hmm...

det blev ju kanon väder idag juh, har tillochmed legat i skillinge och solat och skvätt lite i vattnet! nu ska jag jobba! puss

mooaaahhh!

tjenixen!
ooo vilket ryck jag vaknade av idag vid 2. världes jävla brakare la himlen av. shit vilket väder och det var ju ganska omöjligt att somna om, men det var väl ändå dax att stiga upp. hoppa in i duschen, sen var det bara att invänta alla eller ja det blev elin och tobbe som kom på korvgrillning. själv så grillade jag fläskfilé, skulle aldrig i helvetet grilla en äcklig denniskorv typ. bläää.....
sen kom bil nummer 2, så då var det bara att sätta sig i bilen och vara fylletaxi till eskilstuna, långt bort i nått fett lyxigt villområde vid sjön, där våran vän fredda hade 25 års fest i föräldrarnas hus, som jag blev avundsjuk, vill också festa och ha skoj bland massa nytt folk. :(
han skulle bjuda på mat, hade hyrt in nå liveband och hela fadderullan. men vad är en bal på slottet?

funderar på om jag ska orka ställa klockan imorron och ta mig ut till kungsörs torp och äta lyxfrukost med malin som jobbar då.... jag har ju en natt till framför mig så jag borde ju verkligen sova.... men vet ni hur gott det är eller? inte som på birger jarl i stockholm, men nära. :)

jahapp... ska väl sätta mig framför tv:n igen och invänta nå bra. den här natten kommer vara lååång. klockan kommer vara 2 hela natten, igår sa det vips så var klockan 7. kan ju bara tänka mig hur det kommer vara imorron.... snaaark.

love!


fredag!

haha jättemysigt igår, drack vin och sommardrinkar med mixade sommarbär. :P sluuurp. svampen, känner du henne?

ska tydligen jobba natt inatt, istället för kväll, nån som inte kunde komma. så det blir natt fredag, lördag, söndag.... såhär innan det ens har satt igång känns det tungt som fan. men det blir en bra lön nästa månad vill jag lova. så jävla skönt med lön idag, kan man göra nå igen... haha.

jag vill göra nå kul idag... vad? hmm... var är alla när jag behöver er? ;) sluta jobba era jävlar.

puss

ojdå... fin sommarkväll?

hejhej.
kom precis hem efter ett svättigt springpass. gick bra men det är alltid så svårt att andas i slutet av rundan. om det är för att jag kanske röker lite för mycket eller om det fortfarande är en massa skit i luften diskuterar vi inte tycker jag. :) huvudsaken är att jag har rätt till att spela gitarr på mina revben inatt. moahaha.

vi ska tydligen på "fest" ikväll hos lindha. vi ska fira att det inte kommer komma nå mer fint väder och att det suger stenhårt. man måste ha klänning. vi ska snacka en massa skvaller och skit, slänga iväl en massa roliga sms och garva åt den som blir packad. ;) ajaa, vad gör man inte för nöjets skull?!

nehepp nu måste jag slänga iväg ett sms till sandra och se vart vi ska mötas nånstans?! knullbänken eller skillingeaffärn????

puss


sex and the city - the movie

mmm okej jag blir rörd av mycket men brukar bara få en liten tår i ögat, men den här filmen fick mig verkligen att hulka, var typ tvungen att börja skratta i försvar för att inte tjuta högt och pinsamt. så många starka delar i den här filmen som ger en rysningar och hugg i hjärtat. kärlek är allt annat än lätt. och vänskap är något man verkligen ska ta vara på. det består för alltid liksom.
det bästa med filmrollerna är att man alltid kan spegla sig i någon av dem, jag vet vem jag är, och mina tjejkompisar är nån av de andra, därför man känner så starkt av deras vänskap eftersom jag har detsamma. för jag vet att jag skulle springa 1 mil i högklackat på nyårsafton för att komma till dig. ;)
och jag förbannar den dagen du föddes!!!!!!! :D

den måste ses,
och gråter man inte är man konstig!

tisdag! eller?

blir så himla knas att komma ihåg vilken dag det är när man jobbar natt, för mig är det måndag idag. bara att tänka om.
vaknade för cirka 1,5 timma sen, jävla kungsörs torp ringde iofs klockan 10 och väckte mig, och de kan ju inte fatta nå första gången utan då måste man ju ringa 2 ggr till. buuuh, tur för dom att jag kunde somna om. har iaf sagt till nu att jag redan har fullt upp hela sommaren, så förhoppningsvis ringer dom inte mer. ;)
inatt blev det kanske för många cigaretter, och aningens för mycket kaffe, och en jävla massa jordgubbar :P

ikväll ska tjejorna gå på bio, vi ska se sex and the city. har bara hört bra kritik om den så det ska bli skojjsigt! hoppas bara att jag kan koncentrera mig på filmen och inte på allla som sitter och prasslar, öppna läskburkar, smaskar och tugga chips... hahaha... jag kan bli galen. :) har typ undvikit biosalonger väldigt länge, väntar på att den kommer ut på film istället, eller åker till köping till patrik. :)

undrar om jag orkar gå ut och gå en långis med mp3:n? borde juh... men det är lite grus i ögonen fortfarande.. tåls att fundera på.

puussss baby love!


helgen som var!

galet roligt i fredags, dock så vann vi i det unga laget inte brännbollen. men vi har ju nått år på oss att träna... skitkonstigt väder hela den tiden oclså.. regn, sol, blåst, moln. långtröja - inte långtröja. :)

sen ner till stugan för traditionellt midsommarfirande. ibland skulle man vilja ha en liten en så man har en anledning till att dansa, men jag är juh lite för cool för det. :)

sen fest hos en killkompis hela natten lång, massor med vin, dans och gitarrspelande. mysigt värre. haha erika och jag packade som vi är hälsade på nattpersonalen som tyckte att vi var jätteskojjiga på jobbet. dom kännde knappt igen oss i festkläder, ja man är ju inte skitsnygg annars när man är på jobbet.
sen vidare till malin, slutade kanske inte riktigt som man hade tänkt, vissa vill man inte veta av helt enkelt. skitfolk. men men tur att vi har varandra. bästa gänget ever. sen cyklade henke och jag hem klockan 5 på morgonen i dimman. :)

igår var det myyys igen, malin bjöd på gooood mat och gooood efterrätt, har nog aldrig vart så mätt. magen stod ut en meter. sen satt vi ute under en varsinn filt hela natten och snackade om allt mellan himmel och jord. levande ljus och hela kalaset.

och idag.... lindha kome om en sväng, vi ska ut och gå. vi behöver röra på fläsket. känner mig som en flodhäst sen igår, all denna mat, sa jag att jag åt en tonfiskrulle 2 timmat före malins mat. :) hahaha, fredagens mål var att krypa hem, igår blev målet att rulla hem. ojoj.
annars jobbar jag inatt, buuu, men fan vad skönt det har vart med helg.

love.

<3


fredaggggg, ledig helg, midsommar

tjooohooo suckers!
läget då? :D
så jävla skönt att sluta klockan 12 idag, 6 dagars vecka så jag ska ha sovmorgon imorron som fan. tog på mig så många dagar för att sedan åka iväg men icke, det blir att dansa små grodorna i kungsan igen. men jag har aldrig haft tråkigt här, men det vore nice att prova nått nytt liksom. hajjar du?!
när jag kom hem idag så gick sandra och jag ut på en blomplockar runda. snacka om överblommat, skittråkigt! men jaja, vi fick oss en varsin bukett (lagligt eller inte) ;) som vi muntert gick hem med. min krans blev JÄTTEFIN. får se om den är lika fin imorron eller om den bara hänger.

japp misdommar imorron, vad står på schemat? jo...
-brännboll med gänget
-snabbdusch för att sen åka ner till sjön/stugan och "dansa" runt stången, plus lite lekar.
-sill och potatis :P sluuuurp. och grillat om man inte pallar trycket. och förmodligen bli påtvingad en ÄCKLIG snapps... uh.
-hem och göra sig fin.
-feesssttttt. :) 2 flaskor resé inköpta. målet??!! krypa hem.

GLAD MIDSOMMAR ÄLSKLINGAR. ÄLSKAR DIG DIG DIG DIG DIG OCH DIG

sverige-ryssland



hejja hejja hejja!

onsdag!

hmm, nope inget helsingborg och halmstad. jossan är sjuk den jäveln + strul med boendet. har ju egentligen inte råd men jag har vänt på varenda krona till den här resan så det känns lite surt. så nu blir det fest i kungsör i år igen. jaja. bara att spara mina små slantar till GOTLAND! :)

sportbaren ikväll. match. svrige ryssland. nice. det får gärna bli soool till kvällen. har tagit ut lite stålar till nån öl ikväll. hihi. fotboll och öl... bästa!!!!!!

jahapp... dags att jobba vidare! YOO!

hmm...ojojoj vad svårt allt blev nu då??

vad ska jag ta mig till nu då?
oki, en coffee shop vill ha dit mig på intervju i oslo den 4/7. aah skit bra, men då kan jag inte följa med på midsommar, eftersom jag har en räkning på nästan 2000 som ligger och väntar + att jag inte vill snåla när vi åker till gotland v.28 som precis är innan oslo i sånt fall. vill göra allt. hur ska jag lägga upp detta... eller ska jag vänta med att söka jobb i oslo eftersom dom sa att det finns gott om jobb när vi väl kommer i höst, för om dom skulle bli intresserade så kan jag ju endå inte börja förns september nån gång. hmm GGGAAAHHHHH. kan man inte bara bli en jävla miljonär nån jävla gång, mitt liv skulle bli SÅÅÅÅÅ mycket bättre. buuh.

fuck!

hmm!!??

om man jobbar lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag och torsdag...... då kan man väl åka till halmstad och helsingborg utan dåligt samvete??

måndag!

gullisar!
vilken helg... hade sett fram emot lördagen så mycket, med fotboll som höjdpunkt. mmm o det var skit kul typ till klockan 20.00.... sen ville jag typ att alla skulle gå hem, så för att muntra upp mig så åkte sandra och malin och hämtade singstar om jag lovade att inte vara tjurig längre när dom kom tillbaka... tog emot men singstar rockar. :)

halmstad och helsingborg i helgen?? mmm lutar åt det hållet. torsdag till söndag. vi har ju gratis boende så jag har fan råd med det. tror jag. haha. känner att det vore skönt och komma bort ett par dagar. mmm. har ju nån dag till på att bestämma mig. hmm.
(slutar klockan 12 på torsdag isåntfall)

kom precis hem från eskilstuna. syrran var där för uppskrivning av mc-kort. som hon klarade. så vi tog en lunch tillsammans och snackade massa skit. :)

och så börjar jag jobba klockan 4 idag, alltså om 1 timma... så jag måste väl börja sammla krafter. puuuh.

SOOOOOOLEN??????????????????????? jag vill ha min gula fina sommarklänning på fredag!!!!!!! kom fram och värm mig så jag kan ha den.

hahhaaa, fick och la mig klockan halv 8 igår kväll, som mer eller mindre till halv 11 i morse.... hård helg? lite sömn?

jävla skiiit skit skit!

känns så jävla sugit just nu...... hatar hatar hatar att förlora. fyllan försvann på ca 30 sekunder och jag vill bara varaför mig själv! kuuuuuuuken. VIKTIG match på onsdag. vägrar att detta redan ska vara över. har längtat hur länge som helst på att det ska starta. 1 jävla minut! var kom de 3 minuterna ifrån?? okej kan gå med på 2 men fan inte 3.

svrige sverige





HEJJA HEJJA SVERIGE!

VINST IKVÄLL??

fredag!

är det inte meningen att fredagar ska vara roliga!? jag har haft det såååååå gaytråkigt idag så jag håller på å dööör. ska dessutom vara själv hela helgen för de andra är i stockholm på were the action is! själv så ska jag jobba både lördag och söndag. njeee känns sådär halvdött att tänka den tanken.
men jag har iaf vart på systemet och handlat lite öl, för imorron är det fotboll igen. :D


och vart tog sommaren vägen, nu har väl grönskan fått sitt.... nu är det mänslighetens tur igen.... jag blir på så dåligt humör så fort, jag vill ha sol sol sol och massor  med roliga saker att göra hela tiden. jag vill aldrig mera vara ledig när ingen annan är det och tvärtom. går

torsdag!

vaknade av att jobbet ringde, öööööhhh, aahhh, så jag har jobbar eftermiddag idag. ganska soft faktiskt, och jag blev skitrik på 4 timmar! :D NOT!

funderar på om jag ska ut och springa idag, nu när det är så fräsch luft... hmm eller om vi alla ska ut o gå en långis?? för vi ska leka ikväll va?

skickade iväg två jobbsäkningar igår, fick svar redan idag.... så nu får vi se om det blir nå softisch jobb i oslo :) hihi.
ena var på noanoa och det andra ett nyöppnat café. jag får vara inne på hemsidan och spana läget varje dag.



onsdag!

tjo flöjt. läget då?
galen eftermiddag igår, sandra, cicci lindha o matilda var på stort äventyr i v-ås igår. lindha kan inte köra bil, jag såg döden i vitögat, körde som en ångvält i de få affärer vi hann med, willys ska vi inte ens tala om, matilda börjar gråta för att hon inte får en donkan flagga, sandras flaggor blev upp och ner, min tröja blev blå, men vi var bara 5 minuter försenade, och med tanke vad vi hann med på den korta tiden ska vi fan ha en medalj.... ojojoojjjjj.

sverigeklädda från topp till tå bar det av till sportbaren. blev kanske nån öl för mycket men faaan va kul det var. haha. å underbara sverige, en vinst är ju ALDRIG fel. längtar redan till på lördag, jag älskar detta.

sandra o jag ville inte åka med nyktert folk hem så vi gick hem, först kisspaus i skogen SOM FY FAN, fan öl är inte o leka med.... sen blev vi sittandes på en parkbänk i nån timma, råkade visst röka upp hela ciggpaketet. igår=nice idag=ångest

grillade bamseräkor indränkta i vitlök??? japp dagens mat!

sverige!

japp sveriges första match i em... japp ett bord bokat på sportbaren ikväll... fottboll, öl och sverigetrosor, det brukar funka. hejja hejja hejja. sjuuukt kul ska det bli.

helgen har iaf vart helt otroligt skoj. examensfester till både höger och vänster blandat med solsken och kanonsällskap.
vi avslutade lördagen med att hälsa på jossan vän som numera jobbar på åbryggan i eskilstuna. hann väl vara där i 30 minuter innan de stängde, en mycket nödvändig resa. haha. men drinken var fin som snus och en gratis shott är aldrig fel.hihihi.

sjukaste lekarna körde vi i lördags också... i korta drag kan man väl säga så här. jocke och ante var vipps helt nakna. cicci tror hon kan vinna på fusk. och jag är bäst på att slicka och rida. HAHAHAHAH.... fattar ni?

jobbade på torpet igår, sjuuuukt jobbigt, hade så ont i fötterna och i ryggen när jag kom hem klockan 12. liksom 7 timmar men det känndes som 12. usch, nä jag var så jävla sur igår, såhär ska det inte vara o jobba, hjälpas åt??? vad e det. försvinna och packa på uppgifter, det kan du! vad sägs om att göra nått själv, eller låt mig stå o göra det jag ska. typ. nääää, just nu vill jag inte tillbaka dit nå mer.

vart tog vädret vägen?? blåser ju halvt storm juh. oki skönt med lite frisk luft, men detkan ju typ få regna så naturen blir glad, men kan solen få komma tillbaka.

tänker nog ta en sallad på kungsudden vid lunch.... hmm.... tåls att fundera på.

(nu har jag uppdaterat lindha, inge spanking nu va?)

massor!

hojhoj!
då var det natt igen och jag sitter på jobbet. har dessutom jobbat 6 timmar på torpet idag så mmm 16 timmars pass idag då... ganska jobbigt måste jag säga. haha. var iaf ner efter torpetjobbet till stugan och badade i sjön. är så grunt där så det var kanonskönt och man kunde vara i hur länge som helst. sen åkte vi med i båten en stund.... lovely! sen tacos och 5 minuters sömn tack vare en viss person ;)

imorron fredag ska jag ligga på playan hela långa dagen, ska ställa klockan på 12 sen ska det pressas. ska bli miss pepparkaka iår. :) sen är det dags för examensfest för cicci som bli biomedicinsk analytiker... (sa jag rätt) ZzZzZz :D haha. grattis!
lördag är det kneg igen fast dagtid, sen examensfest för sandra som blir lärare. grattis! :)
ingen ångest man får när alla blir klara och vet vad man vill bli när man blir stor, när ska jag finna mitt kall här i livet?????

söndag blir det bakisdag på playan, sen kneg 16-21. :P

nu ska jag skriva personligt bev + cv till oslo. :)

onsdag!

tjoo.
gick precis in på min internet bank och skulle sätta över pengar till mimmi för examenspresenterna så fick jag en trevlig överraskning. mina skattepengar satt redan på mitt konto. 3500 härliga kronor. och duktiga jag satte in halva på mitt sparkonto på en gång. mmm så dutti så. :D


tisdag!

hejhej!
sjukt skön dag har det vart, hållt på i trädgården och solat till förbannelse, ätit min favvomaträtt och vart ute och gått med brudarna. aah en perfekt dag förutom att jag skar mig jävligt hårt i fingret när jag stod och diskade... blödde som en galning och det gör ont ont ont, hatar att jag ska göra mig illa och blöda när jag är själv hemma, pallar inte att se mig själv blöda, jag blir typ yr i huvudet. haha.

sitter på jobbet nu, ska jobba natt, älskar det här med att jobba natt, passar mig perfekt, just för tillfället är det jätte varmt här inne, men jag ska inte klaga det lär ju vara döden här om dagarna. vilket bra val jag gjorde alltså :D

imorron är det fotboll på vallen, me like, fotboll och strålande sol är nog det bäsra sättet att fördriva en vardagskväll med. lovelove! vilka ska med?

nu ska jag driva vidare!

helgen!

har vart kanonväder hela helgen och det fortsätter tydligen.
blev kanske inte så som alla hade tänkt sig på lördagen, förfesten var kanon och allt var frid och fröjd tills vi skulle åka hem... hoppas att du snart mår bättre, att polisen tar fast skiten. alla är nog lite chockade fortfarande men som tur är har vi varandra :) ta hand om er allihopa som var med.

har haft lite trädgårdsarbete idag, massor med gräs har börjat växa nu på de senaste 3 dagarna.... så coolt och se. mina blommor i rabatten håller på å växer för fullt och snart kan jag använda mina örter i maten :)

mysbakisdag igår, åka båt till kungsudden och käkade den fetaste räkmackan, och fetaste chokladkakan till efterrätt. :) sen åka båt till skillinge och hänga på T-bryggan tills man fick solsting. men "picknick" på min gräsmatta och diskutera gårdagen. så skönt att man kan disskutera allt med er och man har er allihopa. världens bästa gäng. pojkar och flickor som gjorda för varandra :)

nu ska jag laga mat! puuuuusssss.

RSS 2.0