blåsigt!

hej hej allihopa!
tänk om det inte skulle blåsa så mycket idag, vilket kanonväder det skulle vara då. har setat med huvudet i min nya rabatt idag, så om ett par veckor så får vi se hur resultatet blir. :) i min skruka där kag sått massa örter har det faktiskt kommit upp små små små saker. :) spännade så fan. tss!

kom precis hem från systemet också, rosévin i mängder, det bästa drickbara ever! dock har vi ingen aning om vad som händer imorron än, vore mysigt med grillning och typ kubb o sånt skit, men sånt blir ju verkligen bara bra om vädret är bra. vill nog ut sen också, men var?? är det nå vinbäcken iår? det har ju alltid vart tradition men tydligen inte längre :( illa illa.

mjeee, ska nog sätta mig i solen en sväng nu! :D

älska!

mysigt i lördags :)

image23

super!

hehe vilken super helg det blev! kanonväder på lördagen med vinst i fotbollspremiären och en kanonfest på kvällen för sandra som fyllde 23 år. :) var ut i e-tuna med hela gänget, och vem bryr sig att mimmi bröt armed på en grabb :D haha klockrent, tallar man på dig och mig gumman så får man smaka. :D hahahahahaha!

ojoj, måste byta om nu, ska ut och powerwalka med emmsan nu! brottom brottom, föreslog att löpa så jag får träna inför vårruset med icke...

älska!

snacka om knäckt ;)

hej familjen!
lika skönt väder idag, på min termometer står det 21 grader, heeelt underbart! hoppas hoppas det håller i sig! :)

idag har jag vart på tuna park med emmsan, vi hittade lite smått och gott. jag köpte en klänning, jätte turkos, en kjol, linne, och så äntligen hittade jag mitt ultimata hårsmycke. jätte fin. :) sen bjöd jag emelie på max, världens bästa greenmål. mmm.

halv 2 idag var jag hos kiropraktorn, shiiit han knäckte exakt hela ryggen och nacken, kommer ha " träningsvärk" i flera dagar. som jag trodde så var jag "sné". :) haha. så idag så måste jag ta det lugnt. :( annars hade det vart en prefekt dag för ett löppass. :) i lockmora med lindhabindaaa.

blev bjuden på en latte av emelie efter jag färgar hennes hår, eller jag gjorde lite nya slingor på henne. så där satt vi i solen och snackade om den hemska tiden på högstadiet. den absolut värsta perioden i mitt liv. hakade speciellt upp mig på en komentar en K*K lärare sa på bilden. kommer jag aldrig glömma. jävla tönt!

puss ;)


temp: 19, 5 :)

hejsan gullisar!
idag har jag knegat på kungsörs torp, gick bra, men det är kämpigt att stå inne å jobba när man vet att det kanonväder ute. skulle mycket hellre sitta på en stol mot en husvägg :) brukar dessutom alltid vara kanongod mat som vi får äta, men idag smakade det faktiskt inte... :( ingen aning om varför.

dansen igår gick bra, gick verklige igenom alla steg grundligt, så att alla ska göra precis lika, tror på det här, det är bara 6 stycken som ska vara med på uppvisningen, jävligt skönt att veta att man har massor med plats att roffa åt sig :) nästa gång ska vi träna med kläderna vi ska ha på oss, vouge känsla. maskulin känsla. svart och vitt, med en svart slips som ett måste. :) coolt.

hmm, imorron ska jag till kiropraktorn. jag är sné :) haha. ska även hinna göra nya slingor i emelies hår. och åka till tuna park tror jag, ska fan ha nått nytt på mig på lördag. då ska vi fira sandra :D utgång jopp jopp.

snart dags för aerobics. :D

och ikväll ska vi ses ALLA tjejer, verkligen alla! det är alltid någon som saknas. dessvärre ska vi säga hej då till jossi kossi igen som ska flytta till skåne. skönt att ha na hemma i sverige iaf. :) nej du, hon har vart hemma alldeles för kortid och jag har inte hunnit få min jossan tid. :(
VI SES IAF NÄR VI SKA ÅKA TILL GOTLAND :) :) :)  WEEEEIIIIII!

puss puss bomullstuss ;D

solen skiner!

hej hej allihopa!
måste bara säga att jag älskar min nya logg, den är fan fett med parra snygg asså. :)
en annan sak jag måste få dela med mig av är att jag känner lycka igen, solen och våren är här, är ute i trädgården och fixar och donar hela dagarna. har fått upp nästan alla jävla rötter från gammla träd och buskar, gjort en ny rabatt, vart till tippen idag och kastat alla sopsäckar från vår baota monster gran. idag efter jobbet satt jag och sådde persilja, dill och gräslök i min nya inköpta kruka. så om 3 veckor kanske vi får se om jag har gröna fingrar :)

och inte nog med att solen skiner och det är allmänt skönt att leva så fick jag ÄNTLIGEN mina pengar idag, 3,5 vecka utan en enda krona..... har vart en piss trälig period, varnar er allihopa!!!! BYT ALDRIG BANK! kul om man hade vart ensamstående morsa med 2 barn. - nej tyvärr barn ni kan inte få nån mat den här månaden för banken har tappat bort mina pengar och ingen tar ansvar för det. ;) så nu kan jag leva igen, betala tillbaka allt jag är skyldig folk. 

nehepp, nu måste jag byta om, idag är det discoträning i e-tuna. jag kör, å japp jag kan göra det för jag har tankat bilen med mina pengar! 

puss puss baby love! 

ny!

fin min nya blogg blev va? malin sötis gjorde det hela långa natten igår. hihi sååååå nöjd, nu har jag äntligen en personlig blogg!

jossan...

jossan kommer tydligen hem idag istället, hon förstör våran överraskning, men eeh skit samma, hon är hemma. så efter aerobicen ska vi ses hos lindha. :) kommer bli helt galet. som de två andra gångerna, fan hjärtat dansar balett, känns som man har tagit 30 koffeintabletter ;)

måste åka till träningen nu.... love it.

:)

hej hej.
tisdag idag, har jobbat hela dagen.
sen så har jag faktiskt vart på massage idag, taktilmassage. huuuuuur skönt som helst, somnade nästan nästan, inte långt ifrån. det behövde jag, bara ligga där och bli omhändertagen och ompysslad. känns som man har 4 händer på sin kropp hela tiden. lovely!

tisdag, disco i eskilstuna alltså. :) lindha kör. meeeeeen: är inte lika lycklig över träningen idag som jag brukar, despret houswifes börjar ju fan idag och det missar vi, inte kul och inte bra. hoppas man hinner se repriserna nu då i fortsättningen. typ bakissöndagar.

onsdag, torsdag, fredag- jag klarar det.

måndag å allt

hejsan!
då blev det måndag igen, kom lite väl fort tycker jag. helgen har vart toppen, innebandyn i lördags var rolig, men träningsvärken så här efter suger. till och med ont o händerna för att man har hållt i klubban. brukar ju inte träna på detta sätt, så den är verkligen ovan att hålla ryggen sne, kuta korta sträckor, kontrollerna en liten jävla boll jävel :) men aaah jag hade skoj iaf och sista matchen fick man ju till en hel del.
på kvällen sen var det innflyttningfest hos sandra och ante. köpte rabattverktyg i present. :) aningens sliten så det tog ett tag att komma igång, men konstigt nog var man inte hemma förns 4 iaf. :)

på torsdag kommer jossanhem från holland. äntligen. så då blir hon hemma en vecka. sen drar hon o jobbar i skåne innan hon kommer hem för gotland. weei. ska du med till oslo? fattar ingenting. aja, det blir iaf feeest nästa helg men gänget. :D

ska gå igenom dansen ikväll så det sitter imorron också...

tisdag, onsdag, torsdag, fredag........ HELG. jag klarar det.

lovelyy

grattis bästa jossan i hela vida världen. önskar att du kunde vara hemma idag så vi kunde ha en brakfest för dig. saknar dig! hoppas du får en bra födelsedag! gammal som gatan nu! :)

mjauuu

bajskorv, jag börjar jobba klockan 16 idag, orkar verkligen onte, vill absolut inte. men jag får nog skylla mig själv att jag är så trött, för det enda jag har vart ute är när jag hämtade in posten. inte bra.... MEN, nån som vet om det var fullmåne inatt?? har max sovit 1 h inatt, vred och vände på mig till halv 3 inatt, sen vet jag att jag var vaken vid 5 i morse... så jag har lite rätt till attt känna mig trött och omotiverad till jobb, visst?!
skulle hellre dansa lite ikväll, gå igenom alla nya steg som vi gjorde i tisdags. vill sätta allt klockrent nu nästa gång. aerobicsen gick skit bra för mig igår, har fett med energi, kunde inte stanna typ. :)

*nu vill jag att jossan kommer hem*
*nu vill jag ha vår med strålande sol*
*nu vill jag vinna 25 tusen i 25 år*
*nu vill jag gå ner 4 kg*
*nu vill jag ha makten att bara kunna knäppa med fingrarna så är jag i landet jag önskar*
*AUSTRALIEN IGEN TACK*
*USA*
*tänk er att vara full på gotland nu* HAHA

innebandy

hej hopp gummisnopp.

har jobbar på kungsörs torp idag, gick väldigt bra idag asså. rikigt nöjd med min insats ;)
det är företagscup i innebandy i helgen, å jag har fått den stora äran att få vara med i torpets lag. :) haha, enda gångerna jag har spelat innebandy är på luciabandyn i skolan, vilket jag var med å vann 2 gånger iofs. men jaja nu kör vi ett mixat lag, men det brukar vara skoj, mixcupen i fotboll var ju askul så... vilket man var med å vann också. haha. så ni lär ju komma å kolla på lördag, när jag skämmer bort mig totalt ;)
*jag har ju min maskot malin med mig så*

nu ska jag gå å leta rätt på en innebandyklubba. äger ingen nämlisch. opps.

*aerobics ikväll, me like*

sluta fundera så mycket matilda

du får bara ont i magen. du får bara svårt att andas. du sover bara som en kratta. du blir bara nervös och lättirreterad. sluta upp att tänka på allt, du kan inte rädda världen, för du kan inte ens rädda dig själv. ta medelvägen genom livet! eller?

bäbä vita lamm

var ut i aspa igår med lindha å malin och kollade på nyfödda lammbäbisar. ssåååå söta. två stycken vita som ser ut precis som lambi i reklamen. sen en massa svarta. men de vita blev helt klart favriterna. jättemysigt! har lite bilder på det på min bilddagbok. (hultmatilda)

fick min deklaration idag med, mycket glad blev jag över att få se vad jag skulle få tillbaka. trodde faktiskt på mindre. man vet ju inte hur det ska löna sig när man har 3 jobb att pendla mellan. men mmmm blir många drinkar på gotland i sommar om man säger så för det är vad dom här pengarna ska gå till. :) skämma bort mig i visby! :)

ikväll är de disco på schemat :) o nu är jag nog tillrärckligt frisk för att få svänga mina lurviga. 

tjo flöjt. 

en lyckad helg :D

hihi har precis kommit hem från sandra... trots att jag idag har vart äckligt bakis idag så blev det ju en väldigt rolig kväll iallafall. camilla var hemma i krokarna idag så kom till kungsör på en sen visit :) å det uppskattas ju mycket, alltid lika kul när hon kommer. snart ska hon flytta närmare också så då kanske man ser röken av na lite oftare. wiii. innan allt detta så har vi vart i malmberga hos erik på lite fest. ida är hemma i kungsör så vi har vart med hennes gäng både igår och idag. dock ganska svårt att hitta eriks hus mitt ute i ingenstans och jävligt mörkt var det med. lindha: det här är ju precis som i en beckfilm, jag är livrädd. matilda: eeey, jag backar upp dig. :)

igår så var det födelsedagskalas för cicci, då blev det vin, mat och sällskapsspel, galet kul var det. vi körde ett sånt där spel när man ska rita saker och ting. asså ni skulle ha sett lindhas hamster.... SÅ JÄVLA FUL. :) ciccis fallskärmsjägare var och n klass i sig, men jag vet vi målat en död katt liksom. haha.
sen drog vi vidare på "stan" på en hemmafest. träffade massor med galet folk. jag stod för killarnas träning den kvällen, första position, andra, tredje, fjärde o femte position. plijé och sträck relevé och sänt.... ååååå gran plijé. hhaaa, david var bäst. vi tävlade lite i spagat också, jätte bra när man är kall och full. :) så nu har jag lärt mig en liten läxa. :D ... men jag är nöjd.

kollade på film hos patrik idag också, 21 dresses. heeelt okej film faktiskt. nu ska vi kolla på step up 1 & 2. ÄLSKAR dansfilmer. :)

imorron, jadu, borde iaf åka o storhandla. ekar nästan i kylen. haha.... på tal om man så, faan vad sugen jag blev på rostade mackor med marmelad nu. mmmmm. annars så blir det nog bara en lugn dag, mycket möjligt att vi åker till valskog och kollar på de nya lammen... som japp ska bli käk. :( meeeen jag älskar djur i miniformat, annars är det skiiit.

sov gott, å tack alla för en trevlig helg. love love.

alltid bra väder när man ska jobba :(

hej godisar!
vilket väder va, ååh helt ljuvligt! synd bara att man ska spendera hela dagarna innomhus på jobbet. buuu. har jobbat på kungsörs torp idag och ska göra det imorron med, funkar ju helt okej och omgivningen är ju helt sjukt fint. vattnet och utsikten är oslagbar! :) och så får man ju gormémat som kockarna gör till alla gäster till lunch. mmmm, idag tog jag lax, mos, kaviarsås, sallad. fanns wallenbergare med, men jag är galen i fisk och skaldjur. undrar vad det är imorron :)

och imorron är det fredag äntligen, vinpimpling hos cicci. :)

nähepp nu ska jag byta om för snart kommer lindha, vi ska på powerwalk i kvällssolen. wweeiii!

kramar!

dansavslutning...

jahap då var det tisdag igen och disco i eskilstuna. idag ska här köpas biljetter till uppvisningen. :D blir nog en del som ska titta, så himla skoj. den här gången är uppvisningen på parken zoo, på stora scen :) 3 maj. kom vettja.
vet dock inte om jag ska träna galet hårt, håller på att bli frisk och återställd, hmm, såååå svårt att låta bli, man rycks liksom med, galet KUL! ska iaf sitta på sidan om och se till så jag inte missar nå, lindha å jag körde igenom allt igår här hemma, å ja, det känns faktiskt riktigt bra. alla steg sitter nu ska det bara se bra ut till musik i 100000000km/h. :D haha.

by the way!!... vilket underbart väder det blev nu på e-middan. kan man uppskatta solen mer än mig?? du kanske tror det, me nä jag tror dig inte. jag är galet kär o frälst i solsken å värme.  :)

på fredag blir det mys hemma hos cicci, hon fyller så vi ska dit å käka och dricka vin. me like. längtar så... känns som en evighet dit. mmm.

hoppas jag hinner få mina pengar till då, har nämlisch bytt bank, å på nått jävla sätt är jag pengalös! så nope, jag har inte fått min lön än, å japp jag behöver dom verkligen.

possposs!

RSS 2.0