tjooo

åååh nej jag har gått och blivit sjuker idag, kanske kan bero på den stora mängden alkohol de senaste dagarna och för lite sömn! hmm, men jag mår som en kratta! inte till nyår.. :(
har vart ett jäla fläng de senaste dagarna och det fortsätter!... lör= här hemma. sön= pappa. mån=mamma.

hann inte träffa camila idag heller, hon hade fått nå krux med bilen och skulle bli senare... och som sagt jag mår inte bra alls, så orkade inte vänta.. suck som jag har längtat efter den tjejen :( aja, hann ifa ge jossan sina nyårspengar, så söt är hon, vi bara ger henne pengar så fixar hon mat, skumpa, vin, snacks.... hela baletten! :)

har vart in till köping idag också, fixade håret så nu är det blont och fint med fräscha toppar igen :) älskar snyggt hår. och om man tänker efter är det juh inte sååå mycket pengar om man går var 3:je månad typ... nöjd blev jag iaf!

imorron blir det sova ut, kurera mig. sen kalas tydligen....

ha det.

vanlig mat!

full rulle idag, har vart i v-ås och kollar lite rea. kom bara hem med ett par nya löparskor :) 690 kr. 400 kr nedsatta, det gillar vi! :) fan jag kommer juh ta mig fram i löpspåret som att skott! haha.

sitter och inväntar barnaskaran hult. och deras respektive + anton :D
haha. erika rebecca matilda anton. ska bli hur kul som helst! har vart och shoppat tacos, får bli nått annat än äckeljulmat! sen ligger 2 vinare på kylning och mer kommer har jag hört :) mmmm mysigt värre. ja just, det blev en hemmabioanläggning i v-ås idag! och jag köpte nya ROSA hörlurar till min nya I-pod.

nehepp....

ha en super lördag!
love

goood jul


min fina klänning som jag hade igår på självaste julafton. aah det blev en lyckad jul med god mat, lite för mycket kanske, och trevliga julklappar! :)
jag fick en I-pod, sporttop, träningsbyxor,sportjacka, pengar, köksgrejjer, massagetid på 75 min, skönhetsprodukter mm... alltså en massa. :) nöjd som tusan!
nu ska jag fixa iordning mig för fest. blir statt i e-tuna med förfest i centralskolan. bussen går kl 10.15 så det blir lite stressigt.  
ska snart till sandra så jag ska göra mig lite fin nu!
puss


vi håller på att packa....

allt är nästan klart för destination sverige. har en klump i magen. en bra känsla och en dålig. jag har juh liksom fått ett liv här, på nått sätt. kommer sakna tjejerna i huset och så vidare! hmm... jobbigt också att säga hej då på jobbet idag... vi fick ett supertal av arne. hihi. japp vi är flinka jenter vi! sötarne!
som sagt nu väntar sverige, kungsör och jultider. ska nog bli bra det med, har juh en resa att se fram emot! ska bara ha mer pengar! :D
det kommer bli toppen! bara att göra det till den bästa tiden i mitt liv!

snart...

nu har vi precis städat ur vårat kära rum på oscars gate! känns konstigt! hmm, kan inte riktigt förklara!
men nu glänser det iaf här hemma. och bakat till imorron har vi också gjort, ett mycket svårt recept, haha, choklad och ridpuffar! alltså ett mumsigt julgodis i vita formar! :) hoppas posten uppskattar det. vi fick oss ett litet tal av chefen idag iaf, att han var mycket nöjd, och kan bara tala gott om oss till kommande arbetsgivare! :) det är juh toppen! hihi.

vi väntar på samira, chris och max. ska bli nice. ett litet snack innan det är dags för sängen igen. dags för sista dagen. ojoj.

ha det toppen!

juldagen


tror allt är fixat inför juldagen nu. en killkompis fyller år den 25 och han bjukar ha fest i någon form då, men iår slår han på stort, han ska ha fest i centralskolans matsal och buss är bokad in till krogen och hem. ska bli toppen kul. tror vi nästan kan bli alla tjejerna också, inte malin och inte camilla tyvärr :( men vi får träffas för julskinka och tomteskum nån annan kväll, ikke sant? akurat! haha. och det blir juh inte riktigt samma sak när en viss mimmi har gått och blivit med bäbis! ;) hmm, buu. :P så det blir inge mer hångel med dig nu asså?? inte bra, det hade jag inte tänkt på. haha.

fyllemat= "svensk" kebab.... som jag har längtat, kebaben smakar juh skit här i norge. hmm eller sub way, jag ääär kluven. parmesan macka med skagenröra! oooh! verkar jag hungrig? :D

oslo oslo

japp jag kommer juh garanterat sakna helgerna vi har haft här i norge iaf! fan vad dom rockar! det är så kul att gå ut här, och träffa alla mysiga människor på olika fester över några glas vin!
det blev som sagt lip igår, dansa lite till salsa sounds! och det var toppen skoj. nästan alla kom med in också, trodde faktiskt alla skulle splitras efter förfesten men icke... synd bara att det är 20 års gräns på alla ställen om inte mer, så vissa kom tyvärr inte in :( men det går fler tåg!

ont i huvudet idag :) haha, så synd om mig!? eller? kanske var självförvållat!
har typ vart o handlat lite bakgrejjer som vi ska fixa iordning imorron som vi ska ta med till våran sista dag på posten! japp 2 dagar kvar nu. sen är det jul. :) ska bli nice asså. äta en massa julskinka med skånsk senap ska jag göra! haha. dessutom ska jag ha en snyggis klänning och vara snyggis! älskar den.

jag har packat ihop mina saker nu i min rosa resväska. kommer bli tufft att få med sig allt hem, men jag ska försöka...

sov gott.

okej då kör vi :)

haha hej mina gullgrodor!
kom precis hem från stan där jag knallat runt med lindha och josé. vi har hjälpt honom att hitta alla julklappar, och det tog honom ca 30 minuter. ja ni killar, det är ett under att ni får det att gå ihop varje jul. ;)
mysigt var det iaf, och shit vad mycket folk det var, hela oslo var ute på gatorna och i affärerna idag tror jag! man blir juh helt varm!
vi avslutade stan med en pizza och en öl på peppes pizza. mmm kul att en pizza jäkel kostar 150-200 kr här, för så speciell är den inte. men kul var det.

vi har även lekt turister idag också, knallade ner till operan när vi ändå var längst ner på karl johan. det var FIN! MÄKTIGT! vi knallade upp längt upp och kollade på utsikten. aaah ett mycket lyckat bygge! :)

har precis duschat, ska väl göra mig klar för sista festen i vårat perfekta kollektiv. :(
men vi undrar var alla tjejerna är????? för vi bestämde väl fest?? haha... dom kanske har åkt till sverige redan för att fira jul, nää. inte att säga hej då va! :) men det är tomt i huset nu, och imorse, och igår kväll.... öööh!

ha en trevlig lördagskväll. ikväll blir det lipp och salsa! iih!

äntligen!

1,5 h övertid blev det idag. jag har så ont i fötterna asså så jag smäller va. så skönt att veta att det är helg nu och att vi inte behövde jobba i helgen. skit i pengarna, det är våran sista helg i oslo som oslobor. nu ska det partajas! :)
vi ska inte ställa klockan på ringning, vi ska ut på stan och fixa lite grejer, vi ska ner till operan, vi ska kolla på tv, vi ska powernääääpa, vi ska göra oss iordning för fest i långsam takt till dunka dunka musik! hihi.
sen kommer det en massa folk hit till oscarsgate. alla trejerna i huset har bjudit dom man vill. kan nog bli en del. :)

nu ska vi äta chips och kolla på gossip och desperate! det har vi längtat efter hela dagen!

go helg

hemma igen!

det blev en riktig höjdar mys kväll. vi blev bjudna på lite vin och lite gott tilltugg i form av chips, salsa, tortilla :)
satt och kollade in en massa bilder, både från chris dator och max dator. haha så kul man kan ha det. prata gammla minnen... så fort tiden går. mm tack för en trevlig kväll grabbar!

ååh imorron är det ju som sagt fredag, och då får vi veta om vi behöver jobba i helgen. lördag kan jag ta, men usch inte söndag.... jag vill ha en riktigt nice bakisdag, kolla på hundra avsnitt av nya säsongen av desperate, kolla hundra avsnitt av nya säsongen gossip, äta mc donalds, ut och gå om vädret tillåter.

nej nu är klockan väldigt mycket, dags att sussa... :)

love

mys

nu ska vi hem till chris och max för vin och lite tilltugg! :)
gulligull som bjuder hem oss på torsdags mys!

fredag imorron! :D

lindha <3 matilda



jag är så glad att vi gjorde det här älskling! jag är stolt över oss. :)

OM en vecka är det jul


tjohoo

läste precis "tjejernas privata blogg" som vi har, där vi kan skiva en massa som ingen får se nu när vi bor på olika håll. (världens bästa uppfinning)... iallafall... sandra hade äntligen svarat på min fråga... trodde det fan inte, men nu är det fixat, min bonusjulklapp/mellandag klapp till henke, ska bli så nice o se hans reaktion. hahaha.... aah kan juh inte berätta än vad det är, man vet aldrig vem som läser detta! :) hii.

till jul flyttar vi hem till kungsan igen. fanns inge mer jobb på posten, det är så många blandade känsor i detta... ska bli skönt på ett sätt, men jag har verkligen älskat det "nya livet här i oslo. men 4 månader är ju inte fy skammmmmm?? :) det blev juh som jag vill med allt egentligen. fick träffa nya goa vänner, speciellt tjejerna vi bor med, för dom är ta mig fan toppen. vi fick ett toppenjobb sem ger mycket bra pengar vilket mitt sparkonto tackar för. jag fick testa på storstadslivet vilket är underbart! vi bor supercentralt.. 5 min från både carl johan och bostaveien.
men jag saknar min säng hemma, henke, mina vänner och familj. och hallå, nu har man juh skaffat sig vänner här så det är juh bara att åka hit igen på semester! mmm jag är verkligen supernöjd. så nu ska jag ta vara på mina månader hemma för till hösten åker jossan lindha och jag jorden runt. :D iiiih! USA, fiji, nya zeeland, austarien och thailand. sen är mina rastlösa själ nöjd. då blir det studier för min del, så man blir nått nån gång :) sen blir det kanske familjeliv. haha. mmm underbart att för en gångs skull ha sitt liv en anings planerat! fram tills jag åkte till oslo har allt bara gått på vana, och aldrig direkt tänkt på vad jag egentligen vill. men nu vet jag! är inte det bra? :)

nu blir det sängen så jag pallar morgondagen. övertid?? ja troligtvis!


hej

hann inte skriva igår, max var här till mitt i natten tror jag. sen kollade vi på ett desperate, och japp det är mycket viktigt! så idag är jag trött som tusan, men man får väl skylla sig själv! :P
har dessutom blivit övertid både mån och tis så vi kommer hem skitsent. men ojoj vad rika vi blir på detta, kanske jobb i helgen också..

idag får vi besked om det finns jobb nån stans på posten, typ jan feb, det finns inge jobb där vi är just nu, lite tråkigt. men jag har inte bestämmt mig, jag längtar ju hem också... vet juh inte ens om det finns jobb hemma.... och det är juh bra pengar! hmm, kluven. känner mig juh ganska halv här. :( saknar min andra hälft! :) hihi!

nehepp nu ska jag snart gå till bussen. ha en bra dag!

vad har jag gjort för ont?

fick post idag, hatar när jag får post för det betyder att nått är fel, tydligen!!!!
skattekortet för 2009 kan inte skickas ut för dom saknar förmögenhet och hur mycket pengar jag tjänat 2008. SUCK! och dom pengarna som jag fick dubblet har dom inte tagit bort från mitt konto eller hur jag ska säga, så det måste bort annars får jag skatta för dom sen när det ska deklareras!
varför har dom inte mina uppgifter? varför sker det här mig?? jag förstår juh inte sånna här saker, och jag får så jäkla ont i magen. nu kommer jag inte kunna sova inatt.

1,5 h övertid idag. har typ precis kommit hem... jobbiga dagar nu!

full full dag!

tror aldig jag flängt så mycket som vi gjort idag, men ojoj vad vi har hunnit med mycket idag, det är det bästa med att man får besök för dom är alltid sugna på att se sevärdigheter, och det vill juh vi med! :)

började dagen med att få gratis hotell frukost på hotellet där dom bodde. ingen frågade juh om vi bodde där så va fan, gratis är juh alltid gott. fullt gjort men sant, och vi är nöjda som få. :P
sen julmarknad nere vid aker brygga, massor med mys och full rulle på folkmassorna. släpp fram mig! :)
sen tog vi bussen mot, ja vad det nu hette, skit samma, till en annan stor julmarknad, och för att gå på vikingamuseet. hihi... det var coolt, tycker sånt gammalt skit, historia å sånt är jäkligt spännande. så jag är nöjd!
sen vidare till stan för en fika för dom som ville, för det hade tydligen var en brand vid tunnelbanan som vi skulle ta så det blev lite slötid innan vi kunde gå ner. så lindha hann såklart köpa ett par till skor den jäveln (hon köpte ett par igår) ...
sen tog vi iaf tunnelbanan till holmenkollen för att titta på os skidhoppsbacken.... som dom såklart höll på att riva typ för dom ska ha os där år 2011... lite besviken men oj vad fint det var där, och massor med snö, och ett jättevackert hotell och en underbar utsikt. en riktig skidort med kanonfläskiga villor! så nu har jag iaf sett det. :)

sen lämnade vi av syster och pojkvän och gick sen hem för att laga mat/matlåda. hade juh dårå inte ätit nått sen frukosten...
nu blir det ett desperate innan sängen lockar, är nämligen heeeelt slut efter helgens bravader, men ack så bra den har vart. :D

nu är det bara en vecka och 2 arbetsdagar kvar, med förmodligen mycket övertid så det kommer bli kämpigt, men det är snart jul och 2 veckors ledighet. DET LOCKAR NU!
go natt


lördags bestyr!

nu har vi gått på stan hela eftermiddagen, och nu är alla, och då menar jag ALLA julklappar klara! jag är med detta världens bästa dotter, styvdotter, flickvän, vän... :) haha.
men det har vart mysigt! jag mötte upp lindha och hennes syster med pojkvän på bagel and juce, tog en vitamin chock... kan behövas i dessa kalla tider.

vid halv sju ska vi mötas upp nere på carl johan för att knalla ner till aker brygga för att först gå ner till borgen och kolla in den ljuvliga utsikten, sen äta mat. är sååå hungrig redan så jag längtar!
pojkvännen som är med är från irland så det är engelska som gäller, asså jag är ganska duktig på det, men när det är fok med som jag vet är felfria på språket så vågar jag typ inte yttra mig! så typiskt mig! vem bryr sig om jag inte prata gramatiskt rätt? han förstår juh ändå... får ta mig nån öl innan jag öppna munnen, för med alkohol i kroppen är jag bäst i världen på engelska. :D haha

vad kom jag hem till?? :)

nu har vi hjälpt josé och gonzalo att flytta, tungt var det, jobbigt blev det, men det gick, vi är för bra asså :) lägenheten var mysig, och den ligger bra. och där hade dom iaf varmt inne till skillnad från här. brrr, det vandrar runt isbjörnar i mitt rum!

dom var så snälla att följa med mig hem också, ville inte gå själv nämlisch, och vad kom man hem till?? jo ett hus fullt med värmeljus, pepparkakor och lussekatter. sååå mysigt har vi haft det på, setat och pratat om massor med saker. gillar verkligen mitt kollektiv. det här kommer jag sakna! :(
imorron bitti vankas det tomtegröt till frukost, vi ska sova ut, läääänge äntligen, sen ha frukostdate! :)

puss och sov gott.

fredag fredag!

kom hem nu!!! klockan är snart 10. blev övertid idag och jag är helt slut. och hungrig som en idiot!
men snäll som man är så ska lindha och jag iväg för att vara flytthjälp, mitt krav var gratis flyttmat! :D hihi, man får inte vara dum!
vi hade dock glömmt bort att det var julbord i vårat hem, och det var invarderat av 10000 människor, haha, lindha skulle juh ner och duscha men såklart så ska folket ut och röka, rädd som hon blev så tappade hon nästan handduken spritt språngande naken under! moahahah!
jag vill bara iväg och äta och bli klar så man kan få soooova!

imorron kommer lindhas syster men boyfriend hit till oslo så det blir väl att gå på stan, shoppa de sista julklapparna.
sen blir det en nice middag på aker brygga (fridays)..... ska inte ta oxfilén denna gång, kan juh inte äta den varje gång jag är ut och käkar, nej lax eller kyckling står på menyn! :P fast såklart med jack daniels glaze!

trevlig kväll.

torsdag!

fullspäckad dag måste jag säga. jobb till 19, hemma 20. laga mat mixat med att storstäda hela huset.. och nu är klockan halv 11 och vi sitter och kollar på gossipgirl! :) faan vad det är bra! älskar den serien asså.

fick lönebesked idag, och SÅKLART stämmer det inte, är såååå extremt trött på detta nu asså, får ont i magen och huvudet tänker aldeles för mycket. fattas 5 tusen typ. så återigen ska det fixas, prata med chefen osv.. orkar inte. kan dom som har hand om lönerna bara göra rätt från början. står att det är en forskuldstrekk på 5000, vart kommer det ifrån?? halva skatten ska det dessutom vara denna månad så jag hade räknat med en normal lön eftersom det tas bort 2 dagar som jag ska vara ledig i jul. det borde faktiskt gå jämt ut. ett stort suck! jag ska ha in det inna jul iaf, så jag kan ta med mig pengarna hem!!!!!!! :P så typiskt min vardag!

sov gott

onsdag!

japp jag tror julruschen är igång nu, PÅ RIKTIGT! förra veckan på onsdagen så hade vi hur lite som helst att göra, man hann sola på arbetstid osv, men nu... ojoj... haha!

vi har precis haft möte i köket :) så mysigt att komma hem och laga mat tillsammans, trångt blir det, och alla har nått kul att berätta. erika och hennes boyfriend hade ostkaka på menysn, fan vad avis jag blev då.. mm.. ska jag fan införskaffa mig när jag kommer hem till jul.

aaah underbart, idag ringde lindha till evelin som har kanske världens bästa hårsalong i köping, sist jag var där blev jag så extremt nöjd! så den 29/12 ska lindha och jag dit för att bli nyårs fina i skallen! ska bli sååå kul. är sååååå trött på mitt hår just nu, och när det är vinter kommer juh utväxten fram så jäkla fort. wiihoo!

nu ska vi kolla på ett eller 2 avsnitt gossip girl, mallan det godingen länkade juh en kanonsida som man kan kolla på alla avsnitt tydligen, ska se om det funkar som vi vill, för sidan vi fick av cicci krånglar lite, sååå håll tummarna! :D

puss och kram!

tisdag!

trodde inte att det kunde bli jobbigare än vad det var igår, men tänk så fel man kan ha.... usch vad arg jag har vart idag, det är så jobbigt och tungt! om bara bandet kunde gå som man vill så man slipper kasta och anstränga sig så extremt mycket.

fick ett mess från mimmi idag. hon har kännt sparkar i magen för första gången idag, coolt. japp mimmi min vän är gravid, jocke och mimmi ska bli päron! :D det börjar väl sjunka in nu i ens huvud, är inte riktigt berädd på att ens vänner ska gå runt och bli gravida! hihi! ska iaf bli nice att en i ens närhet, en som man känner extra bra ska få barn, det har jag juh sagt hela tiden, att nån man känner ska få unge så man kan sno det när man känner för det, gulla med, gosa med... och det bästa när ungen börjar stortjuta är det bara glatt att lämna ifrån sig bäbisen.. haha :) skönt att man får prata öppet om det nu iaf! ganska så jobbigt att hålla det hemligt för henke osv.. men nu får hela världen veta det. :P

har precis smällt i oss en lasange, mmm, så nu ska vi typ bara kolla på the hills och sen sussa kudde! vi är heeeeelt slut!

love!

hohoho... julmys

hör sitter jag uppe alldeles för sent och lyssnar på julmusik och bara längtar till 24 december!
www.julradio.se är adressen, och stämmningen blir på topp asså. :)
nu behöver jag lite eller nä fan MYCKET snö, sisådär -4 grader, strålande sol som gör så att snön gnistarar sådär perfekt. en långpromenad i det med termobyxor, snowjoggers, dunjacka, mössa och vantar! rosa bitande kinder, frisk luft. en sån där jul som man hade när man var liten. :D
leka i snön i flera timmar tills mamma ropar in en för en varm och härlig varm kopp choklad.... hur låter det på en skala?

är så trött på sveriges/norges årstider. höst året om typ! :(

*sov gott*

måndag!

aaah äntligen är dagen slut, måndag in my ass vad jobbiga dom är, sjukt mycket post som aldrig tar slut, ett band som är fullt hela tiden, bara konka och bära heeeela dagen. :P men men, vad gör det om 100 år?

nu blir det deg fram till sängdags vilket känns som ganska snart! haha. underbara jobbvecka.

aah så mycket hade jag att berätta om idag! spännande va?!

ha en trevlig kväll mina kära!

tillbaka...

asså bussresorna till och från oslo!!!??? vad är problemet!? haha, alltid är det nått man kan klaga på, och denna gång var det bastu hela vägen, jag gick fan ner hela julbordet på 5 timmar i den hettan, kan NÄSTAN säga att det var så varmt som bussen i thailand på väg till hotellet då luftkonditioneringen var pajj, och det var 40 grader i bussen, en nära dödenupplevelse vill säga!.... MEN, nu sitter vi här på vårat fina rum i oslo, nöjda att vi kom tillbaka med matpackningen vi hade med oss... :)

eeeh jag kan juh inte påstå att jag känner mig utvilad, det är nästan det jag längtar mest till när man kommer hem till jul. operation sömn/återhämtning. men OJ vilken bra helg jag har haft! och vilket förjävla bra julbord det var! om man gillar fisk i alla dess former (som jag) rekomenderar jag kungsörs torps julbord. mätt som en hel stad tror jag! konstigt det där egentligen, här har man gått och längtat i ca 2 månader på detta bord, och för vad?? må som ett as! faaaan hela magen värker juh. :) svätten nästan rinner, och det går tamejfan inte att hålla in magen och se bra ut i en klänning ;) tss haha! men som sagt GOTT var det, trevligt som bara tusan. tack henkes morfar!

hihi nu kan jag juh berätta om henkes tidiga födelsedags present, han fick sätta sig i bilen och vänta medans jag förberedde lite. har nämligen köpt AIK sängkläder åt honom, som jag bäddat iordning tills vi skulle komma hem från julbordet! hihi, och ett nyinköpt ASSNYGGT nattlinne som tydligen det gick hem mer :P men glad blev han och det var ju huvudsaken! men helvete vad dyrt det var, fick en shock när cicci berättade vad jag skulle sätta in på hennes konto (hon som fixade det i stockholm) .... 800:- för sängkläder ojoj, henke sa att det är juh förjävlas bra kvalité :D haha. nu är det bara min perfekta julklapp kvar att ge om ca 2 veckor! och kanske en liten bonusklapp i mellandagarna om allt går som planerat!

jahapp nu är det nya tag, ny arbetsvecka.... känns väl sådär.... men jag ska verkligen försöka njuta dessa veckor som är kvar i underbara oslo!
puss

aaah

två dagens stora insats har jag gjort idag, är en föe jävla bra vän för det första och för det andra en jävligt bra medmänniska i samhället! :) haha... det förstnämnda får lindha berätta själv om hon känner för det!

vilken dag på jobbet, eller jobbade vi idag? nää... kom dit klockan 11 som vanligt, och då var posten precis slut så det blev paus, i 5 timmar! 5 timmar utan att göra ett smack, betalt för hela dagen ioförsig men det blir en låååång dag utan att göra nått. vi solade, drack kaffe, snacka en massa, dansade lite... ja det där vanliga, men när vi insåg att det har gått 5 timmar så drog vi faktiskt hem, då sliter jag helre arslet av mig på måndag än att vänta på det som KANSKE skulle komma... aaah ni fattar!

nu har vi ätit duschat, packat ihop alla saker vi ska ha med hem, räknat pengar, handlat resgodis...
så nu får klcoan gärna bli halv 11 så man får åka till underbara sverige! älskar fan sverige! och det bästa... jossan kommer och hämtar oss inatt! :) typ 1 månad nu sen sist vi sågs så det ska bli skönt! blir det max?? :P

helgen sen då: lördagen blir det inte mycket sömn inte, klockan 10 ska tjejligan in till the city för att shoppa julklappar! blir säkert en liten lunch/fika också. sen hem i ganska god tid för att lindha och jag ska storhandla på willys för resterande veckorna här borta i oslo! en förjävla lång lista blidde det. :)
sen hem för att tappa upp en varmt långt bad HEMMA, för att sedan göra mig snyggis till kvällens julbort på kungsörs torp. där ska jag äta så mycket mat att jag storknar! ska fan rulla hem! och dricka julöl! sen hem för att fixa en liten överraskning till karln min! jag kan vara världens bästa flickvän! typ! finurlig är jag iaf, och påhittig! har dessutom en annan sak på G som jag verkligen hoppas kan slå in, inte det lättaste, men jag letar runt, mailar osv!.... han skulle iaf bli överlycklig! :D
söndagen: frukost men kära mor. :) lunch med kära far.
sen klockan 3 måste vi åka iväg igen för halv 5 går bussen till oslo igen, och vi ska hämta upp lindha i aspa...
blandade känslor kommer det bli, som vanligt! :)

nu ska jag surfa vidare!
ha en toppen helg mina kära!

packat allt?

imorron är det sista gången vi åker till sverige innan jul, vilket innebär att jag måste börja packa ner saker och ting så att man verkligen får med allt när man flyttar hem 23 dec... och det är inte det lättaste, man har juh tagit med så otroligt mycket plus shoppat en del så hmm, vad behöver jag ha kvar de sista veckorna sen?? väskan är ifa helt smockfull nu...
nån som vill komma och hämta oss istället så man får åka bil hem?? :D och så man slipper komma hem klockan halv 6 på morgonen på självaste julafton, när man dårå vill vara helt utvilad. vore såååå skönt att åka bil, nån är här i oslo kl halv 8 cirka, och sen bara packa in och dra.... vara hemma i kungsan kl 01.30 SENAST! ååååååh. driving home for x-mas!

ska jag med ut och dricka en öl?? lindha hoppade precis in i duschen, hon ska med grabbarna ut... orkar jag? njeee.

fyfan när vi kom hem, (vi har städningen denna vecka) så drog jag fram dammsugaren fort som blixten, nu glänser det fan härhemma. :) vårat hus är juh så stooort, så det tar juh en evighet, men nu är det gjort, men det är dock vi nästa vecka också... vi delar nämligen på städningen så man slipper göra det själv!...

puss puss

onsdagen är förbiiii

hejhopp!
vilken slapp dag det blev, kanske har haft 4 timmat dö tid på jobbet idag utan ett skit att göra... skönt men långsamt! hann iaf sola och sitta i den underbara massagestolen. :) sen så drog vi hem vid halv 6!
fattar inte hur det kan vara sån skillnad på dagarna, ena dagen övertid för det väller över andra dagen ingenting. men jag föredrar lugna dagar! slipper man slita av sig håret! :)

kanske ska på bio ikväll, gonzalo gav mig 2 biobiljetter förut, sååå jag tänkte slita med honom så lindha får vara själv en sväng, det behövs ibland, även fasst jag är det bästa i världens att umgår med 24 h om dygnet ;) tss. haha.
japp nu hörde han av sig, bio kl 9. :) blir nog madagaskar 2 om jag får bestämma.... yee!

dags att boka biljett hem, sen in i duschen då...
 ha D!

vilken skitdag!

inte sovit nå bra alls, som vanligt! det är snöskitväder ute, kaos på jobbet med en kryssning som vägrar att köra bandet så man måste konka ut stora tunga paket... trött blir man, lång blir dagen, hungrig hinner man bli innan man kommer hem... bla bla bla...
men nu sitter jag här igen, nöjd att dagen är slut, mätt som en kotlett är jag efter att ha mosat pitabröd.

fick precis reda på att julen inte kommer bli så kul som jag hade hoppats på, erika kommer inte hem men det visste jag, men jag har tydligen missuppfattat rebecca med för hon kommer inte heller hem. så det blir bror och jag som vanligt! inte fy skam, men jag känner att jag vill ha en riktig jul för en gångs skull, fattar inte varför alla ska välja sin "nya familj" på julafton. pappa har gjort det, erika åker till sambon, och becca med. blir lite ledsen på tanken, dessutom så tycker jag att man ska komma hem nu när alla bor i sverige och inte jobbar, för att i första hand träffa birger, han är en gammal gubbis nu och vem vet, det kan juh vara sista julen... och dessutom skulle han bli såå extremt glad. som han alltid blir att få träffa oss. jaja tjata tjata...
när matilda och henrik får en kotte så ska julen firas hemma hos oss och alla är hjärtligt välkommna hem till oss, hur ska man annars kunna dela upp alla? jag är kluven redan nu! pappa först, mamma sen, birger, lilla kusinen hos håkan och anne, henkes familj osv.... julstämning i ett fläng! haha. men som sagt i dagens läge spelar det juh ingen roll, men sen när kotten vill träffa morfar, mormor, farmor, farfar, kanske tillochmed gammelfarmor osv... för alla kommer juh säkert vilja träffa barnbarnen massor, och hur fan gör man då? :) vilka problem haha!

nu ska jag trösta mig med en julkalenders choklad!
*jag kommer få en toppenjul, visst?*
har juh aldrig längtat så här mycket till en jul som jag gör iår!
make my day!

seeeeg

ojoj vilken lång dag asså, kom till jobbet och posten bara vällde över, så idag har vi inte haft en lugn stund asså. men nu är den äntligen över och man får äntligen sova... snart!
det är nått med vårat rum asså, jag har lätt inte sovit en hel natt sen vi flyttade hit och den senaste tiden har det vart omöjligt att få en bra natt, jag drömmer askonstiga drömmar, det innehåller alltid massa känslor såsom att jag är asförbannad, jätteledsen, rädd... så att man alltis ligger på halvspänn, skitjobbigt, och lindha och jag är alltid vakna samtidigt! hmm. skumt är det iaf, och trött blir jag VARJE dag!

nu ska vi öppna våra chokladkalerndrar och ta en mumsbit ur nr 1 :) hihi...

love

RSS 2.0