hoho

har sitter jag pa varat hostel i mooloolaba. ett riktigt nice stalle med pool och grejjer. nara till stranden ar det ocksa. mmmm. vi har hart det riktigt bra har! idag har vi legat pa stranden hela dagen. fran morgon till sen eftermiddag sa det hettar som fan pa vara kinder idag! ;) vi gillart! och igar var vi pa oz zoo. ni vet krogodinjagarens zoo. har vart dar forut men det var lika kul den har gangen ocksa. inte sa latt att se vilda kangurur osv... sa dar far man verkligen se alla djur de har i detta land. koala, ormar, dingos, wombats osv.

imorron vantar en lang bussresa for oss. 10 timmar. kanns inte sadar jattekul, men nu borjar det bli knapert med tid sa vi maste borja ta oss upp sa vi hinner med varat flyg till thailand. men det loser sig. som allt annat pa denna resa sa loser sig allt. skont va!/
varat nasta stop ar alltsa rockhamton. tror det ligger ganska nara stora barierrevet, men ar dock inte saker.
men snorklingen sparar vi nog till thailand.... mycket battre for varan budget!!! ;) haha.

nehepp... nu ska jag se vad brudarna gor!!!

puss

todeloooo

befinner mig for tillfallet i brisbane dar vi har vart i 2 dagar nu! staden ar underbar men vi bor pa ett riktigt skithostel. haha. varat rum stinker sa javla instangt och vi bor med 7 ganska oniciga killar som har smutstvatt fan overallt. blaaaa...... hoppas fan pa att vi snart far dela med lite trevliga tjejer. har bara fatt dela med killar typ. vet fan inte varfor med jaja.... det funkar val. blir dock inte lika fritt. in pa toa och byta om osv!

innan brisbane var vi i byron bay, vilket kanske ar himmlariket pa jorden! PA RIKTIGT! enligt mig battre an surfers! vi bodde pa ett bra motell och traffade massor med trevligt och roligt folk. de hade en grym motellbar dar man bade kunde ata och dricka billigt! vi sjong fan tillochmed karaoke. moahahahahaaaa.... mamma mia med abba saklart for att visa var nationalitet och sen drog vi en poisend med alice cooper! hihihih.

imorron drar vi till maroochidore och mooloolaba. mina gammla trakter som jag var i for 4 ar sedan! ska bli nice och aterse det och visa tjejerna det. dar blir det nog mest att knalla lite i de mysiga sma affarerna och LIGGA PA STRANDEN! for som jag kommer ihag den sa var stranden grym.
och sa hoppas vi verkligen att vi hamnar pa ett bra hostel eller motell. hihi.

puss

RSS 2.0