hoho

nu orkar jag inte vara mätt längre. hellre hungrig än apmätt. på detta sätt kommer jag ju inte kunna ha på mig nyårsblåsan ;)
näää nu får nyår komma så man sedan kan börja leva normalt igen. föööööör vad har jag med mig till jobbet inatt? jo mammas pannkakor med grädde och sylt????!!!!!!!!!! varför? :) hahaha...

idag har det blivit stan med familjen. :D
tacomys hos mamma med alla syskon samlade... åååh det är underbart!

måste kilaaa.


julen

julafton blev väl en lyckad dag trots allt. men vissa delar av den är juh förjävla långtråkig. och man äter som ett as... varför? :) haha. när man liksom tycker att man ätit klart för dagen och att det absolut inte ens är gott längre... DÅ tar man sig en skinkmacka iallafall.. vad är det för fel på en. man är liksom så mätt att man får andningssvårigheter! ;)
fick en massa roliga och braiga klappar också. så jag är nöjd som tusan!

juldagen var lugn.
på kvällen drog vi hem till sandra och ante för att dricka vin och mingla. blev en riktigt lyckad och trevlig kväll - utan utgång för fösta gången sen man fyllde 18. men jag ville verkligen inte till skitköping och scheele. då har jag det bättre hemma men mina vänner.
OCH VET NI?? på festen så ställde sig sandra och ante upp för att skåla och berätta att de ska gifta sig i vår :D wow vad häftigt! så jag ska äntligen få gå på ett bröllop. ska sjunga i kyrkan också :)

idag har vi vart in till stan och kollat rean. fattar inte varför jag utsätter mig för detta varje år. så äckligt mycket folk som sliter och drar i alla kläder.. barnvagnar som kör på en osv. hittar alldrig nå på rean heller utan kommer alltid hem med nyheter. hehe.

lördag kväll.... kanske astråkigt. ingenting o göra. näää en resa utomland under jul vore ju ibland ingen dålig idé. alla är juh jämt så upptagna under dessa dager så man sitter juh bara o glor in i väggen. hehe.


hoppas ni har haft det bra under dessa juldagar iaf!


julafton




GOD JUL
HOPPAS NI FÅR VÄRLDENS BÄSTA JULAFTON TILLSAMMANS MED DOM SOM NI ÄLSKAR MEST!
TA HAND OM VARANDRA OCH TA VARA PÅ STUNDEN NI HAR TILLSAMMANS. IMORRON KAN DET VARA FÖRSENT.



/MATILDA HULT


onsdag

ooh jag rullar fram här i gångarna på jobbet.
åt julmat hos henkes farmor o farfar precis innan jag kom hit. imorron är det bara påt igen. fattar inte hur man orkar! ;)

idag har jag först lekt med becca. vi åkte till änglastället och inhandlade 5 julklappar som hon ska ha i julklappsspelet hos pappa imorron. sen hem till pappa o eva för att käka lite mat. kräftsoppa o vitlöksbröd. mumsisch. :D
sen hem till mamma för att hjälpa idotbecca att flytta upp en massa på mammas vind. o ja jag frös ihjäl. haha men hon fick igen då det stod en sak kvar när vi hade låst och jag hade sprungit upp till mamma och stod på balkongen och garvade åt henne. hehe. :)

imorron är det juuuul. tänk vad tiden har gått fort. ska bli mysigt!

GOD JUL på er. ha en toppen dag!

lajlajlaaa

hej alla glada tomtenissar!

nu har jag hittat min fiiiina julklänning. den hänger nu i min garderob och bara väntar på mig! åååh deen är så fin. sååå fin. hehe. och den är grön. och prinsessig. och glansig. och axellös. en saaagggaaa.

henke den jäveln fälde krokben på mig på parkeringen i e-tuna. sen fick han dåligt samvete. men jag såg ingen present som plåster på såren. jag började ju tillochmed gråta :D haha. vilken vurpa. slog i mitt baotasår som jag redan har på knät. ojojoj. syns dom igenom mina stayup på julafton? då jäklar! ;)

nu sitter jag här på jobbet. aningens trött, meeen jag ska nog klara detta. kunde inte sova mellan 2-6 inatt. ÅÅÅHH! men jag ska nog sova gott imorronbitti! like always.

hej hopp.

tisdag

hoho.
tog becca till gymmet idag. vi körde stenhårt. :) om jag säger såhär, så kommer jag ha jävligt ont i armarna imorron. brukar inte köra såhär mycket armar, men gör hon det så gör jag det. :P

har precis smällt i oss en hemmagjord paj också. det blev en kyckling-fetaost-rödlökspaj. med en mozzarellaostsallad till. nu nu är vi jävligt mätta och belåtna.
så nu inväntar vi henry som ska komma hem från jobbet så vi kan åka in till stan och handla lite smått o gott. jag ska hitta en klänning till julafton. sen systemet. och om jag inte har förstått fel så har henke kvar alla julklappar! zzzz snark. braaaa framförhållning. ;)

du blir det duschen!

måndag

gårdagen blev kanon. kom hem från v-ås med ett nytt soffbord som vi beställt plus tavlor till datarummet.



mycket nöjd.

sen så hade henke och jag julmyskväll. vi julstädade och tog in julgranen som jag klädde. sen då fick våra tomtar komma in i värmen...





nu kan sandra vara stolt över mig, se så juligt jag har det nu ;) hehe


kom precis hem från gymmet, blev 1 mil. fan va bra jag är då.. 7 km på crossen och 3 på bandet. inte illa pinkat.
nu ska jag stenplugga i nån timma innan syster rebecca kommer till kungsan. hon ska sova här inatt och på julafton. fucking awsome. :D

tjao

söndag

kollade på andra filmen igår. flickan som lekte med elden. jag älskar dom. helt fantastiska filmer. hoppas nu på att sista delen är lika bra och att man får ett bra avslut på storyn. fy fan vilka grisar till karlar det finns. usch!
tur att man har hittat en bra! :)

igår hände det inte mycket. vaknade efter en natts arbete. åt tacos. kollade på film. drack glögg. åt chips m dipp. o turkisk peppar. en riktig toffelkväll med andra ord.

kom nyss hem från granskogen. och med oss har vi en fin fin julgran som ska få träda in i vårat fina hem om nån dag :) inte så lätt o se vilka granar som är något att ha när dte är så mycket snö på dem allihopa. men jag tror vi är nöjda!

och nu ska vi iväg till v-ås var det tänkt. ska kolla om vårat nya soffbord har kommit eller vad fan de håller på med. har väntat lite länge nu kan man tycka.

dom har heller inte dragit pengarna från mitt konto från i torsdags. betyder detta att jag slipper. det är ju liksom söndag idag. sånt brukar dom ju dra på en gång. brukar juh iaf stå vad man har i disponibelt belopp. och vad man har i saldo. eller????

hej hej

fredag

hej hej.

gårdagen blev mycket lyckad.
maten på papas tapas är ju galet god. oooh vill dit idag med. meeen jag hoppar nog alkoholen idag ;)
haha nä vi vann inte popquizen igår heller. faan vi är sämst. måste nog göra detta till tradition. men alla frågor var med årtal och vem kan sånt?
vi beslutade att dra när nått drygt killgäng kom fram till oss och började talla på julia och mig. ZZzzzZZZ. så när dom blev dissade så började han skrika ut hitler hälsningar. då drog vi VÄLDIGT snabbt. snark vilka töntar det finns.

idag är det super duper kallt ute. på min termometer står det -11 iaf. så nje jag tänker inte ta mig utanför dörren idag. bara hämta in posten.

ska jobba inatt så det blir inte många knop innan.

yaooooo.

fest




hej då


torsdag

hej hej

idag händer det grejjer. ikväll blir det papas tapas med jobbet. popquiz på harrys efter. :) asatrevligt!
ååh jag gillart när vi gör saker tillsammans. detta är julstämmning ;) hehe.

1 vecka kvar till julafton. är det bara jag som tycker att december har gått som i ett svisch? det var ju nyss 1 november och jag precis kommit hem från min resa. men å andra sidan så tycker jag att det kan få bli nyår så man kan blicka fram emot en ny svensk underbar sommar! svensk sommar är det bästa som finns.

puss hej

wiihoo

hmm.... tror det är okej..... eeh vi gör såhär istället. jag kan berätta att jag är super fett as glad för mimmi och jockes skull. mer info kommer. hahaha.

och en annan trevlig sak är att jag får julmatspengar imorron till papas tapas. NICE. en fattiglapp som jag blev mycket glad över denna överraskning. hehe.

för de tredje är maten klar nu... även det är ju btrevligt då jag är ashungrig. potatis, gös och feta sallad.

kaaaalllllllttttt

brr brr brr
minus grader. betyder detta att det finns hopp om en vit jul iår?? :)

kom precis hem från gymmet. 1 mil. jag är nöjd.

var och lämnade in studieenhet 1 idag på dan också. så nu väntar jag på resultat. tror inte jag kommer få så bra på denna, känns som jag har missuppfattat det hela. meeen vi får väl se. det har jag sagt förr med och då dimper det ner ett mvg på mailen så. hehe.

inatt ska jag jobba, får se om det blir nå pluggtid över. hoppas det.
och imorron är det jobbfest. papas tAPAS I E-TUNA OCH SEN HARRYS. ska bli lajbans.

nejee nu ska jag se om potatisarna är färdigkokta!
see ya.

tisdag

oo vad det snöar ute.
känns faktiskt bra. är juh inte det största fanet av vinter och minusgrader, men nu har det vart grått och tråkigt så länge så detta behövs för att det ska ljusna lite. och det ser mycket bättre ut med alla lampor och ljusstakar om det är lite snö med i bilden. ska ta mig ut för att skotta lite snart!

idag blir det kalas för henke igen. för alla vänner. får se vilka vi blir. tar "tjejkvällen" här också då. skönt att bli av med allt fika.  thats what friends are for.  haha.
inte det lättaste det där o ha en massa fika kvar. vad ska jag äta till frukost? hmmm jo tårta. inte INTE okej.

gym klockan 15 med mimmi. :D

studieenhet 1 på medicinska grundkursen klar. :D måste bara ta mig till kunskapsporten och dumpa den. den blev på 20 sidor så jag orkar inte skriva ner den på datorn också för att skicka den på mailen. kanske lita lazy av mig MEN alla enheter i denna kurs kommer se ut såhär och jag vill alltid "kladdskriva" ner det i kollegieblocket först!

ha d ha d hej hej.

 


måndag

tjohoo.

helgen har vart riktigt grym måste jag säga.

i lördags var henke o jag hembjudna till julia på julfest. en massa roligt folk som blev bjudna på julbord a la julia så var fantastiskt gott. sen drack vi mest. ;) hehe. bla jellyshots. hmm.... konstig grej det där.
sen gick de andra ut och vi var några som blev kvar i lägenheten. vi var väl hemma vid halv 3 eller nå. kom ju såklart på att jag glömt min väska med mobilen i efter halva vägen så det var bara att gå tillbaka. vurpade dessutom på vägen ut första gången. men det är inte mitt fel, vi hade ju bara så jävla brottom ut henke o jag eftersom vi busringde på dörren in till hans syssling. hahaha. så nu är mina favvotights trasiga och jag har ett stort sår på knät... zzzzzz :D

i söndags hade vi kalas för henke. 25 bast. gammal som gatan ;)
av mig fick han ett fallskärmshopp. maoahahaha. sen fick han ett par skitsnygga skidor och lite annats smått och gott.

på kvällen igår beställde vi fettopizza och kollade på män som hatar kvinnor. FYYYYYYYYYYY vilken film. bra asså men helt totalt vidrig! vilka mansgrisar!
men hämden som punkarbruden gör är tamejfan helt otroligt bra. haha. vilken hämd. yeah!

så nu ska jag lämna tillbaka den filmen till elin och be henne låna den andra tills på söndag. enda dagen henke och jag ses typ så.


och här sitter jag uppe med tuppen. trodde ica ekängen öppnade kl 7 men jag får vänta till 8.
tänkte åka o storhandla en sista gång innan jul.


puss

 


lördag

hörde jag en skål?? ;)

skönt

nu är alkoholen inhandlad.
jag har hunnit baka både saffranskaka och negerbollar
jag har storstädat hela huset
jag har tränat på gymmet + 6 km löpning

nu ska jag bara ta det lugnt ett tag innan jag ska hem till jossan och umgås med tjejerna. :)
sen nattjobb!

en mycket effektiv och bra dag!
jag är nöjd.


full rulle

* kunskapsporten - ny kurs. ;)
* systemet :D
* Gymmet :)
* baka saffranskaka till kalaset på söndag :O
* städa hemmet så det skiner tills på söndag :/
* träffa lindha om hon hinner till kungsan ianna halv 9 :D
* jobba natt  ;)

see ya


onsdag

jag som skulle baka. jag som skulle gå till gymet, jag som skulle kolla på män som hatar kvinnor. haha.
jag ska få gå till jobbet :) fan vad möglig i hjärnan man är när man blir väckt. haha.
men det är faktiskt ganska nice att jobba kväll, dock en anings sliten eftersom jag inte somnade förrens klockan 09.00 imorse. men sova kan jag göra när jag är död.

nu är kursen avslutad också.
fick VG på hela. grymt nöjd med tanke på hur krångligt jag tyckte det var. 100p check.
vilken ska jag ta nu?? jag bävar ju för den medicinska grundkursen. räkna igen. jag hatar att räkna.
kanske lika bra att ta tjuren i hornen och göra den nu??

nääää nu måste jag åka..

suuuuuck

vaknade klockan halv 3. som vanligt. så för att ligga kvar i sängen och hata mitt liv gick jag upp och satte mig för att plugga. normalt eller inte, ja det vet jag inte. det är iaf skitjobbigt! ska ju dessutom jobba inatt så när jag ska kunna och hinna sova ja det vet man aldrig! det roligaste är att jag tog en sömntablett igår kväll... men på min hjärna biter tydligen inte sånt! ZZzzzZZzzzZZzzz... yeye.

idag blir det gym klockan halv 12 med mimmi.
har fortfarande träningsvärk från badmintonen i söndags. och japp min blåöga ser värre ut idag. snyggt snyggt!
hehe, henke kom hem med fläskläpp från hockeyn igår och jag har blåöga, man kan juh undra vad folk tror! :) haha.

tjo balla bacon!

måndag

skitmåndag.
har inte sovit ett skit inatt.
somnade nångång vid klockan 6.
vad händer då? jo jobbet ringer.... det går ju inte att jobba om man sovit 50 minuter. men då ligger man vaken av skitdåligt samvete för att man inte orkat svara! suck.
tänk vad mitt liv förändrades då jag började jobba natt. var det såhär man skulle må?? kan inte fatta att jag orkade jobba dag i flera år när jag inte sover om nätterna. inte så konstigt att jag var konstant slutkörd. tur att det finns nattarbete. passar mig som handen i handsken. :)

till råga på det. jag har fått värsta blåtiran på höger öga. ont som fan gör det. och nä inte är det vackert heller. haha. spelade badminton igårkväll och fick hårdaste smaschen från 1,5 m avstånd precis bredvid ögat! ajajajaja. blev en bula på 1 sekund och idag är det blått.
bara det går bort till helgen. :P

näää nu ska jag nog ta mig en promenad.
behöver lite luft.

söndag

har faktiskt jobbat dag idag. 7-12. fattade ingenting då det var hundra år sen, men jag följde snällt efter erika. :) haha. tur att man har trevliga arbetskamrater.

nu har alla precis gått härifrån. har haft kalas för lillabror härhemma. 22 bast! å tårtan var asGGGGOOODDD. alla ville ha receptet. mm lyckat.

oooooh ikväll blir det badminton. fan vad kul det ska bli. nu är det 2 veckor sen sist! kanske är världens roligaste sport. underbart!

puss puss

julbord

ÄNTLIGEN!!!!!



PUSS


<3








fredag



hej hej.

usch jag som inte skulle sova länge idag så att jag skulle kunna sova nu inatt som kommer. typiskt. sov till kl 3. jag hade ju ställt klockan på 1. hur gick det med det?? :P meeeen det gick verkligen inte att vaka till liv idag!

hiiiihiiiii.... nya betyget: MVG.

ikväll blir det idol hos mimmi med jossan och mallan också...
funderar på en feting chips kväll.... men nu har jag ju vart så duktig den här veckan. såååå FAN jag ska hoppa det. det är juh inte ens gott. ;) hmm. ha. I can do it!!

nejee nu är min lax klar! hungrig!


hej

nu är tårtan klar till kalaset på söndag! tror det blir kalas :D smeten var god iaf ;) hehe.
dajmglasstårta med nötmarängbotten. mumma!!!

var på gymmet med mamma också... måste ju skryta lite. 1 mil på crossen och löpbandet.
heeelt mör i kroppen. men jag är stolt och nöjd som tusan. snart är det ju jultider och då är det kört! :P

och om man ska fortsätta skryta fick jag MVG på den senaste inlämningen. trodde jag var helt ute och cyklade men tydligen inte. hihi. har renskrivit en till uppgift nu inatt så imorron väntar ett nytt besked. men sen ska jag ta "semester" fre, lör och sön. har liksom fullt upp. tar tag i näst sista uppgiften på mån,tis.

fredag nu då.... blir nog rätt lugnt. en trevlig idolkväll hos mimmi iallafall. har typ jobbat de senaste fredagarna så jag får aldrig titta men nuuuuu. mys mys. får vi äta chips? vi får se vad min operation pinne partner säger.

lördag DÅ ska vi på julbord. äntligen. det har jag sett fram emot sen i september. haha. henkes mormor och morfar som bjussar. wiho. då ska jag få ha min nya klänning på mig.

söndag då jobbar jag dag. 7-12. kommer virra runt som jag vet inte vad. nu är jag ju så inprintad på att jobba natt. tur att man har gölliga arbetskamrater som kan leda en på rätt väg :) hehhee.
sen hem för att förbereda antons kalas som vi ska ha hemma hos H och mig. mysigt! 

detta betyder alltså att jag måste träna idag. kanske chips på fredagen, julbord på lördagen och tårta m tillbehör på söndagen. öööhöööoooo. 
men som jag har sagt som så många gånger förr: jag börjar på måndag! :D hiiii 

peace.

fick den av syster ....

tragisk bild måste jag säga. jag blir så ledsen. schnackarrrs nasse. :(

svin - tider.


:P



:)

ååh hej o håå
julbordet närmar sig.
lördaaaaag


alla barnen

alla barnen leker med minan
utom per
som ligger här och där


alla barnen fånga haj
utom greta
det var med henne dom meta


alla barnen sitter i båten
utom ellen
som sitter i propellern

:)


onsdag

tjohoo!

nu är allt inhandlat till tårtan som jag ska göra till bror kalas som vi ska ha här hemma på söndag! :)
det blir den där smarriga dajmglasstårtan med nötmarängbotten som vi åt hos julia på jobbfesten för nån vecka sen! såååå satans gott! får se om min blir lika lyckad.

fick vg på första uppgiften i etik och livsfrågor. ett ord: FLUMM FLUMM!
får se hur detta slutar. har en till uppgift klar som jag tänkte renskriva på jobbet inatt och skicka iväg på mailen.
har på känn att det inte kommer gå lika bra. hoppas på ett g iaf! men vi får se. jag ska nog klara detta. eller det vet jag att jag kommer. vill bara vara klar NU nu NU. :) haha

nje nu blir det chill ett tag så jag orkar jobba hela natten. :)

trevlig kväll lovers!

hahahaa rolig historia

man är aldrig för gammal att starta eget.

en gammal gumma kom gående med två svarta sopsäckar på släp, en i var hand. det var ett litet hål i en av säckarna och en hundralapp kom utfarande. detta observerades av en poliskonstapel, som hejdade gumman och visade henne sedeln och hålet.

tack snälla konstapeln, sa gumman. hela säcken är full med hundralappar, men tro inte att jag stulit dem. jag bor precis vid fotbollsplanen och karlarna brukar kisssa i min trädgård varje gång det är match. då står jag där på lur med en rejäl häcksax och säger: 'hundra kronor, annars klipper jag av den'.

det var ingen dum idé, skrattade konstapeln. är det hundralappar i den andra svarta säcken också?

näää. det är ju inte alla som betalar.



HAHAHAHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. ASBRA! :)

kallt.

vad jag har hört ska det snöa imorron onsdag. kanske kanske börjar det nu inatt när jag jobbar.
ska det vara såhär kallt så kan det lika gärna vara snö också.... :)

HATAR ATT SKRAPA BILRUTORNA!!!!
hahahaha.

sov gott.

tisdag

ojoj, kursen etik och livsfrågor, det kommer kanske ta sig sin lilla tid. asså det är inte svårt med det blir så klurigt. det är så mycket flumm flumm med i bilden. det blir så svårt att få fram vad man egentligen tycker bara för det blir så suddigt! hmm. satt och skrev ner de två första igår. ska väl skriva in dom på datorn om nån dag så får vi se hur det går. haha.

tränade på nya gymmet i kungsör igår för fösta gången. det var bra. nje faktiskt mycket bra.
mitt älskade löpband. :D haha. 4 km. inte fy skam trots det långa uppehållet!
sen lite maskiner. är lite mör idag men inte direkt nån träningsvärk.
idag kör vi igen. 15.00.

brrrr, det är kallt idag. 0 gradigt. men sooool.
med detta borde man alltså ta sig ut i solen för att dra åt sig av det man kan.. ooh vad jobbigt! :D
mmm kanske.

love


RSS 2.0