I'm back! :)

hej hej...
okej trodde verkligen att jag skulle kunna blogga och vara liiiite mer aktiv på internet, men personen jag hälsade på använde bara sin I-phone... har haft fetaste abstinensen ;) haha. MEEEEN jag kan även säga att ett liv utan facebook kan vara rätt sundt. man slipper psyka upp sig på saker. haha. testa vettja...
ville dock blogga lite så mina nära och kära slapp vara oroliga osv. men nu är jag som sagt hemma efter 2 härliga veckor in the states! :)

såååå vad ska jag då skriva om mina 2 veckor? har såååå grymt mycket att berätta. har hunnit med så mycket och sett så mycket.

tänkte skriva lite nu och lite imorron....


dag 1:
åkte till en av stränderna i san diego. var lite halv kasst väder men varmt och så ändå. när väl solen sedan tittade fram blev det tokvarmt. men ack så kallt det var i vattnet. brr brr. vi strosade runt och åt en bit mat på en trevlig restaurang i närheten.
på kvällen grillade vi och jag fick träffa anthonys pappa. jag var sjukt nervös (som alltid) men det gick bra! min engelska kanske inte är så himla illa trots allt ;) har faktislt fått många bra kommentarer angående mitt tal. såååå ja jag är väl nöjd att få det betyget av engelsktalande amerikander. :)

dag 2:
den spenderades faktiskt nästan på samma sätt. det blev en lång dag på stranden.. fick dock inte stanna på en restaurang vi valde då jag bara hade min svenska körkort som ID-handling. man skulle ha sitt pass- thats it! fick inte ens stanna och äta och ta en vatten till maten. utan passet fick jag inte ens vistas i en lokal där de serverade alkohol. töntigt men sant. så efter detta var passet med i handväskan hela tiden ;) hahaha... tror jag drucklit minst 1 öl varje dag! livet var härligt!
på kvällen var vi hembjudna till hans mamma och man som bodde en bit bort. var alltså dags att bli nervös igen ;) men tänka sig, det gick bra även denna gång ;)

dag 3:
dagen var här, dagen då matilda skulle få åka till las vegas :) vi åkte tidigt på morgonen för att slippa den galna trafiken. 5 timmar tog det ungefär. öken öken öken så långt ögat kunde nå, tills VIPS man kom in i en sagovärld. en galen värld som man bara kunnat fantisera om. en värld som inte går att beskriva utan som MÅSTE upplevas för att man ska kunna förstå. vi hade ett rum på Ceasars palace :D fattar du? vilket jävla ställe. LYX! mmm hotellrummet var säkert 60 kvadratmeter med en utsikt för en kung. så det blev poolen hela långa dagen innan kvällen fix för en första utekväll i Vegas. så det bleb champange på rummet för att göra sig lite snygg. kom hem seeent med det var det värt. och lite spelande blev det på casinot men blev dock inte milionär ;)





okej det kommer nog bli fler inlägg för att orka återberätta dessa 2 veckor. men här har ni de 3 första dagarna.
mer kommer imorron senare på kvällen troligtvis. för imorron ska vi på "utflykt" till vesterqwarn för att köpa biljetter till helgens bravader :D fredag är gjuten.... får se hur det bli på lördagen!? på fredag ska vi iaf fira mig! raj raj!

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0