helgen



helgen har verkligen vart bra. fredags fest hos mig med tjejerna. hopp och studs i leran nere vin ekudden.
en riktigt lyckad kväll enligt mig!



i lördags hade vi hej då fest för oss. förfesten var såååååååå lyckad. den var verkligen en kväll att minnas.
massor med roligt folk, och hela trädgården var full med fulla människor. våra vänner. tack för att ni gjorde natten så underbar!
nere vid ekudden satt jag fast på henke mesta delen av natten... vi hade fan kul. plus att jag kommer sakna honom så mycket så det var lika bra att ta vara på tiden :)

söndag: hejdå middag med pappa
måndag: hejdå middag med mamma och bror!

2 dagar kvar! fattar ni???
annars brukar man börja planera vad som ska ske i helgen. nästa helg är jag på andra sidan jordklotet! galeeeeet.
usch jag är fan skitnervös! vad håller jag på med?? ;) hehe.


fredag

5 dagar kvar!

imorron ska vi juh ha en feting fest, en avskedsfest.
så klockan halv 5 ska vi sätta upp kanske världens största tält ;) nej men man måste vara minst 8 stycken för att det ska gå smärtfritt till :) tur att det finns så många starka karlar som vill och kan hjälpa till. hade vart lite problem om det bara var lindha jossan och jag! haha.. vilken syn! sen in med bord och stolar, skålar, soppåsar, fimpkoppar osv... för imorron har vi STOR fest, och det ska bli väldans väldans kul. om vi har räknat rätt så är vi ca 40-50 pers. så vi får se hur det slutar! kan juh inte bjuda alla, och inte alla andras alla. :) så kommer du... så är det bara att vända i dörren :D

nu ska jag gå ner från övervåningen och denna sköna varma säng och laga lite krubb! lax i ugn it is!

puss

en bra dag!

lindha min vän kom hem till mig imorse. jag skulle bjuda på frulle. har juh inte sett henne på en vecka så det var skojsigt värre. :)
sen bar det av till västerås. nu har jag inhandlat ALLT som ska med på resan. nu tänker jag inte lägga ut en spänn till på matrial, nu är det bara skojigheter som gäller. bambadambambam. yeah! är sjukt nervös. hihi! lalalalalalla.....
köpte lite kläder idag med, jeans, linne, tröja, tröja. till helgen? mmm mycket möjligt!
OCH jag hittade den där "gubb" kepsen i rätt storlek till min älsklingspojke felix :) fick se ett kort, han kommer bli såååå snygg i den. skinnjackan och den! olallaaa. gulliga lilla groda! :D

nu sitter jag på jobbet.
och nu måste jag gå!
tjolahopp!

wiihoo

nu har sandra och elin bokat sin resa till thailand. blev klart för ett tag sen. galet galet galet KUL. oooh fatta vilken återträff vi kommer ha på hotellet. först kommer sandra och elin din, sen kommer cicci lite senare och sist men inte minst kommer jag, lindha och jossan dit. skapligt kramkalas det kommer bli. trötta men förjävlans lyckliga! ooh det här kommer bli ett minne för livet. och det känns juh som långtisdresenärerna kommer ha en hel del att berätta. :) tjooooho!
detta kommer ni inte ångra, det lovar jag! bankibanki bangkok here we come.

imorron blir det v-ås. ska köpa det sista inför resan. alltså för min del ett hänglås.
blir nog en lunch med brudarna. också väldigt kuligt!
-EN BRA DAG-

skitväder.



en mysig frukost med vännen emelie idag. :)
snart hem till mimmi och felix.
tänker inte vara ute idag iaf, en sak som är säker.
SKITVÄDER.

kalas i bilder.

ett stycke pojkvän och en stycke öööh glad för paket! :)


matilda <3 henrik

andra sidan är ni klara?

tadaaaaa.


tisdag

tjohooo.

haha jag fick men en ordentlig överraskning igår hemma hos jossan. sandra och elin kommer till thailand och hälsar på oss. GALET! det hät trodde jag aldrig! fan vad jag tjurade. underbart! trodde dock att båda skulle släppa en bomb med att berätta att båda typ var gravida eller nå. hade juh såklart vart nice det med, men detta var bättre. tjohooooooo! fan vi kommer få det great asså. love it! :)

annars hade vi en mysig stund hos sandra igår kväll. satt på altan och filosoferade om livet!

nu då... ska sno henkes visakort och åka och handla mat. jag juh lön på torsdag och det ekar i vårt kylskåp. ;)
ska juh bjuda emelie på frukost imorron så jag ska handla en dunder frukost till oss. toppen ska det bli, det var så längesen. tur att vi vet att vi har varandra ändå :D

hej hej

måndag

nääee jag mår inge bra! vet inte vad min kropp håller på med. men jag är inte pigg direkt. JAG VILL INTE BLI SJUK! när jag har jobbat klart om 5 timmar ska jag ta och sova på lite alvedon tror jag! men det jag behöver mest är nog sömn. inte så konstigt att kroppen inte orkar hålla mitt tempo. yeye.

tänkte bara informera för dom som bryr sig att det nu är 1 vecka och och 2 dagar kvar innan vi åker. kan även säga såhär... om 2 veckor är vi på nya zeeland. aaaahhh. känns helt sjukt. jag är såååå nervös. men jag är så exalterad! känns konstigt. det som är mest jobbigt är att lämna tryggheten. sitt hem där man kan krypa in och gömma sig. MEN, världen är för stor för att man ska undvika den. den är till för att upptäckas. inte sant?
och vad är 2,5 månad i mitt liv? ingenting. vart ska vi åka nästa gång? då ska jag dra med henke nån stans... vi har (eller jag mest) pratat om hawaii. eller mitt drömresemål island.

nej nu ska jag göra lite nytta! :D

söndag

eftersom jag har alvarliga sömnproblem så var sammlingstiden kl 9 idag inga problem. gick tillochmed upp kl 8 för att fixa en mysig frukost till mig and my man! :)
seeeen, var det svampskogen som gällde. det fanns faktiskt en del svamp, eller jag kanske hittade hälften av min påse eftersom jag sprang efter svärmor! haha.
och vilket träningspass sen... jag gillart! blev tomatsoppa och rostat bröd med smörstekt kantarell till lunch :P sug på den ni! ljuvligt!

nu sitter jag på jobbet. rätt lugnt hittills.
men jag känner mig inte helt kry i kroppen och näsan är täppt till och från så jag hoppas det blir en skön natt!
hoppas bara jag inte blir sjuk. kul lagom till helgen då vi ska ha feting hejdå fest för oss som ska ut i världen :)

puss på

lördag!

en bra dag!
eller nje jag har inte kunnat sova nå inatt heller. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG? inte så konstigt att man mår som en kratta, känner sig halv hängig och småförkyld. jag behöver sova, ska det vara så svårt? suck... MEN

annars blir det en nice dag idag. fotboll klockan 15 på runevallen.. sen hem för fix, för ikväll ska matilda, henke, sandra och ante (kanske mimmi??) ut och äta tills vi spricker. :) riktigt mysigt! akropolis eller papas tapas?? hmm. :)

puss

fredag

hej o hej.
whats cracking? ;P

kom precis hem från tuna park där jag lekt lattemorsa med sandra. vi övar för framtida mammaledighet! haha.
nu när jag tänker efter så har vi lekt typ mammor hela dagen. latte. hitta doppresent. köpt babykläder. vart på babyproffsen. ujujuj :) var ska detta sluta. men är det nått jag ser fram emot efter att ha vart på babyproffsen så är det att göra iordning barnrummet. vilka grejjer det finns. vilka finesser. men hur har folk råd?

kolla in bakelsen jag TRÖCK i mig! fin va?!

fredag kväll, vad händer??
får se om jocke, mimmi och felix kommer hit efter babysimmet. har juh köpt saker till felix, bästa moster som jag är. :P
för en tid sen fick felix en skinnjacka, så jag har juh fått en tanke i huvudet att han ska ha en "gubbmössa/keps" till den, och jag hittade en på hm, MEN den var för stor och det fanns bara en kvar. så typiskt för den var brun "rutig" precis som jackan. han hade vart så snygg! men istället får han idag detta av mig:


bra att ha en morot i fickan om man blir lite hungrig.

och till kallare dagar ett par klockrena giraff "skor"

torsdag

okej healingen igår var verkligen en upplevelse. hon sa saker som hon omöjligt kunnat veta om hon skulle vara fake. det blev många känslor, jag fällde till och med en och annan tår. mmm VERKLIGEN  en upplevesle. detta kan jag rekommendera. jag vill inte gå in på detaljer, det sparar jag till mina närmaste. eftersom jag faktiskt tror på detta spektakel så vill jag inte bli nerdissad och få stämmningen förstörd av dom som inte gör det! :)

fick hoppa in och jobba inatt också, så jag är lite sliten. han som skulle jobba dök aldrig upp, så det var bara att snabbt som attan ta bilen till misteln. men jag klagar inte, jag vill juh typ jobba alla vardagar som finns tills vi åker. I need the money! :P

idag har det var en nyttig dag. GI- mat. så för att vara ännu duktigare så ska jag snart till mimmi mus för en långpromenad. vi tänkte gå hennes mördarrunda. typ 1 mil. sen blir det mys på trappgatan. :)

haha jossan, sandra och jag kollade på mio min mio igår. tänk att nått som var så spännande som barn kan vara så patetiskt nu! vi garvade mest genom hela filmen, speciellt när elakingens spejare herjade runt. vet ni hur nördiga dom låter?! kolla får ni se. dessutom har jag fått mio min mio låten på skallen. :D

tjo balla bacon!

kär i.



jag vill ha dig. kan jag?

onsdag



när jag fyllde år för nån vecka sen fick jag av mina kära vänner en tid hos en person som healar! jag har en del vänner som är "stammisar" där så jag har verkligen sett fram emot detta. även fasst det är en suddig dimma om man verkligen ska tro på sånt där, så är jag inte helt Otroende. saker hon sagt till mina vänner har juh faktiskt kommit fram till att visa sig som sant. spännande. jag är lite nervös men ändå inte. ska bli kul att se hur hon healar mig. det har vart så olika från gång till gång med de andra. sen får man juh bestämma vad man vill ha hjälp med.
hon kan ge en energi, ta bort "nystan" i huvudet, lätta på hjärtat, guida en på framtidens vägar osv. eller om man vill så kan man få veta vem/vilka från "andra sidan" som är med en, som typ skyddsänglar! MYCKET spännande.
vem är jag? :)
hur mår jag egentligen?
vilka möjligheter har jag?
är mormor med mig kanske?

berättar hur det gick sen.

hihi

nu har jag skrivit ut min biljett!!!!!!!
nu har jag dom i min hand. kanske mitt livs resa i pappersformat!
FATTAR NI? 15 fjuttiga dagar kvar!

vad händer i helgen?? :P

<3

duttia duttia jag

skriva klart skolansökan - personligt bev, check
ringa skattekontoret för personbevis, check
ringa läkarstation om påfyllnad av dukoral, check (kom ihåg papper för den om man blir tagen i tullen (lindha, jossan))

nu har jag bara banken kvar på min viktiga att göra lista denna vecka. :)
bra där!

min present



super duper dunder schampoo och balsam.
min efterlängtade present från svärpäronen :)
me like!

jao

hade tjejkväll hos cicci i v-ås igår kväll. det bästa med oss är att man kan snacka om ALLT. det blev värsta ta upp allt som känns jobbigt/konstigt eller bra dagen. prata ut om det man ville. dessutom så hade vi ett fikabord som hette duga :P nej verkligen en toppenkväll.

igår hade mimmi och jag en riktig friskisdag (föruom fikan på kvällen).... vi var ut och gick en riktig långis. jag fick köra vagnen... MYS! sen upp för att förtära en tonfisksallad. mmm idag är det påt igen.
MEN idag SKA jag bli klar med mina skolansökning. hur jobbigt kan det vara, det är juh fan bara att renskriva. fröken sandra har juh "rättat" den redan... hela sommaren har jag tänkt såhär .... jag har hela sommaren på mig .... senaste tiden har jag även tänkt ..... jag har hela augusti på mig. ZZzzZZZ, ibland blir jag rätt trött på mig själv. TA TAG I SAKEN! haha. :)

har tagit upp köttfärs, ska hem till mamma vis halv 5 och laga mat. måste juh pyssla om henne lite. :)
blir favvosen pitabröd.
sen blir det en natts arbete. :) kan jag behöva efter 4 lediga dagar! hehe.

ha D!

helgen..

räkbåten i fredags var helt underbar. tror jag aldrig ätit så mycket räkor. ojoj.
det var sallad och bröd till, sen så dracks det vin och en irish coffee. mmm en mycket trevlig kväll, dom hade tillochmed trubadur. :)

i lördags följde sandra och jag med grabbarna i bussen till matchen. örebro. inte vallen utan till en plan mitt ute i ingenstans. kbk förlorade tyvärr också. en riktig mögeldomare. usch. nä nya tag!

sen så var vi dårå bjudna på kräftskiva. carro hade dukat långbord på altan. trångt och mysigt! henke hade "snott" svenska färska kräftor av sina päron... mycket MYCKET gott. så hade vi ost och kex till.
sen blev det dans på harryn. vissa kom in andra inte. och då pratar vi inte om för mycket fylla utan vi pratar om för mycket folk. galet mycket folk. men vi hade askul. en riktigt lyckad kväll. oc inte fy skam att avsluta den med en langos.... eller nejje vi var juh faktiskt på efterfest! hos jonis. som vanligt! fullt hus men husets ägare var inte ens hemma.... hmm. haha.

bambamdambadam! hejja helg!

fredag.




ikväll ska vi åka med räkbåten! :)
och moffa så mycket räkor så jag spyyyr! :P
GÖTT - I LIKE

ja vad ska man säga...

hämtade upp bror på ladarettet i köping för han är där och jobbar. och så åker vi vidare till v-ås.
det är nu man undrar om man har några hjärnceller i huvudtaget....
vi har juh liksom vart i 2 gånger tidigare och HALLÅ vi vet juh att besökstiden är mellan 12.30- 19.30.... så då är juh frågan vad vi gör inne klockan 11..... zzzzzZZZZzzz....... så........ jag bjuder bror på en fika och vi snackar ett tag tills det är ca 1 timma kvar till besökstiden börjar. vi går upp och frågar om hon är tillbaka vilket hon inte var och hon skulle inte komma från uppvaket på ett par timmar enligt dom .. och på uppvaket får man juh inte hälsa på.... så...... det var bara att dra hem igen. kunde juh liksom inte vänta för länge heller för anton jobbar juh. hmm.... så nääeee, det kändes ganska onödigt att åka in... jaja.

nu ska jag antingen gå en promenad eller åka till lockmora o springa... har inte bestämmt mig än.

jobb inatt :)

bambadambadam.

matchen igår var grym. kungsör riktigt bra. och dom fick med sig 3 p.
vilken kväll. vilken derby. yes! :)

mamma ska operera sig om exakt 16 minuter.. hon skickade sms tidigt i morse och sa det. så bror och jag åker in till 10 cirka för att hälsa på. hon skulle vara klar vid 9, så det blir lagom. så nu hoppas vi på det bästa och att allt går bra! :)

men först ska jag ut och gå med lille olle. får dock bli lite tidigare än planerat, men jag har juh en ganska bra anledning. :P

nu, frukost!

onsdag!!

hej alla gulliga människor!

hann inte skriva nått igår. full rulle hela långa dagen. plus att jag jobbade natt så jag var juh tvungen att sova till 13 iaf!
girlsen hade bestämmt att vi skulle in till e-tuna för att äta sushi. så det gjorde vi igår... mm det blir bara bättre och bättre. nu längtar jag efter det och man får typ sushi sug. konstigt det där. verkligen en maträtt man måste lära sig att tycka om. och nu typ älskar jag det! :)
vi hann även med en fika och en snurr på stan. handlade bara sånna där roliga saker. NOT! en moneypocket och väskregnskydd till resan. hehe... tråkiga inköp med nödvändiga!

sen så var det bara att fara hem till kungsan för att duscha, fixa och trixa... för igår var det sommartisdag på harrys med en extra touch eftersom det är å-festen. vi förfestade hemma hos mallan i hennes lägenhet i tuna. haha vet ni vad vi gjorde?? det står juh karuseller överallt på vägen in till stan. vi åkte... såååå kul. som att det inte redan snurrade :) haha.
väl inne på harrys så fastnade vi ute vid trubaduren.... han var sååå bra. mm honom gillade vi!
så för att kortfatta det hela så hann vi prata både tyska och engelska, dansa, se en bruds bröst då hon mer än gärna visade upp dom genom att dra ner tröjan och mingla. en mycket trevlig kväll och jag är super nöjd! :)




vet ni... mamma ska få operera sin rygg. hon sa det igår. så hon ligger klar, så det kan bli vilken sekund som helst bara det är lugnt och att det inte kommer in akutfall. äntligen. nu ska hon äntligen och förhoppningsvis bli bra. tjoooho.
ska in imorron till v-ås för att hälsa på och lämna en massa saker hon ville ha. :)

en annan trevlig sak som sker idag är att det ikväll är match mellan kungsör och arboga. derby derby derby. kommer nog att bli mycket folk och jag hoppas verkligen på en feting vinst! :D
LYCKA TILL!

nu ska jag hänga tvätten och plocka ur diskmaskinen.
ha D!

söndag!

fina bilder va!!
har flera hemma men mitt internet hemma var så himmlans segt så jag pallade inte mer.. får se vad som dyker upp helt enkelt.
yttligare en kanon dag nere i skillinge. dock inte på mitt bästa humör idag. är sjukt trött. lite orolig för mamma. osv... känns lite tungt, men det går väl över. (det är juh sol iaf)

idag jobbar bosse och jag, och det går som smort. men som igår är jag jätte hungrig redan.. haha. har bara ätit en krabbsallad nere i skillinge idag. så jag inväntar klockan och min äggmacka. wiiho. :)

måndag imorron. henke börjar jobba igen.
tur att jag har mina vänner som är lediga till och från. satt faktiskt och tänkte över denna sommar. vi/jag har haft det jäkligt kul denna sommar. jag är jättenöjd. uppsala, stockholm, oslo, göteborg. spontana vin/festkvällar. grilla. sola och bada. shopping. osv. det som ska hinnas göras innan vi åker 2 sep är att denna vecka äta sushi. sen ska även glassmoffning på slagsta hinnas med. thormodén dagarna. sommmartisdag på harrys nästa vecka. hmmm... och lite mer smått och gott! så även fasst det inte blev mitt underbara gotland och visby så har det vart riktigt toppen ändå.

nejje... nu ska jag göra lite nytta!

bilder från igår..






<3

lördag

oj har haft fullt upp idag! trots en lugn natt på jobbet så är jag helt slut.
kan juh bero på mitt fullspäckade schema.
henryyyyy och jag åkte ner till skillinge för att steka i solen i ca 2 timmar.
sen hem för att fixa till sitt yttre för att vara helt klar till en bröllop vi tänkte våldsgästa :) men innan det en halvlek på kbk:s match! :) den vann dom. sååååå otroligt skönt! nu är det derby på onsdag! ohh.
sen åkte sandra och jag hem till jossan för att sedan gå upp till kyrkan för att kolla på vigseln. lanna gifte sig idag! :)
elin som var brudtärna var såååååååååååååå fin. en riktig prinsessa. hon har ALDRIG rosa på sig, men idag kom hon i en hallonrosa lång puff prinsess klänning och lockat hår. en dröm! :D min vackra vän!
och mimmi min hot mama sjöng så vackert. första låten gjorde så man fick gåshud och att man var tvungen att tårka tårarna... inge blödig ;) ROMANTIIIIK I ALL ÄRA! hehe.

efter det åkte anton och jag in till v-ås till mor! ingen förbättring där inte, vi får väl se vad som sker efter helgen.. men nu har hon iaf en bok att läsa och lite att äta på :) <3

sen hem igen, för att byta om. jobbar inatt. :)
lite avundsjuk dock på gänget som fick sitta hos josefine och grilla och dricka rosé. och mysa med världens sötaste hundvalpar! men det är KUL! det unnar jag er ;) haha. eller gör jag det? :P

och vart i detta hann jag äta? jo 2 mackor till frukost. så nu ser jag fram emot att klockan ska bli halv 12 så man får äta rökt makrill och potatissallad som min underbara H har fixat till mig så jag inte tynar bort... ;) som att det skulle ske.. daaaoo.

puss

hooo

vaknade av ett sms i morse.. det var lillebror.

mamma ligger på lasarettet i västerås :(
vi har vart in och hälsat på idag och ska in imorron också... så pissigt!
men i detta kanske dom äntligen gör något åt saken. fan hon har blivit så dåligt bemött hela tiden.
nu ska hon fan få hjälp, fan få en operationstid. nu ska hon inte behöva lida mer, lilla mamma.

tog med alla hennes papper som hon har hemma... har kopierat dom här på jobbet. ska ta med dom imorron, så dom förhoppningsvis kan skynda på saker och ting. inte kul att se sin mamma ha så ont. :(

hatar läkare som inte fattar nått! smärtstillande hjälper inte på nerver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det vet juh fan tillochmed jag!

håll tummarna. :P

kalas hit och dit

hade kalas för släkt och familj i tisdags. blev en riktigt lyckad kväll enligt mig med massa fika och asabra presenter. :)
och vi fick riktigt bra väder... tills myggen kom framåt 9. det kryllar juh av dom, och små är dom jävlarna. haha.
och jag kanske gjorde världens godaste och finaste tårta också... min årliga uppgift. tårtbak. antingen blir den ful och god, eller vacker och äcklig. NÄÄÄÄ... men asså jag lyckades verkligen. ;)

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ;)

idag har jag vart hos frisören, så nu är jag snygg i håret igen.

planen är den just nu.... duscha, göra sig lite fin, åka upp och köpa familjepizzor, invänta min vackra vänner.
för idag ska jag ha kalas för bästa kompisarna :D wiho.

love

I'm back

hellu hellu...
har verkligen inte haft tid att uppdatera. har haft alldeles för mycket roligt för mig!
åkte till göteborg i fredags till storasyster erika. vi handlade ost och kex, vindruvor, oliver osv och satte oss på spårvagenen för att åka hem till henne. där käkade vi och drack vin och hade det allmänt trevligt! och då fick jag även reda på vad min födelsedagspresent var.... hade nästan listat ut det redan då jag visste att u2 skulle komma till stan och att erika för en tid sen sa att hon inte kunde byta helg. så japp jag skulle få gå på u2 konsert på ullevi. på lördagen. och vilken show. OCH VILKEN SCEN. det var helt galet bra och jag är så väldigt nöjd. vilken ljuduppsättning. vilka ljuseffekter. wow wow wow. GALET GALET BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) snowpatrol var förband :D





tack ska du ha kära syster! :)


jahapp så har dagen kommit. jag fyller 24 år idag. snart 25. haha. fyyy för fan. åldernojja, japp, check.
nejdå... jag känner mig som 20 och det kommer jag nog göra ett antal år framöver. jag känner mig ung.
håller just nu på att baka min tårta till kalaset ikväll. då blir det för släkt och familj. ska bli myys. vi har fixat och donat härhemma hela dagen... det ser så bra ut nu så...
har tillochmed blåst söder min hjärna för alla ballongers skull. men dom ska vara med. är det kalas så är det! haha.

love

RSS 2.0