ojoj vilken bra helg det blidde va!

halloojjsan!
är helt slut, det blev sent igår asså, var nog inte hemma förns halv 5 eller nått. har precis kommit hem från stan, där vi har käkat donkan och spelat biljard. skoj skoj! men nu är det skönt att man är hemma och bara ska ta det lugnt och inte frysa mer. det är kallt ute. hela gatan glittrar! :)

middagen igår var mycket lyckad, den indiska maten var sååå god och så mycket smaker. sött, salt, STARKT, aah allt, men jag gillade det skarpt, och kan lätt tänka mig indiskt igen. :)
hela jobbtemet var samlad vid halv 6 där vi åt och drack, och mobbade mig för mina randiga strumpr jag haft på jobbet på fredagen... ååh, det är väl inge fel på dom?! ;) haha. ena skulle ta kort på dom, sen så målade dom mig på tavlan... sen när jag senare kom in med dom på förfesten vi hade härhemma så blev det ett stort garv... ska fan rama in dom och ge i present till dom när jag slutar! :)
vi spelade wii, blev en massa bowling, tjejerna vann STORT, fan vad kassa dom var.. haha.
sen gick vi vidare till sircus där chris hade födelsedagsfest typ. så det blev nått viprum av nått slag å det var mysigt!
sen blev det dans för hela slanten. mmm en riktigt lyckad kväll/natt, som alltid avslutas med en underbar deli de luca (calzone vegetarisk) mmm.

ny jobbvecka....
längtar till på fredag! hem till svrige för julbord :P

fan också...

jag är så jävla dålig asså, kan verkligen inte gå på stan utan att handla på mig en massa som jag inte ska ha, men va fan det är juh så kul och det finns juh så mycket snyggt! :P
en klänning, ett par skor, stay up sprumpbyxor, lösögonfransar, byxor, vin, nattlinne..... suck ja ni hör. haha. men sen blir det inget mer här i oslo, för alla helger som är kvar så ska jag förmodligen jobba, och nästa helg är det sverige som gäller... (handla julklappar!)
en hel dag på stan med sambo!

det är skitväder här i oslo, hoppas verkligen att det slutar regna asså, vill inte behöva ha ett jävla paraply ikväll på middagen! :/
nu ska vi snart iaf börja fixa på utseendet så man ser lite vacker ut för kvällens bravader! :) ska bliii såååå kul.

ha en toppen lördag allihopa!


FrEdAg äntligen!

ojoj vilken extremt pissig dag det blev, trodde man skulle få gå tidigt idag, fredag som det är och allt, men icke jobbar man med en arbetsnarkoman som supermannen så får man gott stanna och slita in i det sista :)

aja, nu har vi ätit lyxmiddag (äggmacka, makrillsmacka)
och nu sitter jag här med afrikanska jordnötter som är himmelskt goda!..... och undrar om det händer nått i huvudtaget idag! vi funderar på att dra en lina, ta en spruta i armen men vi avstår.... förslag!? haha!

imorron ska vi iaf ut på stan och spåra fritt: nya strumpbyxor, nya pumps, lösögonfransar, typ ett smycke kanske om jag hittar nått i matilda stil vilket är mycket svårt på bling bling! sen ska vi hem och göra oss super duper snygga till ett indiskt julbort. :D

satan vad jag är sugen på vin! har du?? jag gör som du!!!!

nu ska vi flumma vidare.......
ring om det händer nå skoj!

sommar?! nu? ja tack!



jag är brun, jag har min fina klänning från paris, det är sommar och jag ska snart iväg på diverse nöjen! då är livet rätt problemfritt!

torsdag!

fick ett mess av henke idag....
som jag skrev igår så gick en person bort igår men han fick ett värdigt slut för att:
han gifte sig innan men sin kvinna och iförd en kbk tröja (kungsörs fotbolls klubb) ... så jäkla fint tycker dårå jag eftersom romantik är det vackraste som finns. och jag bara ryser när jag tänker på kvinnan i fråga hur man kan vara så otroligt stark!? rörd är jag!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pratade precis med henke, nu känns det lite bättre, han mår ganska bra och han berättade alla historier om allt, vad han sagt och vad alla gjort, en önskemål var röka cigarr och dricka wisky mitt på fotbollsplan... :) hade vart en minnesstund nu ikväll, men mycket folk. massa ljus osv. som jag sagt, ta hand om era nära och kära, vårda det ni har, för alla ska en dag gå bort, och i vissa fall kan det ske fortare än vad man planerat! begravning snart, 12 dec. jag säger det igen henke, vill du att jag ska med och om du vill ha stöd så kommer jag hem! hatar faktiskt att jag inte kan vara där för dig just nu!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

<3

en lång dag blev det idag, satans postjävel att komma mer så fort man precis blivit klar med skiten man redan har! haha. så vi var hemma klockan 8 idag. och som alla andra dagar så blir det matlagning, dusch, kolla internet och dö i sängen. :D haha, så extremt tråkiga och händelselösa vardagar har vi härborta. men i helgen mina kära så ska det firas. vi har jul/firmafest med jobbet! ska på indiskt julbord längst ner på våran gata. spännande. och många blir vi, 10 st.



fick mess klockan halv 1 inatt:
-hej här kommer en hälsning från mistel brudarna! nu har vi äntligen fått tag på ditt nummer men vi vill även ha din postadress :). vi följer din blogg o tänker på dig! hoppas allt är kanon! kramar linda, sussie o diana.

mitt svar:
-haha vad ni är roliga. :) hur fick ni nummret? kommer hem till jul, finns det nån natt tid att jobba? :) längtar fan lite till misteln ändå. jag vet inte min hela adress just nu, sover liksom hallå! ;) men vad ska ni med den till? ska ni nu hitta på?haha. kram kram.

dom:
-sussie bara måste ha den! :) skicka över den när du vaknat! sov så gott! :) här finns det alltid jobb för dig! haha!

*så japp då får vi se vad för fuffens dom har för sig! haha. skönt gäng det där asså! ;) om det kommer nån bra natt tid 26-31 så säg åt barbro att jag vill ha den ;) be henne ringa mig på mitt norska nummer: 004740338645. thanks! pengar pengar! ;) hell yeah!*




ska gå och lägga mig och tycka om alla jag älskar!
puss

jaojao

har precis ätit upp min lasange som lindha så snällt har gjort genom att åka hem med en tidigare buss än mig så jag fick sola på jobbet! :D aaahhhh, fan hon har juh fått en hel vecka i afrika va fan ;) och skönt var det, är skiiiitbrun.. hmm. iaf lite fräschare till julbordet med jobbet på lördag!

nu går mina tankar till anhöriga till en viss person, oerhört viktig och älskad inom fotbollen i kungsör som avled imorse. ung var han och lämanr fru och två barn efter sig. allt gick fort, och på ett sätt som var högst omänskligt! beklagar sorgen :(
är så jävla jobbigt att inte vara hemma och kunna ta hand om henke som mår jävligt dåligt!
SÅ TILL ALLA: ta hand om era nära och kära för de du älskar mest kan slitas ifrån en på ett ögonblick. ÄLSKA!

take care!

hohejho

nu har jag vart och hämtat lindha på tågstation, haha nu förstod jag att jag hade saknat henne. :D och jag fick en liten present, en kärleksträfigur ;) tackar man tackar. sen så fick jag en chokaldkalender till advent. hihi. sen så har helvetet släpat med en elljusstake?!!!!!! haha. men spriten hon tog med blir hon förlåten för det ;) tss.
och så hade jag juh beställt en parfym från taxfreen. och gooood är den. älskar den.

blev en deli de luca med calzone pesto kyckling innan vi tog en taxi hem, hennes väska vägde juh 100000 ton.

så nu sitter vi här, pratar om allt. ojoj...
nu ska hon få se hur helvetet på posten ser ut. ;) moahahahaha!

sov gott

tisdag!

oooh hej och hå, kan nån ge mig ett pepptalk så jag klarar att gå iväg i kylan till bussen??
skulle verkligen vilja sova 2 timmar till minst och sen ta en lång promenad en varm dusch, äta nått gott, och bara ha det bra. men men...... pengar pengar pengar! det är så jag får tänka. fan vad jag blir rik ;) öööh. miljonär?? njeee. nästan. njee. mera lön än hemma?? JAAAA! haha.

ha en bra dag på jobbet/skolan/hemma.

vi hörs ikväll!

ojoj tar det aldig slut?

nu jävla är julruschen igång på posten :( halv kul va.... långsamt går det, tugnt är det, och det tar aldrig slut, när man kämpat sig igenom det man hade, så kommer det alltid mera precis när man är klar. slår aldrig fel, suck, så idag blev det 1 timmas övertid, visst det är bra pengar men fan det är jobbigt asså. i belöning så tog josé och jag mcdonalds efter jobbet ;P och det var gott.
haha på bussen hem, ett par mamma pappa kom in med en barnvagn med en liten tjej i, hon börjar tjura i vagnen, och vad gör far?? jo ur sin coop kasse så tar han upp ett paket iskall torsk typ och ger till henne, hmm, såklart hon slänger skiten på golvet, men det var juh ett bra desperat försök av stolta fadern ;) göllit värre.

nejdu, det här har jag inte tid med, nu så ska det bli en dusch asså, sen bums isäng.
imorron kommer lindha tillbaka, skönt ska det bli på nå vis, även fasst jag är i ganska stort behov av matildas alldeles egna tid, ensamma tid, så ska det bli skönt att få nån att prata, äta sova, jobba med... ALLT. 24 h om dygnet! haha. men bra har det gått, inga stora intriger ;) bästis och jag! är hon brun så får hon inte komma in. moahahahahahaaaaa.

shit idag har jag längtat till fjällen asså, kollat på snygga skidkläder, tänkt på hur bra man mår av all motion, frisk luft osv... en riktig hälsoresa... det vore nice.

sen en annan grej, har alltid tänkt att 12 dec är sista lönen innan man åker hem, men HALLÅ så är juh inte fallet, får juh lön för alla dagar i dec som jag jobbat 12 januari, kan det bli mer bra än så?? typ 17 tusen som jag inte ens hade räknat med :D tack för det!

nej sluta nu... hej då!

tillbaka i oslo igen...

då satt man här igen då, hmm, känns väl för en gångs skulle helt okej, lite söndags ångest som vanligt men va fan, imorron när man är på jobbet iegn så brukar det gå över. dessutom har jag en förhoppningsvis trevlig nästa helg men firma/julbords fest med jobbet, sen är det bara en vecka till så ska jag få åka hem igen. :) hmm, så kluven eftersom jag verkligen gillar att vara i oslo, men shit vad jag kan längta hem. men jag har bestämmt mig för att njuta av tiden som är kvar här, vilket är 1 månad, så jag ska bara vara positiv?! typ och göra det bästa av situationen. låter väl vettigt? :D

jag har iaf haft en toppenhelg hemma i kungsör. henke kom och hämtade mig klockan 03.25 som planerat, och vilket vinterväder jag kom hem till. 4 minusgrader och snö... så är det inte här i oslo. ingen snö och 0 gradigt typ. men jag kan väl tänka mig att det kommer.
på lördagen så åkte henke och jag till köping för att hälsa på lillabror och spana in hans nya lägenhet, dålig storasyster som man är så var det fan på tiden, den var fin men ojoj vilken ungkarlslya ;) inbjudande när det står en dubbelsäng i sovrummet med en kudde och ett täcke :D haha, skärpning bror. sen bar det av mot "stan" för en fika, buddapest bakelse och en latte :P mumma. där satt vi och snacka skit i säkert 1,5 timma om allt och inget. men andra ord- bra kvalitetstid.
sen vidare till svärföräldrarna för ännu mer kvalitetstid, sen till far och ännu mer kvalitetstid. :) haha... och det som skulle bli en snabbis, men icke, där blev man fast, stressigt blev det men trevligt var det. så fort fort hem för att laga tacogratäng till ligan som skulle komma vid halv 7. mimmi, jocke, sandra, ante, elin, tobbe, henke, malin och jag. :) en massa mat och snask, för att senare få en drink och spela poker. trevlig kväll med andra ord.

söndagen var det fika klockan 11 med henkes family men viss släkt... kaffe kaffe... :P sen eftersom en viss person älskar tomtar så fick man med sig en hög juldekorationer hem :D nice ska det bli och få julpynta lite när jag kommer hem sen. myyyyyysigt! och mat blev det visst också, min favvorätt, pitabröd m tillbehör och världens godaste vitlökssås a la matilda :) sååå japp här har man setat och rapat vitlök hela bussresan hem ;) moahahahaha. och bussen som var FULLPROPPAD med folk ;)

och varför är jag så jäkla blödig, måste jag tjura varje gång jag ska åka tillbaka och man ska säga hej då?? vad är problemet? skulle juh vara nice att bara kunna säga hej då och ha en trevlig sista stund. haha. tönt som jag är, men sån är jag! mmmm skön helg har det vart! längtar nu till 6 dec då det är julbord på k-torp. då jag hoppas att malin ska servera. ( vi ska äta på kvällen malin) behöver en sötnos som kommer med julölen ;)
då ska jag även överraska henke med en liten födelsedagspresent. eftersom jag inte vet om han läser detta så kan jag inte skriva om vad han ska få och hur jag ska göra... men kul ska det bli :D miiihiiii!

nu ska jag packa ihop jobbkläderna och gå och lägga mig, skönt att man tog sitt förnuft till fånga och åka en tidigare buss och inte nattbussen som jag alltid gjort. då skulle jag inte ens ha åkt från kungsör än, och nu är jag här och hela veckan slipper bli förstörd för att man är helt slut. bra gjort tjejen ;)

sov gott mina sköna!

nu åker jag hem... hej hej!



super super super helg till er!

tjooohoooo bajskorvar!

fy fan va skönt, kom precis hem, japp 30 min tidigare än vanligt! vi körde ett jäla race så postfan skulle ta slut, skyndade mig att städa och skulle precis gå, och dåååååååå kommer det ännu mer post, MEN det sket vi i! för nu är det helg. och med denna stress har jag skit ont i huvve :(
fredag är lika med handla godis, för nu har man åter igen vart grym, bara nyttigt skit hela veckan, och när helgen kommer (fredag efter jobbet) så får man stanna en bussplats tidigare och handla på sig massa gott, och jag ska juh faktiskt åka buss i 5 timmar så nått kul ska man få, ALLTSÅ ÄTA!

halv 11 ikväll går bussen, så jag knallar väl härifrån vid halv 10, vill inte ta trikken, hmm, nä jag känner för en promenix :) måste juh få visa upp min fina rosa stora resväska för nån, alltså hela stan ;)

framme i örebrooooo kl 03.25, och eftersom man har världens goaste boyfriend så står han där och väntar på mig :D eller gör han?? haha, kul om han försover sig, kul och stå mitt i natten/morronen i 100 minusgrader i 45 min... iche iche bra! men eeh det tror jag inte va, då får han spö ;)

nu ska jag tvätta mina arbetskläder, ta en värktablett, smaka på godiset och packa det sista.
ha en super helg min kära läsare!

torsdag!

gaaaah vilken dag, trött som en kalkon är jag, orkar egentligen inte med nått mer än att gå och dö i sängen, men josé tycker att jag ska med ut och ta en öl med han och grabbarna, sååååå, jag får sluta tycka så synd om mig och ta mig i kragen. 49:- får två glas vin blir man väl inte ruinerad på?? mmm så jag ska väl hoppa in i duschen och fixa mig lite och kila iväg..

när ska jag hinna packa då?? ska juh börja packa hem saker som jag inte behöver, så jag inte har 10000 kg att åka hem med sen till jul... hmm. jaja... det löser sig. ska juh hem den 6:e sen också..
arne min chef frågade lite lätt om januari, eller ja jag frågade efter att vi pratat om vad som händer efter jul... skulle juh kanske kunna tänka mig att stanna januari också, bara för pengarnas skull, men det är juh boendefrågan som är mest komplicerad. hmm, haha arne sa att han hade en liten lägenhet vi kunde få hyra ;) söt är han, lilla "extrafarsan"
aaah, orkar inte tänka på det nu, men som sagt man blir juh lite pengakåt. ska hem till sverige nu med 25.000. då har jag dessutom pengar till hyran här och 6000 kvar att leva för fram till 12 dec. ni hör.

nejduuuu vi ses.
imorron ska jag till sverige :D längta längta!

galen på jobbet!

som ni alla vet så alla jag jobbar med har olika ursprung typ, många från afrika... och de senaste dagarna har jag blivit helt galen på gammelman. vi har disskuterat kvinnans roll, och han tycker det är min uppgift att skaffa barn och laga mat typ, vilket gjorde mig galen, och att jag är så "berest" som jag är, är en gåta. sen att mannen i afrika får ha hur många fruar han vill är en helt annan sak än om jag som kvinna bestämmer mig för att ta två män. inte för att jag skulle göra det men ni förstår vad jag menar, man blir juh en "hora" då, en smutsig sak som ingen man vill ha. suck... asså jag vet juh att dom inte VET nått annat men att disskutera är döfött.

sen så disskuterade vi könsstympning igår, det ämnet kom upp pga att det stod om det i aftonbladet eller expressen eller vad det var. kom genast att tänka på gammelmans fruar i afrika, dom lär juh vara det? eftersom ingen man vill ha en kvinna som inte är sydd (där nere) .... kan juh bara föreställa mig den smärtan när man tar bort blygdläppar och klitoris, många dör, blir sjuka osv... och i tidningen stod det på det att folk far illa att det inte finns någon grud för stympning i islam....???? eeeehhhhh???? varför varför?? det kunde ta flera dagar för mannen att komma igenom... AJJJJJ..... våldtäckt gånger 5? MEN DET HÄR ÄR JU HELT SJÄLVKLART!!!!! nutid dåtid?

och idag så kom homosexuella upp! det är skitfolk, helst ska dom dödas. personen i fråga kunde inte avgöra om homosexuella personer är värre än pedofiler!!!!! HÖR NI??? och om hans son skulle bli gay skulle han dö (visar det genom att på lådsas skära hansen av sig) ....

som sagt jag höll på att smälla av, att detta ska vara personer i nutid som säger så är en gåta. visst sån är religionen, men om detta är religion så kan den ta mig i arslet!!!
lite mindre blev han i mina ögon ganska snabbt. tyvärr, för han är en glad man, som älskar sin familj och fruAR. han jobbar för att försörja. men gränsen går var?

så där fick jag prata av mig lite :D
nu ska jag boka biljett till sverige. ha en trevlig kväll.

ändring..

nope ingen film ikväll, gick över till josé, gonzalo och chris, dom käkade tacos för fulla muggar :)
istället för att kolla på film på datorn så skulle dom ta, fixa och installera sin nya snyggis feta platt-tv... som tog hundra år, chris var dessutom tvungen att kila till jobbet och låsa eller vad det var, och han var juh den tekniska i frågan att få igång tv:n :) men imorron så blir det förhoppningsvis film... men jag är juh ioförsig glad att jag hade nån att umgås med ikväll :D

fick 2 st biobiljetter av gonzalo, bio på måndag kanske!? madagaskar 2. iiih. första filmen är ju kung. I like to move it move it.....

nu ska jag soooova så jag pallar morgondagen... då ska jag boka biljett hem :D längtar som en tok till helgen.
sov gottis

låååång tisdag...

ojoj trodde helt allvarligt att denna dag aldrig skulle ta slut. där fick man igen för att man tyckte att måndagen gick super fort och lätt. ahhh, usch, men nu är jag äntligen hemma, och har precis ätit tacos i min ensamhet :P måste juh piffa dagen med nått. och dessutom är det juh det bästa att ha med sig i matlåda :)

nu ska jag byta om och ta en raggardusch, för jag ska nämlisch hem till josé och titta på disneyfilm :D iiih. så trevligt att det är nån som tar hand om en nu när bästis är borta. :)

ha en trevlig kväll babys

hej hej måndag!

måndagen gick fort, skönt, hann inte ens klaga att jobbet gick långsamt och det hör inte till vanligheten! :)
och japp jag mår bättre idag, man behöver bara andas lite extra mycket och träffa lite folk så kommer man på andra tankar! så tack alla som är så gulliga och bryr sog, även när jag är en stor tönt! ;) (gabbe, tack, men jag kommer hem så jäkla sent varje kväll från jobbet, men det betyder mycket :) <3)

nu har jag iaf fått i mig lite mat, bäst och passa på och äta sånt som jag gillar och sånt som lindha absolut inte äter innan hon kommer tillbaka.. omelett blidde det idag, m champinjoner, lök, paprika, tomater, fetaost ;P mmuummaa.

idag är födelsedagspresenten till henke kirrad och klar! ;) blev en aningens dyrare än vad jag hade tänkt, men men, har man personliga shoppare som kan fixa saken i stockholm så är juh det toppen :)
och julklappsidén finns redan, ska in till eskilstuna när jag kommer hem den 6 december tror jag :) shit asså jag kommer bli ruinerad, men det får det vara värt. jag är bäst helt enkelt.

min önskelista då?? kommer bara på 2 fjuttiga saker, 1 sak som jag verkligen vill ha och en som jag verkligen behöver.
* en I-pod *och nya löparskor. skittråkig jag vet... men jag kommer inte på nått typ alls. vad önkar man sig? vad vill jag ha?? hmm. * jo en snygg typ vår/höst motions jacka, så man har nått snygg att gå ut och springa och gå i sen, typ som passar till mina springbyxor i svart, och ganska tunn. det kan väl vara nått?

nehepp nu ska jag hoppa in i duschen.. sen vika tvätten från igår, sen ska jag nog sova!
puss

...

tror detta kallas separationsångest!
för bra mår jag inte.
hem längtar jag.
ensam känner jag mig.
ont i hjärtat det har jag.
gråter det gör jag.

hmm.... vill verkligen hem just nu, vill boka en bussbiljett och sätta mig på den ikväll. halv 11 går den. såååå lockande. kan nån komma och hämta mig 03.25 inatt i örebro?
om det inte vore för att man känner ansvar för jobb och att jag förlorar mycket pengar på att åka hem så skulle jag fan lätt flytta hem idag. hatar när folk lämnar mig. när jag känner att kungsör blir för uttjatat och vanligt, så ska jag tänka på hur jag mår just nu. då kommer jag älska allt som har med lilla kungsör att göra tror jag. pojkvän,vänner och familj, egentligen är det juh det man lever för? det spelar väl ingen roll vart man bor då??
är iaf nöjd med att jag gjorde det här, fick leva storstadsliv ett tag, tjäna bra med pengar och se nånting annat. det har jag juh velat gjort hela mitt liv. vill bara inte känna den här längtan för personer, för den gör så förbaskat ont!

suckar...

ojooj vilken bra helg vi har haft, men tiden går juh lite väl fort va? hann juh absolut inte med. här går man och längtar en hel vecka på att det ska bli fredag och vips så är det söndag. men sååååå mysigt vi har haft det.

fre: jag gick och hämtade honom på bussterminalen halv 10. hade nästan glömt hur söt han var! :)
vi var hungriga så jag bjöd på en donkan. sen gick vi hand i hand genom hela stan mot slottet och oscars gate 47. han fick träffa mina "sambosar" och jag visade honom runt.

lör: en ganska tidig frukost. sen gick vi ner till akerbrygga i solgasset för att i hundra år gå och kolla in alla fina båtar. han brevid stortrivdes där iaf, tror vi gick på alla bryggor där nere, och det tog oss ett tag. men nu förstod han iaf varför jag tjatat om aker brygga. för fiiint det är det. sen satte vi oss på kaffebrenneriet och åt en macka och drack latte ute, väggen bakom gjorde det helt vindstilla och solen sken allt vad den orkade, lite fjällen känsla nästan...
sen tog vi en snabbis på bogstaveien, fick i alla flotta butiker.. sen var det dags att knalla hemåt fär att göra sig fin för att gå ner till akerbrygga by night för att äta en middag på fridays. jackdaniels marinerad oxfilé, räkor, och hemmalagat potatismos. fördrink en strawberry daquri. där satt vi i ca 3 timmar och snackade om allt mellan himmel och jord och beställde in niciga drinkar. (en rolig sak: henke skulle gå till baren och beställa en mojito till mig... men det är juh inte så lätt och uttala tydligen så han beställde en mosqito) söööööööööt, en mygga tack. :) haha. bartenderna flinade glatt medans jag tyckte det var skiiitkul, och garvade. :D stackarn, det är inte lätt.
sen gick vi hem, där tjejerna hade schlager skriiik kväll ;) haha sååååå kul att lyssna på, så kul hur man blir när man är full, när varje ny låt kommer så jublar alla, som att det är den där låten man väntat på hela kvällen, precis som den innan och den innan det.. :) sötisar!

söndag: frukost på juice and bagels. kan ju vara det bästa stället i stan. bagels med massor med goda fyllningar, och färskpressade juicer av alla de slag. eller färsta smootisar. dessutom tog jag mig en kaloribomb till "efterrätt#. belgisk våffla med chokladsås. :P ni hör... lär testas....

och nu sitter jag här själv igen... klump i magen, lätt ledsen, ganska ensam. tänk så mycket personer kan betyda för folk. bra såklart men ack så svårt. jag ville bara hoppa in i bussen med honom och åka med hem till oss. det hade vart det ultimata. lindha har juh åkt hem och ska till gambia, så det dröjer till nästa onsdag innan jag ser röken av henne... så japp jag tänker åka hem till sverige nästa helg. saknar mitt hem. saknar min säng och mitt kök. saknar tysnaden lite också faktiskt, mmm, ska boka biljett på onsdag :) iiiiih. henke har lovat att komma och hämta mig så det är juh braaaa. och så ska han försöka hitta på nå skoj att göra på lördag kvällen.... :) en vecka en vecka.... jag fixa.

nu ska jag laga matlåda till jobbet. tvätta sängkläder står nog på listan idag med. :(
love

hoho fredag!

äntligen äntligen äntligen fredag! så skönt, sista arbetsdagen sen helg.
såklart regnar det här och jag har typ fått nackspärr + att jag typ sovit 1 h inatt. men skit i de, K!

nu hoppas jag på att dagen går fort så det blir kväll och mys snart!
först ska vi kicka OPEX ass. :) möte idag? klump i magen! hahaha.

ha en toppen helg nu mina kära.
puss och kram!

:P

hej hej!
är såå sjukt trött, varför kan jag inte sova om nätterna?? fattar inte. vad är det som gör mig så orolig? vet att det är mycket att tänka på, men det fixar sig, varför ska jag alltid tänka för mycket? suck... vill juh vara utvilad till helgen liksom... snarrrk. aja, bara att göra ett nytt försök inatt igen. :D

har precis ätit klart, kyckling i ugn m ris. blev juh asgott ;) mästerkockarna....

nu sitter vi vid en varsinn dator och inväntar chris och max som ville komma och hälsa på idag :) om chris är brun sen resan får han cykla hem igen ;) om lindha är brun när hon kommer hit tillbaka nästa onsdag får hon åka till sverige igen ;) pressa solarium?? hell yeah!

ska jobba till 19.00 imorron också, är så jävla segt att komma hem så sent. och imorron ska jag dessutom hinna gå ner till bussterminalen till halv 10 för att möte upp henke bänkpress. :) så det blir att slänga in kläderna i tvättmaskin, bädda i sängen nu när lindha ska på semester 1 vecka, och duscha och göra sig lite fin för prinsen. :)

hoho

hmm...

okej, jag sa juh att det inte var nå problem, bara att säga till så tar de bort de 27 tusen jag fått in på kontot!... MEN: det gick juh inte sörru, nu ska jag få nått inbetalningskort, gå till banken och sätta in pengarna på det, alltså gå upp tidigt för att hinna med det, sen kuta till bussen som vanligt då, varför ska jag anstränga mig när det är dom som gjort fel??? skulle ha tagit dom, flytta hem, och åkt på en feting resa på 4-5 månader, men pengarna på kontot jag har nu är jag juh fan stenrik. host, typ 70.000 i svenska :D men jag har juh tydligen ett samvete (bra?) hahaha... nej ingen tjuv här inte.

fullmåne inatt = matilda kan abolut inte sova då. vet inte varför, men jag är tydligen en varulv! och jag som är helt slut, nått är det, men min kropp orkar inte bära mig... STACKARS MIG! :)

nu ska jag surfa vidare!
puss

onsdaaaaag

hoho.
nu är jag fin i håret igen, "bajsranden" är borta och det är sååå skönt! vill juh vara fin tills på fredag, och det är jag nu.
henke ska boka buss hit idag, har kollat upp tider och vilken buss så nu är det bata o köra! :) iih!

nej men tänka sig, tror jag heter matilda, och varför skulle då nått gå som det ska?? jag har fått dubbel lön, så nu måste stackars bossen fixa med mina jävla pengar igen. för om jag tar bort det som står på lindas från min siumma på pappret så blir det 27 balle tusen. orka, okej, nu kanske inte det låter som ett jätte stort problem, bara att säga till, men när jag sagt till och de tar bort pengar så kommetr det bli nått annat strul, typ tar bort för mycket... får ingen lön alls insatt, JA NÅTT! dessutom funkar inte mitt NYA chip på mitt NYA bankkort. snaaaark! ...... börjar bli van.

nu ska jag iväg till jobbet, kör 11-19 denna vecka, skitsegt.
dessutom håller de på med några skittester så vi är ynka 3 stycken som jobbar, men de andra måste vara på jobbet, josé den stackars satt still på en stol i 6 timmar igår, får inte hjälpa till, så blir OPEX arga. aaah det är inte kul o sitta still en hel dag, men det är inte kul o jobba en hel dag heller när abdra får sitta och ha "rast".... hmm :)

en skryt också, var ut och sprang igår MORSE, trodde jag inte skulle hända i världshistorien, sover gärna så länge som jag bara kan, så mmm jag är nöjd!

puss

yes!

min man kommer i helgen.... :D

varför vi älskar killar..

*sättet ni ser ut på när ni kliver ur duschen med en handduk slarvigt knyten runt höften.
*de där djupa rösterna ni får på morgonen.
*det rufsiga håret när ni är precis nyvakna.
*sättet ni så sexigt tar av er tröjor och skjortor (så olikt hur vi tjejer gör).
*att ni direkt förlorar 75% av er hjärnkapacitet när ni smeker insidan av våra lår.
*att ni hur lätt som helst kan få oss på bra humör bara genom att titta på oss med hundögon tills vi börjar le.
*den där otroligt sköna känslan när ni kysser oss i nacken.
*sättet ni sätter händerna på våra höfter och går bakon oss när vi ska gå genom ett rum fullt med folk.
*den manliga parfymen.
*sättet då våra händer känns otroligt små inuti era.
*det där gulliga frustrerande ansiktsuttrycket när ni försöker få av oss bh:n utan att lyckas.
*hur ni erbjuder era jackor trots att ni bara hat t-shirt under och det är kallt.
*hur ni ser ut som små barn när ni sover trots att ni är hur tuffa som helst när ni är vakna.
*ni är så maskulina, helt enkelt underbara.

                                                                           (oftast)   
                
                                                                               :)


hoho

tjo balla bacon alla jävlar! :)

aaah nu har jossan åkt, sjukt vad en helg kan gå fort då, blir juh fan nästa förbannad. men det var ett litet tag man trodde att hon skulle bli kvar här, för hennes bil var störd, bakdäcket låste sig när hon backade.... men inte ens det gick. haha här har man gått och skämtat om att hon inte kommer kuna åka hem för bilen är trasig, och jag har ABSOLUT inte gjort nå, visla visla.... så är det nått, känner sig juh nästan skyldig! hihi....
aah jobbigt är det att säga hej då till folk, men jag vet juh att jag kommer träffa henne om 3 veckor, jobbigt men jag överlever... och sen hallå, ett helt "jullov".

vi har hittat på en massa mys iaf, studentsamfundet på fredag kvällen för ett billigt vin, snacka tills man somnar om allt och alla typ. vi hade även inhandlat ost och kex och frukt som för till tugg.

lördagen spenderades på stan, UTAN ATT SHOPPA, vilket är såååå bra, stolt, här ska det sparas. vi tog en fika, men det får man när man har finbesök. gick rundan vid aker brygge så även det tösen får se det lilla fina här i stan. :) hem för förfest, sen cafesör, sen cirkus/karma. en äppelmartini och dans sen fyllemat sen mys bums i säng.

söndag, sooooova länge, frukorst på bagel and juice, caffelatte, smoothis mm. bara sitta i deras mysiga soffor och snacka skit om gårdagens bravader, alla kommer alltid ihåg olika saker...
och vet ni vem som kom in.... en big brother kändis. HAHA. tönt! ;)

ny vecka nya tag. ska räkna timmarna tills henke står vid min sida! :D

*grattis pappa på farsdag* love

fredag!

inväntar jossan :)

trevlig helg!

torsdag

kom precis hem från josé ocg gonzalo, dom ska ladda hem gossip avsnitt och desperate avsnitt till oss :) iiih. sen så har vi fått ca 5 avsnitt greys av anine, gillart mycke sörru!
så nu har vi fullt upp i nån dag nästa vecka sen. thanks.

imorron är det fredag äntligen, bara jobba jobba jobba, springa, tvätta, duscha, sen kommer en liten gullegris vid namn josefine wikholm. :D om hon hittar hit med lilla luppen... men hon är grym men farlig i bilen så det ska nog gå vägen. kan juh fan inte guida henne rätt, fattar juh inte hur man åker bil hem till oss. haha.

får nog besök av en annan gullegris vid namn henke nästa helg som det lät TYP när han ringde idag.... hoppas hoppas hoppas. försöker juh locka honom med diverse saker och jag tror fan att jag håller på att lyckas... iihhhhh. vill vill vill.....

mmm en toppen helg blir det nog iaf!
sov gott

ett inlägg till......

.... bara för att jag är så lycklig. för vet ni? jossan, världens bästa jossan kommer till oslo på fredag kväll. sååååå kullllll. haha.

lill-lördag

hej hopp i lingonskogen!
fan asså, tror lindha och jag har kommit i form, varannan dag är vi ute och springer, och varje morgon så går vi lite tidigare för att gå många hållplatser bort till bussen. inte så illa va? :D så nu är jag nyduschad efter redig löptur.... kan man må bättre än vad man gör efter ett pass? och orken finns, det är nått speciellt med andra andningen asså. nästa gång ska vi utöka lite, för det känns som man flyger fram den sista biten... börjar med 5 min, sen får vi se. :) bra går det, och jag mår som en prinsessa i kroppen. good!

klockan är bara kvart i åtta, brukar komma hem vanligtvis nu från jobbet. men vi är juh så jävla bra på det vi gör så posten bara svichar och vips så är allt klart! :) måste bara få skryta över vårt arbetsteam, dom är guld. kommer fan sakna dom när vi slutar sen. alla mina utländska norrmän :D haha. (på ett bra sätt alltså) va fan jag är juh utlänning i detta land jag med så. hihi. blond blatte ;)

nu ska vi mysa ihop oss framför datorn och kolla på serier....
have a nice night!

shalalalaaa

tisdag tisdag, hej dååå. :)
nu börjar man blicka framåt igen. de två värsta dagarna är över och det känns nice.

hmm, jag har fan inte mycket att berätta om idag asså, ganska händelselös dag. meeen.... vi på jobbet har iaf idag typ bokat "julmiddag" sista helgen i november. tydligen blir det indiskt, har en på jobbet som har ett kanon ställe att gå till, och han är indier så det ska bli spännande, vad äter man i indien? tiki masala är det enda jag kan komma på :)

nu ska jag bara få ner henke hit nån helg också...
han har juh lovat LOVAT att komma, och de enda helgerna som passar är v. 46 och v.47. tror inte att han vet om det nämligen, det låter som han tror att det är hundra år kvar innan jag kommer hem. men icke.. för heeela december är ju redan uppbokad. 6 dec julbord. 13 december fyller han. sen är det ju jul typ. hmm, måste ta ett snack med karln ;)
vet iaf redan allt vad vi ska göra, planerat allt in i minsta detalj. hihi. dessutom så passar juh dessa 2 helger perfekt för då är lindha i gambia så jag har rummet för mig själv och behöver lite sällskap. LÄSER DU DETTA SÅ TYCK TILL haha.

jul bord ja... kan man längta så mycket som jag gör? har velat ha julbord sen första oktober typ.
det blir MYS på kungsörs torp. och eftersom jag jobbade där förra julborden, så vet jag vad man har att vänta. DEN LAXEN är inte att leka med asså :D
sen vill jag även julpynta och sånt skit typ den 6 december när jag är hemma, ljusstakar i alla fönster :D är det för tidigt?

älskar...

obs: är det nån annan som vill komma hit och hälsa på är det bara att komma.... i detta hem kan vi ha ca 5 gäster samtidigt! give me a call.

kungsör vs oslo


kan juh börja med att visa vårat underbara hem här i oslo. finaste kollektivet i stan ;) här bor vi just nu: jag, lindha, anine, erika, anna, elsa. och förra veckan flyttade stina och linda ut... hmm. 8 blev 6. vem kommer in?? :)

elin och mimmi vid mysigaste middagen på fridays nere vid aker brygge. jack daniels marinerad oxfilé, bamseräkor, dippsås, hemmalagar potatismos. :P billigt och bra hahaha... ikke, men gott. strawberry daquri till fördrink.

sambooooolambooooo och jag, lite rödmosiga, varför? hård fredag?

jag leder vägen för de nyanlända ;) spana in snygga vakter vid slottet... på G mot carl johan

gulligaste tjejen i stan! cilidili

en toppen helg - jag sa juh det!

måndag

måndagar måndagar???? kommer det alltid var pissigt jobbigt med denna dag. måndagsångest you know... suck, men nu är den för bi, och imorron kommer en nästan lika jobbig dag, seeeen mina kära vänner så kan man börja blicka framåt igen. :) fredag lördag söndag.

idag har vi iaf fått mycket gjort, upp tidigt för att gå till banken, betala hyran, sen till jobbet för att tjäna pengar och få jobbet gjort, sen hem för att ta på sig springbyxorna och ut på en gång för en saftig runda innan man ångrar sig, in laga mat äta mat diska.... nu ska jag duscha och sen ska jag tamejfan sova.. :) sov som en KRATTA inatt, klump i magen, hemlängtan. jaja.... jag har juh ett mål men detta äventyr så det är bara att bita ihop, trivs ju oftast, men inte på söndagar, då vill jag bara hem och mysa. :)

men livet är juh inte en dans på rosor va?

det som jag vill mest just nu, det är att vi skulle ha 5 gossip girl avsnitt och 5 desperate houswifes avsnitt... som vi brukar få efter 2 veckor här... PATRIKKKKKKKKK VARFÖR?? ;) tss.

nehepp, nu är lindha uppe efter en svängom i duschen så nu ska jag duschaaaaa. see ya!
love!

bra helg!

hej hej.
nu har tjejerna precis åkt, ville bara hoppa in i bilen och följa med hem. jobbigast var det att krmama elin, hon ska juh fan "hem" till mig. jag vill bara komma hem till henke och vara ledig 1 vecka och bara ha bra kvalitetstid. :) förlorar dock ca 6 tusen, hyra här hyra hemma, hmm kanske inte är värt det?? men ändå, söndagsångest, JA! längtar hem hem hem, saknar honom honom honom, men jag trivs juh så bra här också, kan familj, vänner och henke bara ta sitt förnuft till fånga och flytta hit?? ;) hihi!

en toppen helg blev det iaf! vi har haft såå kul. och dom hittade rätt helt själva. när vi kom traskande på gatan, och jag precis skulle säga, 'dom kommer aldrig hitta hit' så kommer dom springandesw mot oss, och japp jag började tjura. blev så chockad. 3 kg godis och ballonger fick vi :)

i lördags så gick vi upp tidigt, åt frulle och gjorde oss iordning för att gå till stan. tog både bogstaveien och carljohan. och dom fich shoppa loss lite ;) var även och hälsade på max på smartclub så dom fick se vart han och chris jobbade... och så kollade vi in bistettstadion, där du elin, där skulle man spela fotboll va? :D

sen gick vi hem, tog det piano ett tag och gjorde sedan ordning oss för middag nere vid aker brygge. och japp, dom tyckte det var lika fint som oss. faaan vad det är vackert därnere. vi käkade på fridays, jackdaniels oxfilé, räkor, mos, mätt ja... sen hem, lite förfest, sen café sör. :)
vi skulle gå ut, men dit vi skulle var det fullt, men vi träffade gabbe iaf. SOM SMURF. haha, blå i skinnet, blå trikoenr, blå skor, blå blå blå, och en mycket vacket hemmagjort smurfmössa :) mycket fin. är det halloween så är det.

idag har vi packat ihop, och gått till bagels and juice... bara myst med kanske världens godaste frukost. :) skagen bagel, och färskpressad apelsin/jordgubbsjuice. och en latte. nice nice!

tack för en kanon helg. och ta hand om min man! haha. elin, man får säga åt honom att sluta äta er ur huset ;) hihi!

RSS 2.0