lördag

tjohooo jag har sovit några timmar inatt, 4 kanske till och med. :)
och man vaknar upp och det är strålande sol ute och jag laddar min i-pod för att efter min frukost ta en långpromenad med musik i öronen... mm.
sen ska jag finslipa på hemmet så det ser bra ut ikväll när gästerna kommer.

omelett till frukost... hej hopp

fredag

pust vilken dag. kom precis hem från västerås där vi har gått på stan hela dagen och shoppat och letat fina paket till våran underbara vän camilla som fyller år imorron.
det blir party hemma här hos mig. :) mysigt ska det bli....

ska kanske ut i arboga.. konstigt jag vet.. men läget är detta att det går rykten om att man ska bränna mer och förstöra mer i eskilstuna + att kroggatan är rökskadat av det kraftiga branden på statt. :P vi törs helt enkelt inte, för jag vill verkligen inte ha det på mitt samvete OM det skulle hända nått. lugnar mig nog med e-tuna ett tag så man ser att det verkligen har lugnat ner sig. tänk paniken om det börjar brinna?!!! näääää usch!

nu ska jag bara mysa ner mig i soffan oh inte göra nånting. :)
ha en trevlig fredag!
love


:)



aaaah, nästan 15 grader varmt i solen... vårkänslor?!



.. och solen lyser in i alla fönster.. vårkänslor?!

torsdag!

ooh vilket underbart väder. strålande sol och sisådär 4 plus grader. detta blir det en långpromenad i med emelie.
ska möta upp henne om 1 timma ungefär. ska bara hinna vakna, somande klockan 9 imorse, vaknade 12. alltså en heeeeelt värdelös natt IGEN! tur i oturen, för henke hade inte ställt nån klocka på väckning så kl 06.40 fick jag banka liv i honom. haha.

jag har träningsvärk från aerobicen igår, undrar hur så min vän mår, som var med för första gången på ett år. det blev på nått konstigt sätt ett riktigt hårdpass... hade massor med energi. :)

ikväll blir det återträff med en oslovän som är i köping. :) donkan strax efter 6... kul kul. han hr vart i sverige i en vecka nu typ så det ska bli kul o träffa honom. dessutom så kommer lindhas josé, min vän hit imorron och är med på förfesten på lördag :) ska också bli superkuuul. wwiiho.

nä en schake till frukost va?? är inge hungrig!
nyttiga veckan you know.

vila i frid

när så unga människor går bort, kan man inte låta bli att bli lite extra berörd. dessutom är hon en arbetskamrat.
det har gårt fort, bra eller dåligt det vet jag inte. men i sommras skulle hon bara vara sjukskriven ett par veckor, men kom aldrig tillbaka. i söndags gick hon bort. vila i frid.

lördag??

okej skriver ett tråkigt inlägg här, som egentligen bara berör dom som ska vara med på lördag... men så slipper jag/vi skicka 100 sms och ringa till varandra fram och tillbaka....

om lördag tycker jag såhär:

eftersom inte killarna ska med på lördag, eller jo en del kanske, men ändå så vill iaf jag vara i eskilstuna på förfest. det passar oss som ska ut mycket bättre tror jag.. det var juh helt perfekt förr förra helgen.. eller hur? :)
dessutom fixar man skjuts in lättare kl 6 än klockan halv 11....
camilla har närmare...
mer spännande än i kungsan, det har vi hela sommaren på oss.. :)
och dom som inte ska med ut har väl ändå så bil så man kommer hem?
(nog för att jag vill att alla ska med ut) - det utlimata.
så åker vi taxi hem eller??

hoppas alla läser detta (utom sandra, men henne pratar jag med ikväll)
tyck till vettja. :)
puss babys

onsdag

hej hej!
vet ni?! jag har äntligen fått min högersko, numera äger jag alltså en höger och en vänstersko... inte bara två vänsterskor .. haha mina fina gula lacost, som jag har längtat efter att få gå in er. :) lite vår på det här så kan man provgå er ute också :)

har precis kommit hem från en promenix med emmsan... mycket att disskutera... en del skitsnack också... och en del annat smått och gott. men jävligt bra samtalsämnen har vi. :)
och ikväll blir det aerobics, och ikväll ska sandra med, så äntligen slipper jag sitta och åka själv, den tråkiga vägen till valskog. var mycket roligare förr i tiden ;) när mimmi och sandra alltid var med. nu åker jag själv varje vecka... sen hem igen. och i detta vägunderlag blir juh inte saken bättre. :P

puss

FETTISDAGEN!



JAPP idag får man ära semlor tills man spricker. för idag är det den 24/2 - en riktig fettooooodag!

man äter först upp locket, sen så slickar man i sig grädden ocg varavar med mandelmassa. sen om man vill äter man upp själva bullen till kaffe eller mjölk. men den delen är juh helt klart överskattad. torr bulle... njee.

typiskt jag som har nyttiga veckan denna vecka... hur ska jag göra då?? :)


idag bär det av till stan, det är tydligen rea på vinter/skid kläder. så nu kostar det bara 3000 istället för 3500... usch vad dyrt det är med skidkläder. och man vill juh ha allt. jag skulle verkligen vilja ha ett nytt sett, men en jacka på ca 3000 och en par byxer för detsamma.. det går juh liksom inte. :( sen gärna nya vantar, mössa osv... vem har råd att punga ut sisådär 7000:- , 3 dagar innan lön? och även fasst man får lön så går det juh inte ihop ändå.. buuu. haha.

får ta mig en svängom på gina, hm osv istället... :D

puss


måndag!

usch jag är så trött, och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag??!!
ska vi träna ikväll??
vi är hos mig ikväll iaf, på tjejkvällen. :)

det har iaf gått jättebra att jobba hela helgen, så det är nice. men det har nog inte hänt så jättemycket ändå,så jag har nog inte missat något. men nu ser jag fran emot en helg med mycket action,, okej? :D

ooh det är cirka 1 månad kvar innan vi åker till fjällen, jag längtar så mycket. hoppas på sol hela veckan. ska bli så skönt o komma bort ett tag och bara ha det bra, motion, frisk luft, ledigt osv. :) lovely.

näää jag kan inte hitta på nå vettigt att skriva om tyvärr.. vi ses.

matilda vs tinkerbell



haha tack mallan för den underhållande sidan :)


lördag segisdaaaag

hej.
blev ingen fotboll för mig idag, hade verkligen tänkt det.... men.... jag somnade inte förns ca halv 9. sen så ringde H:s mobil, somna om på det, sen ringde min.. okej skulle jag inte jobba inatt så hade vart lugnt, men jag ska juh faktiskt vara vaken hela natten så 4 h sömn räcker inte. :P

skit på tv, sitter och kollar på amerikanska paradise hotell... haha.
ska därimot kolla på britney spears "for the record" snart, ja jag vet, alla i sverige har säkert sett den, men inte jag.

neeäää shit vilket nördigt program..PH. typ som våra bästa år, trots att det suger kan jag inte sluta kolla. HAHA.

TREVLIG HELG!


fredag natt!

hoho!
sitter på jobbet och har "fullt upp" :D
toppen toppen.

sov på min livs första sovtablett inatt som var, oooh gudars skymning så rart det var! och länge sov jag, och det behövdes för så mycket energi som jag haft idag var det länge sen jag hade. :)
*åka och storhandla själv
*storstädat huset
*laga mat
*kollat på hockey
*o jobba 10 h

ni ser juh, nice.

som sagt hockey idag, lite småkluven när det gäller derbys mellan köping och kungsör. hejjar juh såklart på kungsör, men saken är den att kära lillabror står i mål för köping, och han var GRYM! stolt så stolt! :) men japp kungsan åkte på däng tyvärr. och kallt var det, och fulla gubbar runt om kring. haha.

imorron när jag sovit klart ska jag in och kolla på kungsörs första träningsmach i örebro :) kallt men kul. har saknat att vara suporter på kbk:s matcher. och när den är slut med förhoppningsvis en vinst i arslet så ska jag hem och äta SVENSKA KRÄFTOR! mm mm mm.
sen back to work, allll night long.

fick sms att cicci idag, fest nästa helg med födelsedagsbarnet camilla som fyller på lördag. hon vill dra med sig sin boyfriend hit till trakten... så vi hoppas att killarna vill med ut också... så kul som vi hade förra helgen så kanske inte det är omöjligt??? hoppas på de! vad önskar du dig hjärtat?? :D

nu ska jag fortsätta att spana in filmen på tv:n.
puss och god helg.

inte roligt längre...

jag kan verkligen inte sova om nätterna... somande vid 5 i morse.. och det är verkligen inte roligt längre. jag blir som en zombie om dagarna, har inte ork till ett skit.
ska faktiskt testa att sova på sömntablett inatt, och se hur det går... om det går bra och jag känner mig som en människa imorron ska jag nog ta och gå till farbror doktorn och få lite utskrivet... eller vad kan man annars göra?? hur slutar man tänka? hur blir man trött? hur somnar man? vad fan är problemet?

tjooo.

bilder från i lördags..










mmm så kul hade vi!


onsdag!

hej hej!

var på massage i morse, plus att hon healade mig.. spännande.
massagen var helt underbar... tänk att smärta faktiskt kan vara skönt ibland. ett minfält vid mina skuldror, inte så konstigt att jag har spänningshuvudvärk ganska ofta dåråå.
mmm önskar att jag kände min bekväm med att berätta om healingen, men det vill jag nog inte flagga med här på bloggen. det blir lite för privat... mn spännande var det/är det. och jag var mycket mottaglig , men stort energifält..
resten får bara de närmaste höra. ;)

fick en tid om cirka en månad igen, fullbokad den kvinnan asså :)

jag kan juh säga att jag blev helt sut efter allt och när jag kom hem så somnade jag direkt i sängen. i flera timmar. fasst hon skulle juh få mig att slappna av och inte grubbla så mycket som jag gör på dåliga saker... så jag kanske fick en avslappnad stund för mig själv för en gångs skull. :)

eeh nogsnackat, de flästa tycker säker att detta är hockus pockus ändå så...


ikväll är det aerobics, ska bli kul, men jag får nog ta det lite lugnt, är lite öm i rygg och armar.
men jag behöver komma ut... :)

ska kolla min kamera nu och kanske lägga ut nån bild från i lördags :)

nattarbete!

ojoj vad natten gick fort, klockan är redan halv 5 och svisch sa det. skönt!
har setat och gjort iordning mitt nya cv och finslipat på mitt nya personliga brev. kan va bra att ha ett sånt i snåla tider :)

oj jag måste få skryta om maten jag gjorde igår... hittade ett recept i en tidning här på jobbet...
kyckling filé i småbitar.. cremefariche, grädde, ädelost, ruccola, solroskärnor... smeta ihop det till en pasta...
ni hör juh... och det uppskattades.

ikväll blir det tjejkväll hos sandra.. hoppas på att jossan kommer hem till kungsör, jag har nämligen beställt ett par örhängen med sånna där magneter i, som renar blodet och gör en frisk.. får se om jag håller mig frisk.. ;) + att jag saknar jossan såklart! hihi!

ha det bra mina vänner.

sov gott


söndag söndag...

... tänk så mycket roligare lördagen var.
vi samlades hemma hos mig klockan 18.00 för att kära mor skulle skjutsa oss till eskilstuna. det var jag, malin, lindha och elin och till våran stora förvåning sandra :D wiie! med tanke på att alla hjärtas dag är viktigare än självaste julafton typ så blev vi alla chockade men såklart glada. bra tänkt där..

aah mamma hade en klockren skiva med gammla hederiga låtar på, en riktig så där YLAR skiva, så där satt vi och sjöng för fulla muggar in till stan... hem till malins nya lägenhet som jag inte sett än, och sååå fin den var! den tjejen kan det där med inredning och sånt krams :)

där satt vi och drack gott vin, åt lite chips, slängde ett öga på melodifestivalen och snackade en massa gojja... det var jätte mysigt och lite längre in på småtimmarna inte lika sansat utan ja sådär galet som det bara kan bli när vi är tillsammans :)
sen gick vi vidare till harrys, där även KBK hade landat efter sin förfest i klubbis. och där stod vi på dansgolvet till fyllehungern satte in :) subway- skagenröra :P NICE

de va de, nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 9 så jag får åka iväg till jobbet för ett nattpass :)

*ska kolla hur bilderna på kameran blev sen igår, så lägger jag ut dom sen omnån dag, för den är kvar i e-tuna*

SOV GOTT!

yes!

min klänning fanns :)
så nu kommer jag vara så fin imorron... lägger förhoppningsvis upp lite bilder från lördagens bravader lite senare!

asså tänk, vi gick till barnavdelningen på hm, som ni vet så är juh mimmsan gravid, ska ha i juni. det finns juh så söta barnkläder, och tänk så bortskämd detta barn kommer bli av alla sina "mostrar". ¨
jadu, 4 ynka månader kvar nu. spännande!


nu har jag gjort tacopaj och dukat med mysiga ljus.... sitter och inväntar han den där. vi ska väl ja vad säger man "fira" alla hjärtans dag idag. för imorron hinns inte sånt trams med :)


ha en trevlig kväll


fredag!

hej hej!
läget då??

usch jag är jätte trött, sonade jätte sent. 3 tror jag hon va innan jag stängde av tv:n.

väntar på att mimmi ska höra av sig så jag kan få åka till stan nån gång :)
hon slulle kolla på presenter och lite sånt och jag ska försöka hitta nå skoj att sätta på mig imorron.. har en klänning jag har spanat in på internet så nu ska jag se om den finns i butik.
sen ska jag förbi systemet och inhandla mig lite alkohol... vin? ;)

vad tror ni, nu har det juh faktiskt vart en ordentlig vinter, kan vi få en bra sommar då?? och med det menar jag mer än 2 veckor... jag pratar om så som det var förr, när man var liten och det var strålande sol varje dag och det enda man väntatde på var att pappa skulle komma hem från jobbet så man kunde få åka till skillinge för att bada... aaah. :D
hela juli iaf? men som sagt: juni juli augusti..... allting känns mycket lättare då :D

nu ska jag fixa på utseendet. såhär kan man juh inte se ut, eller får man åka till stan i världens fulaste pjamasbyxor?

tjo

torsdag!

jadu... natten gick juh prima, jätte lugnt men det är magsjuka på ingång IGEN... att det aldrig tar slut!

sååå, jag är trött som tusan, men kan ändå inte sova, hat sånt tryck över bröstet, vart det nu kommer ifrån! vad är det nu jag går och funderar över? jo jag vet, men det tänker jag inte skriva om...

ringde iaf och klargjorde att jag ska sommarjobba på misteln, så natt it is, om nu allt går som planerat med lasdagarna som jag inte fått svar på än... för annars vet jag inte hur jag ska göra, köra på nu och söka nytt sommarjobb? eller spara dom till sommasren?? vavavavava? jag vill VERKLIGEN ha en rätsida på detta nu! tydligen facket som sätter käppar i hjulet.... BORT BOR BORT, låt mig vara!

nehepp nu ska jag hitta nått o äta, karln min dissade mig juh tydligen på den fronten idag trots att han skulle komma hem med mat... alltid kul o känna att man tänker på varandra..... kanske ska strunta i att laga mat imorgon??? buu. :)

ska träna med mimmi och jocke imorron, och så väntar jag samtal från emmsan om en stanrunda imorron.... hoppas hoppas..

hejsan hallå!

trodde det var henke som drygade med att ringa till min mobil när vi skulle gå och lägga oss, men det var jobbet som ringde klockan halv 11 och frågade om jag kunde komma och jobba inatt, så nu sitter jag här... men som sagt de senaste nätterna har jag inte sovit mycket alls så det känns fan trevligt att vara här på jobbet om nätterna istället och tjäna lite stålar och åka hem och sova imorgon bitti istället :) bra va!
dessutom får jag pengar för en hel natt så det är juh nice, trots att jag missade 1,5 h! yeah!

ha det toppen dårå!

ajjjjj

haha fan vilken jävla vurpa jag gjorde, nu dunkar juh hela höften och knät.
jag går juh liksom och väntar på viktiga samtal och mobilen låg där nere, så när jag hör att det ringer så kutar jag ner för trappan och totalrammlar! aj.
och inte var de det viktiga samtalet heller utan emelie somvill ut och gå ;) hihi. inte fy skam det men ni fattar vad jag menar!

kan behöva en promenad, för min aerobics är inställd :(

tjo

.....

nej usch vilken seg natt det blev. inte sovit nå bra alls, bara drömt en massa skummisdrömmar och vaknat för att vrida och vända på mig! varför kommer jag in i sånna perioder? fa jag blir juh helt slut om dagarna, men när väl kvällen kommer så går det verkligen inte att somna. tips?

det blev gymmet med lindha igår kväll istället, sen tjejkväll hos elin. vi tar en förfest hos malin i e-tuna på lördag istälet :)
så nu är det kirrat och klart! bra bra!

de senaste vekorna har delar av mitt tjejgäng gått på healing... hur låter det?
alltid lika spännande att få höra den spännande historian efter. och det stämmer verkligen. buuh sen får man juh även höra vad andevärlden har att säga och vilka man har runt om kring sig! oftast bara värme och ljus energi, men ändå...
de hela går juh ut på att dom från andra sidan ser, tycker och tänker....
hon som healar lägger händerna typ en bit över vissa delar av kroppen och säger - DOM tycker, DOM säger, DOM vill....
mmm konstigt det där, att hon kan pricka så rätt på saker och ting..
3 av tjejerna har vart iväg och en 4:e idag...
efter min massagetid ska jag också beställa tid därnere. coolt och få ett utlåtande av någon som absolut inte känner mig eller vet något om mig!? är jag frisk? hur är krasslet i mitt huvud/hjärta? vad tar mest energi? vem har jag runt mig? är jag lycklig? har jag drömmar jag inte visste om? framtidsplaner? vad borde jag göra bättre/oftare? vad ska jag äta?

puss

hoho

har tydligen blivit utmanad av mimmi att lägga ut den 6:e bilden i det 6:e albumet på min dator! så här kommer den.





åååh jag har ingenting att göra idag. hade juh tänkt att åka in till stan med emelie idag men hon skulle iväg på nå jobb grejs så vi får ta det nån annan dag. vill nog köpa mig nått nytt tills på lördag då det är utgång på G!
och ut och gå ska vi göra ikväll, då det är tjejkväll i e-tuna hos malin.
och jag har sån träningsvärk från gymmet igår så jag vill inte åka ner dit själv heller. BUUUU. förslag?

haha en sjukt rolig grejj som hände efter träningen igår.
lindhas jävla bildörrar gick verkligen inte att få upp, varken på förarsidan eller passagerarsidan. och bak dörrarna hade hon låst innan hon gick in för att träna.
vi fick öppna bakluckan, ta bort det där skyddet som hänger därbak.... sen fick hon klämma sig in, rulla ner på baksätet och klämma sig fram i framsätet. men även fast hon kom fram så fick vi inte upp framdörrarna.  haha, ja kul för mig var det juh iaf som fick stå och kolla på :D

malin???: ska du med ut på lördag, tänkte om det blir en förfest hos dig?? :)

ha det finnnnnnnt

bilder från i fredags!


jossan har köpt nya skor :)

camilla och mallan var med :)



eliiiiiin :)


jag var på topp!


rosévin tillsammans med ost och kex. hmmm GOTT


jobbar..

japp så fick man en stund till övers nu igen för att blogga lite nattetid! en hets start, men nu är det chill.
aaaah. plus stöstorm. tror jag börjar få abstinens av längtan till vår sol värme för att det sen ska övergå till det ljuvligaste jag vet! SOMMAR!

gårdagen var juh helt underbar! vi blev faktiskt alla tjejer till slut. jossan kom in där som en underbar överraskning.
vi åt mat (salladsbufé)... efterrätt (ost och kex)... chips och drack vin och shotade tequila rose. mm lovely, kan vara det bästa jag vet.. att bara få hänga med mina underbara vänner.
sen så sov jag, cicci, jossan och camilla över. jag snodde madrassen på golvet illa kvickt. där sussade jag tillsammans med tekla. så myskigt att sova med en liten hund, kändes som ett varmt gosedjur. sen att jag vaknade med henne precis under mina ben så jag inte kunde sträcka ut dom var juh en annan sak. och att holly (hund nr 2) ville att man skulle kasta bollen hundra ggr går juh också att diskutera. men hur lätt är det att lådsas sova när hon kommer tillbaka med bollen viftar på svansen och puttar fram bollen med nosen om man inte tar den på en gång :) haha sotnos! holly the rocker. en riktig pudelrockare! :)

idag har jag vart på kalas hos en kille i henkes fotbollslag. vi var några stycken. dom har dottern wilda på ja vad kan hon vara 6 månader. en riktig sötnos. inte för att jag vågar röra henne typ livrädd som jag är. sparar mig till mimmis bäbis som jag ska träna mig på. för hur håller man i en bäbis? haha.

sooooov gott!

fredag!

heeeej!

håller på att fixa lite mat här hemma... tomatsoppa m vitlöksbröd. blir perfekt så hinner man bli hungrig igen till kalaset ikväll. :D
ska hämta upp folket klockan halv 7 ikväll...

tar nog med mig kameran ikväll så det kanske kommer upp några smaskiga bilder här nån dag.

jobbar imorgon natt,
haha jag blir liksom glad när dom ringer och frågar. nattarbete kan vara det bästa som jag gjort i arbetsväg. kan juh ändå aldrig sova om nätterna så då kan jag juh lika gärna tjäna lite pengar istället för att vända och vrida mig i sängen här hemma. icke sant? :)

nehepp.....
ha en underbar fredag kväll!

vad gör ni??

oooh jag har så förbannat tråkigt nu asså.
hatar hatar när man inte har nått att göra. inget på tv. ingen som vill leka.
har ingen lust att träna själv. orkar inte laga mat.
vad gör alla?

vad ska man göra imorgon?
förslag? på dagen alltså.....

:)

ingen vanlig dag...


för det är min bästa lindhas fördelsedag♥

hurra hurra hurra!


GRATTIS
älskar dig

åååh...

jag hann inte stretcha efter aerobicen och nu sitter jag här på jobbet mitt i natten med helt stel nacke...
men shit asså vilket svettpass det blev!

det blir camilla och jag som sover över hos lindha på fredag. guuud vad mysigt det ska bli. har inte träffat camilla på jätte länge, det ansiktet har jag saknat! satt och kollade på gammla bilder för nån dag sen... mmm kul ska det bli!
nu är det bara jossan kossan som ska förstå sitt bästa och komma till valskog på fredag! då är vi juh fan alla typ. och alix! hmm. vad ska jag locka med?

nu fick jag ett larm. varför ens börja skriva, man får juh aldrig skriva klart ;)
för jag får väl betalt för att blogga??? eller hur var det! haha.

sov gott

onsdag!

heeeeej sötnosar!

okej jag har blivit utmanad av camilla tydligen. 2 ggr för att jag är så seg.... ska alltså skriva 7 sanningar om mig själv.. hmm.. :D
1- jag blir nervös för nästan allt. speciellt för att ringa samtal till folk jag inte känner.
2- rosévin är det bästa att dricka.
3- tycker om att shoppa skor, kanske lite för mycket.
4- fisk och skaldjur är min favvomat- forever.
5- jag är en riktig sucker för romantik
6- när ingen ser så gråter jag till det mesta på tv. :) extreme home makeover tex, dom blir juh så jävla glada i slutet.
7- jag blir en riktig träningsnarkoman månaderna före bikinisäsongen.

ska egentligen utmana fler, men det får ni göra som ni vill.


kom precis hem från banken, har fixat ett nytt internetgrejsimojs... och satt in lite pengar från norska kontot till svenska.. skönt o ha det gjort. så nu är det bara att köra på att betala mina underbara räkningar :( fick min gymräkning idag, faaan, trodde dom glömt mig, men icke. sen ska jag betala csn nu i februari också... buu.

ska jobba natt inatt.. denna gång ska jag ha med mig mer o äta, hade juh bara med mig en stackars macka sist för jag skulle ta resten i köket... MEN dumma som dom är så har vi ingen nyckel längre. TÖNTKÖK! 10 h- 1 macka.... stackars mig! :)
ooh på fredag ska tjejerna hem till lindha som fyller. eller ja hon fyller egentligen imorron, men det lir party på fredag ute i buschen. haha. just nu är jag den enda som ska sova över, MYSIGT!
vi blir bjudna på mat o så... så nu har jag vart på systemet o köpt mig en flaska vin!...

aerobics ikväll :D

jobbar natt

magsjukan herjar fortfarande på jobbet... från den ena till den andra. usch! men jag känner inte av nått än... (ta i trä)
vill juh jobba natt så om man ska få nått gott av sjukan så kan det juh vara nattisar som blir sjuka.. haha filåt!

är så lugnt på jobbet just nu, sitter och kollar på alla serier som går på tv. men jag känner mig sliten, blev juh inte så mycket sova inatt, och bakis hela morgonen, sen vara uppe hela natten... tror nog jag ska unna mig en liten slummer. 30 minuter eller nå. grejjen är juh den bara att så fort man bestämmer sig för att sträcka ut sig en sekund så larmar det. ALLTID! :)

får väl annars hålla mig vaken på kaffe kaffe kaffe! ;)

jahapp måndag och ny vecka... ska få reda på om allt löser sig på kommunen denna vecka... nervös är jag. visst dom har sagt att det nog ska ordna sig men man vet juh aldrig. brukar inte ha tur i så mycket.... mennnn det kanske kan slå in. vill jobba, massor. så jag kan lägga undan pengar till resan i sep.

puss

hej hopp gummisnopp

jaha då var det söndag igen, alltid lika segt... japp jag är bakis och jag är hungrig på fett och socker :)
sitter hemma hos svärföräldrarna, vi bjöd in oss själva idag för mat och solning. :) niiiiccceeeee.

gårdagen var nice, maten blev god, den pajen asså.....

gör en pajdeg och ställ in i ugnen (skalet ska nämligen vara klart innan geggan ska på)

blanda ihop:
2 cremefraiche
dill
röd rom
röd lök
crabsticks i små bitar
räkor
kräftstjärtar

ös redan över det på det klara pajskalet. och in i ugnen en liten stund för att få lite värme på allt.
om man gillar skaldjur så GÖR DENNA! :P



ska jobba inatt... alla är typ sjuka för det går magsjuka på jobbet, men sånt biter tydligen inte på mig! skönt!
ha det fint! puss



en bild för att jag tyckte det var kul att jossan var med igår :)


RSS 2.0