freeedag!

hellå!!! :)
då var det fredag kväll med en ledig helg framför mig! första helgen, hmm, utgång viskas det om... har fått lite bra tips  om niceiga uteställen av tjejerna vi bor med. det ska tydligen in 2 tjejer till, så då lär vi juh få stanna ett tag till... annars var det så att dom ville hyra ut båda rummen till två olika personer, men dom kanske äntligen har fattat att dom tjänar mera pengar på att låta oss bo båda. :) hoppas hoppas! iaf oktober ut vore ju bra... gärna november med, och gärna december ut för den delen med. :) triiiivs så bra i vårat rum. vårat fina kollektiv. vi bor på en gata som klassas som en "finare" gata, det ligger massor med ambasader och huset är skit fina. :) typ bara vårat som är i lägre klass, men det betyder iaf att gatan är lugn, typ inga bilar och trafik, och bara typ bra folk eller hur man säger. så det som oroar sig behöver inte göra det :)

imorron blir det tydligen en trevlig fika/lunch med gabbe och för den som vill. måste hinna köpa vin också. för imorron ska vi ha fest i våran lilla lya :) lära känna varandra å så, sen ut och dansa som galningar!

*sussie* lätt att du ska hacka kyckling ett tag, asskönt avbrott juh, bara å ta tjänsteledigt, för det får man väl om man ska testa på ett annat jobb? vi tjänar om det blir som han sagt, 158:- i timman..... så det är ju väldigt bra... :D

*david* faaan det vore nice som fan, se till och plugga stenhårt nu så du inte kuggar, sen bara o komma o fira med oss. :) säg till innan så du inte kommer hit en helg då man åkt hem eller nå :)

oooh jag är så trött, blir nog sängen snart! sen upp efter en välförtjänt sovmorron. kanske blir en sväng på stan? hmm, jajaja.

puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0