bästaste vännerna!



ni betyder allt!
<3


söndag

ååååå hej o blääää

kom hem jätte sent efter en väldans rolig fest!
men fy attans vad jag inte har mått bra idag. så fort jag reste huvudet så mådde jag illa.
vad ska man säga - det var tur i oturen att jag verkligen inte pallade att följa med på bröllopsmässan i v-ås, för jag sitter nämligen på jobbet nu, och hade jag inte sovit de timmarna efter att jag skickat mess och sagt att jag inte kunde följa med så hade jag VERKLIGEN inte pallat att jobba.. and I need the money! :P

så det enda jag har att skriva är att jag idag söndag har mått pissråtta och fettat pizza. :D självförvållat I know!

puss puss

lördag

tjenixen!

det nya programmet solsidan blir nog fredagsstandard! :)

usch nu har jag äntligen vaknat efter en dryg natt. vakna sova vakna sova vakna sova.
men nu är jag redo för att ta tag i dagens bravader. först på schemat står det TACOS! :)
sen måste jag lägga alkoholen på kylning.
sen är det FEST! :) :) :)

måste juh få skryta om hur bra det går i skolan också.
MVG på både enhet 2 o 3. hade förväntat mig en massa kompiteringar men icke. :D wiiho.
ska ta ett möte med läraren nästa vecka, för eftersom jag har jobbar hundra nätter denna vecka så har jag får 3 enheter klara. effektiva matilda... känner ni henne? :P

kurr kurr i magen.

ha en trevlig lördag!

torsdag

hej o hej!

då sitter man här på kneget igen. trött som tusan.. 4:e natten. har precis skurat korridorerna här i huset. :)
6 timmar kvar sen är det helg! wiiho!

har vart på gymmet med sandra idag på e-middagen. vi körde hårt. det fick bli milen på crossen idag igen! :D fan asså, ibland är man taggad! ska dit imorron med mimmsan, vi ska peppa varandra till att göra samma sak då :)
oj, när motivationen finns för träning sååå mår man som bäst. jag är absolut inne i mitt esse!



innan jobbet idag blev jag hembjuden till mimmsig på kafferep. och som alla gånger förr hade vi det mys!
sen var det bara att slira vidare på jobbet och nya äventyr!
målet för natten var att ge insulin och ta blodsocker. :) check!

fredag! vad händer?

<3

onsdag

ho!

eftersom jag ska jobba 4 nätter irad så ställde jag inte klockan alls idag. vaknade kl 16 av att henke kommer hem från jobbet. behövde tydligen sova. och skönt var väl det för jag är pigg som en mört här på jobbet. klockan är just nu 02.00 och det är ganska lugnt. bara ett larm hit och dit. har dessutom precis moffat smörgåstårta som the boss hade med på dagens personalmöte! :) säger man ju inte nej till.
sitter faktiskt här och pluggar.
det jag håller på med just nu är:
*läkemedel
*regler vid förskrivningar av vanliga preparat och narkotiska preparat.
*regler för läkemedel vid vård hemma.
*delegeringar.

... och det flyter på. :)

jag är lite nervös också. har pratat med nattsköterskan om min insulindelegering. så imorron natt när carina o jag jobbar ska jag ge 2 boende insulin för första gången. carina blir min lärare. :) och nu på morgonen tjuvstartar vi lite då jag ska ta 3 st blodsocker. jag HATAR stick i fingret. (jag bölar när dom gör det på mig) men jag ska klara det. som sagt klarar jag att ta venprover på systra min så klarar jag fan detta. :)
så sen när jag känner mig redo så får jag min alldeles egna delegering för insulin :D wiho. och med detta alltså steget närmare för att bli en super duper undersköterska ;)

åååh jag längtar till lördag. då ska vi hem till julia på party. ett HEMMA party. ska bli så kul. har både köpt skumpa och vin. lalalallalalalalala :)

vad är det för J*vla väder? tog mig över 1 timma att skotta biluppfarten idag när jag vaknade. och när man väl är klar så är det bara att börja om vid verandan. zzzzz. och hur kul är det är bokstavligen gräva fram bilen när man ska åka till jobbet? näääää GE mig VÅR.
med detta väder så hoppade jag aerobicen i valskog idag. vågade mig inte ut på vägen, då speciellt inte lilla valskogsvägen. får man möte har man juh inte den blekaste om vart diket börjar. nääää det räckte med det ostadiga vägen till jobbet.



hej o hopp.
kör försiktigt - jag vill ha er kvar i livet!

tisdag

hej!
nattarbetet gick som smort :) och här sitter jag igen. :) kanske blir en bra lön trots allt. var lite nojjig där ett tag! men nu är det på rätt väg. härliga lilla misteln!

ja vad har jag gjort idag då??
*vaknade
*åkte till gymmet och körde 8 km
*lagade mat
*duschade
*åkte till e-tuna för att storhandla
*blev glad när jag såg hur mycket lön jag skulle få :D
*åkte hem till mimmi - dit även sandra och malin kom
*åkte till jobbet

en bra dag!

nu ska jag sätta mig o plugga en sväng, eftersom det är lugnt just nu. ( ta i trä )

puss

måndag

hej hej!

var som sagt på snabba cash igår, njeeee inte min smak alls. rörigt!
men att få vara med bästisarna är juh alltid kuligt! ;)

inatt ska jag jobba, med julia och linda. dom nätterna är bäst, MEEEN det finns en nackdel och det är att jag inte får nått plugg avklarat eftersom det brukar vara mys att stanna kvar på näcken och snacka om allt mellan himmel och jord. jag hörde dessutom ryktas om en dajmtårta eftersom julia fyller idag :D och med detta kan alltså skolarbetet slänga sig i väggen :)

var iaf inn på skolan idag och lämnade enhet 2 och 3.

annars har jag haft full rulle idag. var på gymmet och körde STENHÅRT! efter det upp till mamma och gjorde henne sällskap en stund och efter det kafferep med mimmi och gullgrodan.

nudå?? hmm, en dusch. men sendå??


mysfille och jag i lördags. :)

söndag

ikväll blire bio med gänget. ska se snabba cash. såååå nu får vi se. är aningens skeptisk faktiskt. plus att jag hatar att gå på bio och lyssna på alla tuggande popcornmunnar. :)

jobbnatten var nice. och gymmet idag blev fet. 1 mil igen. sennnn... pasta med kräftsås m feta sallad.

kul inlägg? NEJ. men thats it.

fredag

hellu lovers!

har precis vaknat upp efter 5 timmars sömn. natten spenderades med maria och linda på misteln. attans vad trevligt vi hade det! :) en massa  babbel så man inte hann plugga. snark vad dååååålig jag är. jag som var så duktig igår på dagen och skrev klart om diabetes, magsår och psoriasis. och sååå tänkte jag att den sista kommer jag juh hinna inatt, så kan jag lämna in mina 2 arbeten jag har klara idag fredag. men så blev alltså inbte fallet. ska jobba lördag natt så jag får ta det då, och lämna in det på måndag :) det går iaf framåt.

idag drar typ halva gänget till oslo och till lindha. vilka är lediga och tillgängliga ikväll? sandra och jag tänker iaf dricka vin till förbannelse ikväll :) hör av er/dig om du ska va med. hehe.
vi ska iaf ha myyyyys.

jahapp vad står på schemat nudå? gym iaf så man förtjänar kalorierna av en vinare ikväll.
laga lite mat, lax blire idag.



;)

där ser man


måste vara bra skit det där :)


torsdag

ajajajaja jag har skavsår på hälen. dumma aerobicsskor. om det gör ont att ta på sig en strumpa över, hur ska det då gå att ta på sig sina badmintonskor??? får se om det går att spela ikväll. BU :(
meeeen jag fick ingen träningsvärk av aerobicen igår kväll, skönt.
fan jag är inne i värsta träningsperioden och jag älskar det. ta bara förra veckan. 3 mil på gymmet + styrka. aerobics. 3 timmar badminton torsdag och söndag. och faktiskt lite hemmagympa också. :D
jag ska bara köra köra köra. har juh liksom världens bästa träningsvänner. peppa peppa.

igår var det en dålig dag i trafiken.
först fick man höra att det vart en dödsolycka utanför kungsör.
sen ringer sandra och säger att hon inte tycker att jag borde åka bil in till träningen som är i valskog, eftersom mailn precis vart med om en olycka..... satan vilken tur hon hade. TUR FÖR DIG! fyfan vad hade man gjort annars? usch, en tanke som jag inte ens vill tänka på. så mina nära och kära och ni andra för den delen: KÖR FÖRSIKTIGT! jag vill ha er kvar hela och vackra! :)

inatt ska jag jobba. :D äntligen. har bara jobbat kvällar ett tag nu. mitt kära nattarbete.
ska försöka hinna plugga lite också. faaaannnn jag är sämst när det gäller självdisiplin. hur gör man? man gör juh allt för att hitta på saker som är "viktigare" och roligare! snark. om jag bara kan komma över den här medicinska grundkursen så tror jag att allt svischar på som det gjorde innan. den här kursen är bara så tung. meeeeen jag ska klara det! yeah!

love

onsdag

vill först skriva: GRATTTTTTIIIIISSSS till Lindha som idag fick jobb i oslo. ett drömjobb där hon får användning av sin hårda ekonomiutbildning. vilken merit! (men kom ihåg att du lovade att komma hem om 1 år) haha. saknar diiiig vännen! men det här gjorde du förjävla bra och du kommer kicka ass. <3

nu rullar livet på väldigt bra i vårat lilla gäng. är det jag som står på tur? :D
nångång ska det väl vara min tur va? är det inte dags nu?
medvind - ja tack.

åååååh jag tror vi kör med tankeöverföring i mitt tjejgäng. hur visste annars sandra att jag hade astråkigt och behövde sälskap? :)
drar dit innan aerobicen ikväll. tjoo.

...... plugga gör jag imorron.

sänder en liten tanke till mamma också, som var till sjukhuset idag :(

som sagt: medvind - ja tack!


:)

becca har fått nytt jobb i stockholm - grattis
sandra har fått fast tjänst äntligen - grattis
jossan har fått nytt jobb i stockholm - grattis

:)

en bra dag.

tisdag

jaaaaaaaaaaaaaaaaa mer snö, gudars vad lycklig jag blir... NOT! är trött trött trött på detta nu. tacka vet jag 25 grader och sol. svensk sommar när den är som bäst. sommarkläder och grillkvällar. kallt rosévin och solning. fräknar och solbränna. picknick och fotboll. bikini och klippa gräsmattan. bla bla bla..... :) JAG LÄÄÄNGTAR!

blev ingen uppdatering igår. var hos världens bästa frisör igår och blev återigen skitsnygg i håret. slingan vid torget och evelinn is the shit. :D

drog direkt till jobbet och jobbade 16-21. P och jag sprang runt i korridorerna och hade det bra. haha. en bra jobbkväll helt enkelt. och på torsdag blir det nattjobb. och föööörhoppningsvis på lördag också, väntar på svar.

nehepp nu blir det frukost, sen skotta, sen träna, sen plugga, seeeen ja sen? vad händer ikväll??

puss lovers!

helgen

hejjj

en helg utan alkohol och större bravader. väldans skönt ändå. iaf idag söndag.

fredag: fick hoppa in och jobba kväll. hade precis bestämmt kvällen när de ringde men vad är en bal på slottet?
eeh, jag behöver alla jobbtider jag kan få så jag klagar inte. efter det åkte jag hem till mimmi och gjorde henne sällis innan J och H kom hem efter hockeymatchen. tror vi var hemma vid halv 1.

lördag: åkte H och jag till västerås för att kolla på kakel och klinkers till badrummet. meeeeeen stället vi skulle kolla höll på att byta lokal så på lördagar var det stängt. så det blev IKEA istället. blev servetter, nytt skoställ till hallen, galgar, handdukshänhare till det kommande nya badrummet o lite sååå.
gick lite i andra affärer också för jag behövde nya lindor till mina badmintonracketar plus att jag hittade världens snyggaste mössa.
igår hade vi dubbeldatning här hemma. vi körde lite frågespel och hade det allmänt trevligt!

söndag: ligger här och glor på tv. ikväll blir det badminton för hela slanten. annars får vi se vad dagen har att erbjuda förutom disk och tvätt. ha.

meeeen imorron ska matilda hult till frisören och bli snygg i håret. lääännngggtttaaarrr!

hoppas även att jag ska få jobba natt på torsdag. har iaf pratat in ett meddelande. :D

fredag

idag hoppas jag på en bra dag!
för det första så är det juh faktiskt fredag!

hoppas på att träffa emelie. hoppas på att få träffa vänner ikväll över mys.

idag ska henry, marita och jag äta lunch ute. sköööönt för jag känner inte för att laga mat idag. vart kan det bli? :D

borde plugga idag också. håller på o skriva om diabetes. väldans spännande trots allt. förlängde min delegering igår på jobbet och då tog jag mig i kragen och disskuterade insulindelegering också. :) aaah jag börjar bli vuxen nu ;) haha. kan jag ta venprover kan jag fan sticka in en liten nål i magen. bra va? :D

nu- nutrilett :)

torsdag

JAG ÄR ARG!

_____________________________________________________________________

har jobbat 7-12 idag, gick asbra. :) jag är nöjd.
åkte direkt ner till gymmet där det blev milen. bra jobbat matilda.
träningsverk har jag från aerobicen igår. skönt matilda.
nyttig mat, ägg, avocado, räkor, dill. bra där.
badminton ikväll, peppa.

ni kanske hör att jag inte försöker bli GALEN! ;)

nu behöver jag en kram från min bästa :P

onsdag

hej hej.

drog iväg och storhandlade, brukar göra det astidigt typ kl 8 för att slippa stressen när det bildas kö bakom mig eftersom jag är själv. men idag var jag där kl 11, och sist jag gjorde detta mot mig själv sa jag juh att det skulle vara sista gången. hundra miljoner pensionärer som tränger sig, sniglar sig fram osv. hahaha... nä storhandla är något man gör 2 eller precis vi öppning. :D
mennnn oo det är så skönt när man kommer hem och fyller upp köket med en massa gött.
så idag blir det lax med mozarella. och för mig blomkol/spenatmos och för henry potatis.

ikväll ska mimmi och jag hoppa och studsa på aerobicen igen. ska bli kuuuuuul. :)
men först ner till gymmet och betala dörrnyckeln. fan nu är jag på G! and I love it.

jobb imorron. dock inte natt men iaf 7-12. :) hoppas hoppas hoppas bara att jag kan sova inatt.

puss

....



nu drar jag till mimmi för att ha bröllopsplanering med tjejerna :)
har annars haft en trevlig dag med tjejerna inne i stan men världens godaste sushi.
har även inhandlat 2 tränings/spring byxor på stadium. kanske världens bästa köp hittills iår ;)


tisdag

ooh jag har sovit jättedåligt inatt. har haft en sån där tänkarnatt och jag hatar när jag gör såhär mot mig själv. vaknade upp med värsta trycket över bröstet och jag känner mig lite ledsen. varför ska jag tänka tycka vilja så mycket. varför kan jag inte bara glädjas åt det som är bra just nu.
oftast handlar det om jobb och framtid. just nu finns det så mycket som gör mig väldigt ledsen. varför kan man göra undantag för vissa och inte för andra? varför finns det krav på några och inte på resten?
det känns som vad jag än gör, hur jag än beteer mig så vänder folk ryggen. varför? är det då så konstigt att man blir jätteledsen när man själv sliter röven av sig för att uppnå sitt mål medan andra tydligen bara kan sätta sig på en räkmacka och åka med?

kanske är det bara vintern som talar, en lätt svacka som varje vinter?
kanske är det min drömmar som talar, en önskan om något större?
kanske finns det folk jag saknar, folk jag behöver?

det finns en plan för dig matilda, allt sker av en anledning.


helgen + måndag

en trevlig helg.
fredagkväll blev vi hembjudna till sandra och ante för att dricka vin och disskutera bröllop.
(hejja jossan och mig. ;) haha. )

i lördags hände det inte så mycket förns lindha kom hit och mallan och jossan. det fick en snabb vändning då vi helt plötsligt blev supersugna på donkan så vi begav oss till köping för att trycka hamburgare och pommes. :P

och i söndags var det dop för lilla fillefjong. :)
här kommer lite bilder:

ingång


jag sjöng i kyrkan. :)

:)


familjen :)


felix <3


dopfika med presentöppning

elin


mallan


karin o jag


jossan o lindha


cicci o camilla


jossan nosen och jag

efter dopet gick hela gänget till "sarra" för att trycka skräpmat. väldans trevligt! :)
hoppas det inte dröjer länge innan vi är heeeelllllaaaa tjejgänget igen. älskar er!

idag är dårår måndag. en segisdag.
eller mimmi och jag var iofs väldigt effektiva på gymmet idag med efter det har det inte blivit många knop gjorda. skulle plugga men nääääää det blir nog inte så.

sitter här och hoppas på att få jobbtider denna vecka också.
hoppas på att de dyker upp precis som de brukar. men jag ska hålla mina tummar!

nä nu ska jag äta och sen dra mig bort och hem till mimmi.
puss


ojoj

tänk så effektiv man kan vara :)
blev visst klar med reumatoid artrit också..... ett steg närmare målet!
blaj blaj jag vill ha medicinska grundkursen klar NU!


hoho

hej alla glada vänner!

hmm vaknade klockan halv 4 idag. tur att man skulle iväg och jobba natt igen så man kan vara uppe hela natten o jobba och inte vara vaken hela natten och ligga o glo i sängen.
har inte blivit många knop gjorda idag men en middag men H och en härlig vinterpromenad efter det.

imorron (fredag) står det mycket på schemat.
klockan 12 ska jag till kyrkan och träna på sången till fillebus dop som äger rum på söndag! :) ska bli skönt och höra hur det låter i kyrkan och med mikrofon och hela baletten. ska bli så myyysigt att få gå på dop, det har jag bara vart på en gång tidigare i mitt liv. men nu är det någon mycket närmre som ska döpas. busungen. ;)

seeen blir det vin hos sandra och antevante.. blev så glad när sandra nämde detta. ska bli skönt att få gå in i dimman igen med mina kära vänner.

kanske inte lät som så mycket till schema, men henke undrar även om jag vill förja med och kolla på kakel och klinkers. suuuccckkkk. haha, hatar sånna tråkiga affärer. men ska vi få sätta igång men vårat extremt värdelösa badrum så kanske man ska följa med. kommer iaf bli väldans snyggt vill jag lova! :) meeen jag får se. vi vet juh redan vad vi ska ha så varför åka till stan och ha tråkigt och kolla på samma sak igen? ;) hehe.

näää en väldigt lugn natt hittills så nu ska jag sätta mig med skolböckerna. idag ska jag lära mig allt om njursten. wiihoo. :P hör ni ironin?

puss hej

plugghäst!

nu kan jag allt om hjärtinfarkt :) duttia duttia jag!
dock medförde detta en skrivkramp och jag går till tvättstugan och viker tvätt... :D

en annan sak också: nu tar jag det personligt!!!!!!!!!!!!!!!!! asholes.

onsdag

tjohoooo.

oooh tror ingen förstår hur underbart det är när matilda hult äntligen får en natt då man sover som en stock och har en massa skönt drömmar! det var ett tag sen. somnade kl 2 och sov till kl 11. :)

efter att jag suckat o stönat på gårdagen så blev det en bra kväll iaf. henry och jag gick hem till sandra och antiii för att smaska chips och godis och kolla på film. det blev twihlight (stavas det så?) och new moon. första var ju helt klart bäst. lite konstiga dock men fina på sitt lilla sätt. :)
så idag kör vi på dubbeldate igen. de kommer hem hit ikväll för att käka lite middag!
blir förrätt och varmrätt. INGE fettoefterrätt ;) hehe.

inatt ska jag jobba. ska bli nice som fan, jag gillar faktiskt inte ens att vara ledig så här länge. 1 vecka... och vad har jag gjort för nytta?? nä då kan jag lika gärna jobba. ska jag vara ledig vill jag ha kul varje dag inte sitta och kolla på tv och döööö framför datorn och pluggböckerna.. :)

20 minusgrader... är inte det minsta sugen på att gå utanför dörren.

ha det!

tisdag

viiilken tråk dag! jag spyyr! :)
vad har jag gjort idag egentligen? vakande alldeles för sent, men med tanke på min extremt dåliga natt så är jag ju faktiskt värd att få nån timmas sömn?! somnade vid halv 5. great!

tog iaf tag i storstädningen. usch så det ser ut. när får man städa bort julen? för mig är det nytt år och det enda jag nu ser fram emot och längtar till är det underbara sommaren! bara januari, februari och mars kvar, sen börjar det härliga livet igen. vår och sommar!

20 minusgrader i kungsan idag. vågar man sig ens ut?
eller borde jag ta tag i plugget en sväng? få se nu.... vad ska jag läsa och skriva om idag? jo hjärtinfarkt. iofs ganska spännande, men jag vill ha en rolig dag idag. blir tydligen ingen tjejkväll ikväll heller.. brudagrna är upptagna. :(

lekte med jossan igår och jag måste bara skriva gårdagens bästa kommentar! hahah
vi är ute och går med hunden som hon är hundvakt till och eftersom det var så kallt och vi bara ville in så sa hon trots att hunden var lite intrasslad i kopplet.
- hehe jag beter mig som om jag inte ser det där.
och den som inte känner jossan förstår nog inte det roliga i det hela när man inte hör hennes tonläge! :D
jaja.

hej hej

måndag

gudars vilken trevlig dag det blev idag.
åkte upp till kristinagården kl 12 idag för att träna på sången jag ska sjunga på felix dop på söndag. ska träna en gång till fast i kyrkan och med microfon, sen kan jag nog vara redo :D

efter åkte jag hem till emelie som jag inte har sett på hundra svåra år. ;) det blev en låååång fika och mycket snack. fick åter igen berätta om min resa som hon inte har hört nått om än. så det var på tiden vi sågs och snacka ikapp. sen blev det lite snack om hennes nya braiga liv också. konstig sport det där ;) hehehe. MEN spännande. ska fan ta mig till stockholm snart så hon får ge mig en rundgång och genomgång av allt. sen vin! :)

nehepp nu ska jag (kanske) städa lite härhemma. men först ska jag in på internetbanken och sätta över pengar till mallan så vi kan fixa doppresenten snart! bättre sen än aldrig! :P

puss


nyår. :D

min ring

min fina kumkum ring som jag fick av mamma i födelsedagspresent för några år sen är återfunnen :D
den låg under soffan i vardagsrummet här hemma. jag ÄR helt säker på att den blev kvarglömd på gymmet nere vid ån för 1 år sen. jag kommer så himla väl ihåg att jag hade den på mig när jag skulle till tandläkaren och sen efter skulle jag träna. då la jag den överst på mina kläder i skåpet på gymmet... därefter är det suddigt tydligen. jag som till och med var dit och frågade efter den med hundögon :( jaja jag är super lycklig att den hittat tillbaka till mig igen iaf!

lördag idag? LÖRDAG! fattar inte hur dagarna är funtade nu under jul och nyår. känns som det är måndag eller nån sån tråkig dag idag. men lördag? vad händer då?
om nån har nått kuligt förslag så är det bara att hojjta till va! :)


nytt år

här går det undan. vips så var det 2010. detta år har gått galet fort om man tänker efter.
och hur har mitt varit då? jo toppen! jag har gjort många bra och vettiga saker och tagit många viktiga beslut. jag har gjort en resa som jag väntat på sen studenten. jag har jobbat. jag har börjat plugga. jag har fått många trevliga överraskningar. jag har haft kul. jag har haft hälsan i behåll. mmmmeeeeennnnnnn 2010 ska bli ett ännu bättre år! hehe. vet inte hur jag ska kunna toppa detta år bara! men det är värt ett försök!

jul och nyår har vart asatrevligt.
firat med både vänner och familj. erika och rebecca har vart här, inte varje dag man sammlas alla syskon.
så i tisdags hade vi syskonträff med respektive här hemma på ängsvägen.

då hade sjuksyrran rebecca utbildning med mig! stack sönder henne med en massa nålar! moahahaha. 7 försök dock bara 4 rör blod. men jag är så jävla stolt över mig själv att jag gjorde detta. jag som är så jävla rädd för sprutor.


tadaaaaaaaaaaaaaa. :D


nyår firades hemma hos jossan. klädkod: kavaj. och med det var alla så vackra och stiliga. precis som det ska vara på nyår. festfixarna hade gjort iordning värsta snacksbordet och en lek. ante och jag var i samma lag, kom på delad andra plats. tttäääännnkkk om han hade lyssnat på mig! fan. ;)
sen blev det dans och fyllesnack, asnice.
sen drog vi vidare mot nya äventyr, men på nya äventyrsplatsen hade dom redan tackat för sig så vi drog vidare. hamnade på nån efterfest här på gatan. klockan 5 vad vi hemma.

innan vi gick till jossan var vi hemma hos sandra och antevante och lagade och åt en tre rätters middag. toast skagen till förrätt. lax med mozarella och rom sås m citronpotatismos till varmrätt. och chokladmousse till efterrätt. inga fel.



nu ska vi snart iväg på kalas.
ha det bäst!

RSS 2.0