Måndag!

asså kan måndagar kännas bajsigare? undrar om det nån gång kommer kännas bra att gå upp till jobbet och det är 5 dagar kvar att arbeta? usch! nu är en dag gjord iaf och man är en dag närmare fredag och helg. :)
i helgen kommer lindhas päron hit, så vi får finbesök och det är juh nice. så vi försöker hitta de bästa platserna att visa och de bästa matställena. ake brygge är juh ett måste, synd att det är så dyrt där. :P men pengar har juh aldrig vart nå problem ;) haha!

vi kom hem vid 19.30 ikväll, gick direkt till kiwi och handlade lite frukost och lite tacos saker, sen hem, laga mat och vräka i oss, faaan vad tacos är gott, blev lite till matlådan också, så nu har man en liten morot att se fram emot. LUNCH!
sen har vi bara tagit en varsin varm dusch och nu känns det som det är läggdags :D mmm, skönt, synd bara att så fort man blundar så ringer klockan, så man vill typ inte lägga sog? men då blir man så jäkla trött imorron istället. vi börjar en timma tidigare imorron, så det blir ett pass mellan 9-17. vi kör måndag-fredag 7,5 h som för dom är heltid.... så det är bara o tuta och kö!

sov gott

Kommentarer
Postat av: David!

åååhh kiwi! :=)



Jag mår bra tilda, mycket i skolan, men det är kul.. Men trivs du där borta eller är det bara elände med jobb etcetera?



livingroom, hmmm, är det de som ligger där uppe i skyskrapan, med härlig terass?

2008-09-15 @ 22:03:11
URL: http://davidnilsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0