. den tar ca 40 minuter.
asså den hamnen och det bostadsområdet är inte att leka med, såååå otroligt vacker, och japp man måste ha mycket stålar att ha råd att bo där. vackrast är det när det är mörkt. och om man går upp till gammla borgen och kollar på den utsikten så blir man KÄR! en vacker prins, jordgubbar, champang och en filt så är man som gått förlovad när man kommer hem :D

puss

4/10-08


Hela gänget, äntligen :) + jävla rauli som ska förstöra :P
mimmi,malin, cicci, jag, jossan, sandra, elin, camilla, lindha.

åååååååååååååååh

har bara en sak att säga! Jävla arselskattekort, och alla som är inblandade i försvinnande.
detta händer bara mig för att jag verkligen hatar att ringa och fixa saker. får helt enkelt gå upp till snälla arne, my boss och låna telefonen och ringa skatteetatet imorron. nu kommer dt alltså dröja 1000 dagar till innan min feta goa lön sitter på ett konto. det är ju liskom så att man måste gå till banken efter man fått skattekortet, för där finns det nya personnummret! suuuuuuuuuuuuuuuuug. tur att man fick en riktigt bra lön hemma i sverige som jag kan leva på sålänge, annars hade det vart kriiiis! :P aja, jag gör juh inte av med dom iaf.

sååån seg dag på jobbet idag. mådda inge bra alls. vet inte vad det var, har nog sovit som en kratta, FULLMÅNE you know. men jag överlevde iaf. sen hem med det vanliga rutinerna, laga mat (lax) matlåda, ut och gå, och nytt avsnitt av the hills. lindha har ställt klockan till imorron bitti, ut och gå eller sova, det är frågan? eller ska jag ta det efter jobbet? hmm.

låter som vi måste börja kolla efter nytt boende också :( killara vi hyr av velar som faaaan, skitjobbit. de är i sverige och renoverar nått hus, men de kan inte säga nått datum då de kommer hem. vill såååååå gärna stanna kvar här, trivs som fisken i vattnet! ska iaf kolla runt lite med de två nya tjejerna i huset som är i samma sitts som vi... hmm.

sov gott

hallååååå

jag blir så sur, sladden till andra datorn i vårat rum typ försvann eller nått i lördags, så nu är det bara att sitta snällt och vänta på att lindha har kollat internet. vi har liksom ingen tv på vårat rum, så jaaaa det suger, för det är typ framför datorn jag sitter varje kväll och kolla in alla 100 sidor. buu, nu måste jag alltså skaffa mig en ny hobbie, för oteknisk som jag är vet jag fan inte hur man fixar sladden asså.

måndag idag, är aningens trött, men det har gått bra på jobbet idag.
vi har juh fått vårat lönebesked för de 6 veckorna vi jobbat, och jag är NÖJD! sjuka pengar att hämta i lilla norge asså. nu börjar man förså meningen md denna resa. :D och mer ska det fanimej bli innan jag är nöjd. aaaaaaaaaaaaaah.
åker juh hem på fredag natten, ska gå på kbk avslutningen. ett måste nu när dom vunnit serien STORT! kommer nog bli en niceigt drag. :) sandra din bangare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! är fan sur! :P

jahapp, jag väntar iaf fortfarande på mitt skattekort, ligger nog i chris brevlåda, men ja orkar inte gå in på detaljer, men jag får inte ut det.... jag förjar bli såååååå frustrerad och desperat så jag hoppas det löser sig snart! jag har juh min svenska lön sålänge men ändå, dras juh så mycket mera på dom än om jag hade norskt konto. meeeeeeeeeeen, en vacker dag så har jag pengarna i min hand. :D måste tänka positivt! hihi!

har vart ut och gått en långispromenix idag efter jobbet, det är deffvecka den här veckan :) min nya klänning till helgen ska sitta som ett smäck. :) hihi. jogga/gå varje dag fram till fredag ska jag göra. äta bra mat och inga chips (min favorit) ohh.

nu ska jag sussa tror jag va! vi ses!
love!

....

nu äre fest.
partyblåsan är på. vinet på kylning. inväntar massa folk.

hoppas ni får det lika underbart som jag kommer ha. :)
älskar er.
puss

wawawiwa!

lördag idag. sovmorgon idag. sol ute idag. fest idag. du hör juh, kan det bli bättre än såhär? :D

har precis ätit lite frukorst, fil/flingor, äggmacka. så nu är man fulladdad, och ska väl snart ut och gå en lååång promenad. ska bli så skönt. frisk luft i höstsolen. har juh regnar och vart skitväder de senaste dagarna så det ska bli skönt! lindha ska även förbi vinmonopolet och inhandla förfriskningar till kvällen. ;) mmm, det får helt enkelt bli en hälsodag fram till festen. vi har tagit upp kyckling till lunch/middag = nyttigt. 2 timmars promenad = nyttigt. tvättar = bra. duscha/finslipa på utseendet = skööönt!

det tycks bli mycket folk här hemma ikväll. som det låter just nu så är vi typ 40 st. men det kanske faller bort några eller som det brukar bli så kanske det tillkommer några :D ska ifa bli jättekul att lära känna de nya tjejerna över några glas vin. de är iaf så här långt skittrevliga, blev filmkväll med dom igår kväll. linda och stina. :D

jahappp.... då kör vi igång. ;)
trevlig lördag!

FREDAG!

svar på fråga: nej jag har inte slagit mig, och inte ätit för mycket :) svar på kanske andra frågor typ lingonvecka nej, gravis nej. haha. hade bara helt enkel ont i magen hela kvällen, natten och morgonen idag. STACKARS MIG! men nu är det bra. :D

det var sååå kul igår, vi var först på tullins och tog 2 öl, sen vidare till universitetet, kåren, där vi svängde våra lurviga till klockan 1 typ. tappade suget efter att en kille kom fram och sa: du ser ut som en jävla partyhora! oooh, vad lycklig jag blev då, INTE! varför? snacka om att det finns så många elaka människor, kännde jag honom? nej, hade jag kollat på honom? nej. två ord jag inte tolererar är hora och fitta. frågan är ju den: varför förstöra min kväll bara för att du har problem? och om det skulle handla om mina kläder så undrar jag var hora är för honom, inte är det en långärmad typ lång skjorta, men heltäckande tights och konverse?!!!!!!!!!!!!! jaja. det finns folk till allt och man slutar sig aldrig förvånas. jaja. nog om det. tänker inte slösa tid på värdelöst folk. ;D

jobbade till halv 7 idag, så vi har typ nyss komit hem känns det som. bara lagat mat och käkat. max var över en sekund och pratade. han skulle iväg och åka gocart. faan va kul. :D men lindha och jag ska ut och gå, mysa med en film, äta chips och ha sovmorgon. :)

imorron är det fest!

torsdag på riktigt!

fick gå hem tidigt idag, var ingen post kvar så det var sköööönt. var väl hemma redan klockan 5 kanske, eller nått sånt. då tog vi oss ut på en långpromenad, sen hem för att storstäda vårat hus så det är fint till lördag. har liksom ett städschema och det var våran tur denna helg, men man har kanske inte lust att städa efter ett fylleslag?? :D
men nu glänser det iaf här hemma. skönt.

nu ska jag hoppa in i duschen för sen ska vi iväg till kåren för att dricka lite öl och kanske dansa lite ;) wiii. skönt att göra nått spontant och bara dra iväg och göra nått kul :) gåt juh liksom inte i lilla kungsan. så man ska väl finslipa lite utseendet så man inte skrämmer iväg folk. lite jobbit är det för min mage står ut 10 meter, den är så spänd, och det gör ont att dra in den, så man får väl se gravid ut då helt enkel. ;D tss.

ha en trevlig kväll lovers!

haha....

vilken önskevärld lever jag i?? torsdag? vad jag vet är det väl onsdag idag??
jaaa ja, önska får man alltid göra, dock inte så ofta mina önskningar slår in. men gratis är det. :D

tosdag!

hej hej lovers!

torsdag, och regnat har det gjort hela dagen. vi som skulle ut och gå när vi kom hem från jobbet.... men näääee, det blev en film uppe på loftet istället, men elsa och anine. highshool musical. ;) nå lycklig man kan va i den filmen då, och shit vad små dom är där, såg 1:an alltså. och det som störde mig mest, ingen KYSS? vad är detta. jävla fjollor. fick höra av anine att hon typ pussar varandra 1 gång i 2:an i slutet. buuuh! give me some love vettja. :D

imorron efter jobbet ska vi gå och äta allihopa på mexi, det öppna imorron så :) kunde juh vart vårt jobb om vi inte valt posten så det ska bli kul och se. och hallå, det är tacos på menyn ;P love it.

eeh det får bli ett kort inlägg, pallar inte. sorry.
vi HÖRS imorron.
älskar!

<3


haha

hej suckers! <3

hej hej. läget då??
själv har jag precis packat upp min resväska, väntar på att lindha ska komma ut från duschen så man kan få tvätta av sig lite trevligt jobbsvätt ;) nice, I know.
eftersom man är sån flitig arbetsmyra fick man sluta tidigare idag, posten tog slut. :D inget mer att göra än att ta bussen hem till oskers gate.
by the way, är man sugen på fest i oslo på lördag så är man hjärtligt välkommen hit. alla tjejer i huset ska bjuda hit alla man vill på storslagen fest. längtar så. behöver dricka lite vin och inte tänka så mycket.

festen i lördags var iaf kanon rolig. tacopajen satt fint i magen. och alla mina fina flickor slöt upp. vi dansade hela natten. aahhh, vi var på statt. full som en karstrull var man och sjöng till alla jävla låtar. haha. lät säker skitbra. :D
hann inte ens ta mig en kebab som jag hade lovat både mig själv och lindha att vi skulle göra. har man kul så har man. träffade massor med roligt folk. tack ALLA för en toppen kväll/natt!

nu ska vi snart burra ner oss i soffan och kolla på nya avsnittet av the hills, som lindha vackers "tvingar" mig till. och ja jag erkänner, det är helt okej, skulle dock inte kolla på det hemma, men men. det är nice.

ta hand om min man där hemma. ;)
puss

tisdag!

nej jag orkade inte skriva en mening igår. sorry.
men vi klarade att jobba hela dagen trots att vi inte sovit ett skit på nattbussen hem. men vem ska klaga, vi fick juh sova 2 timmar när vi kom hem klockan 6. haha, nej jag trodde jag skulle dö däe emellanåt. hamnade bredvis japp en jävla fettokärring på 200 pannor. men det var juh kul att hon kunde sova (SNARKA) 4 timmar av 5. bläääää. usch. och lindha och jag kom typ i varsinn del av bussen, hon hamnade bredvis nån som typ vägrade flytta på sig så hon satt på sin lilla kant med benen ut i gången och väskan där med. asså jag förstår att man vill sitta själv när det är en nattbuss och att man inte kan sova lika bra om man måste dela, men hallå?????? vad ska man göra när det inte finns en enda plats kvar???? man har väl lite hyffs?

helgen har iaf vart jättebra. gick för fort bara. har ett brustet hjärta som kommer ta ett par dagar att reparera. men jag överlever. måste bara komma in i vardagen här igen. och tänka positiva tankar. oooh. :)
vi ska iaf knalla iväg till banken snart! lindha har juh fått sitt skattekort, INTE JAG! så hon ska fixa bankkonto så hon kan få lön. jag får väl vackert vänta. det har säkert kommit bort eller nått. ovanligt att sånt här händer mig. alltid bara för att jag hatar att ringa typ och sånt för att fixa saker. hatar juh tillochmed att ringa om beställa läkartid hemma, måste typ sammla mig i 1 h innan. :) jag vet, nått att jobba på, men förde behöver väl inte allt gå fel, skattekort? typ fel eller rå mat på restauranger? hitta rätt väg? osv. haha

vi ses ikväll förhoppningsvis.

ooooh!

röööööööööööööönk, jag glömde såklart att ta med RÄTT sladd till kameran så jag kunde lägga ut bilder från oslo. och dessutom har jag glömt att boka biljett tillbaka till oslo ikväll och det är nu försent att boka över internet, så jagpp bara att hoppas att det fins platser kvar, men nu blir det dyrare!
när det gäller bilderna så är det bara att vänta 2 veckor igen så jag kan ta med rätt jävlasladd hem. ska juh ha dom på datorn här hemma. :( åååååh. jag som gick upp bakistidigt för att fixa det här.
har iaf kollat internetbanken, och japp jag är rik, så det var juh skönt, hade inte den blekaste hur mycket pengar jag ahde kvar! mn det är LUUUNGT! ;) så jag överlever eftersom jag inte fått mitt skattekort än,så jag får ingen lön. :( jävla sega skit!

kvälen natten igår var iaf asaskitakul. alla tjejer var med, och vi dansade som tokar ute. vi var på statt som tydligen har piffat upp sog och har fixat dansgolv till varje helg nu!

och så var jag på fotboll i v-år igår också. kbk vann med 9-5. helt sjuk match. varannat mål typ. dom var helkassa, och domarn går ju att disskutera. har tagit bilder men som sagt, ni får vänta. fick hem fruktkorgen på lotter iaf :)

fredag! :D

säger bara ÄNTLIGEN!

vi har städat vårat rum så det glänser, lyssnar på musik, segar, äter godis.
mmm jag mår fan rätt bra asså.

trevlig helt alla som läser detta. :D
vet nämligen inte om jag hinner blogga i helgen sörru, men man vet aldrig.
puss puss. du är söt.

the notebook

viken tjurarfilm.... thats what I call TRUE love. :D ahhhh. romantiskt värre. I LIKE THAT!
satt väl typ och snörvlade japp nästan hela slutet. haha, blödig som man är.
jag älskar kärlek.

torsdaggggg

hajjhajj.
torsdagen är avklarad! :) har gått skitbra att jobba idag, lindha och jag har haft det lite jobbigt när det gäller en viss sak, men va fan, tror vi överlever. eller iaf jag, jag ska juh hem och få ligga ;) haha. nejdå, haha, vad pratade vi om?
vi har iaf precis kommit hem från en långpromenad, blött men skön luft, blir så jävla fitt här asså ;) maten har aldrig vart bättre än här, eller om man tänker på när man äter vill säga. regelbundet till tusen. :) gröt till frukost. lunch- alltid matlåda. sen kommer man hem och lagar mat igen + matlåda till dagen efter. och denna vecka INGET skit. mm, nöjd.
haha, köttfärssås idag, och med ett ord kan jag väl säga att den blev stark, men det behöver vi inte heller gå in på. HOST- SVARTPEPPAR! :)

nu väntar vi på max och chris, dom ska komma över på en film. the notebook. dom säger att den här bra. :) får väl se. är det en bölfilm?? orkar inte. :) det kommer ändå bli en massa böl hela helgen, först när man får återse alla, sen när man måste säga adjö. ooh. pust! kan inte alla som jag älskar flytta hit? då skulle livet här vara klockisch. inte ett fel att hitta. KOM! :) dummisar!

puss puss bomullstuss.

onsdag!

då var onsdagen avklarad :) torsdag och fredag kvar! jag längtar som en gnu asså. ska bli så jävla kul. och idag blev det klart! alla ALLA tjejer ska vara med på onsdag. alla kommer hem där dom nu bor. MATILDA, LINDHA, CICCI, MALIN, CAMILLA, MIMMI, SANDRA, JOSSAN, ELIN. mitt underbara gäng. mina underbara vänner. det var år och dar sen alla var samlade. det som bangar ska jag döda med mina egna händer. ;)
halv sju smäller det. tacopaj tydligen, och det är juh bland det godaste jag vet, eller ja taco i alla former. :P sen efter det blir det fest för hela slanten. bussen går från kungsan klockan 11. vi ska till eskilstuna. kom dit vettja. vi har en 50 buss och den är tydligen full. gaah, älskar dom bussresorna. full ocg glad.
sen ska iaf lindha och jag äta kebab eftersom kebaben smakar som en påste skit här i oslo. hur kan man ens få kalla det kebab. åååå jag spyr bara på tanken. jävla sladderskit!

nu ska vi kolla på 3 avsnittet av OC. haha. vi har börjat kolla om, och det är skiiitbra. förstår inte hur det kunde spåra ur som det gjorde i slutet... början rockar!

sov gott.

RSS 2.0