tisdag!

trodde inte att det kunde bli jobbigare än vad det var igår, men tänk så fel man kan ha.... usch vad arg jag har vart idag, det är så jobbigt och tungt! om bara bandet kunde gå som man vill så man slipper kasta och anstränga sig så extremt mycket.

fick ett mess från mimmi idag. hon har kännt sparkar i magen för första gången idag, coolt. japp mimmi min vän är gravid, jocke och mimmi ska bli päron! :D det börjar väl sjunka in nu i ens huvud, är inte riktigt berädd på att ens vänner ska gå runt och bli gravida! hihi! ska iaf bli nice att en i ens närhet, en som man känner extra bra ska få barn, det har jag juh sagt hela tiden, att nån man känner ska få unge så man kan sno det när man känner för det, gulla med, gosa med... och det bästa när ungen börjar stortjuta är det bara glatt att lämna ifrån sig bäbisen.. haha :) skönt att man får prata öppet om det nu iaf! ganska så jobbigt att hålla det hemligt för henke osv.. men nu får hela världen veta det. :P

har precis smällt i oss en lasange, mmm, så nu ska vi typ bara kolla på the hills och sen sussa kudde! vi är heeeeelt slut!

love!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0