promenad / vårtecken

 




onsdag

hello everybodeyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!

jobbade kväll igår, shit det börjar bli varmt inne i huset nu asså. ser fram emot en långt, tyst, svalt lugnt nattschema måste jag säga. kanske det bästra sätt jag jobbat på. perfekt för min kropp. dessutom såååå mycket bättre betalt. :)
men jag har saknat dag åersonalen så det är faktiskt riktigt kul att jobba dag, det var juh så länge sen. I like it a lot! yeah!

åkte direkt till mimmi-mus där tjejerna hade tjejkväll. hann lagom till desperate. viket bra program. vilken serie. :)

aaah kollar nu på vädret på tv. shit det blir bra väder på valborg, och KANON väder 1 maj. brukar det inte alltid vara skitväder på valborg? regnar det inte mer än att det är fint väder? ska iaf bli kanon. hoppas vi får det bra.

jahapp, idag ör det onsdag, jag är ledig idag, vad ska jag hitta på?
ska nog ut och gå en härlig långpromenad iaf, sen måste huset dammsugas... men jag tycker jag städar här hemma hela tiden, veckorna går så fort... hmm. annars ser jag fram emot aerobicen ikväll... dock har jag kassa luftrör idag, pollen you know. men aaah jag dör väl inte, orkar inte lika mycket bara! hatar det! kan juh inte stanna hemma idag fär det är faktiskt sista gången innan sommaren. :(
har man kommit i bikinikroppen?? nääääää. :D

ha det!

tisdag

kom precis hem från eskilstuna.. mallan och jag har vart på paketjakt åt sandra som har födelsedagsfest/valborgsfirande på torsdag! tror vi har hittat det perfekta paketet! mm hon blir nog glad. :)
annars blev det lite strosande bara och en vinare på systemet! ... hade inte all tid i världen nämligen, för jag ska jobba ikväll. 16-21. måste juh hinna dega lite i soffan och så innan man tar sig i kragen och åkeer till jobbet. harat att göra nått sen ha 10 minuter på sig att inbefinna sig på arbetsplatesen. seeeegt ska det gå. :)

så tjejer, jag kommer till dp direkt efter 9. okej. jag ringer en signal så får ni kasta ut nyckeln på framsidan. yeah!

nehepp deg i soffan... hej daaaaa

måndag

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
barbro ringde imorse klockan 7 cirka, hon sa att jag behövdes på jobbet, så jag har faktiskt jobbat hela dagen. 8-16. och jag tycker det har gått väldigt bra. det enda negativa är väl att det är 100 grader i en del lägenheter och att man håller på att smälta bort. jag svettas dom fryser. tänk så människokroppen förändras juh äldre man blir. :)

nu inväntar jag jossan och lindha, vi ska ut och gå ikväll, prata om resan, kanske skriva ett nytt mail och svar till kilroj. mmm en låååång promenad vill jag har idag. så ni vet. kanske dissa rundan och gå malmberga runt?

grillkvällen igår var myyys.
matilda, malin, sandra, mimmi, elin - henke, ante, tobbe, jocke. fullt hus, tur att man har diskmaskin :D


hemmagjord "smal" potatissallad :P


grillspett med mumsiga bamseräkor ;)



sen så har vi juh ett födelsedagsbarn idag. min underbara vän sandra fyller 24 idag!




grattis

söndag

kutade hem efter jobbet igår, 30 minuter senare var jag klar för lite party. hemma fest för en gång skull. och det blidde väldans nice. fulla människor på topp. kanske blev en eller annan lite väl full, men det är juh inte jag som vaknar upp med ångest. :) hmm. ojoj. men aah, faktiskt en väldigt lyckad kväll med öltävlingar, hackande tv apparater och djupa disskutioner. yeah.

har precis kommit hem från kära mor där jag fick draaaaa upp bror som var bakis som ett slusk, tänkte att vi skulle ut och ta oss lite frisk luft och knalla bort till tivolit där H stod i kbk:s räkning. köpte lite lotter av dan också, som såg mottligt road ut av den lilla folkmassan på kungsörs torg. :) vann dock inget.
tog mig sen en promenix hem för att marinera  kycklingfilérna, bamseräkorna och grönsaksspätten som vi ska grilla ikväll. mimmi och jocke kommer iaf, väntar på svar från de andra. kan bli nice. grillpremiär på ängsvägen 42 faktiskat.

puss

lördag

tänk att man ska välja att jobba när det är strålande väder ute, sol och riktigt varmt. har delad tur idag. har gått bra hittills men jag vill verkligen inte gå tillbaka till klocan 4 och jobba 5 timmar till. nää... jag vill sitta i solen.
det är marknad i kungsör denna helg, så efter 12 så åkte jag hem till mallan som frågade om man ville komma över på lunch. och det ville man :) kycklingsallad. mmmm.
sen drog vi upp på "stan" för att kolla läget, men som vanligt så var det inte mycket att hänga i gran. MEN, jag träffade miona :) det var inte igår. oooh sötistjejen! hon stod och sålde lotter med sin mamma... (till KBK)

nu ligger jag här i sängen halvdöd... jobba - när det enda jag vill är att dricka rosévin i plastglas på en äng nånstans :)
det vore väl nått. hmmm, men kanske orkar man med att göra nått efter 9 sen, om det händer nått vill säga. vad händer??

nä, ät skit. hej daaaa.

ööh

okej, en sak är säker, jag ska aldrig mer åka och handla själv så tidigt på förmiddan. här trodde man att man var smart, åker in innan fredags ruschen kommit igång. INTE smart, tror hela mellansveriges pensionärer var och handlade samtidigt som mig idag. det går lååångsamt framåt, eller så kör de rätt på bara.... kundvagnar ståd överallt. neeee inte en rolig upplevelse :) haha. bättre att åka in vid lunch eller nå...
aja nu är det gjort och kylen är fullproppad :P

freeeedag

jag är ledig idag och och solen strålar! 25 grader i solen klockan 9 på morgonen bertyder en sol dag senare när jag kommer hem från min storhandling. ska in till e-tuna en snabbis så man kan fylla upp kyl och skafferi. ekkkooooo. :)
vill åka så tidigt som möjligt... hatar att handla själv när det är mycket folk, typ vid bandet, lägga upp allt själv, betala och hinna packa ner allt i påsar innan nästa kund kommer och suckar i nacken :D haha.

mmm om nån är sugen på att ligga i solen med mig så hör av er. jag är hemma hela dagen!

puss

torsdag

ja jag har inte mycket att säga. jag har jobbat hela dagen. det gick fin fint, men jag känner mig inte helt frisk, så jag tog mig en tid hos farbror doktorn vid 3. så nu äter jag pencelin. buu, men då kanske jag snart mår lite bättre, har mått skit senaste veckan faktiskt, men nu får det bli ändring på det!

sitter här och undrar vad som sker ikväll... får se om nån vill leka ikväll. kanske ta en promenad?
skulle vilja mysa med mina tjejer, av nån konstig anledning saknar jag dom jätte mycket idag... hmm.

neheee... en dusch på detta,,,

onsdag

jossan har precis släppt av mig hemma, vi har vart in till stan idag plus strömsholm för att hämta en sadel. :)
det har vart en skön dag. jossan kossan köpte en klänning " min klänning" ;) oooh det är så jävla fin. men som hon sa så snodde jag juh parisklänningen mitt framför ögonen på henne i paris :) så okej, jag förtjänade det! den är iaf gryyyymt snygg och jag älskader den och hon ser ut som en riktig goding i den. synd att hon är nån storlek mindre än mig, annars hade jag snott den lite då och då :) hihi.
haha anledningen till att vi kom på att vi skulle in till stan var för att hon skulle köpa en ny plattång på clas ohlsson, där hon fått ett presentkort då hon fyllde. på vägen in börjar hon helt plötsligt garva, hon hade glömt det hemma, hon hade helt enkelt bara hjärna för den där röda klänningen hon skulle prova :D och till råga på allt så blir hon fast i larmgrejjer på väg ut på clas ohlsson, så hon får gå bakom och visa vad hon har på sig och i väskan :) hahahahaha.
blev en lunch i stan också, toast skagen :P

sen åkte vi vidare till strömsholm, hämtade sadeln och sen en fika... skulle tydligen finnas nån rulltårta man typ skulle kunna dö för, så jag testade... och japp den var fin :) där blev vi kvar ett bra tag och snackade om allt typ... som sagt en riktigt bra trip. lite kvalitets tid. :D

nu pluppade det upp att jag fått ett mail tillbaka från resebolaget. aaaaah. törs inte kolla.
hjälp. hihi.

aerobics ikväll.


tisdag

faaan vad bra mitt hår blev. hon är grym. gå till eveline. slingan på torget i köping. fan hon kan sin grej asså :)
plus att ingen frisör kan ge huvudmassage som hon. hårdhänt med en kvinnlig toutch. :D mmmm I like!
här är resultatet!

guuud asså vilken snygg tjej! HAHA! :) som sagt, snyggt hår är snyggt!
ingen utväxt och jag känner mig redo för vår och sommar! yeah!

nä nu kurrar magen. ska går ner i köket och se vad jag kan fixa fram.


yeah

vi lottade juh ett land var av dom länderna vi ska besöka. jag fick nya zeeland. alltså måste jag hitta en massa bra grejjer om det landet. och det har jag nog gjort. mina redovisningspapper är klara. gaaah hur ska man kunna välja av allt coolt som finns att göra.

vi har juh sagt att vi ska åka själv, i en husbil. på så sätt kan man ta sig fram vart man vill, när man vill och man får bestämma hur länge man ska stanna på varje plats. och ooh my goooood var mycket det finns jag vill se och göra.

man kan åka båt, kanot, vandra, mountenbike, fallskrämshopp, leka med delfiner, glaciärer, varma källor, djur parker, regnskog, berg, stränder, vinodlingar, forspaddling mm. sen vill man juh hinna parta och ha det bra i de stora städerna, speciellt auckland och qeenstown och wellington. mmmm det blir nog bra det här. vi måste bara bestämma oss för hur när var! :) haha. och man måste tänka noga och länge, det är juh inte gratis att vistas och göra en massa saker... ojojoj. :D


var ner till jobbet idag och hämtade mitt sommarschema, mm det var bra. kan bli bättre. meeeen bajskorv, jag jobbar midsommar.  :(  tycker så synd om mig själv. typ bästa dagen på hela året. typ.

dessutom jobbar jag hela helgen 16-17 maj, då jag hade tänkt att kanske åka till oslo och fira nationaldagen. mennn pengar till resan går i första hand.

har iaf möjlighet att göra nått kul i sommar ändå, när man jobbar natt finns det lite håldagar. så en liten tripp typ till oslo, halmstad eller nått sånt i 3-4 dagar finns. som det ser ut just nu!


nehepp. ha det!


måndag!!

tjo balla bacon.
var sker då?? :)

kom precis hem från en lång promenad med jossan. malmberga runt blev det, iaf 1 timma. 5 km.
ska ju gå rundan ikväll med tjejerna innan tjejkvällen så sammanlagt blir det 1 mil.. inte illa pinkat!
*hörs det att jag syndade med chips och dipp igår kväll eller?* haha. är det nått jag är extremt svag för är det just chips och dipp... därifrån jag fått smeknamnet roboten ifrån ;)

imorron är det en lyckans dag. jag ska in till frissan. ÄNTLIGEN! jag spyyr på mitt hår, eller rättare sagt min extremt vackra utväxt! ska även frächa till topparna.. aah ni får se imorron. :) ska iaf bli såååå skönt och bli lite vår/sommar snygg i håret! älskar den känslan. fint hår är fint.

nu ska jag dränka mig i vatten, är så törstig.
plus städa huset lite. damsuga, damma, vika tvätt... desperate houswife. ;)


puss


söndag!

oj det blev en seg och låång natt på jobbet, tror klockan var 1 hela natten. :)
har iaf precis vaknat, och jag är helt slut. men om man går upp i skaplig tid så kanske man kan sova ordentligt inatt.

ska iaf iväg till mor snart och få i mig lite mat. mos och pannbiff sa hon :D och det säger man juh inte nej till.

jahapp söndag, vad händer?? fick en gratis biobiljett igår, så det kanske kan bli en bio! nån som vill med? nu kommer jag jug inte på vad den heter, men det har fått en massa priser tydligen sa dom. så jag vet inte... kanske kan vara nått!

egentligen skulle jag vilja åka till stan, göra en uteserveringspremiär, äta god mat, och mysa under filtar! ja det kan ni juh också höra av  er om ni vill med... :)

ha en bra söndag.
puss

senare!!...

eeh premiären blev bara ett blajjjj, astråkigt match att titta och kbk fick stryck med 1-2.
bättre lycka nästa gång.
nu håller jag på att dö av hunger och ska snart iväg och få lite grillat i magen :P
sen är det bara att göra sig redo för en natts arbete. borde egentligen sova lite nu, men jag får väl sno en snabb slummer på jobbet, den där soffan är en bra plats :)

ha en trevlig lördag kväll mina kära!
puss

lördag

viken skrattattack det blev igår kväll. efter filmen vi kollade på sa jossan att hon hade filmen där vi uppträdde som spicegirls på film. GUUUUUD. vi kollade på hela, först var det den manliga strippan (herre gud) sen lite live snack innan (HERRE GUD) sen uppträdandet. där vi iof är grymma. haha. fan vad kul vi har haft genom åren. spicegirls show. baywatch show. usa show. hmm?? kan det va så att jag älskar att stå på scen??
och jossan, visar du den där filmen är du dödens död. hahaha. är jag sådär störd? ojoj. men ni lär juh ha ganska kul med mig iaf. ni får juh ett gott skratt då och då. ;) hahahaha.

haha spice girls, 10000 år sen


usa fest


80-tals fest


look a like / marilyn monroe

kl 12:45


för det första tänker jag visa några bilder på min fina underbara klänning som jag köpte igår. :) inte dom bästa bilderna med ni ser ifa hur den ser ut. yeah.




nu ska jag laga tacos.
dessuton har jag mossrivit hela trädgården, jobbigt, men nu ska den väl bli fin.
träning ikväll med lindha klockan 5,
later tjejmyyyyskväll med brudarna.
:)

FREDAG!

fredag

oooh jag har precis läst egenom brevet vi skickade till resebolaget, kilroj igår. och tjejer det var ett toppen mail. :)
vi vill nämligen ha ett prisförslag och svar på en del andra frågor innan vi bokar en resa. ggaaah, kan verkligen inte förstå att det äntligen ska bli av, det här har jag längtat efter att få göra sen jag slutade 9:an på högstadiet typ.
såhär har vi tänkt: med en öppen flygbiljett hem, men ändå, det är är drömresan:
*nya zeeland --> australien --> thailand --> bali*

om jag har fattat det rätt, så 3 veckor i nya zeeland, 3-4 veckor australien och sen uppdelat på asien. hur låter detta mina vänner? jag är redan nervös. men tillsammans klarar vi allt. jag kommer bli en hel människa om jag gör detta. jag kommer ha en ynka bit av ånger resten av mitt liv om jag inte gör detta - en LÅNG resa med mina vänner.

nya zeeland



australien


thailand


bali


det blev fint väder



betyder det att det är fint väder imorron då. då står det trädgårdsarbete på schemat. mossrivning. haha. ska man ha en felfri gräsmatta så får man ligga i. ska även plantera mina frön som jag köpt i min träkruka, som jag senare kan ha stående på verandan på framsidan. ROSA är dom, såklart! mina påskliljor har tydligen gett upp kampen om att växa till sig. gröna fingrar?? you never know. det gick juh bra förra året. sen att miljoner tvestjärtar åt upp min persilja, dill och gräslök är juh en annan femma, dom växte juh upp iaf. JAG GAV DOM LIV!!! :D

sov gott.
söt!

wiiho

jag fick min "lilla svarta" iallafall :D
drog med mig emelie på en snabbvända inne i stan för att leta.. och vi hittade den, och japp jag älskar den.
halterneck, svart, kort, SOMMAR. perfekt för varma fester! hihi. :)

nehepp magen kurrar, dags att laga mat. crabsticksallad står på menyn idag.
sen ut och knalla med min vän sandra. det blir fint det.

love love.



torsdag

borde inte den här natten som var varit den bästa natten på länge?? ingen ångest eller klump i magen! hallå, nej, då ska vi ha en sömnlös natt. var är det för fel på mig? bara jag inte har kommit in i en sån där idiotperiod som för 1 månad sen ungefär. dygn ut dygn in, pallar inte det. inatt så blev jag så less vid halv 5 att jag tog mitt täcke och gick ner på nerevåningen och satte på tv:n... somnade vid halv 8 tror jag, vaknade 9. jag känner mig sååå utvilad! NOT!
jag som skulle in till stan med mallan idag för att köpa den där klänningen jag spanat in. :( jag vill jag vill jag vill ha den. buuu. en perfekt "den lilla svarat". hoppas den finns kvar tills nästa gång jag orkar mig in till stan.

aerobics

ska nu sätta mig i bilen för ett svettpass. sköööööönt.
hejja hejja



onsdag!

okej för det första, cellprovtagningen var juh ingen höjdare. inte ont, men fan inte skönt. usch vilket äcklig och skum känsla. hoppas allt visar det normala, och at det dröjer många år innan man måste göra det igen. känner mig typ sjuk. haha.

MEN VEM FAN BRYR SIG, FÖR JAG FÅR JOBBA IGEN, DEN DÄR BARBRO KAN MAN LITA PÅ. IDAG ÄR EN FY JÄVLANS BRA DAG. JAG FÅR JOBBA JOBBA JOBBA. HAHAHAHAHAHAHAHAHHA. PENGAR RULLAR IN SOM DET SKA, DET GÅR BRA NU KOMPIS!
orkar inte berätta här hur det kunde bli så, men det är löst och det är underbart! KNAPPAST KOMMUNENS förtjänst. utan en person som BRYR sig, och har kommit fram till en lösning genom att kolla ALLA möjligheter! schalalalalalalala. vem vill skåla? FYYYY FANNNNN VA SKÖNT!
nu återgår jag till min kortvariga livsplan som sträcker sig sisådär 2 år framåt. hej resa. hej studera!
schup schup schuppppp.



skål era jävlar skål!

later...


åååh hej o hå, snart ska jag dra mig iväg till jossan som jag faktiskt tänker slå lite på. varför då tänker ni, JO jag har fått en låt (om det nu ens är en låt) på huvudet, med trevliga små rörelser till. haha. heeeela dagen har jag nördat mig med den här hemma för mig själv! hey, I'm in love.... bla bla bla... can't stop my feets. haha. yeyee. det är juh min livsuppgift att få folk att sjunga på det jag sjungt på. jag är BÄST på det, så kommer nån å sätter griller i huvudet på mig! okej,det står fortfarande 1000-1 till mig. :)

tjejkväll ikväll. först en långpromenad för att diskutera saker och ting. sen har vi ju turen med att det är dubbelavsnitt av desperate idag! wiihoo. sen hem för att peppa mig själv för en jobbig morgondag! peppar peppar.

tjo fadderittan lambo!


möte

hjälp, barbro ringde precis.. hon vill att jag kommer till henne imorron vid lunch.
- det finns lite saker jag vill prata med dig om.

kan hon ha hittat nån lösning på mitt problem??
usch vad nervös jag blev nu!
ojoj. kanske kan vara positivt det här, för om jag känner henne rätt så tar hon tag i detta med 100%
håll tummarna för mig nu!

tisdag

åååh jag blir så arg, kungsörs läkarvård har blivit så kass så jag dööör.
skulle till barnmorskan idag, skulle göra cellprov.. fick kallelsen av v-ås för kanske 3 veckor sen.
jag ställer klockan för att det var en ganska tidig tid, och eftersom jag dessutom är väldigt nervös över detta så har jag inte sovit speciellt bra.
sätter mig i barnmorskans väntrum, och jag känner mig ganska livrädd om jag ska vara ärlig, och minutrarna går...
tillslut så får jag gå till receptionen för att fråga vart hon är...
-nej hon är på möte idag..
-men jag hadfe en tid för cellprov idag kvart i 10...
-ååh då har du råkat ut för samma sak som en tjej som var här tidigare idag...
-jahaa, ööh vad gör jag då?
-kan du komma tillbaka imorron??

såhär var det juh när jag skule ta min sista resepruta, då fick jag åkerkomma i 3 dagar bara för de inte fått hem det jag skulle ha, trots en veckas förvarning.
jag menar dom har inte den blekaste om jag kanske jobbar i stockholm och har tagit ledigt en hel dag för detta. man får aldrig lite medlidande eller nån ursäkt när dom gjort fel. nu blir det juh liksom en jobbig natt igen. suck.
dessutom får folk vänta i hundra år på att få läkartider. om det inte är "akut" så kan det dröja 3 veckor innan man får en tid, ej okej enligt mig! om det är akut då? ska man vänta en vecka när man kanske har jätte ont ?

nej, buuu för sveriges läkarvård i allmänhet!

senare

jaja kungsör vann juh iaf matchen, dock ganska segt o kolla på den... längtar som en tok till lördag då det är seriepremiär på underbara runevallen :) wiihoo.
men picknicken var juh nice efter, hemmagjord räksallad, bröd, dricka.. sen tjuväta på sandra och antes jordgubbar :) hihi...
jossan kom även till valskog, hon hade vart i kolsva och sett till så hunden kajsa blev påsatt! haha. stackars hund, bli våldtagen på en röd dag! :) men ska det bli valpar så ska det!

sitter här och funderar, skulle va nice o hitta på nå skoj idag, men alla ska juh jobba imorron så det blir väl att sitta o glo framför tv:n. suck. vad sker i erat liv ikväll?? :) leka!!

puss

måndag!

ooh vaknade av ett trevligt sms av sandra.
hon hade den briljanta idén att vi ska ha picknick efter matchen i valskog.
engångsgrill, fotboll och mysiga filtar!... låter juh inte fy skam. :D

vad sker annars, förutom att jag är skitnervös för mitt "läkarbesök" imorron. men det är något alla flickor gör vid ålder 23. buuuuu. hatar hatar! en känsla man nog aldrig kommer tycka är okej. vi har det inte lätt vi fruntimmer :D

nehepp nu ska jag dammsuga.

ha en trevlig dag!


söndag

haha ja det blev juh absolut inte som jag tänkt att det skulle bli. jag som hade sett fram emot den här kvällen så extremt mycket. men hinna in på krogen för att sen åka hem efter 2 minuter är juh inte fy skam. :)
but thats what friends are for. ;)
hoppas att ni andra hade kul på våra vip biljetter ;D hihi! och hoppas mitt vin svalkade ;) very nice toooo see you.

jaja jag mådde prima igår, lite ondare i huvudet idag dock.






och JA, jag gillar att vara med på kort!

säg till när det blir nya tag i v-ås... så här kan vi inte ha det! :)

glad påsk

uuuh lite jobbigt var det att vakna idag... men nu efter man fått i sig lite mat så känns det genast bättre + att det är ett klockrent väder ute. ska ta cykeln ner till stugan och sitta o steka vid vattnet! :D niiccee!
gårdagen var jättemysig. påskmat hos mor, sen tårtätning hos jossan.


bror och syster! :)


lika som bär.


ge fan i godiset innan maten!


födelsedagsbarnet 1- jossan


födelsedagsbarnet 2- cicci


sen brukar det bli ganska wild and crazy :) haha.

tack tjejer för en kanontoppen kväll. alltid lika kul att vara med er.
då laddar vi för nytt. lördag ikväll. v-ås it is!


torsdag

ajaj det är inte bra att skippa aerobicen en vecka, för då vaknar man upp med en feting träningsvärk.. my ass hurts. :(
så då passar juh en massage klockan 11 dagen efter perfekt. 40 minuter rygg, nacke, hals och ansikte :) aaah gudomligt skönt. det var längesen jag var så avslappnad... mmm tänk om man hade en helkroppsmassage inbokad 1 gång i månaden. det vore nått. 50 tusen i 25 år.... då skulle det stå på schemat jämt!

ska faktiskt jobba ikväll, bara 5 timmar men ändå, efter kl 6 så får jag juh storhelgs ob så det blir juh en liten hakka iaf!
och när det är sånt här skitväder så vill jag ändå inte göra nått...
dessutom så ska jag ha världens bästa fredag och lördag..

fredag: åka och hjälpa mor min med lite påsklunch då becca + karl kommer på besök. de har juh äntligen fått en lägenhet i uppsala så dom ska hämta min gammla säng som står på mammas vind. alltså, en lunch men ägg och sånt skit, och nubbesallad som jag har önskat :D
sen är det en hel myyyysdag med tjejerna, egentligen skulle jag äta lunch med dom, men jag måste juh tänka på familjen också... om det är fint väder blir det fika/dricka/prata/skratta time ute på nått trevligt ställe, som lite senare ska gå in i trevligt kvällsmys. :) här firar vi även lilla jossan som fyller på lördag, men som då ska till stockholm.

lördag: då blir det en trevlig förfest i v-ås hos min vän cicci som fyllde år i onsdags. ska bli skoj och få se hennes lägenhet. sen blir det utgång på blue moon, där min vän lindha har fixat in oss på VIP. inte illa. kontakter kontakter :) hihi.
nä, men det är bra annars kanske inte alla kommer in med tankte på alla åldrar. vi har juh snorungar i gänget ;)
sen blir vi faktiskt kvar i stan och åker hem dagen efter., så det blir säkert nå flottigt att äta o sen dra vidare hemmåt.

på söndag blir det kalas.
och måndag vet jag inte...
yes.

onsdag

vet inte vad jag ska skriva så jag lägger upp lite niceiga bilder istället.










love


suck....

det går absolut inte som tänkt nu. motvind gånger 5. har någon ens lyssnat på vad jag sagt? tar ni mitt problem på allvar? är det såhär ni kommer lösa framtida problem? har ni lika svårt att andas som jag? sover ni med gott samvete?

idag blev det en dag full med tårar, känns skit jobbigt just nu! jag vill ju så mycket, jag kan och jag orkar! så varför?
tur att man har många famnar att landa i när livet känns tungt. tyvärr blir det bara bra för stunden, problemet återstår.

det är vår, och det ska egentligen spritta i mig, man ska äntligen få krypa ur sitt skal man gömmt sig i under de mörka månaderna... men det känns inte bra, för i ljuset syns det att man är ledsen... och jag hatar det.

jag vill vara 7 år, leka med barbie, spela fotboll och klättra i träd. hur faaaaaan kunde man längta till att få bli vuxen. ANSVAR, SKYLDIGHETER, TVÅNG, KOMPLEX osv osv....

sov gott

tisdag!!

cykelpremiär blev det idag, ner till kbk huset :) trodde dock att det skulle vara varmt och skönt, men icke sa nicke, tur att man hann tänka till och ta jackan för jag hade en liten plan att det skulle vara en jackfri dag idag. tuuuur.
kaffe  blev det, och hundra kakor... nu när H och jag lever pensionär livet så blir det nog samma sak imorron :D hihi.

stannade till på änglastället på vägen hem, nere vid stationhuset, det var mysigt men litet.... det blev iaf lite te, och en varsinn klubba. pensionär eller snorunge??? I don't know!

vilken toppen tjejkväll det blev igår ändå :)
och en av de bra sakerna som yvärr kom fram genom det dåliga är att jag nu ska kolla lite lägenheter till min vän som har en liten plan att flytta närmare oss. :D wiiihooooo. I LIKE!
som dessutom har fått jobb. grym tjej det där asså :)

neeee... vi ses!

måndag

aj jag har ont i huvudet, har precis vaknat från nån timmas sömn. kunde inte sova efter mötet klockan 10 idag så min stackars kropp behövde verkligen sova. man klarar sig inte på 1,5 timma efter att ha jobbat hela natten. haha. bara jag kan sova inatt nu då :D

har iaf gjort klart träningsväskan, ska till gymmet klockan 6, och sen vidare till elin och tjejkväll.
ikväll blir det deeptalk på hög nivå känner jag på mig! som många ggr förr så startar vi om nu. som jag så vackert kom på i ööh onsdags?? så börjar operation lycka. och det behövs. nu vill vi ha lite glädjebesked, nu är det på tur att känna sig nöjd och lycklig! känns som det var ett tag sen nu :/

vi höres och synes!

sitter här på jobbet!

det går fin fint och jobba idag, nu är min kropp lite mer beredd på det tror jag nog! sov väl till sisådär halv 2 eller nå.. missade kalaset, men jag pallade verkligen inte så tidigt! attans.
en riktig slappdag har det vart idag, inte lyft ett finger för att göra nån nytta, sköööönt. :)
slutar vid 7 imorron bitti, och dum som man är har jag ett inbokat möte klockan 10. hem och sova i 2,5 timma för att sen slita upp sig! usch. men pengar är pengar! :D

jahapp måndag också, det innebär att kommunen ska komma med ett bud, för nu ska jag fan ha ett! och det ska vara positivt som ni har sagt! annars jävlar!

hmm, ja vad mer kan man skriva??
det blir nog en slappis vecka tillsammans med min "handikappade" karl.
plus att det finns 2 fördelsedagsbarn att fira. :)
yeah!

fotboll och jobb

med en stekande sol i ansiktet stod vi där i köping och kollade på derbyt mellan kungsör och köping. 2-2 blev resultatet och det känns ganska rättvist på nått sätt. dom ska juh faktiskt vara bättre med tanke på att dom är ett div 2 lag iår. inte jätte imponerande alltså... men en vinst mot köping är alltid skönt, så när det blir lika känns det ok.

jobbet ringde idag också, så jag har fått två nätter jag ska jobba nu, idag och imorron. så det känns toppen. inte för att jag tycker det är bra (eller jo) när folk blir sjuka så jag får jobba men det underlättar juh! :) dålig man är. haha.
ska faktiskt jobba på torsdag också, hoppas allt rullar på nu och att jag får rätsida på detta snart (läs:MÅNDAG)

killarna har tydligen bjudigt in sig själva hit hem också, för det hoppas jag att det är, en liten skara killar och inte en massa annat folk också... ska juh faktiskt ta det lugnt ett tag nu, kanske sova en sekund och då vill jag inte ha full rulle här hemma.... hoppas dom tänker på de, dom får spela apa efter 9.  :D

nehepp som sagt, operation chill

bilder från igår :)




psykooooooo. :)
men trevligt det var det


lördag

hej hej!
ingen baksmälla här inte, nope nope. såååå skönt. vill inte veta hur några andra mår ;) tss.
det var iaf väldigt trevligt igår, och det var underbart gott att grilla. det är nått speciellt med första gången :)
och en efterrätt med färska jordgubbar... mmm tack mallan för en trevlig kväll. det får vi snart göra om.

nu håller jag på och gör mig iordning för att åka till köping för ett saftigt derby! dubidubidoooo. högst spännande. LYCKA TILL GRABBAR! gör mig inte besviken.
man kan juh inte klaga på det underbara fotbollsvädret idag iaf! heeeeeelt lovely! finns nog inget att klaga på när det gäller det asså.

hoppas ni får en trevlig lördag!
kram

lite senare..

fullspäckad dag idag asså, sopa uppfart, marinera lax, kaffepaus i kbk huset, ner till misteln och snacka med chefen, fått ett fett sommarschema, blivit arg på kommunen, gråta en skvätt, lunch på kina, ut till far på himmelsberga och hämta nån tidning till grannen som ska bygga nått på trappen, hänga tvätt, handla, sno en liter vin av bror... :)

så just nu ska jag dränka mina sorger ikväll med brudarna. för nu blir det måndag som gäller för mitt dödsbud!
hata hata hata hata kommunen. och alla fula gubbar där uppe. BARA NI KAN SOVA GOTT OM NATTEN SÅ..... ät skit!

jag har hört talas om en cykel utflykt till malin ikväll. niicce. cykla på fyllan är sjukt kul. haha. tänk om nån nångång kan fånga en på film när man försöker hålla sig på trotoaren.. haha.
klockan 7 smäller det iaf! ska bli skönt och bara hänga ikväll.

haha, fick brev från norge idag. typ nått från banken, och det ända jag såg är att det längst ner står: sug kuk????? öööh. va i helvete. men då såg henke att det var från max... då föll det på plats. javla skitunge. blev juh livrädd. haha :) tack för insättningen bubben.
 :D

yo.


fredag

ooh jag har så ont i magen, känner på mig att jag kommer få ett äckel besked idag och att det inte alls går att lösa... för idag är det fredag och dom sa att dom skulle ha svar i slutet av denna vecka, alltså idag :( det bådar inte gott, jag känner det. hatar de här.

har spenderat morgonen ute och sopat bort allt grus från garageuppfarten så nu kan sopbilen komma och ta bort vinterns grus. :) du ser, så rastlös är jag.... och för att göra saken ännu dåligare så fick jag mig en baaoottaa blåsa som sprack och nu varar :( .....

ikväll blir det ifa grillpremiär hos mallan... inte fy skam. har tagit upp lax som jag snart ska marinera... aah fan va fint. ska nog inhandla mig några champinjoner som jag ska dränka in i ölja och vitlök, mmmmmmmm.
hoppas att jag har nått att fira ikväll.
som ni ser så är detta med kommunen som existerar i mitt huvud just nu, vad det än handlar om, så jag ber om ursäkt att jag tjatar, men min livssituation är inte på topp just nu och jag mår inte speciellt bra!

ha en solig dag!

tjejsnack

har precis kommit hem från en långpromenad med tjejerna.. + en galen liten hund vid namn kajsa :D haha.
lydig sak det där :) sååå jäkla skönt väder ute idag asså.. ville egentligen inte gå in, men jag ska snart vara taxi åt henke.

blir nog lite tjejmys imorron med tjejerna också.. vi funderar bara på vart vi ska vara.. och så är det juh den eviga frågan om man ska några glas vin? det känns som min dom som ska komma imorron får avgöra det. samtalet där hela min livssituation hänger på... Fira eller dränka mig?? det blir frågan...

tjoo

torsdag

nope inget samtal än, vad fan är det som sker? är det uppe i disskution igen? för det var väl klart? eller har ni hittat på nått eget litet papper kära äckliga kommun?

nyss hemkommen från köping där min karl opererat sitt knä, så nu får vi hålla tummarna att allt är som det ska denna gång så det inte blir en tredje gång..... lång tid tog det, 3 timmar satt jah och väntatde på en äcklig soffa och kollade in folk som åkte upp för rulltrappan och ner för rulltrappan :D

ooh jag har gått och sett till att jag har blivit bjuden på en fest i göteborg imorron. eller jag har vunnit den. :)
det vore juh ganska underbart att åka tid och bo hos syrran i götet. får juh dessutom ta med en vän. som sagt, vad är en bal på slottet? :)

nehepp nu ska jag gå och kolla till min invaliiiido pojkvän ;) hihi

teater :D

wiihooo, jag ska följa med jossan på sin pappas teater  nu klockan 7 :)
niiiccceeeeee. så nu har jag gjort mig fin för att gå på gala.

oooooh jag är så jävla blåst!

fick sms av lindha nyss..
'någon ringde nyss till mig och frågade en massa om dig!'

och dum i huvudet som man är så skickar man snabbt som fan tillbaka...
'men va, sådär kan du juh inte bara skriva. vem, vad hur?'

och då får jag tillbaka...
'men läs hela :)'

och om jag bläddrar ner på det första sms:et...
'april april :D din dumma sill :D
är du så desperat att du inte ens hinner läsa klart meddelandet? ;)'

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL.....
fan att man ska vara så jävla dum. haha

onsdag!

hoho...
vilket väder det är idag, nu är det verkligen vår ute... på min termometer är det just nu 27,7 grader.. aaah. :)

följde med till v-ås idag, tiiidigt! har vart in till lasarettet för ett möte, så nu blir det operation imorron... det gick fort!
sen vidare till IKEA, där det faktiskt blev storshopping. databord + hylla till. nya galgar (behövs alltid) min walk in closet väller över av saker som inte har fått nån galge att hänga på. sen blev det ett tårtfat. det slutar alltid med att jag måste låna ett tårtfat av nån när jag ska baka min födelsedagstårta :)

vi tog såklart fel väg hem, över köping. det var totalstopp på stora vägen och man fick snigla sig fram i säkert 30 min. och det swischade förbi 2 poliser och en ambulans... och för vad???? en hästtransport med punka!!!! zzZZzzzZZZzzzzzZZZZ. här satt man och förberedde sig på en hemsk syn så var det inget speciellt. jaja.... hon kanske var själv och långt bort från hemma... ;)

nu sitter jag här och funderar på om man ska orka gå på aerobicen ikväll..... har verkligen ingen lust. lindha ska dessutom inte vara med och min hjärna är psykad. hmm.
funderar på om man ska vänta nån timma och ta sig ut och springa sen istället... oooh jag vet inte....

bajskommunen har inte ringt idag heller, så nu blir det yttligare en bläänatt.
vad sker?

ha det! :S

RSS 2.0