torsdag 24/1 08

hej hej hej!
skulle jobba på kungsörs torp idag, men chefen ringde klockan 9 för att berätta att kunderna inte skulle komma så det fanns inget jobb, så helt plötsligt var man ledig, en liten chock, hade ju inte planerat ett något... så vd har jag gjort idag då? har ju blivit beroende av att sitta framför datorn, min bilddagbok rockar. annars har jag lagat mat med emelie, å så har jag gjort caffe latte till oss, asgott.
var ner en snabbis till vårdcentralen också för att snacka med en sköterska om vaccin till thailand. så den 4/1 smäller det, är skitnervös. men vem vill bli smittad av hepatit A & B, NOT ME! ska få nån magmedicin också för den härliga diarren man kan få utomlands. ;) weeei! hehe.

var ju och dansade disco i tisdags, asså jag är heeelt såld, det var så himla kul, ett riktigt svettpass, å mimmi och lindha fick massor av insperation till arobicen igår, som även den rockade. två baoootapass två dagar i rad å man känner sig nöjd.. fan vad det är kul å träna :) speciellt med brudara. 

ska snart till lindha å gå "rundan".... kan ju inte ligga på latsidan nu när man har kommit igång på riktigt ;)

puss 

tisdag 22/1-08

hej hopp!
shit vad jag är trött, kan nämligen aldrig sova när det är fullmåne... skumt jag vet, men vissa av det kvinnliga könet har det så, å jag råkade bli en av dom. tror det är för att månen kallar på mig eftersom jag egentligen är en varulv. ;) haha nejdå, men drygt är det att ligga vaken typ 2 nätter irad och bara kolla på klockan. hoppas jag kan få sova inatt, lite drygt när man vet att man ska upp klockan 6 för att jobba!

har ett annat problem, som för mig är jävligt skrämmande. hade verkligen inte tänkt på att man måste ta sprutor när man ska åka till thailand. asså, jag skämtar inte, jag är LIVRÄDD!!!! har haft känningar av min magkatarr hela dagen bara fr att det sitter i bakhuvudet å gnager. MIN STÖRSTA FOBI! hjälp.... nån måste lätt hålla mig i handen å köra hem mig efter.... BUUUUU det suger hårt.

men en annan sak som faktiskt är skoj, är att den nya terminen på eskilstuna dansstudio börjar den här veckan. det är prova-på vecka den här veckan och man får dansa allt man bara hinner,orkar o vill. ikväll är det disco som gäller, å på söndagen fortsätter raggan. :) ska försöka få med nån på afrikanska dansen på fredag med :) det är så jävla kuuuul!

kan lönen komma nån gång, är äckelfattig!

lördag 19/1 2008

hej gullisar!

då var det lördag igen och jag är ledig både idag och imorron, å det känns verkligen helt underbart! har nämligen jobbat 6 dagar i rad så det var skönt med en sovmoron. den enda anledningen att jag jobbat så mycket är att det jag jobbar den här månaden är vad jag får en vecka in på semestern i thailand, så det är fan värt besväret för jag vill inte snåla där borta sen. ska fan i mig leva lyxlivet ;)


image4
det här stället kan ju funka asså.
när man ser sånna här bilder blir man ju helt galen och längtar 100 gånger mer.

åker 15 februari.

puss / matilda

tisdag 15/1

tänkte bara påminna er alla om att exakt en månad åker jag till thailand. :) sooooft! sola, bada, äta, shoppa, dyka, djuphavsfiska, upptäcka, BLI BRUUUN! aaahhhh allt det och lite till.

tjejkväll idag, först en långpromenad, sen mys i soffan.

puss

göteborg för 100 år sen. SOMMAR!

göteborg för 100 år sen. SOMMAR!

fredag med mera mera mera

lindha har avslöjat sin hemlis, camilla kommer hem ikväll. :) ska bli toppenkul att träffa henne, nu var det fan ett tag sen igen. och en till bra sak, malin har hittat 2 nya avsnitt på internet på GOSSIP GIRL!!!!!! tjohoooooo, kan vara den bästa serien ever! ;) så vad kan göra den här kvällen ännu bättre?? jo! matilda har vart på systemet och handla sitt favvovin.... sluuurp. vi tyckte att vi skulle ha en mysig vin och brudkväll.... spännande, sånt kan sluta hur som helst, lindha och jag snokar runt efter en mysig hemmafest.
öjjj, brudar!! den 8/2 ska vi ha pyamasparty bara så ni vet så boka inte in nått då. vi ska ha det i mitt dansrum så ni måste ta med sovunderlag. å då blir det inte bara en flaska utan två :) weeeei!

mmmm fan vad jag längtar till sommaren. hatar det här skitvädret. vill åka till gotland :) KALLIS! men efter thailand ska jag iaf förhoppningsvis åka till holland å hälsa på jossi. måste ta det efter så jag vet hur mycket pengar jag har kvar nämlisch! men man kan ju absolut hitta ett fett billigt flyg plus att vi bor hos jossan. kan leva på nudlar. :)

kom hem för en liten stund sen, har vart ute å gått "rundan" men emmsan. blåste typ iväg men det var skönt att komma ut, den tar ju iaf en 50 minuter att komma runt. vi hade dessutom massa "viktiga" saker att prata om. ;)


kom på fest med oss ikväll :) tjo flöjt baby!

sälen!

hej hej!
god jul och god fortsättning. :)
jag å gänget firade nyår i sälen... vilket var sjukt kul. vi hade en jävligt fräsch stuga men två våningar stor bastu å nytt kök. fest varje kväll.... after skin rockade. :)
blev av med mina stavar, å nästan mina skidor, som tur var hittade cicci dom slängda en bit bort, fan vad jag bölade.... snacka om festdödare.
vi hade helt okej väder å backarna var roligare....
det här ska bli en tradition.
tack alla som var med för en fett resa, det här gör vi om nästa år. :)

RSS 2.0