lördag!

var faktiskt inte nå bakis alls, när jag vaknade tog det hundra år ianna jag kom på mig själv, att ja just ja vi festade igår. :) såååå skönt! kanske borde dricka öl oftare :D det var iaf kanonmys igår, vi var hemma hos mallan på hennes inglasade altan, filtar till alla, och infravärme på i högsta hugg. och mätt blev man, paj, räkspätt, ost, kex, frukt, öl, dumlekaka, shot, chips. ojoj, ja ni hör juh! nice nice.

idag följde jag med som suporter till sala för lite fotboll. kbk vann med 2-0. :)
domarn sög verkligen, men tantfan bakom mig sög fan mer. ALLT var fel, pallar inte, sen satt hon och skratta för sig själv när hon inte sa nått. shit asså. hatar att komma på "expert" läktarn, där alla vet allt bäst, och skriker på domarn att det var faaan inte offside, trots att de sitter 20 meter bort och omöjligt kan se. typ och så vidare! jaja, som sagt vi vann iaf! :)

och nu sitter jag här igen, på jobbet, första natten av 4. :P
kommer ni ihåg att jag berättade om en snubbe som precis har kommit ut ur fängelset, och att han ränner runt här om nätterna och kan vara farlig om han är påverkad? det ligger en lapp här på bordet:
-Är efterlyst, ring polisen direkt om ni ser honom.
kul att man känner sig trygg på sin egna arbetsplats! ska fan inte behöva vara såhär.... vågar ju knappt gå på toa. idag jobbar jag med bosse, så det är bra att ha en karl med sig ibland. :D

nu ska jag kolla lite på nån film som tydligen ska vara bra! för det är så vi gör det här i kungsör, två filmer på en natt det är brottom. ;)

sov gott! love love

bilder från igår kväll/natt

gick i pappas spår och drack arboga öl igår. mmmm.


för vissa med för lite kläder slutade kvällen såhär ;) mycket sexigt!

matilda i stans snyggaste kläder, utför lite stretch. :)

kräftor. :P

mimmi mus!


FREEEDAG!

hahahaaa, lindha, jag läste kommentarerna, jag menade faktiskt fisssk som fan inte fittsk eller vad jag nu skrev som fan... vi ska helt enkelt äta fisk. hajjar du? :)

å camilla, du söta varelse, det är juh såklart bara o komma ikväll fattar du väl :) du behöver juh inte ens fråga. vi ska vara hos malins föräldrar ikväll, sammling klockan 7... hörde du? KLOCKAN 7 ;) haha. hoppas du kan, vi saknar dig, som
vanligt, baby boo.

alltså, det blir sista mysiga utekvällen, dock med infravärmare, annars dör vi nog. men det blir grill/kräft/kebab kväll.....
har lagt ölen på kylning, funderar på att åka upp och köpa typ 2 till.... hmm. måste ändå så till apoteket. mmm det kommer nog bli en underbar kväll/natt. om jag inte känner oss fel, så slutar det med roliga uppdrag... inte för att jag tänker säga högt vad mitt förra uppdrag var och vad jag gjorde, men om jag känner mig själv rätt så blir det nått liknande ikväll och jag accepterar det. :D hihi. sandra élin och jag ska iaf ha cyklarna i beredskap :) cykelsemester som sandra brukar säga. hihi.

asså måste bara få skryta om verandan vi bygger på framsidan, det blir så jäkla bra, min kära far e så duktig. :) vi ska in och kolla eventuella utemöbler idag efter jobbet. och sen förbi miomöbler också, jag har hittat en tv-bänk jag vill ha. såååå in.

love.

skönt?

en sån där helt osminkad dag! sååå skönt. sen om det är snyggt det är en annan femma.


jag vill göra nått kul ikväll? varför är alla så upptagna idag för?ingen som vill vara min kompis ikvll och hitta på nått fun?

ojojoj

va regnar det uta, är det skitväder så man fryser  ihjäl och blåser bort??? ovanligt!

asså, min vän lindha ska iaf ha medalj för sin insats för osloresan. hon lägger ner så mycket tid och ork i att fixa och dona med jobbsökningar, lägenheter, mail, sms.... allt. du är toppen! :D känns som jag just nu åker på en liten räkmacka! tack underbara du! ;)

ska snart hem till kära mor på lite krubb :) grattis är gott. haha. man vet aldrig vad hon kan hitta på för nått. skulle iaf vara sjukt gott med birgerfisk. med lingon,enbär,viltfond,grädd- sås. vet ni hur GOTT det är? det är nått för lindha ;)

love love.


hörde jag att det var SISTA grillkvällen imorron?

hörde jag att man skulle ha med en flaska vin?

får man ha med öl? har druckit 6 flaskor vin i augusti, vet inte om jag pallar trycket. :D



 


:O)

måste det alltid bli regnväder så fort man ska ut? jopp, klar för fotboll nere på runevallen så börjar det regna, JÄMT! kan det verkligen finnas så här mycket regn? asså jag fattar inte. haha. vem fan e sune? :) (internt skämmmmmt!)
jaja, fotbollen vanns lääätttt av kungsörs bk. 6-0 tror jag slutresultatet blev, man orkade juh knappt hålla räkningen till slut. mötte oden. vilket soplag. ;) eliT och jag var iaf bästa supportrarna, i ur och skur! forever and ever. :)

och här sitter jag på jobbet.... är lite spännd idag, nån som blivit släppt från finkan bjukar tydligen strosa runt här, han hade kommit in i fredags natt. och enligt chefen ska man INTE disskutera med honom, för är han påverkad så kan han vara farlig. man skulle ringa polisen om han kommer in, vilket de gjorde i fredags, men dom sa bara att om han inte har gjort nått så kan dom inget göra! KUUUUUL. så jag går runt med min mobil i fickan hela tiden, har nämligen förvarnat hench att han får komma hit om det blir nå problem :) <3

jag är sååå sugen på pita bröd med köttfärs, majs, vitlökssås, oliver och gurka. MIN favvomat nr 1 just nu. blir det fan imorron om suget inte försvinner :) testa det ni som inte gjort det, såsen är A och O!  (cremefraiche, vitlök, italiensk salladskrydda) mmmmm.

sov gott sockerpulla!

onsdag!!

heeeeeej!
kom precis hem från barnmorskan... nya piller kirrade. blodtrycket var perfekt. och jag är tydligen normalviktig, med en frisk familj, perfekta kandidaten för att knapra vidare :D haha.
inhandlade lite mer på apoteket också, en nya ansiktskräm... och sen receptfritt läkemedel för att kunna slappna av och kunna somna lite lättare förhoppningsvis. orkar fan inte ligga uppe till klockan 2-4 varje jävla natt längre. är ju värt att testa iaf!

idag kommer mamma hem från tunisien också, så idag var sista dagen jag var upp till henne för att se till kattfan. asså han är tjurig för att han är själv så mycket, han bajsar i protest varje dag på olika ställeb i lägenheten... sen kommer han fram i 2 minuter sen gömmer han sig så man inte hittar honom innan man ska gå.... aaa han e fan lite skumm asså, men söt.

iväll ska jag jobba natt, men först blir det fotboll på runevallen. börjar halv 7 idag så det inte ska bli så jäkla mörkt. vilka ska gå?? nice nice, hoppas på en vinst. älskar fotbollskvällar, det är mys faktor.

nu ska jag gå ut i köket, ska kolla vad jag ska ta fram till lunch. hmm. är sugen på räkor. eller nått med kantareller... tonfisksallad skulle juh vara fina fisken också....

love.


tisdag!!

kom precis hem från tuna park. så nu har jag min fina super rosa resväska hemma här bredvid mig.. :) och jag älskar den. jag har blivit KÄR! haha. hittade lite annat smått och gott också, letar ju numera efter lite höst saker, inte det bästa jag vet men jag vill vara fin även fasst solen sviker och det lir kallt. :) en par vita mönstrade strumpbyxor och en typ stickad kjol, det tillsammans får mig att tänka på alla vi barn i bullerbyn och madicken. jätte fint.

taaadaaaaaaaa. :)

ikväll blir det ett svättigt aerobicspass, det har jag saknat , men nu är hösten här så det är bara å köra :)
sen blir det mysig tjejkväll, hemma hos??? japp det är ju frågan asså. lindha, matilda och förhoppningsvis mimmi är ju å tränar!!! nån annan??

buuu, jag ringe typ barnmorskan precis också, det bögigaste på hela året är när man måste dit och skaffa nya p-piller.
-vill du göra en undersökning nu också??
-JA, JÄTTEGÄRNA, DET BÄSTA JAG VET, EN STRÅLKASTADE I MURRAN... NEJ TACK! HAHA.
men det är alltid lika skönt när det är över när man vet att man inte måste dit på ett helt år. :)
dock har man ju gått och blivit 23 och det är ju snart dags för att ta cellprov. har hört så många skräckhistorier om det. inte coolt. :P

nu kurrar det i magen.
puss

måndag.....

har jobbat hela dagen idag, helgen satt kvar i kroppen kan man väl säga va. men lika glad är jag för det, men gladast är nog räven.

var och handlade blomma till kära far idag också, han fyller gubbe idag :) 56 bast, ojojoj. och vad önskade han sig?? jo förtidspension haha. nää. så det blev lite kalas med smörgåstårta och vanlig tårta, så japp jag är propp :P

åkte hem till lindhabinda efter det, vi har fått svar på en lägenhet, så vi fixade lite grejjer och skicka iväg det. så om det lyckas nu så har vi hyrt in oss i en lägenhet i centrala oslo. vårat rum är då på ca 22 kvadratmeter vilket är nice. två norska studenter som går på musikögskolan där, så jag hoppas på skönsång varje kväll framför brasan med en gitarrspelande GUTTTT bredvis mig! lite jobbigt att det är två killar bara, för vad ska henke tycka?? om det vore tvärtom så skulle juh inte jag tycka att det vore den bästa idén jag hört, men han får lita på mig helt enkelt :)

dom ringde från tuna park idag också, så jag ska hämta min rosa underbara resväska imorron :D wwwiiiiiieeeeee.

sov så GOTTIS!

vollyboll/mys bilder (lördags)






ojojojjjjj :)

fest hela långa helgen asså. :)
vi var hemma hos mimmi och jocke i fredags, gjorde goda margaritas med massor med jordgubbar i... den tog slut fort. slurrrp. ganska lite folk ute då men vad gör det.... ut i dimman bara!

lördagen var jobbig att komma igång, hmm, men vi tog cykeln ner till ån för att kolla på ankracet, men icke sa nicke jag blev inte 20.000 kr rikare. :( jävla ankjävel.
sen myste vi på kungsudden med massor med god mat och flottig fika. :)
sen bar det av till ekudden för att kolla lite på vollybollen, STURA!!!! haha, lindha och jag var bästa supporten.
förfest hos sandra och ante, en flaska vin senare bar det av till ekudden igen, där spårades det fritt, men jag är nöjd. sen att vissa ska förstöra slutet på natten är ju inte ovanligt när man bor i en liten håla som kungsör.... så ingen efterfest blev det för oss tydligen... buuuuu. men en baota efterfest var det tydligen. KKUULLL för er. :P

mmm det var nice. :D

torsdag!!

hejsan hejsan!
ååå det är så jäkla varmt på jobbet idag, jag bokstavligen flyter bort.
hmm, är kattvakt fram till onsdag nästa vecka, mamma har åkt till tunisien UTAN mig, så jag får ta hand om smirresmul :)

i hlgen händer det massa kul i kungsör för en gångs skull. thor modeen dagarna fredag lördag och söndag. ankrace där jag ska vinna 20000 hade jag tänkt, vet du vad dom pengarna skulle göra i mit liv just nu eller? vipps så var halva reskassan klar!!!! :) snälla GUD i himmelen :)
sen är det vollybollturnering med bästa killarna att hejja på. max, samuel, chris och vän... vad han nu hette. :)
och såklart öltält, festområde osv... allt nere vis ekudden iår, får se om det blir bra, lite fundersam på plats. hmm. :)

ja annars har jag inte så mycket att skriva idag, rätt lamt i mitt liv för tillfället.
bygger vidare på verandan på huset, har vart på fotboll, jobbar, leker, osv
puss

måndag!

givande dag det här.... jobbade juh natt, så jag ställde klockan på 2. gjorde mat, och sen var det bara att åka till jobbet igen.. hmm. kuuuul.
men när jag kommer hem så håller pappa på och bygger våran veranda på framsidag :) + att becca är hemma för uppkörning av mc kort. så hon ska sova hos oss inatt.. sen blir det nog en lunch med henne i e-tuna imorron. :)
aaah, det är vad jag kan berätta om min dag ;) hahaha
puss

söööndag!

söndag söndag, kommer söndagar nån gång kännas kul??
gick iaf och la mig asasent igår, halv 4 tror jag det blev, var tvungen att tjura klart till fjorton suger. :P
sen så hade max, lindha och jag bokat in gymmet klockan 11 imorse så det var bara att ställa klockan, och shit vilka chinesögon jag hade, sååå trött och hade verkligen inte sovit klart! men gymmet var coolt, löpbandet i 30 minuter och sen lite mage och stjärt. :) har saknat det där med att hänga på gymmet, man mår såååå extremt bra efter.

provåkte svärföräldrarnas nya bil idag, en riktig fläskbil.... riktigt nice, så i den åkte vi runt och säljde ankor till lördag.
fick visst med oss 2 kg kräftor hem också, så jag gjorde en tacopaj, en stor sallad och bjöd över jocke och mimmi på " kräftskiva"... nice. och kräftorna är visst slut, gamar som vi är. :)

nu sitter jag på jobbet, fick precis ett larm så jag ska springa iväg....
puss

bild från igår :D




spåra fritt.

mysmys

det blev killkväll hos fredda så vi stannar hemma, kanske inte riktigt vad jag hade planerat, men mysigt som satan. har lånat henkes skönaste mysbyxor, så nu är jag redo för film, chips och dipp, coladrickande, cigg, och tjejsnack. vet inte vilka vi blir men annars får sandra och jag roa oss för oss själv :)

kom precis hem från kbk:s match, hemma på runevallen var det idag och kungsör vann med 1-0. domarn sög balle, tobbe fick rött kort och vi spelade med 10 man ett tag. såå japp skön seger. så nu ska dom iväg och dricka en massa öl.

asså nu visar tempmätaren att det är 26 grader ute och strålande sol, öste juh ner alldeles nyss.... hmm. konstigt väder det där.

trevlig lördag allihopa.

ja vad säger man!

om man blir kallad jävla fitta av nån man inte känner för att man sa åt honom att man kanske borde säga till innan han kommer inkörande som en jävla ångvält in i en... hmm. nej men jag ÄLSKAR VAKTER som tar sin maktposition på "rätt sätt"... asså man brukar kunna få ett annat synsätt dagen efter eftersom man fortfarande var lite berusad men icke, jag är lika förbannad på händelsen ännu! JÄVLA FITTVAKT! spelade fa ingen roll vad jag sa till honom, nej nej, dumma jävel. dessutom hans jävla fel at insidenten hände, han ska ju kanske bana väg för rullstollsbundna och den som hjälper personen upp för trappan. men denna vakt tycker tydligen att man ska le och säga tack när man blir kallad fitta och hora. stackars hans flickvänner. buuuu, ut men skiten!

annars var det en toppenkväll, alla var sammlade utom jossan tyvärr. :( så det blev en massa korttagning. bla en gruppbild. nice. senså blev det subway som fyllekäk, kanske den godaste mackan jag vet!  parmesan bröd, och skagenrörafyllning. weeiiii! då blev man sugen på mat iegn då. :)

ikväll blir det antingen fredda eller sandra.... har inte bestämmt mig än.

puss

fredag!

blir nog girls night out ikväll... för om vi tog fredagen, så kan camilla, aliix, och cicci hänka och det erbjudandet kan man ju inte säga nej till :)
på lördag blir det förmodligen lite förfest hos fredda i e-tuna, kan ju bli trevligt! älskar hans lägenhet! och centralt ligger den ju med... mmm blir nog en toppisch helg.

men vädret!!!!

asså vad är det för fel på vädret? spöregn och blåst eller världens klibb väder så det känns som man kommit in i klimakteriet... det är faktiskt bara augusti och det ska klassas som sommar!? hmm, jag vill iaf ha lite kräftskiveväder innan hösten är här.. vad hände med juni, juli, augusti!!!!!!!!!!!

var ju som sagt in till stan i förregår, men innan var vi in till malins jobb, hon skulle skriva på lite papper att hon slutat och så... så jossan och jag tog oss friheten att gå runt på muséet och kika lite. det är dårå ett volvo museeum med en massa gammla fordon, traktorer, skördetröskor, lastbilar... och man fick klätra hur mycket man ville :) och det tog vi vara på kan jag säga.... haha, ska lägga upp alla bilder på fejjan, men ett litet smakprov får ni här. haha. och nej, jag har aldrig sagt att vi är normala, kommer nog aldrig bli det heller, :) det som är det bästa med oss, en gång barn alltid barn(asinne)


haha japp det här bjuder jag på.

åfesten i helgen då alltså?! :) 2 dagars lutar det åt. men det ska bli kul, har aldrig haft tråkigt där heller så, men jag är en lättroad person. ge mig ett glas rosévin så är jag med. bästa vinet ever. och jag tröttnar aldig.
ska jobba inatt också, här gick man och skröt om att man skulle vara ledig fyra dagar och vipps så var torsdagen här. men jag överlever nog! har gjort det förr när jag trott att jag ska dö så. :)
vill ut på en långpromenad, precis som igår, men i det här vädret vägrar jag. hmm.

yeye, det fixar sig. jag har ju mitt träningsrum här hemma så... får nog bli det. med speglar och hör musik blir man alltid svättig!

lite shopping.

tjenixen!
idag har jag vart i stan med malin och jossan. skulle fixa klockan jag fick av brudarna i present. så den kommer hem på posten sen för de hade inte rätt verktyg i butiken... snark, men jajaja. sen har jag beställt min resväska. en ROSA såklart! kommer om ca 2 veckor. :) men shit vad dyrt det är med resväskor. min går på 1600:- och dåär det bara en mellanväska och inte den största i den serien, men det är ju iaf bra kvalité.
sen blev det lite annat smått och gott.....

kanske världens snyggaste gummistövlar! :D haha.


bra med hm ibland asså. sköna som satan, nice är dom med för 129:- DET tycker vi om.

och en poloklänning i svart och två färgglada strumbyxor till i senap och blååå. :)

vi har även vart med om ett annat äventyr idag, väntar bara på att få bilderna från malins kamera. jossan och jag blev barn på nytt! haha. vänta och se..... puss


I lördags!!!

blev lockigt hår för första gången på väldigt länge. dock gjorde ju värdet att det inte var så lockigt när jag kom hem igen :)
hade iaf en kulig kväll och natt med många nära och kära... var på tok för mycket folk inne på dansgolvet och van dansade som man blev knuffad... kebaben var godast iaf. det där med fyllekäk borde få en oscar asså.




tack iaf allihopa som gjorde helgen guld värd. förfesten var klockren. detta måste göras om. på lördag?? :)
då äre åfesten så det måste ju testas. sen thormoden dagarna nästa helg. augusti är en riktig party månad.

nu ska jag sova. för jag har jobbat inatt, trodde inte att jag skulle överleva när jag kom klockan 9 igår kväll, men det gick ju tydligen iaf. ikväll blir det massor med gos, för jossan har smygit sig hem till kungsan. :) wiiiii.
puss puss

mm.. buu

hejsan hallå! japp här sitter jag på jobbet och har super tråkigt och det går jävligt långsamt idag. usch! meeen jag överlever, som alltid. :)
ska ställa klockan imorron, ska kolla på kbk:s första match i v-ås... får se om segrarna håller i sig. kan man verkligen gå igenom en hel serie oövervinnerliga? pratade med pappa om detta när vi gjöt plintar. han har gjort det en gång när han spelade ishockey tydligen :) thats cool.

sen är det bara hem och raka benen och sätta på partykläderna :) vinet är kallt och ligger och väntar på mig! mmm. då ska vi se om man har kul i arboga ytterligare ett år. det blir chyrre !!!!!! fett med parra !!!!!!!!! haha!

love love!

:)

ojoj, undrar om jag kommer få träningvärk från dagens gympass? :) tänk att man får motivationen till att träna så fort det blir dåligt väder, borde det inte vara tvärtom, eftersom det är då man ska trippa runt i bikini o så..? hnmm. lindha och jag förjde iaf med samuel och max till sporthallens gym, det var svättigt som fan, men kul. blev sicksack maskinen i 20 minuter, lite styrke (ben och mage) sen löpbandet i en kvart.... tycker bäst om svättmaskinerna helt enkelt. och HÖG musik, gotlandsskivan. :) tog dessutom cykeln dit och hem. :) duttia jag!

ställde klockan idag så jag kom iväg till willys fort innan det blidas massor av köer, hatar det när man ska stå själv och packa i varorna när det står en massa och väntar på en.... men nu ekar inte kyl, frys och skafferi längre, mumma :)

om ni inte har testat macademia nötter förut så köp dom, dom åt jag massor av i australien där de kommer ifrån, såååå gott.... sen köpte jag pepparrot, det är så gott och blanda i creme fraiche och ha som sås. sen passionsfruter i massor köpte jag.... å jag vill inte sitta på jobbet utan jag vill hem och trycka ;)

snart lördag! förfest?

mys sen harrys



en glas vin med vännerna i solen innan svätten rinner på dansgolvet :) om det är trevligt och bland det bästa jag vet?? aaah.


*


fest!

hmm.

ja jag lovade ju att uppdatera mig och skriva om min händelserika dag. hmm.... OM det har hänt mycket idag.... eftersom det var skitväder idag så ställde jag inte klockan när jag kom hem klockan 7. så jag sov läääänge länge. då lagade jag mat, en vegetarisk rätt. mycket gott måste jag säga. :) sen lurade mimmi ut mig på världens längsta promenad.... men det var så väldans skön luft så jag hade nog kunnat gått en liten stund till. och japp trot om du vill men nu sitter jag på jobbet igen. blä bläääää. haha, erkänn avis på min lyxiga vardag va?

david ringde iaf idag... han kan ta min lördag och jag tar hans torsdag, aå japp det blir medeltidsdagarna på lördag iaf :) mycket trevligt, har aldrig haft tråkigt där. så vinet ska snart ställas på kylning :) nu ska vi bara hitta en fet förfest...

kram kram

vad händer?

asså idag har vart en konstig dag, jag har gråtigt hela dagen och för allt. minsta lilla så kommer det tårar. kan ju liksom inte ens sätta fingret på vad det är jag tjurar över... har nog kännt mig extremt ensam idag. men hey, brudar har väl alltid nån sån här dag per år? eller är jag konstig? aja, jobbigt har det vart... tur att det finns folk som alltid vet hur dom ska få mig och skratta mitt i tårarna...

födelsedagsbarnet!

4/8 idag. säg grattis då! :D

mycket bra helg!

fredag: då hade jag kalas för släkt och familj. jag fick en splitter ny cykel. en damtralla, en vi sådann. en värsting cyckel med massa finesser! den var jag inte beredd på, var helt säker på att jag skulle få en diskmaskin. jag blev överraskad och jätteglad. :) sen blev det pizza och vin med lindha.

lördag: soooov länge, sen blev det fix inför kvällen. inhandling av plastglas, dammsugning, fram med musiken osv.
vi var ca 35 stycken hemma hos oss på förfest. det var verkligen kanonskoj. jag fick en klocka av mina pumor i present. sååå nöjd. efterallt detta så gick bussen till westerqwarn. fulla och glada spenderade vi kvällen på dansgolvet och en aninges mingel, men sånt har man inte tid med för länge :) ... sen buss hem, utan problem denna gång. tack alla för en lyckad kväll.

söndag: jag sov och henke städade svinstian till hus. jag vaknar och allt är klart ;) haha. en fin fettisfrukost innan man sov lite igen. sen åkte vi in till e-tuna och käkade 2 rätters på akropolis. löksoppa och plankstek. haha ja och sen hände det en sak som kanske inte var så lyckad.... punktering på motorvägen.... bara byta däck...... kulllll när detta sker typ klockan 8 och jag börjar jobba 9, men jag hann. :)

så nu sitter jag här igen. de lediga dagarna går lite för fort va! söndag, måndag, tisdag, fredag, lördag, söndag. ska nog byta lördagen med nån om det går, vill in till medeltidsdagarna.... för jag kan inte unna mina vänner en utekväll om inte jag får följa med ;) puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss


mycket nu!

det har vart mycket fläng de senaste dagarna. jobbigt att fylla år. sammla upp pengar från folk för att åka till westerqvarn för att köpa biljetter för 4400:-. sen är det bussbokning och se hur många som ska med i den. städa huset så det är fint. införskaffa sig plastglas så det inte blir så mycket disk.
imorron ska jag baka tårta, har vart och handlat för det idag. blir en smarrtårta med mycket mums på. så japp kalas imorron för familj o så, vi blir väl 13 st tror jag. så jag hoppas på bra väder så man kan sitta ute. vissa av släkten har inte sett hur fint vi har fått invändigt på huset, för förra året vid min födelsedag så såg det ut sooom skiiiit. STOOOR SKILLNAD! :)

jag dör om det inte är fint väder på lördag kväll. vi är 33 st som ska festa. kuul och vara inne då. neeej snälla sol och värme tack! sen så undrar jag juh vad man ska ta på sig? hmm.... klänning va!?

första augusti idag. min baby och jag har idag vart tillsammans i 3 år :) inte illa pinkat! så infaller det en dag då vi bara ska fira mig. haha. :) JAG ÄLSKAR DIG! MEST! OCH JÄMT! nu väntar jag bara på att du ska fria ;) MOAHAHAHAAAAA!

shiiit vilken seg natt detta är, klockan är bara 1 på natten och det är en evighet kvar!
puss puss bomullstuss!

RSS 2.0