underbara lördag!

hej ho!
lika skönt med lördag som vanligt!
sitter här och väntar på att pappa ska höra av sig så man får komma över på en lunch/fika! inga och kent är nämligen i kungsör så det ska li nice att träffa dom. det var juh ett tag sen.

har iaf lagt mitt vin på kylning nu.. :) ikväll blir det drickande med sandra, elin och malin! har precis kommit hem från ica där vi inhandlat varor till världens godaste skaldjurspaj som vi ska göra ikväll tillsammans.

trevlig helg kära vänner!

jobbar!

sitter här på jobbet, klockan är halv 2 på natten och jag har väl inte så mycket att göra! fan vad jag har saknat att jobba natt, det är juh ta mig fan det bästa sättet att tjäna pengar på. tyst, relativt lugnt, bättre betalt osv..
jag har dessutom börjat se ett ljus i jobbfrågan :) kommunen har ringt till mig och sagt att det ska nog ordna sig så jag håller tummarna nu.... blir skitsur om dom har gett mig falska förhoppningar! det skulle nog gå att skriva på nå papper sa dom så nu hoppas jag dom håller vad dom lovat!

om jag är seg på att skriva är det för att vårat internet hemma inte fungerar :( vet inte vad det är för fel...

på lördag ska sandra och jag dricka vin... :) DET SER JAG FRAM EMOT MYCKET... hihi.
snart dags för en krogrunda igen! lindha fyller juh nästa helg så då hoppas jag på fest! nu ska vi bara hitta på nått riktigt bra att ge i present! hm! förslag!?

nehepp nu ska jag glo vidare på tv! ;) jobbigt jobb! tss.
puss

nya vecka..

nje inte så mycket till nöje blev det denna helg. har jobbat 7-12, 16-21, både lördag och söndag! men oj så skönt det var att få jobba ändå... lördagen gick juh faktiskt som en dans på rosor, går dock magsjuka på jobbet, men jag har klarat mig! det brukar jag göra, det biter tydligen inte på mig! man blir bara lite psykiskt sjuk då man känner efter lite extra noga.... aaahh det rummlar nog lite i magen trots allt :D haha.

efter jobbet i lördags åkte jag hem till sandra, det var det bästa tjejsnacket på länge... ojoj vilka djupa samtal det blidde då... vi satt i sandras dubelsäng allihopa i flera timmar och myste. cicci var nämlisch hemma denna helg.
ojoj vad jag ser fram emot att få sitta ute på en altan och dricka vin och snacka en massa skit med er i sommarvärmen :) nån som e på? lindha? haha.

ska till tandläkaren imorron, min metalltråd på baksidan av underkäket ha lossnat och det görrrrrr ont. man kan juh fan inte låta bli o pilla med tungan där även fasst jag har sår. så ja det är väl bara o gilla läget, det är ju så jäkla dyrt. tråååååkig utgift.

det hände en olycka igår, och mina tankar går till denna person. krya på dig, du är snart på benen igen :)
inte coolt alls, obehagligt! men vi tänker på dig! <3

puss hej


fredag!

går mest in för att hitta ett bra recept på champinjonsoppa... får bli det idag.  :)

var på täcklunda förskola igår på möte.. gick asbra. jag får jobba där om las skiten löser sig viket jag får reda på idag eller på måndag! detta börjat tydligen bli ett problem  varab äckel kommun så jag hoppas dom gör något åt saken. skönt och veta att jag inte är ensam med mitt problem. täcklunda var iaf jätte mysigt. vill lätt spendera några dagar där i mitt liv! :)

nu ska jag iväg och träna. håller på att kolla om jag klarar polisintagningen... det är roligt! kanske funderar på att testa att komma in sen... löptestet har jag iaf redan klarat... ska bara hålla konditionen kvar också... ;D 
aah, det vore iaf cool och utbilda sig till polis. men jag har juh min livsplan för 6 år framår typ... så det kanske kommer ivägen :) men ansöka sen kanske man ska göra sen ändå :) 

ha en trevlig fredag! 


tjo

här sitter jag och v'äntar på att min ipod ska bli laddad så man kan ta sig en härlig promenad i solen :)
frågan är juh hur lång tid det ska ta... vill gå nu innan jag ångrar mig! kan lätt bli så när man ska motionera själv. haha.

fick precis sms av sandra också... hon frågade om hon skulle sätta upp mig på en massa tider och om jag har hört nå om las skiten, om jag pratat med nån.... jag blir lite lätt frustrerad. :)
ska ringa nån tant vid 1 sen.... hon vet tydligen vad hon snackar om, HOPPAS jag. för går det inte att göra nått åt detta är det juh nått allvarligt fel. las systemet finns liksom till för att hjälpa mig inte skälpa mig! så jag hoppas verkligen på att man kan nolla sig så jag kan börja jobba igen...
vill juh dessutom verkligen kunna jobba lite xtra sen när man börjar plugga....
HÅLL TUMMARNA! :D

igår var det mysig tjejkväll hos elin, där vi först var ute och gick, sen kollade på tv och hade konstiga samtal... bland annat om barn med 2 huvuden... måste ma amma båda munnarna när de har gemensam kropp?? ja ni hör..
ikväll ska jag och mimmi träna... klockan 7. ska nog höra av mig till sandra också... ingen lindha?? den stackars har ont i ryggen. :(

dagen mat: tonfiskrullar....


tisdag

usch jag är så förbannat trött på att vara hemma nu och inte göra nån nytta alls. hatar verkligen att vara ledig när ingen annan är det. får väl gå til gymmet själv idag med för att ha nått att göra. :P
ikväll är det iaf tjejkväll.  vi ska nog ut och gå vid 7 sen mys med massa snack. har fan saknat våra tjejkvällar.

hmm i söndags var jag med en kompis och henns sjuka lilla hund till strömsholm. har aldrig vart där och faaan vad imponerad jag blev. jag som inte ens är ett stort fan av djur ville bli vetrenär. haha. maffigt asså.
dock inte lika kul att sitta i ett sterilt rum i 4 timmar för att vänta på en verenär. :( tur arr vännen hade med mig, det hade blivit låååååångtråkigt annars kan jag säga. inga tidningar, mjölkpulver till kaffet, USCH, ingen radio, inget kul att titta på t
utanför fönstret.
så tur för oss blev det tacos när vi kom hem. :P

så vad händer i veckan?

nehepp nu ska jag hitta ett bra recept på fiskgratäng som jag ska hinna med till kl 13.
eller iaf en bra ägg/dill sås till gratängen.... resten vet jag ju hur det ska göras! typ.
ha det toppen

lördag!

det gick toppenbra att jobba i torsdags, mycket att lära sig bara... men det finns tydligen ett problem kvar, troligtvis är man lasad inom alla grupper i kungsörs kommun, vet inte det till 100 % men det låter så... då blir jag pissarg. men mamma sa igår att man tydligen kan 0:a sig... så jadu det är bara att hoppas på det bästa. kul om man ställt upp för kommunen i ur och skur, natt som dag sen vänder dom en ryggen... ej okej! som sagt jag har juh mitt liv planerat, och jag vill ju inte ens ha en tjänst, jag vill jobba arslet av mig nu i 8 månader, sen ska jag resa i 3 månader, sen plugga... och under tiden jag studerar så vill jag juh kunna jobba extra så man får in lite pengar! .... ni ser.... suck ;)

kom precis hem från gymet.. 4 km löpning och en massa styrketräning. samma sak igår. fan jag känner mig duktig asså ;) haha...
var in till e-tuna igår, vi käkade sushi.... asså fgan det behövs träning för att älska det. det är inte gott men inte äckligt!? hmm.... vill älska det. men mysigt hade vi det iaf! men en redig köttbit på nån restaurang lockar just nu mer :D

såååå... vad händer ikväll då??
vet inte alls vad man ska hitta på..

puss

torsdag!!!!

hallåååååå lovers!

gaaah, skulle juh ta min sista spruta igår juh, och ni vet juh hur extremt spruträdd jag är.  iallafall, jag kommer dit, har en galen finne framför mig i kön (ojoj stackars flicka haha) som skricker och gormar trots att det är han som ganska uppenbarligen har gjort fel men men... han luktade juh gott iaf NOT! aah skit samma, jag betalar och sätter mig skutnervös i väntsoffan. jag blir uppropad och förljer snällt efter.
dom hade såklart slut på just sånna sprutor, trots att jag beställde min tid för 1 vecka sen... EJ okej. ingen ursäkt får man heller, va fan jag kanske jobbar i en annan stad och har tagit ledigt hela dagen det vet juh faktiskt inte dom!!!! så jag får åka hem och vara nervös en dag till. har inte sovit ett skit i natt, vet inte om det handlar om det (kan juh aldrig sova nuförtiden tydligen)
klockan 11 idag skulle jag vara dör nere idag, men dom ringde imorse kl halv 9 och sa att dom inte har fått sprutorna än och att jag får komma tillbaka imorron...... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! så jävla tippat kungsörs vårdcentral. buuu.

aaah idag ska jag jobba mitt första pass på badhuset :D tror att det kommer bli superbra! är inte direkt nervös heller, så som jag brukar vara för alla nya saker :) hehe. börjar kl 15.00. ihhhh. men jag skulle få t-tröjor av han som skrev mitt arbetsbevis.... så nu kanske dom blir arg på mig ;)

imorrn blir det e-tuna. henke fick juh presentkort på glasögon i julklapp, så vi ska in och kolla lite. spännande. :)
blir dessutom kanske sushi med mimmi och jocke. håller juh på o lära mig att äta det. älskar juh wasabi numera vilket jag inte gjorde förut såååå. o fisk är juh det bästa som finns i matväg. :)

love!



fööörlåt

aah jag suger verkligen, har juh inte uppdaterat på typ 1 vecka, japp skandal :)
men jag har en bra anledning... håller juh på o fixar en massa saker. ska iaf börja jobba på badhuset på torsdag, och nästa onsdag ska jag kanske bli "fröken". hihi... skönt att det börjar lösa sig när det gäller jobb!
för nu håller jag på att klättra på väggarna, JAG VILL JOBBA! pallar inte att vara hemma... det är sååååå tråkigt!

nu har jag äntligen införskaffat mig ett gymkort igen, så japp jag och mina vänner ligger i hårdträning nu! så skönt att vara tillbaka på banan igen efter julfettandet! :)
gym varannan dag och powerwalk varannan dag! så då var det dags för strand 2009 ;) som jag har saknat mitt underbara löpband! tragiskt men sant!

i lördags var sandra och jag på provapå yoga hela dagen.
först var det rehab yoga... yoga för sånna som känner sig stressade och INTE KAN SOVA, alltså sånna stördon som mig!
sen var det frigörande dans..... det kan juh vart bland det roligaste jag var med om... så otoligt skön känsla, det går typ ut på att dansa hur man vill till olika rytmer, blunda och ´bara låta kroppen göra vad den vill... till det kunde jag inte sluta skratta, men sen när det var avslappning så började många gråta... jättekonstigt men så var det, och det hade vi blivit förvarnade på... ahhh JÄTTEKONSTIGT. men det var bara att acceptera det kroppen upplevde sa hon.
och efter det var det vanlig yoga... mm kul var det, synd bara att det ska vara så extremt dyrt :(

imorron ska jag ta min andra hepatit spruta .. aaaaah. hata hata. men efter dennaså behöver jag juh iaf inte oroa mig på sisådär 15-20 år. ganska skönt dårå!

nehepp nu ska jag packa lilla träningsväskan för ett gympass och sen vidare för en mysig tjejkväll :)

puss

okej...

jag har jobbproblem, kom juh hem från oslo den 24/12 där jag jobbat en massa för att tjäna bra med pengar. fick bara december ut, så jag tänkte att okej, då åker jag hem till kungsör för att jobba vidare på misteln... var dit idag och ringde barbro...
så här ligger det till.... jag är snart LAS:ad vilket innebär att om jag blir det så måste kommunen ge mig ett fasst jobb. så nu har jag 50-70 jobbdagar kvar inom vården i kungsör, sen är det tack och hej. jag som inte ens vill ha ett fast jobb utan trivs hur bra som helst att vara timmis, eftersom jag vet att det alltid finns jobb, MEN man kan vara ledig när som helst om man har annat för sig! men det spelade tydligen ingen roll, fanns ingen juridisk grund för det....
så här kommer man hem och blir typ arbetslös, så nu vet jag inte riktigt hur jag ska lägga upp det hela.. jag som hade tänkt att jobba röven av mig på misteln i 7-8 månader å sen ut och resa och sen plugga... hmm. så nu vet jag inte hur jag ska lägga upp mina timmar, typ spara dom till ett nattsommarschema som funkade så underbart bra förra sommaren?? så jävla pissigt bara att man jämt ställt upp, jobbat dag som natt och nu bara bli bortkastad!

så nu går jag och hoppas på att få nå i badhuset.
och sandra skulle kolla på sitt jobb imorron...
kan man bara inte vara barn till föräldrar med eget företag?? då finns det säkert nått...
så om nån vet nått hör av er!!!!


lindha kommer snart, vi ska kolla på gossip.

har dessutom nyss vart ute och gått och igår var jag ute och sprang... nu är julen slut!


*tack alla för igårkväll... vi åkte ut i skogen nånstans (hur man nu hittar det stället) igår kväll, kolsvart var det, tände en mysig brasa, grillade, och busade i snön! det var nice!*


hhooo

ingen bra dag idag tyvärr. blev inte riktigt som jag hade tänkt mig..
nej usch, känns skit faktiskt. vet inte hur jag ska lägga upp det här nu!

har iaf fixat mina andra veccintid, nästa onsdag blir det, så nu ska man gå och vara skitnervös igen. hatar srutor. men nu behöver jag iaf inte göra det mer, inte på 15-20 år iaf! :)

nje tappade suget nu asså, ska kolla lite på tv.

förlåt

men jag har så mycket att göra så jag hinner verkligen inte sitta här framför datorn. inte för att det är saker jag måste göra som jobb o så, utan bara en massa nöjen hela tiden, såå jobbigt ;)
det är fest, middagar, nyår, shopping osv....
Gott nytt år



på nyår var vi hemma hos jossan. det blev 3 rätters middag, champange, vin i mängder, raketer och trevligt sällskap. det blev en väldigt lyckad kväll.... 12 slaget kan juh disskuteras för min del, men jaja. :)

och har nu sett, vi kunde tydligen få en riktig vinter i sverige... på termometern i mitt sovrum står det minus 13 grader... och det är snööööööö. det var inte igår det var såhär i sverige. nice, kanske vi kan få en riktig sommar också??

jag har precis skjutsat hem mimmi. vi har kollat på disneyfilm och snackat en massa, inte varje dag man är med henne helt själv! mysigt va det. :)
och igår hade hela gänget spelkväll.... det tog oss 2,5 h att få en vinnare... men kul var det.

så vad händer imorron?? sista dagen innan "riktiga" livet sätter igång igen.... om isen håller blir det skridskor/pimpling på mälaren men varm choklad. :) solen får gärna skina. :)
och sen kommer lindha hem från oslo igen... så nått skojeliskojit ska vi nog komma på...

puss och mys

RSS 2.0