tisdag!

hejsan hallå alla alla alla. hoppas allt är lugt!

måste ju få berätta lite kort om i söndags :) .... var ju som sagt i stockholm, lindha följde med :) så jag slapp bli rånad och våldtagen, så det var absolut ett plus och det blev mycket roligare att åka med henne, vi har aldrig moffat mcdonalds som vi gjorde i söndags. haha! vaddå??? är dedet som kallas för hettsätning... SHIIIT asså. :) .............aah men som sagt, vi träffade hon fotografen, josefin som hon hette vid ett ställe ganska långt utanför stan, hon tog oss med till en cool studoo. där träffade vi hedvig, en annan fotograf som också skulle ta bilder. dom håller tydligen på med ett porträtt projekt, så dom här bilderna ska hon ta med till paris tydligen :) å det är ju coolt. blir så serigöst allting och det känns bra, tror det kan bli bra bilder, hon jobbade ju trots allt åt tex veckorevyn. hihi... dom ska fixa lite med bilderna å så och sen ska jag få hem dem :) ska bli så roligt att se. men det dröjer nog en sväng, för det känndes som om dom tog typ 800 bilder och vi höll typ på i 5 timmar. mmmmmm ASKUL var det här.

helgen har vart riktigt rolig i huvudtaget... utgång i e-tuna i fredags, vi hade födelsedagsfest för lindha hemma här hos mig. mmm å det blev en mycket lyckad kväll. längesen jag dansade så mycket, hade fett ont i vänster höft när jag vaknade dagen efter, man har väl trott att man är dansens gudagåva och gör rörelser som man egentligen inte klarar, haha, brukar vara så...... åååå haha, jag hade tydligen vänt mig om å typ skrikit rätt ut på killhelveten som kommit uppsmygandes bakom mig och ska börja taffsa, mina vänner undrade vad jag sysslade med med de hjälpte, dom drog jävligt snabbt.. haha stackars pojkar, men mmm precis, GE FAN I MIN KROPP! MOHAHAHA! :)

lördagen var vi också här, hade pyjamasparty för alla brudar. vi som på golvet allihopa i mitt dansrum, JÄTTE mysigt.... haha. det får vi göra om, om ni orkar ta med alla sovgrejjer igen?? pussisar! :)

idag kör jag till discon... hoppas det går bra idag, har lite ont mitt knä, men det brukar gå över när jag hör bra musik. :) så det är väl dags att byta om nu. love! hej!

ojoj nu bidde det mycket

fotografen som tog mina modell för en dag bilder hörde av sig igår, hon fotograferar för eget bruk också så hon vill att jag kommer till stockholm på söndag för en plåtning. :) hihi, äntligen blir det av. coolt va!? så snart är det väl dags att flytta till milano och hela köret. HAHAHA! nej men allvarligt, känns spännande för jag har aldrig gjort nått sånt här, inte privat och proffisionellt. yeyyeye nog om det, vill ha med lindha bara så jag slipper åka själv, det ska man nog inte göra heller, man har ju hört 100 hemska historier om sånt här, och jag känner ju faktiskt inte personen i fråga och dessutom är dom tydligen två. så jag ska smöra föe henne ikväll. :) (hoppas du läser de här) hihi. du vill väl inte se mig våldtagen och mördad va. ;)

image13

hoppas det blir en lyckad helg!! :) 

pest å pina :)

eeeey fy fan, smakar ju skiiiit.... sitter här och pinar i mig medicin för kolera. ska vara smaksatt med hallon, men juuuuuuuuuch smakar arselhååål. hoppas både spruta och det här är värt besväret...... FÄRDIG! nu är det bara å hoppas att jag slipper några bivärkningar! kan tydligen få kass mage, å jag som drack det här för att INTE få diarré. hahaha...

kom precis hem från pappi och eva... de åker snart till syster yster i Schweiz. hon jobbar som reseledare där vid nån skidort. :) skulle också vilja åka o hälsa på, men pengarna räcker liksom inte riktigt till. 25 tusen i 25 år o jag vore en lycklig sate. :) har ju fan inte ens vart å hälsat på syster nr två i uppsala än.

*camilla flytta* ;) 

snart kommer lindha binda, vi ska kolla på du är vad du äter. DU SJÄLV KAN VARA VAD DU ÄTER! :) pip pip po po.

image11    alltså är jag en kyckling. VÄLDIGT SÖT :) 


aerobics ikväll :) love it.

aerobics ikväll :) love it.weeeeeeiiiiiii.                                                      

tisdag 5/2

hallå i stugan!

vi börjar med att ställa oss upp och för att sjunga jag må du leva för lindha...... (inte du fattar du väl, låter ju förjävligt) grattis pullan. :)

aaah, resan till holland blev bokad igår, längtar sjukt mycket!!!!!!!!!!!! 7 till 10 mars blev det, och det blir jag, lindha, malin å mimmi som åker. längtar du efter oss josssan?? :) fatta, kommer hem från en underbar resa i thailand den 1/3 och drar bara några dagar senare till nästa land. LOVELY. jag älskar älskar älskar att resa. jag vill överallt i hela världen. (usa, fiji, nya zeland, austalien, thailand) blink blink till lindha. ;) hihihihihihihi.

ikväll är det disco, asså jag är superlycklig att vi började idet. är så sjukt kul och det är aldrig speciellt svårt, bara att tuta å köra. å idag blir det en födelsedagsglass efter :) på donken!

hihi, jag tog min spruta igår, haha vilken javla tönt jag är, men jag typ tjurade, är sååå SJUUUKT rätt för sprutor. men nu är det gjort å jag kan pusta ut. :P

*längtar till helgen*

image6                          image7             image8                    image9


ses vi på krogen??

söndag 3/2

hej och hopp i vintervädret!

jag hoppas verkligen på att den här snön innebär att sommaren kommer när den ska och att det blir sol och värme varje dag. det behövs verkligen en riktig sommar det här året.

så om man säger så här, hösten kan vara halvt planerd nu. jag blir så uppspelt så man mår dåligt iställen, hela magen gör uppror för man blir nervös och överlycklig på något sätt. mmm jag tror på det här. det kan verkligen bli något av det här. ÄNTLIGEN! se upp världen.

idag är det söndag, en ledig söndag. obeskrivligt hur skönt det var att vakna av sig själv och inte till en klocka. så vad händr idag.... jo, jag ska kolla på fotboll i västerås med elin och tobbe. KBK har sin första träningsmatch. lite halvbögit bara att man måste stå i ett snöoväder. men men, än så länge ar matchen inte inställd. lindha frågade mig om jag ska med koren ikväll också. får se om jag hinner hem. börjar ju inte tjura om jag missar det. tycker nämligen att det här träningssättet suger, så jävla tråkigt, enda anledniongen att man utsätter sig för det är att det verkligen ger resultat och en fet träningsverk dagarna efter. hehe.

by the way..... holland blir nog den 7-10 mars istället. för bajslindha ska på schlagerskit det bästa datumet ;) hihi.

du är söt.



jag med! :)



lördag 2/2

♥goddag♥
då var det lördag igen, en väldigt lugn sådann. dessvärre är det ett riktigt skitväder ute idag, snöstorm är inte riktigt min kopp med te. skulle vilja knäppa med fingrarna och vipps så var våren här. längtar att få klä sig i mindre tunnare kläder, ingen fet jävla vinterjacka, mössa å vantar. nej nej kort kort ska det vara ;)

ikväll ska vi boka resan till holland, till JOSSAN! vi har väl tänkt att åka den 14 mars och vara borta i 4 dagar eller nått sånt. just nu som vi vet har vi hittat en resan tur och retur för 600 kr. det funkar ju, blir ju typ som att åka till stan en dag, ta en lunch å handla en tröja, å jag gör ju ganska så MYCKET hellre det här. saknar henne som en galning plus att vi förmodligen blir nästan alla tjejerna som åker, då är det fest! :) å våren kommer ju lite tidigare dit så det är förhoppningsvis ganska fint väder, dessutom kommer jag vara brun som en pepparkaka ifrån thailand. mmmm det här tror jag skarpt på.

igpr var det så mysigt, vi var hemma hos elin. vi hade disneykväll, en liten grej vi har fått dille på. det blev bernard & baica och askungen. asså jag HATAR den där jävla katten i askungen. fan fattar inte, den irriterar mig så enormt. haha. lyckliga slut var det ju med. :) så nu vill vi helst se skönheten och odjuret, men det verkar inte finnas nån stans. och jag MÅSTE se den, typ faktiskt den enda filmen som jag på riktigt inte kommer ihåg hur den slutar... hmm. annars kan man ju varenda replik i typ alla filmer. speciellt allt i lilla sjöljungfrun, pochahontas, tjejsarens nya stil, lejonkungen och aladdin. där sitter sångtexterna som ett smÄck. haha. jag vet, snart 23 och fortfarande ett barn.

asså shit vad det snöar!!!!!!

love love
xoxo - gossip girl ;)

första säsongen rockar!




RSS 2.0