fest




massor med fest ikväll, i PERFEKT VÄDER! PUUUSSSSS OCH TREVLIG HELG!


nääääh! :)



kolla, hur söta är inte dom här nyfödda gepardungarna?! dom finns i borås djurpark tydligen. sötnosar!

torsdag va!

hmm jahapp du, vad har jag och skriva idag då?? sitter på jobbet, min sista natt innan det är en super duper baota helg :) har längtat så, har vart på systemet och mitt favvorosé ligger på kylning. :)

har vart en sov/mys/sol dag idag... har sovit lite för mycket idag med det är bara för att jag ställt klockan för jag så himla gärna ville med och käka lunch på kungsudden idag. så himla mysigt, medeltisdbuggnad med utsikt över mälaren. fick mig en kanon god sallad (fårost,oliver,tomater,grönsallad,gurka,champinjoner,honungsdressing)
sen åkte jag hem och sov lite till...

gick i stort sätt upp på åsen direkt och mötte upp lindha för en löprunda. kan skiten i luften bara försvinna så man kan andas igen, vi skulle juh ta två varv idag men mina luftrör bara piper, inte coolt. vi kommer vara så jävla slimmade inför helgen ;) tss hihi! (man har ju en löparkropp, det brukar min tränare säga) HAHAHAHAHAHA... FATTAR NI BRUDAR? vilken kulig kompis ni har! :)

längtar till att klockan ska bli 7 så man får gå hem å sova så man kan vakna nån gång så man får korka upp... slurrpppiiee! puss puss I love you.

mumma :)


onsdag!

sitter på jobbet, ska jobba natt idag och imorron, blir nog en fet lön :) hihi. I LIKE MONEY!
kom springandes hit efter att jag vart på fotboll, kungsör vann med 9-1, jävla soplag de mötte, så japp kungsör ligger 1:a och obesegrade. på lördag är det derby mot kolswa, ska nog kanske försöka hinna med den, det är ju en massa skojigheter i köping på dagen också... hmm.

vilket väder det har vart idag, har pressat som en tok på gårn, tror nog att jag fick lite färg, ska ställa klockan imorron och gå ut och lägga mig och sova i solstolen :) vill vara pepparkaka till yran. gaah jag längtar, vill ha mitt vin NUNUNU. på fredag ska vi nog förfesta i köping hos patrik, blir lite grill och så... och på lördag ska idling ha fest i sina pärons hus, med buss´in o hem. mmm känner liksom på mig att det kommer bli en kanonhelg.
ska hinna göra malins hår på lördag förmiddag också... har du skaffat specialhårnålarna?? hittar inte mina nämlisch!

åt världens godaste frukost idag, jordgubbar med mjölk! nu är det sommar! SOM JAG HAR LÄNGTAT!

tisdag!

hej hej sötnosar!
förlåt lindha att jag inte svarade igår, föll ur tankarna, skulle komma hem först... aja, jag vill med och springa ikväll iaf, lockmora? åsen? malmberga runt? o tjejkväll är ju alltid mysigt! jag e på. :D

klockan är snart 9 och jag har vart uppe sen halv 7. (jag är ledig) gick liksom inte att sova. hade tänkt att åka till willys o storhandla nu, men emmsan vill med så jag får sitta å vänta till 11, aningens drygt, men då slipper jag åka själv, man blir ju superstressad när man ska plocka i varorna o betala när det är kö bakom en... haha.

haha, igår på jobbet, skulle ställa ner en bricka full med disk nere vid konferenssalen för jag skulle torka under, så jag börjde mig lite lätt för att ställa den på golvet, BRAAAAAAAAAK sa det om min byxor, sånt jävla hål i på baken, asså asstort, 5 min in på mitt pass, kuul, dessutom var jag med en tjej som för det första är ny på stället och för det andra aldrig jag har träffat förns igår. mmm hahaaa, jävligt smidig o nätt man kände sig, jag får väl skylla på att byxorna är fett gammla FÖR DET ÄR DOM... efter det gick jag med ett förkläde omlindat runt arslet.

*matilda*

måndag

ska skriva ett kort inlägg bara för jag ska snart börja jobba, idag på kungsörs torp, känner mig totalt omotiverad och dessutom är det kassa pengar inom restaurangbranchen. inte direkt så att man tjänar massor i driks på ett sånt ställe, alla betalar ju med faktura typ. aja, hoppas kvällen går fort. skulle hellre ta en löptur/promenad och sen kolla på tv som vanligt på måndagar!

kvällen igår blev ju inte heller så bra... inget jag tänker ta upp här men ändå... kunde ju slutat bättre!

jag längtar som en tok till fredag och lördag, jag ska dricka så mycket vin så jag inte vet vad jag heter, så känns det just nu iaf... guuuuuud vad neggo jag är men det mesta känns verkligen piss för tillfället. vad det är kan jag inte sätta fingret på... vardagen är för lam!

*

:)             *du vann snyggastben tävlingen LÄTT iaf!*

schlager

vilket jävla fiaskooo..... det här trodde jag fanimej inte, absolut inte att hon skulle vinna heller, men hon skulle ju lätt vara bland de 10 första..... jahapp bara å kvala ett år till sen då. buuu... inte coolt. armanien har fastnat på mitt huvud, tycker den är cool, den ska iaf jag dansa till i sommar. :) är du på?

bal i köpinhg idag, fina flickor och stiliga pojkar, ååååå MASSOR med folk som trängdes, känns som jag gick - oj förlåt, oj oj, woooaa, oj förlåt istället för att kolla på alla fina klänningar! men jag hann se några fina klänningar, hade en favorit... en rosa :D

nu sitter jag här på jobbet igen, ganska lugnt, börjar kurra lite i magen nu men vi har lite kvar att göra. bara att invänta larm. buuu. känndes jobbigt som fan att gå till jobbet idag när alla nära och kära sitter tillsammans och dricker vin och har myskväll med schlager, jätte avis var jag... längtar som en tok till nästa fredag och lördag, då är det fest. å näst nästa vecka fredag och lördag, fy fan jag får det kämpigt ;) hoppas på kanon väder så man får vara lättklädd, det har jag längtat till. mihii. sommar och sol i kort tight kjol. love!

mys på söndag kväll va bitches?

nattinattnatt

tjo balla bacon!
vissa här i huset som vill att vi gör det mörkare, eehhhhh, jo när vi jobbar kan vi ju trolla, NOT! haha... sommar = ljust när man sover! iallafall, jag sitter här på jobbet och väntar på att lindha ska ringa och komma hit och göra mig sällis. det var helt lugnt för kollegan att du kommer iaf så du behöver inte oroa dig baby! sola solarium mitt i natten, haha jadu, då vill man bli brun :) undrade just om det är nått bra på tv ikväll/natt eftersom det är lördag. för då är det väl inte mina favvoserier på tv. som csi, criminal minds och andra bra kriminalserier. :) hihi. kan ju få vara en bra film eller så. nått som tar ett tag o titta på och som gör att tiden går fortare. kan bli rääättttt så seegggttt. kan ju slummra till lite sådär. mihii.
det är ju nästan så man hoppas att alla em matcher i sommar kommer gå klockan 3 på nätterna ;) haha. det vore fint. får man dricka öl på jobbet??????

nä nu ska jag gå o sno nått i köket, det kurrar i magen :)
sov gott honeys and bitches!

fredag!

då var det fredag, inte så kul för mig som det är för så många andra. jobbar fredag och lördag natt. lindha ska iaf komma mitt i natten och sola, det tycker jag var kul... hoppas bara att det är okej för personen jag jobbar med. haha. mmm kanske kanske att hon kommer imorron med och tar en rök med mig. guuuudars skymning vad mysigt! haha, schlager imorron, perellis sjuuukt sexiga ben kommer ta oss långt. så jävla många askassa bidrag iår. skrämmande. haha. aja, det enda jag tänker på är ändå hennes ben. skulle kunna döda för dom. ggah.

nu ska jag ut och klippa gräsmattan om jag nu får igång klipparn, tog juh ett tag sist, galen många gånger innan motorn startades...ni skulle ha sett mig, måste ha vart en rolig syn.

imorron in och kolla på balen i köping. massor med fina klännignar oh frisyrer, en tillställning helt i min smak. det tjejigaste tjejiga :D

pusspuss

onsdag

tänkte lägga upp en bild på mitt nya hår, som jag blev totalt  jätte nöjd med. blond is better! hihi!


idag har jag lekt med emelie, vi tog en kaffe på k-bagarn, blev kanon efter att vi bytt rum, det var en fågel inne i första rummet och hon är ju skiträdd för fåglar, faaan vad hon skrek, mogen tjej liksom. :) iallafall satt vi där en timma eller så å snackade en massa skit. hon berättade sjuka grejjer.... fattar inte hur man kan råka ut för precis allt onormalt och konstigt! haha. det är nått speciellt med dig gumman. hihi! sen tog vi en svängom till butiken och bubblade på ännumer. ja en sak är säkert, prata DET kan vi! :D

håller på att laga mat nu, firre blir det idag. får bli i ugn. med ostsås och ris till det. ska ut och gå så idag känner jag för fast föda. emelie sa att jag gått ner, 3 som sagt det nu. hhiii, kanske är dags att börja tro på dom. :)

onsdag!

hallooojjjj!
jag jobbade natten som var och kom hem klockan 7 i morse, klockan 10 hade jag tid hos frisören i köping, en ANING jobbigt att åka iväg, hela min kropp sa nej nej nej, men mitt hår sa jajajaja... så nu är matilda ÄNTLIGEN blond igen. and I love it. känner mig mindre snygg men mörkare hår, vet inte varför, men den blonda matilda tar mer plats! :) hihi! mmmn känns väldigt bra, och det känns rätt i tiden, snart sommar och allt. har klippt mig lite också, inte på längden direkt men klippt upp det ganska mycket.... så det bara är att "puffa" till det med fingrarna och det får volym!

åkte hem för att sova en sväng, men klockan halv 6 gav jag upp, så 3 timmars sömn har jag fått, och innan det hade jag vart vaken i 26 timmar. heeeelt slut.

kom precis hem från lockmora, har vart och löptränat med vapendragarna mimmi o lindha. gick tungt idag (konstigt) plus att luftrören var som sugrör. men det var verkligen massor av skit i luften idag, de andra kännde samma sak. men nu har vi rört oss lite iaf. blev 2,5 km bara men med tanke på mitt senaste dygn så får jag vara nöjd. vill ju ine svimma i skogen. :)

nehepp, in i duschen och sen grays anatomy.

kiss kiss hug hug!

typ sååååå.

image25

tisdag

hejsan hallå.
asså jag skulle tydligen jobba natt igår, vilket jag inte skrivit upp, å jag blir så arg, ringer man inte och frågar vart jag är så man har möjlighet att få jobba dom dagar man fått?! nää då ringer man inte nån annan och hör av sig dagen efter vart man är och om man lever. förlorar ju fan 1500 spänn på det här missförståndet. hade lätt satt mig i bilen och åkt till jobbet på 1 sekund. nääää jag är arg som faan. behöver ju varenda krona jag kan få eftersom det jag jobbar nu är mina semesterpengar för juli. GAAAAH!

skit tv skit fan :)

nehepp ingen cashmir maffia, ska vara dubbelavsnitt av terminator skit istället. så idag blir det inget het lucy lou att spana in, ingen irritation för att man vill ha alla tjejers kläder i serien men aldrig kommer ha råd med dom, och man kommer inte sitta och bli arg för att reklamen kommer så jävla olägligt jämt!
LYXPROBLEM! :)

måndag!!!

asså kombinera natt och dags arbete är inget jag rekommenderar, är så sjuukt trött och vaknade klockan 1 idag, blev dessutom väckt då så jag hade nog kunnat sova hela dagen idag. och vad har jag åstadkommit idag? absolut ingenting. har bara ätit nybakat bröd som mami kom förbi med till mig! :) mmmmmumaaaa. ganska perfekt frukost. vet bara inte vad jag ska äta till middag.... kosttillskott eller en omelett. smalmat iaf! måndag igen. jossan sa iaf att jag gått ner i vikt. :)

vi ska beställa från forever21 idag, är på jakt efter en gul klänning, men jag hittade ingen jag är jättesugen på. funderar på att bara beställa 2 st rosett diadem och åka till stan och leta klänningar istället, då kan jag ju prova dom också. får nog bli så.... men en gul hottie klänning måste jag ha! nån som sett nån snygg?

ut och powerwalka med malin och lindha idag klockan 7. så om ni vill med så möts vi hos mig då. sen cashmir maffia klockan 9. en myskväll alltså..

puss puss

kulig lördag

tjo balla bacon!
igår det blev det först fotboll i skitväder, spöregn och kallt. som tur var fanns det platser kvar på läktaren där vi tryckte ihop oss och myste. kungsör vann såklart och fick därmed 3 poäng till. henchen min gjorde 2 mål, han har blivit en riktig målsprutare iår, och så blev han matchens lirare också, haha!

jag åkte direkt hem till lindha för att kolla på gossip girl, orka vänta på programmen på tv, nä det gäller att ligga före. S har mördat någon och kan inte berätta det för dan, för att nån gammal polare har kommit hem och bitchar runt. bara så ni vet suckers som inte har sett alla program som går nu i USA! jag kan avsöja mer. haha!

åkte till mekong och mötte upp hela gänget för käk, haha dom hade after wok och stängde klockan 1. så det blev nån öl och en massa garv. sjuuukt kul, stackars lilla kinapojke bakom disken. han sket ju fan på sig när gabbe skrek om han hade cola, alltså sånt man tar genom näsan. haha. GABBE eftersom jag vet att du läser den här numera så var det skitkul att du tittade förbi. :)

har var och hälsat på birger (morfar) i kolswa idag, han vill ju så himlans gärna att jag ska ha hans spegel som han har haft i 10000 år, för att jag var en spegelapa (som nu) som barn. orginalglas och tokgammal, det var lite lebbigt att köra hem den. som han har tjatat, så nu behöver jag inte ha dåligt samvete längre, ska bara hitta en braig plats att hänga upp den på. lutar mot sovrummet! hmm.

fråga: om du återföds till ett djur efter döden, vilket skulle du vilja bli?
svar: ? :)

skiiiitväder

kul och kolla på fotboll i detta väder. det spöregnar juh och man kommer frysa ihjäl. skönt att det är hemmamatch så man inte har så långt från badkaret när det är slut! :)
gick kanon att jobba natt, sov till typ halv 2, så nu är jag pigg och redo för en najs lördag. älskar er juh liksom! och jag älskar att umgås med er. ska bli kul som tusan att mysa bamseräkor med er. :D

jobba natt!

sitter här på jobbet, klockan är några minuter över 3 och jag är nu ganska trött måste jag säga. sist gick det bättre. har iallafall precis vart inne i köket och fyllt på min kaffemugg, ett måste om man ska palla detta. haha! nejdå, det flyter på bra, såååå mycket lugnare att jobba natt än att jobba dag, svalt, tyst, icke stress. önskar bara att det kunde vara lite bättre tvprogram såhär på nattkröken.

slutar klockan 7, då hem och sova till en sådär 12.30 brukar det bli. passar ganska bra för klockan 15.00 börjar fotbollen. vore ju rätt nice om det kunde vara lite bättre väder än vad det är ute just nu, har fan regnat sen jag kom hit klockan 9. får vi se om det blir en vinst IGEN, 5 raka isåntfall :) men har man skitit sig ner i 4:an ska man fanimej upp igen. verkar ju gå bra så här långt. :) duktiga pojkar!

sen hem, lägga sig i ett bad, göra sig fin för att äta ute med brudschen. blir kinakäk, och japp jag tänker äta räkor. och japp lindha tänker äta kyckling. haha! vad ska ni andra äta då? kanske ska börja ställa frågor till mina läsare här så man får lite roliga kommentarer nån gång.

vad händer på söndag? vilken är din favoritfärg? får jag spela gitarr på dina reben, eller har du ätit godis? tycker du om mig? tycker du om mina tuttar mot din rygg? :D hahahahahahahah! (sista frågan var till mimmi) tss!

trevlig mother fucker helg!

fredag! *'**'*

hej hej hej!
fan vaknade klockan 12.20, inte coolt. brukar max sova till halv 11, fan hela dagen försvinner ju. fasst idag är det okej, ska ju jobba natt inatt så om man tänker efter kanske det bara var bra. :)

JOSSAN kom hem igår, sjuuukt rolig kväll blev det, asså alla var skitdryga igår, speciellt lindha och jag, typ rökt på. haha, nya grejjen, spela gitarr (piano) på revbenen om man har vart duktig och inte ätit något onyttigt, bara jag som fick göra igår. fetton ;)

imorron blir det restaurang med brudarna, helllla långaaa kvällen, jätte super mysigt! det behöver vi fan. hoppas alla kan vara med. :)

gaaah nu måste jag äta nått, var 16 timmar sen jag käkade! ska spela gitarr hela trapaan ner till köket. mihiiiiiii. intern humor. :)  

vårruset!

hoho, det var kanonkul och springa iger, och bra gick det med. alla kom runt utan att gå ett steg och vi hade tiderna mellan 26-31 minuter. hade garanterat fått bättre tider om man slapp knuffa och trängas i folkmassan. sjuuukt mycket folk, och fettisar som ställde sig längst fram i löpafort starten kan ju STÄLLA SIG LÄÄÄNGST BAK. så jävla störande, så pass bra känner man väl sig själv att man vet hur mycket man kommer orka med, har man inte löpt ett steg till detta kanske man ska ställa sig i starterna längre bak. MYCKET störande. sprang ju på typ 1000 stycken som gick efter 5 minuter. vårat gäng var med i jogga fort starten, där passade vi fan bra in. :) *som gruppledare är jag stolt över oss* hihi!
eftersom vi var 6 stycken fick vi en picknick påse när vi kommit i mål, jättemysigt att sitta på mallans filt och käka lite smått och gott. FICK MEDALJ OCKSÅ :D (nästa år ska vi alla ha nr 1 som nummerlapp)

image24

ikväll kommer prinsessan jossan hem till oss. GUUUUDARS skymmning vad skoj. tänk vad man kan sakna en människa så mycket. så det blir väl att boka en date men iaf lindha om jag inte känner henne fel. myyyys på hög nivå. har ju massor att prata om, jossan har alltid nått chockerande att berätta. den lilla busen :D

nu ska jag hoppa in i duschen, nä fan jag ska ta mig ett långt bad, är så himla trött efter jobbet, har vart en irriternade dag minst sagt, och benen värker. vi ses! LÖÖÖÖÖÖÖÖV!

schobidooo

här sitter jag på jobbet mitt i natten. haha än så länge är det lugnt, har inte blivit trött än, det brukar vara jobbigast mellan 2 och 4. men det är så otroligt skönt att åka hem när man vet att dagpersonalen har allt framför sig. aja, det här ska nog bli kanoners! jag är ju en nattmänniska oftast, kan ju ändå aldrig sova innan 2 typ.
bara jag kan sova när jag kommer hem klockan 7... vill ju inte vara ett vrak till vårruset. ska åka från kungsan klockan 5, för att slippa alla bilköer som brukar vara tydligen. aah det ska bli kanonmysigt att springa i bästa staden örebro med mina gulltjejer. sandra och mallan och jocke står dessutom och hejjar på oss. och det bästa av allt är att man får en picknick korg om man är minst 6 stycken som är med och springer. hihi, hoppas bara det är bra väder när vi kommit i mål så vi kan sitta och mysa och mumsa :)

nu ska jag jobba vidare.
pussgurka!

tisdag tisdag tisdag

kom precis hem från min numera dagliga promenad som jag ta om jag är ledig om dagarna. jävligt skönt att rensa tankarna och att ja ha en stund för sig själv och samtidigt göra nytta. kommer fram till många bra beslut under vägen. :) 
ska jobba natt inatt, det var ett tag sen så vi får se hur det går, kommer iaf vara helt slut klockan 7 imorronbitti om jag känner mig själv rätt, får försöka sova lite nu under dagen också. aja, det är ju bra pengar på natten plus att jag vill komma in i rutinerna eftersom gska jobba natt i sommar. 
vårruset imorron också :) hihi. spännande värre. 

pusselipuss. 

vilken helg det blev sen då :)

ojoj vilken myshelg det blev i helgen. jag slutade jobba klockan 12 i lördag så efter det drog vi ner till skillinge och invigde t-bryggan för iår. det blev en massa pressande och alla fick fin färg till kvällen. mimmi och jag doppade oss i sjön också måste ju tilläggas. sjuuukt kallt, men grymt uppfriskande. :)
lördagskvällen blev det fest med grillning hemma här, massor med pigga människor som trängdes vid grillen. sen blev det pimpling av diverse drycker. mmm verkliogen en kanonkväll.
"jag vad dock nykter"
för igår söndag jobbade jag en delad tur, 7-12 16-21. så mina lediga timmar spenderades ute på sjön i båten. asaskönt, och så jävla guppigt på vägen tillbaka. haha. malins kakor blev en perfekt picknick också... dom får du gärna baka igen ;) blink blink.

nu ska jag sätta på grillen, för kycklingen ligger och väntar i världens godaste marinad. dessutom så har jag en potatissallad att göra. bästa receptat alá elin. thanks. :)

lindha..... tv ikväll va? :) cashmer maffia.

strålande soool :)

hej hej!
kan inte sluta tjata om att jag älskar det här vädret, man blir som en helt ny människa, man liksom kryper ur sig skal som man har gömmt sig i, typ. mmmmm det är kanonskönt att våren är här på riktigt iaf, och jag hoppas att den stannar och att den bara byter om med sommaren. :)

ligger ute på gräsmattan i badenbaden och har tv:n på högsta volym, tänkte nog snart ta mig en powerwalk (den klassiska rundan) då har jag verkligen vart ASADUKTIG den här veckan och kan grilla imorron och ha picknick med gott samvete. :)

ikväll blir det osloinformation med chris. :) har skrivit ett A4 papper fullt med frågor som vi hoppas få svar på ikväll. känns så spännande, och jag är fett med nervös, men det blir jag för precis allt jag gör. kan ju inte ens gå på fest med mina närmaste utan att känna ångest/nervositet, illa illa. :) psykoooooo!

gaaah, fan vad jag längtar till imorron, tänk att ligga på en filt med sina söta vänner och äta jordgubbar, snacka skavller, sooola, nere vis sjön. :) mysfaktorn går i taket!

love love love love love love!

springaaaa

kom nyss hem efter att sprungit 5 km.... så vet jag att jag orkar det till vårruset :) jag och lindha var alltså grymmmma. är jävligt nöjd och det känns i benen om man säger så. hoppas på att hinna göra om detta innan nästa onsdag då det verkligen gäller.

nu sitter jag hos lindha, vi ska väl hänga lite en stund, å snart kommer mallan hit också efter ett hårt pass på kungsörs torp. och malin, du värd lite mer än vad du såldes för :) inga pengar i världen räcker om man ska säga sanningens ord ;) tsss. knasboll.

fin väder i helgen ser jag nu på vädret på tv. underbart värre. då ska vi först ha picknick nånstans alla tjejer och sen ska vi grilla hela kvällen lång. längtar sååå. :)

pratade med jossan för en sväng sen, hon kommer hem nästa helg eller nästnästa. hihi. kanonskoj. och när det är köpingsyran är hon och tävlar nära så då kanske hon hinner hem så hon kan leka lite med oss i dimman med. :D tjooooo!

puss puss!

vilket väder.

fetaste vädret idag tror jag, helt underbart ute. har legat och pressat hela middagen. var tvungenh att gå n nu ett tag och ta en paus så jag inte får solsting. :) har vattnat lite blommor och skit iag oclså så det kommer upp nån gång och förgyller min rabatt! hihi!

klockan sju typ sja här springas, ska ge oss på 5 km nu så vi vet hur plågan känns tills på onsdag. haha. nejdå det ska nog gå bra, jag iaf är en sån som "måste" springa om folk ser på även fasst jag håller på att stupa. :)
dessutom är det lute skönt att plåga sig själv genom hårt arbete. det jag är absolut mest orolig för är att jag ska få sugrör till luftrör av pollen och skit i luften, och det gör ju sååå jävla ont då. :( buhuu!

min diet går skitbra föressten, har tränat som en galning hela veckan, sen har jag vart GRYM med min kost. det är helgerna som är lite knepiga, men nått måste man ju unna sig ibald om man ens ska orka en längre tid. idag har ja tex ätit pitabröd med kantareller, majs, sallad, och vitlökssås gjord på lightcremefraiche. blir en måltidsersättning efter löppasset, och en banan innan. :)

mallan va faaan, slutar du klockan 10, vad seeent, men jag är ledig så är lindga villig att dra dig dit är jag på. :) ville dock sitta och mysa utomhus ikväll allihopa, mys mys. :D

näää, nu ska jag ut igen. :) och dansuppvisningen ligger på min facebook, om du vill se den. jag är längst fram i mitten. och med mig har jag lindha, cicci och mimmi. och JAA vi rockar! :D

mysis kan du va ! 

grattis!

grattis emelie på födelsedagen. :) nu har vi kännt varandra i 100 år tror jag, min trognaste barndomsvän. hoppas du får en toppen dag idag. och när du är ledig nästa gång ska vi ta en rejäl fika.

ikväll är det sista aerobicen, känns lite träligt, nu måste man hitta motivation till att ta sig ut och träna sjäv, har aldrig vart min starka sida faktiskt. och så missar jag fotbollen ikväll men, hade vart ganska soft att sitta och kolla på i detta underbara väder. :)

nu ska matilda iaf gå ut och powerwalka med min mp3! :) i soooooolen!

love!

har såå jävla tråkigt just nu!

jag hatar att vara ledig när ingen annan är det, jag har absolut inget att göra, det enda jag kan hitta på är att städa huset och hur kul är det... har iaf gjort nån nytta idag, klippt gräsmattan. (för din skull lindha) haha.
lagat lite nyttig mat till mig sjäv också, vegetarisk majssnitzel. lite skeptisk i början men dom var fan goda. om nån undrar så har jag börjat mitt nya liv förra veckan. ska försöka gå ner nått kilo till sommarn, och det har gått ganska bra. än så länge.

ska ut och löpa ikväll, hoppas verkligen inte att all pollen förstör allt. iblad går det bta och iblad håller man på och dör. bara av att gå ut och gå en timma igår får en att kippa lite mera efter luft. aja. måste ju som sagt träna mig till vårruset nästa vecka. ska hämta ett par bra hörlurar av bror, kan inte ha sånna där andra, dom sitter helt enkelt inte fast i öronen. haha.

ajaaaa..... ska väl sega vidare på min dag!

kiropraktorn

hej hej!
ska snart kila iväg till kiropraktorn igen, har tid klockan 13. så nu får vi se om förra besöket gjorde någon nytta, hoppas det. gillar inte riktigt det där med att stå i underkläder inför främmande män asså. :) haha!
men detta betyder att jag inte får träna på någon dag, ska ut och gå med lindisch ikväll iaf, innan cashmir maffia. men vi måste ut och löpa nu, nästa onsdag ska vi ju faktiskt springa vårruset i örebro :D ska bli askul, eller iaf så kul som det kan bli att springa 5 km :) haha!

efter kiropraktorn ska jag till emmsan, hon är ju dårå butikschef i nya affären. :) hon är själv där inne idag så jag tänkte göra henne lite sällskap :) synd bara att man inte kan dra med henne på en mysig lunch eller nå.

gaaah, vad jag längtar till den 21/5. då ska matilda bli blond igen :) längtar som en galning.

hej hopp, nu ska jag fixa till mig lite.

sjötema

hej familjen!
shiit vad jag är mätt, efter att jag tvättat utemöblerna så gjorde jag iordning käk, min favvo, pitabröd. :) helt såld på det, men bara om man gör på mitt sätt. iaf grymt skönt och sitta ute och äta, kvällssolen som gassar på en. men jag är faaan lite FÖR mätt. :)

kom på såhär ganska nyss att jag kommer sakna dansen. när vi flyttar till oslo i höst och kanske inte hittar en bra dansskola, eller faktiskt inte hinner dansa, vet man ju inte just nu, vi kommer ju förhoppningsvis jobba som galningar .... hur kommer det kännas då? jag är nämligen såååå glad att jag har tagit upp det här med att dansa igen. vissa personer fick dansen att kännas piss när man började dansgymnasiet.... aah du. får helt enkelt vänta och se. :)

första rabarberpajen smakade ljuvligt föressten. henkes bror fyller ju som sagt idag, köpte 3 böcker. dom två första var typ om rolling stones, och den andra om woody allen. (eller hur det nu stavas) och den bästa boken som jag hittade. "looserns handbok-konsten hur man misslyckas med allt" såååå sjukt rolig. där får man tips hur man sumpar ett bra förhållande, hur man ska bli av med sitt jobb, hur man blir osams med vännerna, OM man nu skulle bli bjuden på fest, hur man ska bete sig! hahahahahaha. finns på ackademibokhandeln. kan jag rekommendera, om ni har min störda humor iaf! :D

har vart ut på sjön nu på eftermiddagen också. älskar att åka båt. blev lite kallt, men man blev ju garanterat pigg iaf! :D och så har jag vart på tuna park och gjort av med alldeles för mycket pengar! ;)

älska!

disco, lösögonfransar och slips

hej hej!
dansuppvisning på parken zoo idag, en lååång dag med massor av dans. kan nog inte bli en bättre dag än denna. satte alla steg och tiden man var på scen gick tok fort.
kvart över 8 kom lindha och hämta mig imorse, och typ halv 8 var jag hemma igen på kvällen. sååå jag är toktrött. men jag är väldigt nöjd över mig själv, och jag har fått massor med beröm. tjejerna var och kollade, så där fick man blommor. :) sötnosar!
klädsel/tema för oss var vouge. svart och vitt, med slips. aningen maskulina skulle vi vara. så jag hade henkes vita skjorta, svart slips, svarta tights, och fetaste lösögonfransarna. spacklad till max! haha!

i pausen kikade vi på alla djuren, typ tapiren TILDA! :) och massor med timon. flamingos, lejon mm. men hur länge jag än stod och väntade på fantomen så kom han aldrig! ;) ... skulle ju sitta i hand knä. memehheeee!

ikväll har vi hängt hos lindha, samuel och max kom också... men som sagt, klockan 11 fick jag nog, nu ska jag äta nått så jag slipper drömma om mat. käkade en sallad klockan 2. hmmm kanon efter en dag i full fart. NOT! har bara inte hunnit, oki!? :)

imorron blir det första rabarberpajen. :) i stugan nere vid sjööön!


puss puss för er som bryr sig!


RSS 2.0